- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
ben hiç yemedim onlardan bugüne kadar canım hiç istemiyor nedenseçok kötü canım canım hiçbirşey istemiyor nasıl olucak böyle heleki ceviz badem görmek bile istemiyorum
canım sen bugün mü gidecektin doktora yanlış mı hatırlıyorum?çok kötü canım canım hiçbirşey istemiyor nasıl olucak böyle heleki ceviz badem görmek bile istemiyorum
ben hiç yemedim onlardan bugüne kadar canım hiç istemiyor nedense
aaa öylemi kaçırdım demekki ben gördün mü bebeği peki?ben zorla 1 tane yiyorumdoktora gecen hafta gittik herşey yolunda 20 ocakta tekrar gidicez kontrole
aaa öylemi kaçırdım demekki ben gördün mü bebeği peki?
Canım yağlı şeyler yememeyi dene . banada dr um soyledi üç dort gun yemedim zaten iştahımda yoktu patates haslaması brokoli haslaması fln tukettim hafifledi.. Bide ayvada iyi gelio bastırıyor.mevsimide simdi.Kızlar mide bulantısına şunu yaptım çok iyi geldi diyen var mı ? Premesis kullanıyorum hiç azaltmıyor dramamine kullanmak istemiyorum methpamid falan.. bu bulantı bilekliğinden alan oldu mu nasıl acaba.
Mide bulantısı beni öldürecek
Canım sen ne yaptın gittin mi doktora?aaa öylemi kaçırdım demekki ben gördün mü bebeği peki?
Evet canım, TORCH, Hepatit, Tam Kan Sayımı, Hormonlar, İdrar, Kan grubu bunların hepsine bakılması lazım. Genelde fix oluyor zaten genel gebelik testleri.Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Doktorum kontrole gelmeden önce detaylı bi kan testi istedi herşeyine bakılsın dedi bende tahlile gidicem devlet hastanesine Sizlerden de istendi mi merak ettim..
Gunaydin guzel anne adaylarii
Bende birazdan minisimi gormeye gidicem dualariniza bizide eklerseniz seviniriz.
Skntisiz bir muayeneden sonra minisimin resmini paylasirim opuldunuzz kocaman
zofran diye bir ilaç var çok zor durumda olan hamilelere veriyorlar ben ilk hamilleğimde kullanmıştım hatta bir seferinde serumuma katmışlardı damardan vermişlerdi zaten hiçbiri tam geçirmiyor sadece bir tık rahatlatıyor çok zor mide bulantısı ben doğurana kadar kusmuştum bundada aynı şans bazısında hiç midesi bulanmıyor insan vucudu yoruluyor doğum yapınca geçiyor öyle acıkıyorsun öyle uykun geliyorki sanki yeniden doğmuş gibi bir canlı getireceğiz dünyaya bir evlat dayanmaktan başka yapacak bişey yoktam aksıne cnm dun hıc bısey yapmamıştım sadece dar pantolon gıymıstım acab aondan olurmukı bılemedım cok moralım bozuk ama allaha ınancım tam verende o alanda hakkımızda herseyın hayırlısı oldun.
Evet canım, TORCH, Hepatit, Tam Kan Sayımı, Hormonlar, İdrar, Kan grubu bunların hepsine bakılması lazım. Genelde fix oluyor zaten genel gebelik testleri.
Aaa..ne guzel. Hangi dr a gıdıyorsun canım.Bende Karamürsel de oturuyorum
yok canım kar sebebiyle hiç bi doktor bulamadım bizim burda ama yarın geliyor doktorum sonunda ona gidicem inşaallahCanım sen ne yaptın gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?