2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canlar valla ben cinsiyet tahminlerinin hiçbirine güvenmiyorum. Allah neyi isterse o oluyor. Gerisi tamamen hurafe.

aynen hiçbirşey yemek istemiyorum ama zorla birşey yiyince en azından kusmuyorsun bir tane sade kek yedim dün azcık canım yerine geldi sabah olsun istemiyorum midem kötü birde kızım var onuda düşünüyorum yemek hazırla felan derken çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum çalışıyorum allah gerçekten yardımcımız olsun zor bir süreç premesis diye bir ilaç kullanıyorum sanki biraz iyi geldi ben vitamin felanda içemiyordum decavit vermişti doktor ilk hamilleiğimde de çok kötü olmuştum ama bu ilaç iyi geldi zaten içinde vitamin folik var ilaç da değil devlet ödemiyor biraz pahalı ama işe yarayabilir sizdede doktorunuza sorup deneyebilirsiniz bence

Canım yağlı şeyler yememeyi dene . banada dr um soyledi üç dort gun yemedim zaten iştahımda yoktu patates haslaması brokoli haslaması fln tukettim hafifledi.. Bide ayvada iyi gelio bastırıyor.mevsimide simdi.

tam aksıne cnm dun hıc bısey yapmamıştım sadece dar pantolon gıymıstım acab aondan olurmukı bılemedım cok moralım bozuk ama allaha ınancım tam verende o alanda hakkımızda herseyın hayırlısı oldun.

Hamileliğin en zor dönemi ilk aylar bence ilk hamileliğimde de çok sıkıntı çekmiştim sonrasında da mide yanmaları çok zorluyor inş. Hepimiz kolay atlatırız

Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Doktorum kontrole gelmeden önce detaylı bi kan testi istedi herşeyine bakılsın dedi bende tahlile gidicem devlet hastanesine Sizlerden de istendi mi merak ettim..

gunaydınlar benim de bulantılarım basladı. nasıl geçecek bu haftalar bilmiyorum. oğluma hamileyken 16 hafta cıvarında sürmüştü. Oğlumu sabah krese götürüyorum sonra işe donuyorum. Aksam yine aynı rutin devam ediyor. Yasadığım şehirde hiç akrabam yok. Eşim iş nedeniyle yurt dışında.Hamileliğimi iş yerimde kimseye de söyleyemiyorum bir kaç hafta daha riskli dönemi atlatana kadar kimsenin bilmesini istemiyorum. Bebeğim sağlıklı doğsun da her seye razıyım gerçi. Bu arada progestan kullandığımdan bahsetmiştim epey önceki sayfalarda, kanama gibi durum oluşana kadar progestanı bırakmaya karar verdim. Henüz doktora gitmedim.

Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Doktorum kontrole gelmeden önce detaylı bi kan testi istedi herşeyine bakılsın dedi bende tahlile gidicem devlet hastanesine Sizlerden de istendi mi merak ettim..
Evet canım, TORCH, Hepatit, Tam Kan Sayımı, Hormonlar, İdrar, Kan grubu bunların hepsine bakılması lazım. Genelde fix oluyor zaten genel gebelik testleri.

Gunaydin guzel anne adaylarii
Bende birazdan minisimi gormeye gidicem dualariniza bizide eklerseniz seviniriz.
Skntisiz bir muayeneden sonra minisimin resmini paylasirim opuldunuzz kocaman

Hayırlısıyla bebişini görürsün inşallah..bebişinin resmini atmayı unutma

zofran diye bir ilaç var çok zor durumda olan hamilelere veriyorlar ben ilk hamilleğimde kullanmıştım hatta bir seferinde serumuma katmışlardı damardan vermişlerdi zaten hiçbiri tam geçirmiyor sadece bir tık rahatlatıyor çok zor mide bulantısı ben doğurana kadar kusmuştum bundada aynı şans bazısında hiç midesi bulanmıyor insan vucudu yoruluyor doğum yapınca geçiyor öyle acıkıyorsun öyle uykun geliyorki sanki yeniden doğmuş gibi bir canlı getireceğiz dünyaya bir evlat dayanmaktan başka yapacak bişey yok

Evet canım, TORCH, Hepatit, Tam Kan Sayımı, Hormonlar, İdrar, Kan grubu bunların hepsine bakılması lazım. Genelde fix oluyor zaten genel gebelik testleri.

İlk gebeliğimde istenmemişti böyle detaylı testler zaman değişiyo doktorlar daha ilgili artık ne güzel

kızlar günaydın zor da olsa pazartesi günü geldi sonunda... öğleden sonra doktora gidicez yavrumuzun kalbini dinlemeye nasıl heyecanlıyım anlatamam ara ara kahverengi lekelenmelerim devam etti doktora sorucam bugün.. işlerim yoğun yılın ilk mesaisi doktor dönüşü fotoyu atarım her şey yolundaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…