- 10 Ekim 2013
- 146
- 84
- 28
Kızlaaarr
Çok mutluyum
Yavruma hiç bişey olmamış çok şükür. O kadar kanamaya rağmen hatta hala devam ediyoryinede iyiymiş . Miniğimin kalbi atıyormuş canlı, kalbi atıyor , hersey yolunda,içten kanama gözükmüyor dedi
Ben çift rahimliyim ya diğerinden gelmiş olabilir dedi. Mini mini bebişim benimle
Inan ki cok sevindmmm cok sukurr Allahh onu koruduukendine de bebisine de cok iyi bak, bi problem yokmus bak ne guzel...
o kadar sevindim ki anlatamam gözün aydınKızlaaarr
Çok mutluyum
Yavruma hiç bişey olmamış çok şükür. O kadar kanamaya rağmen hatta hala devam ediyoryinede iyiymiş . Miniğimin kalbi atıyormuş canlı, kalbi atıyor , hersey yolunda,içten kanama gözükmüyor dedi
Ben çift rahimliyim ya diğerinden gelmiş olabilir dedi. Mini mini bebişim benimle
Canım 15 Kasım benim sat ım . Bnm hesabıma göre 7+1 ama bugün 6 7 haftlk dedi doktor. 22 ağustosta olcak sanıyordum ama ultrasonda 30 ağustos 2016 yazıyor. Yeter ki sağlıklı olsun da hiç bişey istemiyorum. Gecen pazartesi benim de kese gözükmüştü sadece. Hiç üzülme canım. Bebeklerimiz bizi bırakmyck Allahın izniyle inşallahmerhaba cnm kac haftalıksın sen aynı durum benımde basıma geldı 5+6 gunlugum ben dun cok kanamam oldu sukur keseyı gorduk kalp atışı daha baslamamıs ama cok korktumallah bebeklerımızı korusun ıns allaha emanet
o kadar sevindim ki anlatamam gözün aydınyorma kendini yat dinlen Allah hepimizinkini korusun (amin)
Kızlaaarr
Çok mutluyum
En iyi ihtimalle 11-12 haftalarda ortalama 13-16 haftalarda en kötü doğurana kadar ki inşallah en iyi ihtimal olurGünaydın herkeze ya bu mide bulantıları ne zaman geçiyor
Bugün oğlanı kreşe götürmedim çocuk işçi çalıştırıyorumGünaydın güzel ağustos anneleri
Pisikedi kendini fazla yorma tatlım bebiside yorma güzel anne
O testleri herkesten istiyorlar. Annenin sağlık durumu önemliGünaydın hamiş arkadaşlarım..
Doktorum kontrole gelmeden önce detaylı bi kan testi istedi herşeyine bakılsın dedi bende tahlile gidicem devlet hastanesine Sizlerden de istendi mi merak ettim..
Maşallah. Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kucağına almayı da nasip etsin. Çok sevindimKızlaaarr
Çok mutluyum
En iyi ihtimalle 11-12 haftalarda ortalama 13-16 haftalarda en kötü doğurana kadar ki inşallah en iyi ihtimal olur
Kızlar Merhaba herkese. . Umarım herkesin keyfî yerindedir dıcem ama benım pek dgl mutfak benı deli ediyor dolaptan nefret edıyorummmmahh o kokular hrpsi birleşmiş benı kovalıyor resmen acımmm boyle bişey yıyemeden duran varmı
Hala inanamıyorum canım ya nasıl bişey olmamış.Ben bile dört gün boyunca mahvoldum yemek yemeye bile halim yoktu. Hiç canım kalmamış gibiydim. O minicik haliyle hiç bişey olmamış çok şükür
2 gün daha rapor verdi ama şuan işteyim patron ben gelmeden çıkma diyor. Mecbur bekliyorum. Sonra yine hep yatcam inşallah annemlerde
yok canım kar sebebiyle hiç bi doktor bulamadım bizim burda ama yarın geliyor doktorum sonunda ona gidicem inşaallah
Kızlaaarr
Çok mutluyum
Çook sevindim cnm benimKızlaaarr
Çok mutluyum
Saol canimm biz geldikkHayırlısıyla bebişini görürsün inşallah..bebişinin resmini atmayı unutma
Hayırlı olsun canım
Cnm allah çalışan annelere sabır versin çok zor ya ben evde bile zorluk çekiyorumgunaydınlar benim de bulantılarım basladı. nasıl geçecek bu haftalar bilmiyorum. oğluma hamileyken 16 hafta cıvarında sürmüştü. Oğlumu sabah krese götürüyorum sonra işe donuyorum. Aksam yine aynı rutin devam ediyor. Yasadığım şehirde hiç akrabam yok. Eşim iş nedeniyle yurt dışında.Hamileliğimi iş yerimde kimseye de söyleyemiyorum bir kaç hafta daha riskli dönemi atlatana kadar kimsenin bilmesini istemiyorum. Bebeğim sağlıklı doğsun da her seye razıyım gerçi. Bu arada progestan kullandığımdan bahsetmiştim epey önceki sayfalarda, kanama gibi durum oluşana kadar progestanı bırakmaya karar verdim. Henüz doktora gitmedim.
Kızlaaarr
Çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?