- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Eki Görüntüle 1907561
Aynı bunu yapasım var işte tatlım ama ayaktalar malesef
Can acimasi degil de huylaniyolar iste burundan. Sumukleri cekincede bi rahatliyolar ki oh hemen ardina gene oluyo ya hiril hiril sumuk sesi. Sinir oluyorum o zaman. Ama ard arda cekmiyorum gene bekliyorum filan. Ah cocuk buyutmek ne zor yarabbi :)
Anam pek tatli olmus ben kestiremedim onu kis kafa usur diye rabbim.nazardan korusunKızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
@La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)
Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu
Eki Görüntüle 1907873
Bende şapkayla filan idare ederim diye düşündüm :) çünkü kvler ana saçı bi defa kesilsin diye tutturacaklardiAnam pek tatli olmus ben kestiremedim onu kis kafa usur diye rabbim.nazardan korusun
Yok artikkkkkk cok guldum yaKizlar oglumun kulaginin izi cikmis koluma yaa hahahahyazik cocuga ne kadardir kucagimdaysa artik kulak iz yapmis
Eki Görüntüle 1907830
Kızlar nasılsınız ? Bu 12. Haftanın atağı beni yordu kızı mahvetti resmen ne atakmış arkadaş. Öyle bir ağlayışı var ki elim ayağıma dolanıyor. Şöyle bir baktin da sizlerde de var.
Yine geçmişte birikmiş 800 msj var okuyamadığım. Bi kaç alıntı yapmıştım. Onlar da gitmiş.
@La Lune doğum günün kutlu olsun tatlım nice güzel yıllara inşallah. Yine çok güzelsin :)
Fotoğraflar eklemiştiniz. Keltos bebelere bayıldım çok tatlılar. Bende bizim sonradan keltoş olma elif hanimi gostereyim size2 aylıkken kestirdim saçlarını daha da kestirmem inşallah. Ne örgüler yaparım ben saçlarına
Bi de şu tulumu bir tanıdık getirmişti iyice erkek gibi oldu
Eki Görüntüle 1907873
Yarin pazar kiz birgun daha var :)cetrina maadaamm ne yedin ne içtin bugün
Ben herşeyden yedim valla yarın pazartesi diye
İskendermi dersin , künefemi dersinaahahha
Şimdi sabah kalkar kalmaz koca bir bardak ılık su içiyoruz okey dilersen içine limon sık ve nane yaprağı koy dinlensin
Bunu hersabah kalkar kalkmaz içiyoruz ödemler uçsun
Aradan 1-2 saat sonra güzel bir kahvaltı , beyaz ekmek Yokreçel Yok
Şekerli çay Yok
Devamını yazarım sonra nasıl yapacazdiye
14 günde bir dartıya çıkalım bence
Nerdesin ?
Yarin pazar kiz birgun daha var :)
Minyon daha guzel kizda bence :)Ben minyon degilim irinkemikliyimnesim minyon ama boy 165 esimde 170 boy yok bizde halasinin biri minyon diger halasi onezite ve 1 90 ben kucuk halasina birde benim anneme cok benzetiyorum genelde anneme benzetiliyor aman saglikli olsunda minyon olsun yaa
Allah beterinden korusun meleklerimizi :)Oy canm benm yaa... Benm kiz da bu ara cok zor uyur oldu nedense. Atak matak durumlri mi bilmem. Kucagimda en rahat uyurdu artk kucagimda hic uyumuyorrr.. Ayakta salliyorm bapim her yerim agridi.
Aynen canm tedirgin oluyorlar muhtemelen de insan dayanamiyor iste. Ayy zor dimii.. Aman yine Allah baska dert vermesn bunalr ne ki.. Saglikl buyusunler de.
Evet cekince de cok rahatliyorlar ciddenn..
Yok artikkkkkk cok guldum ya
Ayrintilı yazmayacağım nazar değiyor:)Cnm ben de bugun besiginde sallarken ninni soyleyim dedim tepesinde duruuodum ben soyledikce o güldü gulerken uykusu acildi benim de çok uykum vardi aldim yanima yatirdim cekyati açıp uyumusuz ikimizde hem de 5 dk uyuyup uyanan cocukla 1 bucuk saat uyumusuz demekki beni istiyo çocuğum ama korkumdan alistirmak istemiyorum çalışmaya baslayinca bensiz uyuyamaz alisirsa diye
Hımm ben aynı Zamanlı doğurduk sanıyodum biz 68 günlüğüz87 gunluk olculer 3 aylik canim
Guzel uyu srn yarin :):) boşa gitmesin pazarın dedim haha
Benim beyin uçtu valla
Yarın güzel bir uyku çekmeliyim
Çoookk kötü grip oldum yatıp yatıp kalkınca pazar oldu sandım
E ben yarında yiyeyim ozamanahahahha
Ne şapşalım ya
Bizim ki de çok iri olmaz eşimle ben kilo ve boy olarak minyonuz tabi ben su ara biraz kiloluyum:)elffth3 canim bu erkek bebeklerle kiz bebeklerin arasinda fark oluyo. Erkekler daha iri oluyo. Bide gamzelim senle esin minyon mu boy olarak yapi olarak. Sen minyon duruyosun ama bilmiyorum :) ondan da minnak olabilir bebis. Sen degerleri soyleyince benim bebis bana suan obez geldi
Oyy masallah kuzuya :) elbiseni sevsinler senin :*
Guzel uyu srn yarin :):) boşa gitmesin pazarın dedim haha
Hepsi aynı bunların o Yüzden oğlum 1 yasına gelsin kendi hayatıma kaldığım yerden devam edicem bende onu dinlemicemYalnız değilsin canım
Benimkide MacBook içinde sürekli
Kendim söyleyip kendim dinliyorum bazen
Öyle kızıyorumki
Alıp şu aleti kafanda kıracam bigün diyorum
Toparlanıyor
5 dk sonra yine aynı of of
Hepsi aynı bunların o Yüzden oğlum 1 yasına gelsin kendi hayatıma kaldığım yerden devam edicem bende onu dinlemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?