2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eki Görüntüle 1907561
Aynı bunu yapasım var işte tatlım ama ayaktalar malesef

Oy canm benm yaa... Benm kiz da bu ara cok zor uyur oldu nedense. Atak matak durumlri mi bilmem. Kucagimda en rahat uyurdu artk kucagimda hic uyumuyorrr.. Ayakta salliyorm bapim her yerim agridi.

Can acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)

Aynen canm tedirgin oluyorlar muhtemelen de insan dayanamiyor iste. Ayy zor dimii.. Aman yine Allah baska dert vermesn bunalr ne ki.. Saglikl buyusunler de.
Evet cekince de cok rahatliyorlar ciddenn..

Anam pek tatli olmus ben kestiremedim onu kis kafa usur diye rabbim.nazardan korusun

Anam pek tatli olmus ben kestiremedim onu kis kafa usur diye rabbim.nazardan korusun
Bende şapkayla filan idare ederim diye düşündüm :) çünkü kvler ana saçı bi defa kesilsin diye tutturacaklardi bende en tatlı zamanlarında kel olsun istemedim. Birde hamileyken kurbanı kesildikten sonra saçlarını da kestiririm demiştim. O kadar çok saçı olabileceği hic aklıma gelmemişti

Maşallah kuzuya 41bin kere
Çok tatlı olmuş

cetrina maadaamm ne yedin ne içtin bugün
Ben herşeyden yedim valla yarın pazartesi diye
İskendermi dersin , künefemi dersin aahahha
Şimdi sabah kalkar kalmaz koca bir bardak ılık su içiyoruz okey dilersen içine limon sık ve nane yaprağı koy dinlensin
Bunu hersabah kalkar kalkmaz içiyoruz ödemler uçsun
Aradan 1-2 saat sonra güzel bir kahvaltı , beyaz ekmek Yok reçel Yok
Şekerli çay Yok

Devamını yazarım sonra nasıl yapacazdiye
14 günde bir dartıya çıkalım bence
Nerdesin ?

Yarin pazar kiz birgun daha var :)

Minyon daha guzel kizda bence :)
Allah beterinden korusun meleklerimizi :)
Yok artikkkkkk cok guldum ya
bende bendee

Ayrintilı yazmayacağım nazar değiyor:)
Biz hep beraber yatıp uyuyoruz.

Bizim ki de çok iri olmaz eşimle ben kilo ve boy olarak minyonuz tabi ben su ara biraz kiloluyum:)

Guzel uyu srn yarin :):) boşa gitmesin pazarın dedim haha

Ahahha kız eşim yarın pazar İstanbul yolcusu
Halbuki deminden beri pazar için bilet bakıp durduk
Ama okadar hastayımki
Kafa beyin yerinde değil yani
Dün yine gece doktorundaydım
Doktorlarla geçirdim bütün günümü sabah öğle akşam
Hayatımda böyle grip yaşamadım
Mide bulamtısımı dersin, baş dönmesimi dersin.
Bademcikler davul gibi,
Gözlerden ateş çıkacak gibi
Of of

Yalnız değilsin canım
Benimkide MacBook içinde sürekli
Kendim söyleyip kendim dinliyorum bazen
Öyle kızıyorumki
Alıp şu aleti kafanda kıracam bigün diyorum
Toparlanıyor
5 dk sonra yine aynı of of
Hepsi aynı bunların o Yüzden oğlum 1 yasına gelsin kendi hayatıma kaldığım yerden devam edicem bende onu dinlemicem

Hepsi aynı bunların o Yüzden oğlum 1 yasına gelsin kendi hayatıma kaldığım yerden devam edicem bende onu dinlemicem

Sala gitsin tatlım
Ben öyle yapıyorum, üstüne düştükçe şımarıyorlar. Ben hep tersliyorum , yüz vermiyorum hiç
Bi bakıyorum terse dönüyor herşey kaçan kovalanıyor bu bir gerçek
Asla Kovalayan olma
Rolü elinden almalısın bişekilde

Kizlar oyun halisi icin fikir istiyorum biri maymun adasi almisti hatirlayamadim.esimde tint love jimnastili olanini alalim diyor sevecekmi.bilmiyorum besikteki donenceyi cok sevdi ablam bakacak ben ise basliyorum son 10 gun icime dert oldu ablma birakiriz oyun halisini oynar vakit geciri diye düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…