2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaa çok geçmiş olsun.. Türkiye ye geldinn mi yabancı yerde baya zor olmustur
çok sağol canm .. daha gelmedm canım 16 ocak gelicem hayırlısıyla tamamen dönüyoruz inşallah..

Çook geçmiş olsunnn... Rabbim hepimzin yardımcısı olsun inşaAllah
çok sağol canım.. amin inşallah zor günlerdi cidden..

Canimm cok geçmiş olsun.kuzun varligini haberdar ediyor sana .simdi nasilsin.9.haftadan sonra inşallah azalir bulantilarin.neyseki serum vermişler beslenmisinizdir ikiniz de .
canım çook sağol. suan iyiyim baya serum yedm bulantı var ama kusmuyorm henüz buna bin şükr ben hastaneye gtmden önceki 4 gün boyunca hiç bişe yiyemedm su içtim anında çıktı. çok kötüydü boğazm falan tahriş oldu gece gündüz kusmaktan.. sesim falan kısık hala yerine gelmedi .. rabbim kolay hamilelk nasip etsn hepimize inşallah..

canm çok sağol..
Cok gecmis olsun
teşekkür ederm canm ..
Gecmiş olsun allah acil şifalar versin
sağol canım amiin cümlemize inşallah..
Geçmiş olsun. İnşallah daha yaşamazsın böyle şeyler.
sağol canm inşallah ya çok zordu rabbim kmseye yaşatmasın. allaha yalvarıyodum her dakika kurtar beni nolur diye.. eşim de yoktu koskoca çinde evimde yapayalnızdım malesef.

Cnm ya bende diyorum by kız nerdeee Türkiye mi geldi yazamadı birde fazla geçmişi okuyamiyorum migdem bulanıyor serum Yemen iyi vücudun susuz kalmıştır kusmaktan şimdi hersey yolunda mi
yok canm türkiyeye 16 ocak tamamen gelicez inşallah.. kocam kucağına alıp hastaneye taşıdı beni ayaklarımın üstüne basacak halm kalmamıştı direk yatırdılar serumu bastılar kendme öyle geldm.. şuan iyiyim şükr bulantm var ama bu nedr ki şükrler olsun buna..

Geçmiş olsun cnm ya şükür meleğin seninle düşük önleyici iğne onlar meleğin hep seninle olur inş ya üzüldüm inş bir daha böyle şeyler yaşamazsın çokmu yormuştun kendini

Günaydın sıcak güneşli bunaltıcı ve bir o kadar da iç rahatlatıcı ağustosun güzide anaları
Dün akşam komaya girmiş gibi yattıktan sonra bu sabah atom karınca gibi dinç kalktım resmen 2 günlük kahvaltımı tek seferde yedim bu enerjiyle evimi dip köşe bi temizleyeyim!
xiexie kız Çinli geçmiş olsun. Yazdıklarını okuyunca geçmiş gözümde canlandı. Oğlana hamileyken aynı anlattıkların başıma geldi Allah sabır versin. Geçecek inşallah. Hiç kolay Zaman'lar değil bunlar.

Günaydın herkeze ya bu mide bulantıları ne zaman geçiyor

Günaydın güzel ağustos anneleri
Pisikedi kendini fazla yorma tatlım bebiside yorma güzel anne

günaydın kızlar bulantıdan ölüyorum. çalışınca da dinlenemiyorum mahvoldum. metpamit alıyorum iki gündür. dua ediyorum inşallah 3. aydan sonra geçer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…