Yok canim bitmedi hala ya. Cok terliyo benim oglan devamli ust degisiyorum kafadan ve sirttan asiri terliyo. Incede giydirsem kalinda hep su icinde.. Oda hasta ediyor iste. Ev o kadarda hani hamam gibi sicakta degil ben yeri geliyo usuyorum kisa kolluyla oglan su icinde incecik zibinla. Ben kansizim diyemi acaba bana soguk geliyo ki. Banyoda yaptiramiyorum kafa 2 gundur terden kokuyo artiktugbayhan kuzum sumukler bitmedi mi?? Her tikaniklikta cekiyosun direk dimi? Doktor onerdi yani bunu. Ben de bilac gun cok cektim sumukleri cunku. Yeni yeni azcik azaldi. Ama cok agliyo burunla ugrasirken yaa icim eziliyoo...
Aminn inşallah cümlemize.
Eskiler bilirmiydi acaba atak nedir napılr
Çok saol Can'ım bu bile yeter Allah razı olsun az uyusalar hemen kıvrılacam yanlarına
Yok canim bitmedi hala ya. Cok terliyo benim oglan devamli ust degisiyorum kafadan ve sirttan asiri terliyo. Incede giydirsem kalinda hep su icinde.. Oda hasta ediyor iste. Ev o kadarda hani hamam gibi sicakta degil ben yeri geliyo usuyorum kisa kolluyla oglan su icinde incecik zibinla. Ben kansizim diyemi acaba bana soguk geliyo ki. Banyoda yaptiramiyorum kafa 2 gundur terden kokuyo artiksapka takiyorum :)
Ay o cekince cidden cok agliyolar yaa tamam annem iyiligin icin diyorum gecti diyorum gozumun icine bakiyo aglaya aglaya nasil parcalaniyorum bi bilsenama sagliklari icin sart
Olsun oda arkadaşlarına uyum sağlamak istemiştir annesi :)Hadi sizinkiler atakta da benimkine ne oluyor :) daha 73 günlüğüz
Çok saol tatlım inşallah bugün akıllı çocuklar olurlarcetrina cnm geçmiş olsun insallah bir an önce düzelir bugün yormaz insallah bebisler seni sen de bir güzel dinlenirsin
Biz daha 14 ünde 3 aylık olacaz bu Atak böyleyse dediğin gibi 3 düşünmek istemiyorumSlm canlar dün gece tüm bebeklere Nolmuş böyle :s umarım bugün hepinizinki çok huzurlu ve bol uykulu olup dün geceyi unutturur size bu atak Dönemleri gercekten zormuş bizim gecen 2 hafta kadar çok zor geçti 3. Ay'ı düşünemiyorum artık
Yok Can'ım nerden bilsinler huysuz derler miş neyse ki şuanda bilinliyizde ona göre yaklaşıyoruz BebişlereAminn inşallah cümlemize.
Eskiler bilirmiydi acaba atak nedir napılr
Valla bu atak zormuş ya üst üste biniyor herşey Allah kolaylık versin hepimize .. Gecen hafta kızlar anlatıyordu ama yaşamadan anlamıyormuş insan
Aynı bunu yapasım var işte tatlım ama ayaktalar malesefAh yavrular azcik uyuyun hadi de annecik de dinlensinnn
Oy yavrum yaa.. Kiz demekki cocuga sicak geliyor napacan ince giysin terleyip sogumasin da.
Sorma ya ben de xok kotu oluyorm burun olayi bitirdi benii.. Canini mi acitiyorm diye aklim cikiyorr
Valla ben hiç hesap yapmıyorum stres yapmayım diye Can'ım atak geldi mi bayağı belli ediyor kendini bildigin oğlum gidiyor yerine başka Bebek geliyor 5 gün sonrada düZeliyorKızlar bu atakları doğduğu güne göre mi yaşıyorsunuz, beklenen doğum tarihine göre mi?
Teşekkürler tatlm
Gözün için geçmiş olsun. Çok sevindim Can'ım Allah hiç kötü şeylerle karşılaştırmasın yavrunu çok Mutlu oldum yanlış ölçüm çıkmasınaKizlar kalcaya gittik sukur sorun yok normal gerilim yada cikim degilmis cekilen yeri ozellikle sordu dr sabaha kadar uyumadim bqndaj yakilqcak diye yais olculmus birde 2 kee ayninuere gittmistik eryaman asg tip merkezi sakin diyim ne cocuk dr n3de ultrasona goturmeyin 1 aydir yasadigimi ben bilirim
Gokcemin sayesinde sincan koru zeynep hanima gittik cok ilgilendi cok memnun kaldim radyolohi bolumundeki qdamq hayran kaldim kuzum hic aglamadi onceki yer barta barta usg cekmisti kuzuma nasil rahatladim birde goze girdik sag gosu cok capaklaniyordu sulaniyordu muayene etti gozyasi kanali yikqliymis masaj yapilacakmis gunde 30 kere c seklinde olacakmis masaj capak icin damla verdi 1 yasina kadar gecmesse aciliyormus oyle iste bugunw tekrar sukur dedim ama uymusuzluktan geberiyorum
Can acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)Ah yavrular azcik uyuyun hadi de annecik de dinlensinnn
Oy yavrum yaa.. Kiz demekki cocuga sicak geliyor napacan ince giysin terleyip sogumasin da.
Sorma ya ben de xok kotu oluyorm burun olayi bitirdi benii.. Canini mi acitiyorm diye aklim cikiyorr
Tek olmak cok zor iki bebeyle. Rabbim sana guc kuvvet versin. Keske yaninda olsam gelirdin bana 3u beraber buyurdu iki kisi 3 bebekle iyi ugrasir :)Valla bu atak zormuş ya üst üste biniyor herşey Allah kolaylık versin hepimize .. Gecen hafta kızlar anlatıyordu ama yaşamadan anlamıyormuş insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?