2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Alışmaz canm aslında şimdiden hep yannda yatır zaten hep ayrı kalcaksınız çalışırkende geceleri onnla yat arabızdaki bağ daha cok güçlensin gündüz bi şekilde uyur

Bence hiç korkma çünkü artık anneleri olduğumuzu keşfettiler bizi sevdikleri için yanlarında istiyorlar, biz de yapıyoruz arada bence hiçbir sıkıntı yok :)

Ne kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeyler
Biz 87 günlüğüz araksa yanduk zatne son 3 4 gundur yemeknistemiyor 40 nwzla yiyor biberon agizda agu yapiyor akıtıyor sonra agkiyor kucagika aliyorum gene aglamaya basliyor besige koyuyorum muzik aciyorum sebege döndüm valla enson donence var onu taktik agladi falan sonra yumruk atmaya basladi 5 dk sonra gene aglama uyumaz en son kucak kavga derken uyudu 4 gözle bekliyorum atagin gecemesini uyumaknivin 4 satt ugrasiyoruz huyu degisti diyorum bakalim 1 haftamu bu 3 ay atagi

Insllah canim enesiminde iyi cikar sonucu usg ci amca baya iyi yaa. Sadece zeynep hanimin yardimcisi iyi degil boyu asistana olcturdu 57 dedi kadin yazdi sonra minumum olculere bakip soyluyorya normal yada degilndiye birde ben olceyim dedi boy 59 hemsireyi fircaladi bir dahw ben yokken olcum yapmicaksin dedi cep nosunuda verdi vatsaptan yazarsin diye sorularimida sordum
1.soguk buhar makinasini kac saat calisriricam dedim 20 dakika dedi
2.kaka yesil sari oluyor dedim normal dedi
3.mama sma kullaniyoruz iyi o dedi
4.alt temizligine bakti bidisa cok t3miz bir cocuk dedi ben neler gordum dedi aferin aldim
5.yememe istegi var neden dedim oda buyuyor zorlama dedi
6.monovit kanserojen deniliyor degistirmeye gerek varmi dedim o da bebek seviyorsa gerek yok herhangi bir sorun olmaz dedi
7.benimki alerjik bebek alores surup vermisti diger dr onu anlattim surekli kasiniyorsa ver dedi sadece acken uykusu varken gazi vark3n dedim takip et dedi
8.kilomuz 5910 olmus bas 40.5 boy 59 olmus ortaymus ne cok iri ne cok zayif iyi dedi

Cok basarılı bir paylaşım ,tesekkürler dostum ,bizim atak (ki ataksa 23temmuz doğumlu 2 hafta önce başlamıştı 1 haftayı geçti 8-9 gün sürdü ) kucaktan inmedi 4 gün doğru düzgün mama yemedi ve sürekli mızırdandı ,yeni bir beceri görmedim henüz amaaaa en önemlisi gazını çok kolay çıkartmaya başladı ,kakasını eskisi gibi zorlanmadan yapıyor ve artık yatarak yada kycakta oturarak vakit geçiriyor ,oyuncaklara ilgisi hala cok yok ve bişeyleri tutmuyor ,sadece biberonu itiyor doyunca ,uykuya daha kolay dalıyor ama hala kısa 30 -45 dk arası buna da şükür ,en sevindiğim gazını çıkartması oldu ,inşallah böyle dvm eder ,ha birde 1 kere sesli güldü o da topuzuma :)))) avizeler hala kankisi

2.ay ölçüleri mi bunlar

Bu lanet ankaranin havasindan da kaynakli biraz. Kupkuru hava benim bile burnum kuruyo valla cocuk napsin minnak burunlariyla.. Sabredicez buyumelerini beklicez napalim sumukleri cekmeye devam :)
Her serum siktigimda cekiyorum canim. Cekmessem daha kotu oluyo bu sefer bogazina akiyo Allah korusun bronsit olur filan. Aman diyim ilac yapma seruma devam. Dogal yol gibi en azindan cocugun suan bence ilaca ihtiyaci yok. Burnunu acicaz evi nemlendiricez.
Ben hergun kapagi acik ketil calistiriyorum gunde 3 kere filan. Salonun ortasinda. Buhar makinesi hesabi. Burnunuda cekiyorum serumdan sonra. Hiril hiril devam ama gene rahatliyo cocuk bazen hik hik yapiyo nefes gidiyo gibi oluyo o zaman cok korkuyorum.

Kızlar ogretmenlerin dogum sonrasi sadece 300 lira çocuk parası var dimi? Ben hic bilmiyorum bunları arkadas mesaj atmista 4000 lira var falan diye o sanırım öğretmenlere geçerli değil di mi?

Aynen canim ya vallahi bu ankaranin havasi fenaymis.dedgin gibi bizim bile burunlar kuruyorsa bebisler napsin

Avizeler ve tablolar ne anliyosa kafa hep yukarda gozler hep tepede yada duvarda

Benimkinde de o kendini germe olayi var. O an kalkip gezdire gezdire emziriyorum etrafa baka baka cekiyo memeyi aklinda bulunsun.

Birde kizlar bu bebelere noluyo laa delirmis olmalilar ne bu atak olayi benim oglan hep dediginiz gibi dogdu dogali ataktami ne
Gece 1e kadar uyutma olayimiz var bizim 1den once hayatta yatmaz gece kusu
Banyodan sonra rahatlar uyur diyorsunuz daha cok gozu aciliyo
Memeyle hep kavga halinde gerim gerim geriliyo gezerek emiyoruz cogu zaman
Simdi dudak buze buze iclene iclene aglama olayimiz cikti guuu diye diye agliyo
Aguda demiyor guu diyor
Ful atagimiz var valla uykuyu unuttu cocuk o cekik gozler fildir fildir

Aglancak halime guluyorum. Mutluyum
Bugun kaka yapamadik biraz pirtlatmis sadece bakalim geceye kadar ne halt edicem kasim kasim kasilir simdi bittim gecede uyutmaz

Nwmlendiriyorum ayriyetten in su koyuyorum petegin ustune allahim bi bakiyirum kup kuru :) kizz ketilda iyi fikirmis
Ben bu peteklere takilan kaplar varya ondann aldim su doldurup taktim petege .. Ketil mukemmel bi cozum hayalimsin1 sagolsun onun cozum onerisiydi

87 gunluk olculer 3 aylik canim
elffth3 canim bu erkek bebeklerle kiz bebeklerin arasinda fark oluyo. Erkekler daha iri oluyo. Bide gamzelim senle esin minyon mu boy olarak yapi olarak. Sen minyon duruyosun ama bilmiyorum :) ondan da minnak olabilir bebis. Sen degerleri soyleyince benim bebis bana suan obez geldi

Cnm dudak buzerek ağlama bizde de var :) agu diyor bizimki de. Ayy sorma bizimkiler daha küçük ama anlamadım neyin atağı uyuyor yarım saat sonra ciyak ciyak ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…