Bende seni cok iyi anliyorum canim,en berbat gecrm buydu gercektenHayatımın en berbar gecesini geçirdim bundan daha kötüsünü yaşamadım Can'ım çok iyi anlıyorum seni
Aaaaaa resim atsanaHemde en kokulusundan yolluyor Can'ım kızçene:) Buarada benim sarı kuşun saçları kumrala döndü :)
Gercekten herkes ayni gecirmis dun geceyi,havalardan falan mi kaynaklaniyor,kotu bir enerji yogunlugu falan mi var,butun bebekleri ayni anda etkiledir hayret birsey,cok zor bir aksamdi yaBir berbat gecede alın benden
Yarım saat 1saat aralıklarla sürekli mızmızlanma mıkırdanma. Gece 3e geliyordu anca uyudu dedim ama habire uyandı. Perşembe günü aşı olmuştuk ama pek bi sıkıntı yapmadı aşı acaba ondanmı diyeceğim ama değil gibide. Altı temiz karnı tok. Gaz sancımız yok.
Dün akşam misafirliğe gitmiştik nazarmı oldu etti nolduysa tam uykuya dalıyo derken sıçrayıp korkup yine uyanıyor yine mızmızlanıyo.
Bi fırsatım olsada uyusam bitiğim resmen
Atak tatlim atak,mahfoldum bende gece. En son yatagindan cikarip yanima koydum,elimi siki siki tutarak uyudu,10 dk geciyor basliyor cigliklar,pofffAyy kötü bi gece gecirdikbanyo yapmıştı rahatlayip uyuyacakti. Ayy cok fena olduk. Emer guzelce uyurdu normalde. Meme almıyor ağzına koyduğum an çığlık çığlığa bide geriyor kendini. Omzumda sss sesiyle zor sakinlestirip uyuttum. Yataga koyuyorum uyaniyo tekrar agliyo. Boynuma sokulup oyle yatti 2.emme faslına kadar. Korkudan kipirdayamadim. Bu da mi atak birsey mi oldu yavruma anlamadim.
O bizde de hala devam ediyorCan acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)
Ne kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeylerAtak tatlim atak,mahfoldum bende gece. En son yatagindan cikarip yanima koydum,elimi siki siki tutarak uyudu,10 dk geciyor basliyor cigliklar,pofff
Sac kurutma gelmedi aklima benim ama bebek rahatlatan kolik bebek falan filan hepsini actim daha katilarak agladi istemedi ses :))) simdi nasıl senin ki yeni guzel birseyler var miG gamzelim080 gözün aydın çok sevindimm
C caspe_r ayniydik bizde saç kurutma makinesi açıp zorla emzirdim banyo sonrası öyle uyudu
Şimdi hala huzursuzluk devam
Valla çok ilginç hepsine birden noldu böyle
Olsun oda arkadaşlarına uyum sağlamak istemiştir annesi :)
Hiç yeni bir sey yo,k huysuzuz yine, birkac gündür böyleyiz biz. Geçer inşaAllah en yakın zamanda hayirlisiyla.Ne kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeyler
Sagdigini bir iki saat icinde verceksen dolaba koymana gerek yok. Dolaba koyduğunu da vermek icin birkaç saat önceden çıkar cikaramadiysan da kaynardan soğuk suyun icinde ilitirsin.Kizlar bisey sorucam.bugun doktora hittim gogsumdeki sislik icin.ultrason verdi ama ozamana kadar bi pompayla bosalt bakalim gecicekmo dedi.simdi ben hic pompayla sagmadim.saginca kasiklami veriyorsunuz.ikincisi yine ayni gun icerisinde versemde yine normal dolabami koyayim bide emzirmeden kac saat once cikartiyorsunuz dolaptan.simdiden cvplar icon tesekkur ederim
Hepsi aynı anda atağa kalktı herhal :)Gercekten herkes ayni gecirmis dun geceyi,havalardan falan mi kaynaklaniyor,kotu bir enerji yogunlugu falan mi var,butun bebekleri ayni anda etkiledir hayret birsey,cok zor bir aksamdi ya
Cnm her serum fizy. Dan sonra otri bebeyi kullanio musun ya doktor bana her gun kullanma demişti ama kullanmasam olmicak suanda her damlatmaya çekmek zorunda kalıyorum çok tikanio cocuk zaten bogazlari falan da tıkalı çok öksürüyo bi de ya icim parcalanioCan acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)
Cnm ben de bugun besiginde sallarken ninni soyleyim dedim tepesinde duruuodum ben soyledikce o güldü gulerken uykusu acildi benim de çok uykum vardi aldim yanima yatirdim cekyati açıp uyumusuz ikimizde hem de 5 dk uyuyup uyanan cocukla 1 bucuk saat uyumusuz demekki beni istiyo çocuğum ama korkumdan alistirmak istemiyorum çalışmaya baslayinca bensiz uyuyamaz alisirsa diyeBenimki memeden ayrılmıyor kızlar günde 1!kere kaka yapan kızım 5 kere kaka yapıyor ama bu atakta kızım gündüz uykusundan gece uykusuna geçti çok mutluyum, ama gündüz uyumuyor artık o ayrı:) dün ona sonuna kadar dil çıkardım saatlerce taklitimi yaptı saatlerce birbirimize dil çıkarıp güldük, bugünde emziğini tutup ağzından çıkardı sonra güldü :) mucize bu bebelerin hepsi veren Allah a şükürler olsun :)
Saol canim cvp icin..Hiç yeni bir sey yo,k huysuzuz yine, birkac gündür böyleyiz biz. Geçer inşaAllah en yakın zamanda hayirlisiyla.
Meme reddi yaşıyoruz biz bir de off cok fena
Sagdigini bir iki saat icinde verceksen dolaba koymana gerek yok. Dolaba koyduğunu da vermek icin birkaç saat önceden çıkar cikaramadiysan da kaynardan soğuk suyun icinde ilitirsin.
Bebeğim çok geçmiş olsunn cok sevindim kalçan normal çıkmasına inş bizimde nırmal çıkar Bnce bizimkinide yanlış cekti çünkü sola dönnce enes rahat durmamıştıKizlar kalcaya gittik sukur sorun yok normal gerilim yada cikim degilmis cekilen yeri ozellikle sordu dr sabaha kadar uyumadim bqndaj yakilqcak diye yais olculmus birde 2 kee ayninuere gittmistik eryaman asg tip merkezi sakin diyim ne cocuk dr n3de ultrasona goturmeyin 1 aydir yasadigimi ben bilirim
Gokcemin sayesinde sincan koru zeynep hanima gittik cok ilgilendi cok memnun kaldim radyolohi bolumundeki qdamq hayran kaldim kuzum hic aglamadi onceki yer barta barta usg cekmisti kuzuma nasil rahatladim birde goze girdik sag gosu cok capaklaniyordu sulaniyordu muayene etti gozyasi kanali yikqliymis masaj yapilacakmis gunde 30 kere c seklinde olacakmis masaj capak icin damla verdi 1 yasina kadar gecmesse aciliyormus oyle iste bugunw tekrar sukur dedim ama uymusuzluktan geberiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?