- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
4bin kime varmış ki?
300 sadece canım.
Ogretmenlerin maasi kesilmiyor sanki aynin sekil devlette aliyorsunuz demi canım devlette. Diğer kurum ozelden bahsediyorum maaslar ve sigorta yatmiyor. Raporli gibi muaylmele görüp sgkdan alıyoruz o kismi. Ondan bahsediyor olabilirler.Kızlar ogretmenlerin dogum sonrasi sadece 300 lira çocuk parası var dimi? Ben hic bilmiyorum bunları arkadas mesaj atmista 4000 lira var falan diye o sanırım öğretmenlere geçerli değil di mi?
Germe bizde yeni başladı. Oyle yapınca ben çok panikliyorum ya. Dedigin gibi yapayim ama tutmuyir ki o zaman agzi açık kipkirmizi olarak agliyor. Yinede yarıyor mu işe öyle. Senin beben atak dogmus desene :))) atak zamani seninkide uslu olur belki :)Benimkinde de o kendini germe olayi var. O an kalkip gezdire gezdire emziriyorum etrafa baka baka cekiyo memeyi aklinda bulunsun.
Birde kizlar bu bebelere noluyo laa delirmis olmalilar ne bu atak olayi benim oglan hep dediginiz gibi dogdu dogali ataktami ne
Gece 1e kadar uyutma olayimiz var bizim 1den once hayatta yatmaz gece kusu
Banyodan sonra rahatlar uyur diyorsunuz daha cok gozu aciliyo
Memeyle hep kavga halinde gerim gerim geriliyo gezerek emiyoruz cogu zaman
Simdi dudak buze buze iclene iclene aglama olayimiz cikti guuu diye diye agliyo
Aguda demiyor guu diyor
Ful atagimiz var valla uykuyu unuttu cocuk o cekik gozler fildir fildir
Aglancak halime guluyorum. Mutluyum
Bugun kaka yapamadik biraz pirtlatmis sadece bakalim geceye kadar ne halt edicem kasim kasim kasilir simdi bittim gecede uyutmaz
Ogretmenlerin maasi kesilmiyor sanki aynin sekil devlette aliyorsunuz demi canım devlette. Diğer kurum ozelden bahsediyorum maaslar ve sigorta yatmiyor. Raporli gibi muaylmele görüp sgkdan alıyoruz o kismi. Ondan bahsediyor olabilirler.
Sadece doğum yardımı aldık biz de 400 lira.Bir de çocuk yardımı var maaşa yansıyan az bişey.
Evet ilk çocuk 300.İlk çocuk 300 sanırım cnm ben daha almadim
Hic yeni bisey yok,evde agla agla fena oldu cocugum bende disari cikardim,disaridada huysuzlugg gitmisti ben anlamadim bundan bisey,evde mi durmak istemiyor neNe kadar surecek bu atak acaba. Ataktan sonra yeni guzel yuklemeler oluyordu iyi hic bir yukleme yok :) huysuzluk devam etti sirti yer gormedi resmen kucak istemekten. Sizde var mi yeni birşeyler
Disari cikarinca biraz daha iyi gibi ama asil ece gidincr gorucez,sap sup ben ona dus yaptiricam,umarim bu gece rahat uyur.Ahh şu ataklarrrr ahh
nymeria-burcu bizimkiler ayni gün dogmuslar. 3. Ay atagi herhalde bu. Bi değişme var mi?
Gunduzleri cok az uykumuz var,1 saati gecmez,uyanir,kucagima alip koynumda tutarsamda yarim saat orda keyif yaparHepsi aynı anda atağa kalktı herhal :)
Brn birde birşey merak ediyorum. Gündüzleri falan nekadar süre uyanık kalıyo bebişleriniz.
Biz 31 Ağustos doğumluyuz
Gecmis oksun canim.. hasta halinle bi de börek mi yapıosun masallah sana
Yatıyorum kalkıyorum aklımda pazartesi var
Kızlar o kadar moralim bozuk ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimiesime bisey anlatıyorum beni dinlemiyorum ve bunu sürekli yapıyor. Komik bisey diyelim anlatıyorum guluyorum bir bakıyorum adamda tepki yok umrunda bile değil o zaman kendimi o kadar aptal hissediyorum ki zaten şu koca şehirde kimsem yok kiminle konuşayım. Konustugumda beni dinlemiyor umursamiyor çok uzuldum ya ise gitti şimdi zaten yalnızlık ayrı dert işinin stresi ayrı dert bir de bu
Fena bu zamane veletleri :)Cnm dudak buzerek ağlama bizde de var :) agu diyor bizimki de. Ayy sorma bizimkiler daha küçük ama anlamadım neyin atağıuyuyor yarım saat sonra ciyak ciyak ağlıyor
Kiz ayni ayni. Hayatta dinlemez lafima baska lafla cevap verir hic alakasi olmayan sacma sapan bisiyle. Bi dinle laa bide onemli bisi dicekmis gibi bisi anlatirken lafimi keser yaniKızlar o kadar moralim bozuk ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimiesime bisey anlatıyorum beni dinlemiyorum ve bunu sürekli yapıyor. Komik bisey diyelim anlatıyorum guluyorum bir bakıyorum adamda tepki yok umrunda bile değil o zaman kendimi o kadar aptal hissediyorum ki zaten şu koca şehirde kimsem yok kiminle konuşayım. Konustugumda beni dinlemiyor umursamiyor çok uzuldum ya ise gitti şimdi zaten yalnızlık ayrı dert işinin stresi ayrı dert bir de bu
Bi dene canim ya bende ise yariyor.Germe bizde yeni başladı. Oyle yapınca ben çok panikliyorum ya. Dedigin gibi yapayim ama tutmuyir ki o zaman agzi açık kipkirmizi olarak agliyor. Yinede yarıyor mu işe öyle. Senin beben atak dogmus desene :))) atak zamani seninkide uslu olur belki :)
Yok benim kardeşimin kızı 1,5 yaşında yaz kış öyle emiyor doğumda 1 hafta bşzde kaldılar annesi uyuyo o açıp eöip kapıyo uykuya devam bi de gece bu gündüzde aynı.ayy ne güzelEvet canım tam olarak bu. Ters emzir tatlım. Sicak duş al ve imkanın oldukça dinlen. Yoksa çok daha ağır olabiliyor.
Göğsünü açıp ememiyor mu? Benim böyle hayalim var da. Yaza doğru sadece tişört ile yatsam neva acıktıkca beni uyandırmadan açıp emre sonra yine uyusa falan. Çok mu hayalperestim?
@elffth3 canim bu erkek bebeklerle kiz bebeklerin arasinda fark oluyo. Erkekler daha iri oluyo. Bide gamzelim senle esin minyon mu boy olarak yapi olarak. Sen minyon duruyosun ama bilmiyorum :) ondan da minnak olabilir bebis. Sen degerleri soyleyince benim bebis bana suan obez geldi
Ben minyon degilim irinkemikliyimnesim minyon ama boy 165 esimde 170 boy yok bizde halasinin biri minyon diger halasi onezite ve 1 90 ben kucuk halasina birde benim anneme cok benzetiyorum genelde anneme benzetiliyor aman saglikli olsunda minyon olsun yaa@elffth3 canim bu erkek bebeklerle kiz bebeklerin arasinda fark oluyo. Erkekler daha iri oluyo. Bide gamzelim senle esin minyon mu boy olarak yapi olarak. Sen minyon duruyosun ama bilmiyorum :) ondan da minnak olabilir bebis. Sen degerleri soyleyince benim bebis bana suan obez geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?