2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
tugbayhan kuzum sumukler bitmedi mi?? Her tikaniklikta cekiyosun direk dimi? Doktor onerdi yani bunu. Ben de bilac gun cok cektim sumukleri cunku. Yeni yeni azcik azaldi. Ama cok agliyo burunla ugrasirken yaa icim eziliyoo...
Yok canim bitmedi hala ya. Cok terliyo benim oglan devamli ust degisiyorum kafadan ve sirttan asiri terliyo. Incede giydirsem kalinda hep su icinde.. Oda hasta ediyor iste. Ev o kadarda hani hamam gibi sicakta degil ben yeri geliyo usuyorum kisa kolluyla oglan su icinde incecik zibinla. Ben kansizim diyemi acaba bana soguk geliyo ki. Banyoda yaptiramiyorum kafa 2 gundur terden kokuyo artik sapka takiyorum :)

Ay o cekince cidden cok agliyolar yaa tamam annem iyiligin icin diyorum gecti diyorum gozumun icine bakiyo aglaya aglaya nasil parcalaniyorum bi bilsen ama sagliklari icin sart

cetrina kuzum cok gecmis olsun yaa. Valla anlatiliyo cok zormus. Insallah atlatirsin biran once

Aminn inşallah cümlemize.
Eskiler bilirmiydi acaba atak nedir napılr

Eskiler biliyor bence ama adı farklı buradaki teyzeler "ete bagiriyodur" diyorlar. Yani büyüyor etleniyor
Bizde büyüme atağı diyoruz işte

Çok saol Can'ım bu bile yeter Allah razı olsun az uyusalar hemen kıvrılacam yanlarına

Ah yavrular azcik uyuyun hadi de annecik de dinlensinnn

Oy yavrum yaa.. Kiz demekki cocuga sicak geliyor napacan ince giysin terleyip sogumasin da.
Sorma ya ben de xok kotu oluyorm burun olayi bitirdi benii.. Canini mi acitiyorm diye aklim cikiyorr

Kizlar kalcaya gittik sukur sorun yok normal gerilim yada cikim degilmis cekilen yeri ozellikle sordu dr sabaha kadar uyumadim bqndaj yakilqcak diye yais olculmus birde 2 kee ayninuere gittmistik eryaman asg tip merkezi sakin diyim ne cocuk dr n3de ultrasona goturmeyin 1 aydir yasadigimi ben bilirim
Gokcemin sayesinde sincan koru zeynep hanima gittik cok ilgilendi cok memnun kaldim radyolohi bolumundeki qdamq hayran kaldim kuzum hic aglamadi onceki yer barta barta usg cekmisti kuzuma nasil rahatladim birde goze girdik sag gosu cok capaklaniyordu sulaniyordu muayene etti gozyasi kanali yikqliymis masaj yapilacakmis gunde 30 kere c seklinde olacakmis masaj capak icin damla verdi 1 yasina kadar gecmesse aciliyormus oyle iste bugunw tekrar sukur dedim ama uymusuzluktan geberiyorum

Biz daha 14 ünde 3 aylık olacaz bu Atak böyleyse dediğin gibi 3 düşünmek istemiyorum

Aynı bunu yapasım var işte tatlım ama ayaktalar malesef

Kızlar bu atakları doğduğu güne göre mi yaşıyorsunuz, beklenen doğum tarihine göre mi?
Valla ben hiç hesap yapmıyorum stres yapmayım diye Can'ım atak geldi mi bayağı belli ediyor kendini bildigin oğlum gidiyor yerine başka Bebek geliyor 5 gün sonrada düZeliyor

Gözün için geçmiş olsun. Çok sevindim Can'ım Allah hiç kötü şeylerle karşılaştırmasın yavrunu çok Mutlu oldum yanlış ölçüm çıkmasına

Can acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)

Valla bu atak zormuş ya üst üste biniyor herşey Allah kolaylık versin hepimize .. Gecen hafta kızlar anlatıyordu ama yaşamadan anlamıyormuş insan
Tek olmak cok zor iki bebeyle. Rabbim sana guc kuvvet versin. Keske yaninda olsam gelirdin bana 3u beraber buyurdu iki kisi 3 bebekle iyi ugrasir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…