Hayatımın en berbar gecesini geçirdim bundan daha kötüsünü yaşamadım Can'ım çok iyi anlıyorum seniYok boyle sey arkadas, yarim saatte bir aglama krizi tepesinde istiyor beni,cinnet getirmem an meselesiiii
Sanda tatlımm bnde de durum aybı ağlıcam uykusuzluktankolay gelsin kızlar.
ben yine uykusuzum. bebek zaten 2-3 saatte bir emiyor. büyük kızım bütün gece tepti bizi. ortanca kalkmış gecenin 4 ünde. karnıma oturmuş, yüzüme vuruyor anne diye. neye uğradığımı şaşırdım :/
Bende aynıyım canımm deli gibi dökülüo alnımn açıldığını bile hissediorm bi asm ye gittiğimde bnde demir ilacı yazdırcam bakalm o düzeltir en az bi kaç ay kullan sonra kendine gelir canmmAy kizlar saclarim oyle dokuluyor ki yakinda bi hastaligimmi var ondan mi dokuluyo diye dusunmeye baslicwm. Dogumdan sonra olur diyorlardi ama bu kadarini tahmin etmiodum. Demir hapini bırakmıştim yine basladim bakalim ne zamana toparlanir. Bide bitkise yaglarla kur yapiyodum sacima iyi geliyodu yine yapiyim diyorm ama sutumu etkilemez herlde dimi bitkisel sonucta..
Can'ım ya senide mi uyutmadılar Allah yardımcın olsun bu büyükler ne diye gece kalkıyorlar oysa düzelmeleri lazımdıkolay gelsin kızlar.
ben yine uykusuzum. bebek zaten 2-3 saatte bir emiyor. büyük kızım bütün gece tepti bizi. ortanca kalkmış gecenin 4 ünde. karnıma oturmuş, yüzüme vuruyor anne diye. neye uğradığımı şaşırdım :/
Ortanca ne istiyormuş gecenin 4unde?kolay gelsin kızlar.
geçmişi unutuyoruz neyse ki, yoksa kimse 2-3 çocuk yapmaz :)Hayatımın en berbar gecesini geçirdim bundan daha kötüsünü yaşamadım Can'ım çok iyi anlıyorum seni
Size ne oldu tatlım?Hayatımın en berbar gecesini geçirdim bundan daha kötüsünü yaşamadım Can'ım çok iyi anlıyorum seni
Ben kurban olurun onları veren Allah ıma onlar benim emanetim ama senin kadar cesaretli olamam grillcim yapamam üçüncüyü o kadar ki sildim aklımdan ilk oğlumda böyle düşünmedim hiç ama ikincide ensemi tersten gördümgeçmişi unutuyoruz neyse ki, yoksa kimse 2-3 çocuk yapmaz :)
keşke annende uyusaymışsın.Sanda tatlımm bnde de durum aybı ağlıcam uykusuzluktan
Dün annemlerdeydim bütün gün uyudu ama misafir vardı gece 24 e kadar eşim gelemeyincede misafirle birlikte beklemek zorunda kaldım uyuyamadım eve gectikten sonra da enes uyumadı ayyy yatırıorm yarmsaat sonra gene kalkıo mahvoldum :/
Bende aynıyım canımm deli gibi dökülüo alnımn açıldığını bile hissediorm bi asm ye gittiğimde bnde demir ilacı yazdırcam bakalm o düzeltir en az bi kaç ay kullan sonra kendine gelir canmm
benimkilere erken uyumak yaramıyor. 22:30 dan önce uyutursam yanıma geliyorlar.Can'ım ya senide mi uyutmadılar Allah yardımcın olsun bu büyükler ne diye gece kalkıyorlar oysa düzelmeleri lazımdı
normalde sabah 6 gibi uyanır emer ve uyur. erken uyuyunca emmeyi öne çekti :)Ortanca ne istiyormuş gecenin 4unde?
Hiç uyumadım İnan daha şimdi küçüğü ayağımda büyüğü yanında uyutuyorum resmen uykusuzlukta çığır açıyoruzAllah sabır versin canımm bnde cok uykusuzm başım ağrıyor uykszlıktsnuuuuu
evet canım. siz yazdıkça üzülüyorum. kolik bebek çok zor. benim kızlar kolik olsaydı ben de cesaret edemezdim.Ben kurban olurun onları veren Allah ıma onlar benim emanetim ama senin kadar cesaretli olamam grillcim yapamam üçüncüyü o kadar ki sildim aklımdan ilk oğlumda böyle düşünmedim hiç ama ikincide ensemi tersten gördüm
Sanırım bütün Bebek'ler sorunlu döneme girmiş@nymeria-burcu cnm dun aynı durumdaydik uyudu yarim saatte uyandi aldim emzireyim diye bir iki çekti sonra çığlık çığlığabunu defalarca yasadim dün. Bu atak belirtisi anladigim kadariyla ama bakalim :) biz sizden küçüğüz gerçi ama bilemedim
Çok saol grillcim gazı devam ediyor ama kriz geçirme süresi 2 saate düştü şükür inşallah geçecekevet canım. siz yazdıkça üzülüyorum. kolik bebek çok zor. benim kızlar kolik olsaydı ben de cesaret edemezdim.
Rabbim yardımcınız olsun.
Benim saçlarımda tutam tutam dökülüyor umarım ay olarak uzun sürmez bu durum.Ay kizlar saclarim oyle dokuluyor ki yakinda bi hastaligimmi var ondan mi dokuluyo diye dusunmeye baslicwm. Dogumdan sonra olur diyorlardi ama bu kadarini tahmin etmiodum. Demir hapini bırakmıştim yine basladim bakalim ne zamana toparlanir. Bide bitkise yaglarla kur yapiyodum sacima iyi geliyodu yine yapiyim diyorm ama sutumu etkilemez herlde dimi bitkisel sonucta..
Evet canım tam olarak bu. Ters emzir tatlım. Sicak duş al ve imkanın oldukça dinlen. Yoksa çok daha ağır olabiliyor.Kızlar dün akşam benim göğüslerim çok kötü ağrıyordu dokunduğum an sanki canımı söküyorlardı ..ağır gribim diye memeler fısss oldu diyordum size hatta o yüzden sağmadım ilk defa çünkü acayip sönüktü .gece üçte büyük oğlan rahatsızlandı kalkıp bakayım dedim benim göğüslerden bir süt boşaldı Nasıl titriyorum nefes alıp veriyorum sırtımdan göğsüme sancılar bıçak gibi saplanıyor başımdan ayak ucuma kadar ağrı girdi üstüne tir tir titriyorum haliyle küçüğü de uyandı emzireyim dedim ama Can'ım çıkıyor Ağrı'sından çocuğun emmesi işkence oldu bana Ağrı'larımda geçmedi Nasıl bir titreme ve ateşlenme yaşadıysam kolum bacağım sırtım kopuyoraklıma ilk sen geldin La Lune lanet olası Mastit dedikleri bu mu göğüslerimi sağdım biraz rahatladım ama malesef tekim diye çocukları bırakıp duş alamıyorum
Göğsünü açıp ememiyor mu? Benim böyle hayalim var da. Yaza doğru sadece tişört ile yatsam neva acıktıkca beni uyandırmadan açıp emre sonra yine uyusa falan. Çok mu hayalperestim?evet canım. siz yazdıkça üzülüyorum. kolik bebek çok zor. benim kızlar kolik olsaydı ben de cesaret edemezdim.
Rabbim yardımcınız olsun.
Kızlar dün akşam benim göğüslerim çok kötü ağrıyordu dokunduğum an sanki canımı söküyorlardı ..ağır gribim diye memeler fısss oldu diyordum size hatta o yüzden sağmadım ilk defa çünkü acayip sönüktü .gece üçte büyük oğlan rahatsızlandı kalkıp bakayım dedim benim göğüslerden bir süt boşaldı Nasıl titriyorum nefes alıp veriyorum sırtımdan göğsüme sancılar bıçak gibi saplanıyor başımdan ayak ucuma kadar ağrı girdi üstüne tir tir titriyorum haliyle küçüğü de uyandı emzireyim dedim ama Can'ım çıkıyor Ağrı'sından çocuğun emmesi işkence oldu bana Ağrı'larımda geçmedi Nasıl bir titreme ve ateşlenme yaşadıysam kolum bacağım sırtım kopuyoraklıma ilk sen geldin La Lune lanet olası Mastit dedikleri bu mu göğüslerimi sağdım biraz rahatladım ama malesef tekim diye çocukları bırakıp duş alamıyorum
Hemde en kokulusundan yolluyor Can'ım kızçene:) Buarada benim sarı kuşun saçları kumrala döndü :)Sorun yaratacak bir durum yok tatlım. Olsa bile bu şartta çalışmam kuru ekmek yerim yani. Uyansın öperim tabii. Sarı kuş öpücük gönderiyor mu kizima?
Sen böyle yazdıkça öyle üzülüyorum ki. Keşke yanında olsam. 2 saat baksam sen bir temiz uyusan. Süt kardeş yapardık minikleri. Beslerdim ben bir güzel.Hiç uyumadım İnan daha şimdi küçüğü ayağımda büyüğü yanında uyutuyorum resmen uykusuzlukta çığır açıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?