Can'ım ters dediğin NasılEvet canım tam olarak bu. Ters emzir tatlım. Sicak duş al ve imkanın oldukça dinlen. Yoksa çok daha ağır olabiliyor.
Göğsünü açıp ememiyor mu? Benim böyle hayalim var da. Yaza doğru sadece tişört ile yatsam neva acıktıkca beni uyandırmadan açıp emre sonra yine uyusa falan. Çok mu hayalperestim?
Benim kardeşim de öyle olmuştu. Altın sarısı saçları kahve oldu sonradan. Büyük oğlunun nasıl?Hemde en kokulusundan yolluyor Can'ım kızçene:) Buarada benim sarı kuşun saçları kumrala döndü :)
Çok saol Can'ım bu bile yeter Allah razı olsun az uyusalar hemen kıvrılacam yanlarınaOyyy canm gecmis olsunn... Mastit olmussun sanirm evet ama baska bilgim yoksadece gecmis olsn demek istedmm
Allah kolaylik versin sana canm benm yaa hemen gecer insallahh
Büyük oğlanın ki bi tık daha açık evde açık kahverengi Güneş'in altında sarı :)Benim kardeşim de öyle olmuştu. Altın sarısı saçları kahve oldu sonradan. Büyük oğlunun nasıl?
Ne güzel olurdu lunem hayali bile içimi ısıttı yeminle keşke yakın olsaydıkSen böyle yazdıkça öyle üzülüyorum ki. Keşke yanında olsam. 2 saat baksam sen bir temiz uyusan. Süt kardeş yapardık minikleri. Beslerdim ben bir güzel.
Tamam tatlım çok teşekkür ederim paylaşımın için birazdan böyle emzireyim umarım işe yarar
Çok canın yanıyor biliyorum canım ama çare emzirmek. Akşama geçer umarım.Tamam tatlım çok teşekkür ederim paylaşımın için birazdan böyle emzireyim umarım işe yarar
İlk defa emzirmek çok zor geliyor ama sürekli emzirecem saol tatlımÇok canın yanıyor biliyorum canım ama çare emzirmek. Akşama geçer umarım.
maalesef canım. uykuda korkardım herhalde noluyor diye :)Evet canım tam olarak bu. Ters emzir tatlım. Sicak duş al ve imkanın oldukça dinlen. Yoksa çok daha ağır olabiliyor.
Göğsünü açıp ememiyor mu? Benim böyle hayalim var da. Yaza doğru sadece tişört ile yatsam neva acıktıkca beni uyandırmadan açıp emre sonra yine uyusa falan. Çok mu hayalperestim?
Atağa girdiler hep beraber bi kaç gün böyleler Allah bize bol sabır ve güç versin ilk fırsatta uyu dinlenBir berbat gecede alın benden
Yarım saat 1saat aralıklarla sürekli mızmızlanma mıkırdanma. Gece 3e geliyordu anca uyudu dedim ama habire uyandı. Perşembe günü aşı olmuştuk ama pek bi sıkıntı yapmadı aşı acaba ondanmı diyeceğim ama değil gibide. Altı temiz karnı tok. Gaz sancımız yok.
Dün akşam misafirliğe gitmiştik nazarmı oldu etti nolduysa tam uykuya dalıyo derken sıçrayıp korkup yine uyanıyor yine mızmızlanıyo.
Bi fırsatım olsada uyusam bitiğim resmen
Gecmiliş olsun canım
Gecmis olsun canim
Sagol tatlımBen de seni düşünüyordum bugün, tam yazacaktım mesajına denk geldim.çok geçmiş olsun canım.cok uzuldum.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik yavruya annesi
Rota değil tatlım alerji sanırımyesil_ela canım benim çok geçmiş olsunn ishal ne zordurr rota virüsü değil demii?? İnşallah bian önce sağlığına kavuşur kuzucunnn
1 haftadır maflor probiyotik kullanıyoruz tatlım cok sagolCok gecmis olsun yazik halsiz dusmustur yavrucak.. ozellikle idrar yolu enfeksiyonu ve ishal icin hele hele antibiyotikte vermis doktor sizin bol probiyotikli beslenmeniz gerekcek. Sut alerjisi cikmazsa bence eczaneden probiyotik takviyesi alin. Tekrar gecmis olsun.
yesil_ela cok gecmiş olsun dostum tez zamanda sağlığına kavussun miniğin bidaha da hastalık yasamasın inşallah
Cok teşekkür ederiz kızlar sağolunCanim mama ne kadar veriyorsun? Bıraksan az ise.
Yok canım büyük ihtimalle süt ürünleri alerjisidir.
Bizim de öyle oluyor çünkü. @Kaswa_ da da var.
Önce hamilelik sonra emzirme dönemi kolay değil canım.hem sana hem bebeğe yetmiyor demir kaynağı olsun vitamin olsun.duzenli kan ve veitamin ilacı kullanıyorum ben hamileligin en basından beri.Ay kizlar saclarim oyle dokuluyor ki yakinda bi hastaligimmi var ondan mi dokuluyo diye dusunmeye baslicwm. Dogumdan sonra olur diyorlardi ama bu kadarini tahmin etmiodum. Demir hapini bırakmıştim yine basladim bakalim ne zamana toparlanir. Bide bitkise yaglarla kur yapiyodum sacima iyi geliyodu yine yapiyim diyorm ama sutumu etkilemez herlde dimi bitkisel sonucta..
Sanırım bütün Bebek'ler sorunlu döneme girmiş
Aminn inşallah cümlemize.Atağa girdiler hep beraber bi kaç gün böyleler Allah bize bol sabır ve güç versin ilk fırsatta uyu dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?