2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy kötü bi gece gecirdik banyo yapmıştı rahatlayip uyuyacakti. Ayy cok fena olduk. Emer guzelce uyurdu normalde. Meme almıyor ağzına koyduğum an çığlık çığlığa bide geriyor kendini. Omzumda sss sesiyle zor sakinlestirip uyuttum. Yataga koyuyorum uyaniyo tekrar agliyo. Boynuma sokulup oyle yatti 2.emme faslına kadar. Korkudan kipirdayamadim. Bu da mi atak birsey mi oldu yavruma anlamadim.

Gercekten herkes ayni gecirmis dun geceyi,havalardan falan mi kaynaklaniyor,kotu bir enerji yogunlugu falan mi var,butun bebekleri ayni anda etkiledir hayret birsey,cok zor bir aksamdi ya

Atak tatlim atak,mahfoldum bende gece. En son yatagindan cikarip yanima koydum,elimi siki siki tutarak uyudu,10 dk geciyor basliyor cigliklar,pofff

Can acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)
O bizde de hala devam ediyor ayni bende cekiyorum sinra tekrardan ayni arkadas kucucuk burunlari var ama masallah yani.doktorda bu mevsimlerde normal diyor cocuk orda hiril hiril hirliuor valla bende sasirdim kesinlikle katiliyorum cok zor annelik coookk pofff

Atak tatlim atak,mahfoldum bende gece. En son yatagindan cikarip yanima koydum,elimi siki siki tutarak uyudu,10 dk geciyor basliyor cigliklar,pofff
Ne kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeyler

Sac kurutma gelmedi aklima benim ama bebek rahatlatan kolik bebek falan filan hepsini actim daha katilarak agladi istemedi ses :))) simdi nasıl senin ki yeni guzel birseyler var mi

Kizlar bisey sorucam.bugun doktora hittim gogsumdeki sislik icin.ultrason verdi ama ozamana kadar bi pompayla bosalt bakalim gecicekmo dedi.simdi ben hic pompayla sagmadim.saginca kasiklami veriyorsunuz.ikincisi yine ayni gun icerisinde versemde yine normal dolabami koyayim bide emzirmeden kac saat once cikartiyorsunuz dolaptan.simdiden cvplar icon tesekkur ederim

Ne kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeyler
Hiç yeni bir sey yo,k huysuzuz yine, birkac gündür böyleyiz biz. Geçer inşaAllah en yakın zamanda hayirlisiyla.
Meme reddi yaşıyoruz biz bir de off cok fena
Sagdigini bir iki saat icinde verceksen dolaba koymana gerek yok. Dolaba koyduğunu da vermek icin birkaç saat önceden çıkar cikaramadiysan da kaynardan soğuk suyun icinde ilitirsin.

Gercekten herkes ayni gecirmis dun geceyi,havalardan falan mi kaynaklaniyor,kotu bir enerji yogunlugu falan mi var,butun bebekleri ayni anda etkiledir hayret birsey,cok zor bir aksamdi ya
Hepsi aynı anda atağa kalktı herhal :)
Brn birde birşey merak ediyorum. Gündüzleri falan nekadar süre uyanık kalıyo bebişleriniz.
Biz 31 Ağustos doğumluyuz

Benimki memeden ayrılmıyor kızlar günde 1!kere kaka yapan kızım 5 kere kaka yapıyor ama bu atakta kızım gündüz uykusundan gece uykusuna geçti çok mutluyum, ama gündüz uyumuyor artık o ayrı:) dün ona sonuna kadar dil çıkardım saatlerce taklitimi yaptı saatlerce birbirimize dil çıkarıp güldük, bugünde emziğini tutup ağzından çıkardı sonra güldü :) mucize bu bebelerin hepsi veren Allah a şükürler olsun :)

Can acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)
Cnm her serum fizy. Dan sonra otri bebeyi kullanio musun ya doktor bana her gun kullanma demişti ama kullanmasam olmicak suanda her damlatmaya çekmek zorunda kalıyorum çok tikanio cocuk zaten bogazlari falan da tıkalı çok öksürüyo bi de ya icim parcalanio doktora gitsem ilac verir mi ki

Cnm ben de bugun besiginde sallarken ninni soyleyim dedim tepesinde duruuodum ben soyledikce o güldü gulerken uykusu acildi benim de çok uykum vardi aldim yanima yatirdim cekyati açıp uyumusuz ikimizde hem de 5 dk uyuyup uyanan cocukla 1 bucuk saat uyumusuz demekki beni istiyo çocuğum ama korkumdan alistirmak istemiyorum çalışmaya baslayinca bensiz uyuyamaz alisirsa diye

Saol canim cvp icin..

Bebeğim çok geçmiş olsunn cok sevindim kalçan normal çıkmasına inş bizimde nırmal çıkar Bnce bizimkinide yanlış cekti çünkü sola dönnce enes rahat durmamıştı
Gözüde 1 yaşına kadar gecer yeğenimede olmuştı canm problem olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…