2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Can'ım ters dediğin Nasıl

tugbayhan kuzum sumukler bitmedi mi?? Her tikaniklikta cekiyosun direk dimi? Doktor onerdi yani bunu. Ben de bilac gun cok cektim sumukleri cunku. Yeni yeni azcik azaldi. Ama cok agliyo burunla ugrasirken yaa icim eziliyoo...

Herkesin gecesi berbat gecmis sanirim :/ sabah esime keske bi an once buyuse dedim ama sonra aninda bu fikrimden vazgectim ne kadar zor olsa da suan oyle tatli ki severken kendimden geciyorum buyuyunce bakalim sevdireceklermi bu anin tadini cikaralim zaman su misali geciyor bu gunlerimiz de gececek insallah kizlarr..

Bir berbat gecede alın benden
Yarım saat 1saat aralıklarla sürekli mızmızlanma mıkırdanma. Gece 3e geliyordu anca uyudu dedim ama habire uyandı. Perşembe günü aşı olmuştuk ama pek bi sıkıntı yapmadı aşı acaba ondanmı diyeceğim ama değil gibide. Altı temiz karnı tok. Gaz sancımız yok.
Dün akşam misafirliğe gitmiştik nazarmı oldu etti nolduysa tam uykuya dalıyo derken sıçrayıp korkup yine uyanıyor yine mızmızlanıyo.
Bi fırsatım olsada uyusam bitiğim resmen

maalesef canım. uykuda korkardım herhalde noluyor diye :)

Atağa girdiler hep beraber bi kaç gün böyleler Allah bize bol sabır ve güç versin ilk fırsatta uyu dinlen

Gecmiliş olsun canım

Gecmis olsun canim

Ben de seni düşünüyordum bugün, tam yazacaktım mesajına denk geldim.çok geçmiş olsun canım.cok uzuldum.
Sagol tatlım

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin minik yavruya annesi

yesil_ela canım benim çok geçmiş olsunn ishal ne zordurr rota virüsü değil demii?? İnşallah bian önce sağlığına kavuşur kuzucunnn
Rota değil tatlım alerji sanırım

1 haftadır maflor probiyotik kullanıyoruz tatlım cok sagol

yesil_ela cok gecmiş olsun dostum tez zamanda sağlığına kavussun miniğin bidaha da hastalık yasamasın inşallah

Canim mama ne kadar veriyorsun? Bıraksan az ise.

Yok canım büyük ihtimalle süt ürünleri alerjisidir.
Bizim de öyle oluyor çünkü. @Kaswa_ da da var.
Cok teşekkür ederiz kızlar sağolun

Önce hamilelik sonra emzirme dönemi kolay değil canım.hem sana hem bebeğe yetmiyor demir kaynağı olsun vitamin olsun.duzenli kan ve veitamin ilacı kullanıyorum ben hamileligin en basından beri.

Slm canlar dün gece tüm bebeklere Nolmuş böyle :s umarım bugün hepinizinki çok huzurlu ve bol uykulu olup dün geceyi unutturur size bu atak Dönemleri gercekten zormuş bizim gecen 2 hafta kadar çok zor geçti 3. Ay'ı düşünemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…