2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar o kadar moralim bozuk ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi esime bisey anlatıyorum beni dinlemiyorum ve bunu sürekli yapıyor. Komik bisey diyelim anlatıyorum guluyorum bir bakıyorum adamda tepki yok umrunda bile değil o zaman kendimi o kadar aptal hissediyorum ki zaten şu koca şehirde kimsem yok kiminle konuşayım. Konustugumda beni dinlemiyor umursamiyor çok uzuldum ya ise gitti şimdi zaten yalnızlık ayrı dert işinin stresi ayrı dert bir de bu

Kızlar ogretmenlerin dogum sonrasi sadece 300 lira çocuk parası var dimi? Ben hic bilmiyorum bunları arkadas mesaj atmista 4000 lira var falan diye o sanırım öğretmenlere geçerli değil di mi?
Ogretmenlerin maasi kesilmiyor sanki aynin sekil devlette aliyorsunuz demi canım devlette. Diğer kurum ozelden bahsediyorum maaslar ve sigorta yatmiyor. Raporli gibi muaylmele görüp sgkdan alıyoruz o kismi. Ondan bahsediyor olabilirler.

Germe bizde yeni başladı. Oyle yapınca ben çok panikliyorum ya. Dedigin gibi yapayim ama tutmuyir ki o zaman agzi açık kipkirmizi olarak agliyor. Yinede yarıyor mu işe öyle. Senin beben atak dogmus desene :))) atak zamani seninkide uslu olur belki :)

Sadece doğum yardımı aldık biz de 400 lira.Bir de çocuk yardımı var maaşa yansıyan az bişey.

Evet cnm biz normal çalışır gibi alıyoruz evet bence de ondan bahsediyor

Ne kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeyler
Hic yeni bisey yok,evde agla agla fena oldu cocugum bende disari cikardim,disaridada huysuzlugg gitmisti ben anlamadim bundan bisey,evde mi durmak istemiyor ne

Ahh şu ataklarrrr ahh
nymeria-burcu bizimkiler ayni gün dogmuslar. 3. Ay atagi herhalde bu. Bi değişme var mi?
Disari cikarinca biraz daha iyi gibi ama asil ece gidincr gorucez,sap sup ben ona dus yaptiricam,umarim bu gece rahat uyur.
Hepsi aynı anda atağa kalktı herhal :)
Brn birde birşey merak ediyorum. Gündüzleri falan nekadar süre uyanık kalıyo bebişleriniz.
Biz 31 Ağustos doğumluyuz
Gunduzleri cok az uykumuz var,1 saati gecmez,uyanir,kucagima alip koynumda tutarsamda yarim saat orda keyif yapar

Yalnız değilsin canım
Benimkide MacBook içinde sürekli
Kendim söyleyip kendim dinliyorum bazen
Öyle kızıyorumki
Alıp şu aleti kafanda kıracam bigün diyorum
Toparlanıyor
5 dk sonra yine aynı of of

Cnm dudak buzerek ağlama bizde de var :) agu diyor bizimki de. Ayy sorma bizimkiler daha küçük ama anlamadım neyin atağı uyuyor yarım saat sonra ciyak ciyak ağlıyor
Fena bu zamane veletleri :)
Kiz ayni ayni. Hayatta dinlemez lafima baska lafla cevap verir hic alakasi olmayan sacma sapan bisiyle. Bi dinle laa bide onemli bisi dicekmis gibi bisi anlatirken lafimi keser yani cok kavga ediyoruz bu konuda belki bin kere ozur diledi nato kafa nato mermer :)
Bi dene canim ya bende ise yariyor.

Benimki atakli ve ayrica pek bi atarli dogustan

Yok benim kardeşimin kızı 1,5 yaşında yaz kış öyle emiyor doğumda 1 hafta bşzde kaldılar annesi uyuyo o açıp eöip kapıyo uykuya devam bi de gece bu gündüzde aynı.ayy ne güzel

Ben minyon degilim irinkemikliyimnesim minyon ama boy 165 esimde 170 boy yok bizde halasinin biri minyon diger halasi onezite ve 1 90 ben kucuk halasina birde benim anneme cok benzetiyorum genelde anneme benzetiliyor aman saglikli olsunda minyon olsun yaa

Kızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)

Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size 2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…