- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Benim kasiklarda yumurtalık larda belde kalcamda agrım gleiyor bunlar normal kan gelmediği sürece açık renk rahat ol cnmYa bilmiyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve hala üstümden atamadim en ufak bisey de gidicek sanıyorum çok teşekkür ederim canım ya aslında idrar yollarında enfeksiyonum var di onun sancısıdir diyorm bazen ama bilmiyorum fazla pimpirikliyim galiba
Evet kalçam benim de öyle bazen öyle ki kasılıp kalıyorum akıntı rengin nasıl peki senin benim sarı hepBenim kasiklarda yumurtalık larda belde kalcamda agrım gleiyor bunlar normal kan gelmediği sürece açık renk rahat ol cnm
Benim fazla olmuyor beyazımsiEvet kalçam benim de öyle bazen öyle ki kasılıp kalıyorum akıntı rengin nasıl peki senin benim sarı hep
Hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebisin hafta sonu sakin geçiyor hafta ici daha çok dolu oluyor:)Arkadaşlar çok hızlısınız. Okuyamıyorum hepsini :)
Sizinle güzel sohbet etmek isterim :)
Oğlum iki yaşını doldurdu 9 aralıkta.ikinci meleğim e hamile olduğumu öğrendim. İkisinin arası tam 2 yaş 9 ay olacak. Allah kısmet ederse , bu cuma kalp atışı için gideceğim inşaallah Sağlıkla duyarız.
Hayirli olsun cnm zaten yavaş yavaş bulanti gider bazı arkadaşlar da hiç olmadi okursan bazimiz hafif geçirdi bi kaç tanede çok kötü kusanlar da oldu bunları takma canım kafana hamileliğin in tadını cikarKızlar 10 haftalik olduk. 3-4 gündür göğüs agrim yok. Ayrica kusma bulanti yok. Ben hamile oldugumu hic anlayamadim ki zaten. Bi gogus ağrısı vardı arada bulanti ama cok az. Şimdi sizi gecince bi tuhaf oldu. Sizce normal mi?? Sizde nasıl??
Evham yapıyoruz. Banada oluyo arada. Kontrolün ne zaman. Güzel Düşünelim tabiKızlar 10 haftalik olduk. 3-4 gündür göğüs agrim yok. Ayrica kusma bulanti yok. Ben hamile oldugumu hic anlayamadim ki zaten. Bi gogus ağrısı vardı arada bulanti ama cok az. Şimdi sizi gecince bi tuhaf oldu. Sizce normal mi?? Sizde nasıl??
En son ne zaman kontrole gittin canım? Maşallah bazıları belirtisiz geçiriyor ama benim çok fazla bulantı kusmam olduğu için 1 gün olmadı ,o gün panik oldum bir sorun mu var acaba neden midem bulanmıyor diye(psikopatlığa bak :) ) ertesi gün geri geldi bulantılar sağolsunKızlar 10 haftalik olduk. 3-4 gündür göğüs agrim yok. Ayrica kusma bulanti yok. Ben hamile oldugumu hic anlayamadim ki zaten. Bi gogus ağrısı vardı arada bulanti ama cok az. Şimdi sizi gecince bi tuhaf oldu. Sizce normal mi?? Sizde nasıl??
Evham yapıyoruz. Banada oluyo arada. Kontrolün ne zaman. Güzel Düşünelim tabi
En son ne zaman kontrole gittin canım? Maşallah bazıları belirtisiz geçiriyor ama benim çok fazla bulantı kusmam olduğu için 1 gün olmadı ,o gün panik oldum bir sorun mu var acaba neden midem bulanmıyor diye(psikopatlığa bak :) ) ertesi gün geri geldi bulantılar sağolsun
En son ne zaman kontrole gittin canım? Maşallah bazıları belirtisiz geçiriyor ama benim çok fazla bulantı kusmam olduğu için 1 gün olmadı ,o gün panik oldum bir sorun mu var acaba neden midem bulanmıyor diye(psikopatlığa bak :) ) ertesi gün geri geldi bulantılar sağolsun
Hayirli olsun cnm zaten yavaş yavaş bulanti gider bazı arkadaşlar da hiç olmadi okursan bazimiz hafif geçirdi bi kaç tanede çok kötü kusanlar da oldu bunları takma canım kafana hamileliğin in tadını cikar
Uyku olması da bir belirti tatlım.Herkesin verdiği tepki bir olmuyor,kontrolde hekimin herşey normal dediyse hiç sorun olmaz korkma.1 hafta önce kontrole gittim. Herşey normal. Bende gogus sızısı yok pek. Bişi olsa belli olurdu dimi. Ancak Cok cok uyuyorum.
İlk hamileliğin ister istemez bu sorun olacak ama aslında sağlıklı az ve sık öğünlerle beslenmeliyiz gelde anlat bunu göbişime
???Bakın biriniz ya
Bende öyleyimTam 2 hafta var kontrole. O zamana kadar sabredicem artik. Bu arada bende aşırı uyku var. Hamileliğimden beri gunduz 2 defa ayri ayri uyuyorum. Acaba bende bi vitamin yada baska bişi mi eksik??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?