2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlaaarr
Çok mutluyum
Yavruma hiç bişey olmamış çok şükür. O kadar kanamaya rağmen hatta hala devam ediyoryinede iyiymiş . Miniğimin kalbi atıyormuşcanlı, kalbi atıyor , hersey yolunda,içten kanama gözükmüyor dedi
Ben çift rahimliyim ya diğerinden gelmiş olabilir dedi. Mini mini bebişim benimle

merhaba cnm kac haftalıksın sen aynı durum benımde basıma geldı 5+6 gunlugum ben dun cok kanamam oldu sukur keseyı gorduk kalp atışı daha baslamamıs ama cok korktum allah bebeklerımızı korusun ıns allaha emanet

Inan ki cok sevindmmm cok sukurr Allahh onu koruduu kendine de bebisine de cok iyi bak, bi problem yokmus bak ne guzel...

Inan ki cok sevindmmm cok sukurr Allahh onu koruduu kendine de bebisine de cok iyi bak, bi problem yokmus bak ne guzel...

Hala inanamıyorum canım ya nasıl bişey olmamış. Ben bile dört gün boyunca mahvoldum yemek yemeye bile halim yoktu. Hiç canım kalmamış gibiydim. O minicik haliyle hiç bişey olmamış çok şükür
2 gün daha rapor verdi ama şuan işteyim patron ben gelmeden çıkma diyor. Mecbur bekliyorum. Sonra yine hep yatcam inşallah annemlerde

o kadar sevindim ki anlatamam gözün aydın yorma kendini yat dinlen Allah hepimizinkini korusun (amin)

Canım 15 Kasım benim sat ım . Bnm hesabıma göre 7+1 ama bugün 6 7 haftlk dedi doktor. 22 ağustosta olcak sanıyordum ama ultrasonda 30 ağustos 2016 yazıyor. Yeter ki sağlıklı olsun da hiç bişey istemiyorum. Gecen pazartesi benim de kese gözükmüştü sadece. Hiç üzülme canım. Bebeklerimiz bizi bırakmyck Allahın izniyle inşallah

Kızlar Merhaba herkese. . Umarım herkesin keyfî yerindedir dıcem ama benım pek dgl mutfak benı deli ediyor dolaptan nefret edıyorummmm ahh o kokular hrpsi birleşmiş benı kovalıyor resmen acımmm boyle bişey yıyemeden duran varmı

Canmımmm çok sevindimmm gözün aydınn :)

Günaydın herkeze ya bu mide bulantıları ne zaman geçiyor
En iyi ihtimalle 11-12 haftalarda ortalama 13-16 haftalarda en kötü doğurana kadar ki inşallah en iyi ihtimal olur
Günaydın güzel ağustos anneleri
Pisikedi kendini fazla yorma tatlım bebiside yorma güzel anne
Bugün oğlanı kreşe götürmedim çocuk işçi çalıştırıyorum şaka bir yana yavaş yavaş yapıyorum..zaten oğlanla istesemde hızlı olmuyor

Günaydın hamiş arkadaşlarım..
Doktorum kontrole gelmeden önce detaylı bi kan testi istedi herşeyine bakılsın dedi bende tahlile gidicem devlet hastanesine Sizlerden de istendi mi merak ettim..
O testleri herkesten istiyorlar. Annenin sağlık durumu önemli

Maşallah. Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayı da nasip etsin. Çok sevindim

bende de bulantı başladı hep tok hissediyorum. inş gecer bu durum

Amann kendine de dikkat et.. Ama iate Rabbimin isi bilemezsn o senin depolarindan besleniyodur merak etme yiyemedm diye ama tabi yemeye calis ki depon olsn.. Patroblar da cok mubarek ve anlayisli insanlar ciddenn!!!

Neyse buna sukur ins her sey daha da guzel olacak bundan sonra

Merhaba güzel hamişler;

Benim öksürük tam gaz devam ediyor, hiçbir sey fayda etmedi, şimdi bir de ciğerlere indi kuru öksürük olarak. Bazen o kadar şiddetli öksürüyorum ki korkuyorum bebişe bir şey olacak diye. Öksürürken ister istemez kendini kasıyorsun çünkü. Rabbim hayırlısıyla şifa bekleyen herkese şifa versin.

yok canım kar sebebiyle hiç bi doktor bulamadım bizim burda ama yarın geliyor doktorum sonunda ona gidicem inşaallah

Ah be canııımm, valla senden çok ben merak ediyorum artık. Hayırlısıyla yarın gider gitmez bize haber ver olur mu?

Öznurcum çok sevindim canım, Bebiş anneciğini sakın bırakma tamam mı?

Çook sevindim cnm benim

Cnm allah çalışan annelere sabır versin çok zor ya ben evde bile zorluk çekiyorum

Ahhhhhh canım çok çok sevindim çok kuvvetli bir findikmis o biz bile kesin gitti dedik bi ara o kadar kanamayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…