2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim oğlum 72 günlük 8.5-9 gibi güne kaka yaparak başlıyoruz 9.5 gibi emiyo 11-11.5 a kadar oynuyoruz sonra tekrar emzirip uyutuyorum genelde 1 saat uyuyo uyanıyo alt Değiştirme oyun tekrar emzir tekrar uyut günüm böyle geçiyo her emmesi 15dk kadar sürüyo ama 2 saatte bir acıkıyo gece uykusunada 23-24 arası geçiyoruz gecede 2 saatte bir uyanıyo emiyo uyuyo

Emzirdiğimz için çok aşırıya kaçıyoruz o yüzden dikkat etmemiz lazım tatlım

Ben akşam yemeği yemezsem gece kalkıp tatlı yemek istiyom tatlı yoksa küp şeker yemek istiyorum :) benim de 5 6 kilom kaldı dogumdan cıktıgımdan beri sadece 2 kilo verdim :)
Kız senin bir şeyin yokmuş ki zaten

Nice evlilik yıldönümleriniz olsun evladınızla tatlım

Can'ım bak Sana 20 dakika önce yaşadığım bi olayı anlatacam otur benimle ağla

En güzelini yaparsın Can'ım bende dikkat ediyorum artık ve günde iki bardak sıcak suya limon sıkıp iç güzel ödem attırıyor gibi.

Umarım herşey tatlıya bağlanır çok güzel olur tatlım bugün güzel haberlerini bekleyecem

Rn gec 10.30 gibi uyumus oluyorDU. Simdi ataktayiz bu saatte ayakta. Biraz anneme verdim dinleniyorum.
Allah kolaylık ve sabır versin tatlım

büyük kızımın parmağında minicik bir yara var. bir haftadır yara bantlı duruyor. banyo için çıkardım diye çıldırdı. oradan oraya attı kendini :)
Ouwwwwwww bu çocuklar çıldırmış olmalı :) hepsi birden bunalıma girdi :)

ya maşallah ona o uyusunda nerde Nasıl uyursa uyusun dimi :)

Benim kızın 2 saatte bir uykusu geliyor ama bu aralar uykuya çabuk geçemiyor sinirleniyor haliyle. İştahı da yok bu aralar mememde sürekli konuşuyor ben de uylu arasında emzirmekte çareyi buldum. Bu ay yarım kilo bile almamıştır. Yarın dr bakalım ne diyecek.3. Ay herkeste böyle galiba.

Ben de atağı geçirdik dedim, atak sonu değişiklikleri de tamam nesne kavrama falan filan.
Ama dün nasıl bir gün geçirdim bilmiyorum.
Ağlıyor ağlıyor sonra gülmeye başlıyor.
Memeyi çekiştirip duruyor, kendini kasıyor, kapatınca içli içli ağlıyor.
Sonra düzeltilmiş doğum gününe göre atağı tamamlamadığımıza karar verdim.
Yoksa halim duman.

Bu arada bizim artık 12. gün hâla kaka yok.
Yarın doktora gidicez artık, on gün hadi tamam da artık bu çok fazla oldu.

Oyle yapiyorum daha fazlasini vermeye calisiyorum,almiyor bu seferde,gece uyandiginda,hepsini bitiremiyor mesela,3 firt cekiyonyetiyo,pis beni bunun icin mi uyandirdin diye soyleniyorimmsonra,sanirim kati mamaya gecince geceleri biraz rahst ederin

Maşallah maşallah senin bayaa saatli düzenli gibi duruyor

benim memede bişi gözükmüyo ama iyiki dedin nolr nolmaz bende lansinoh süriyim bide öyle deneyeyim bakalım. off.

aynı hareketleri anlatıyosun canım. tam olarak aynısını yaşıyoruz. kaka dışında. fazla olmuş cidden. zeytinyağı vs her şeyi denediysen doktora gitmek çok mantıklı.

İkisi birden ağladığında bu evde asıl ağlaması gereken kişi benim size noluyor diyorum 1 numara bana neeee ben ağlicam diyerek daha çok ağlıyor Allah'ım sabrımızı çokça ver
Pisim benim inan cok iyi anliyorum seni ,cok zor yaaaa, 2. Cocuk isi kafama hic yatmiyor benim hic. Galiba yapmicam. Alp yetsin bize offf

Ayni benimkide boyle, M mertur

Yapmaaaaaaaa, git git hemen baksinlar allah korusun.lavman yapip rahatlatsinlar cocugu. Oda cok huzursuzluk vermistir. Ya bizimki gece kaka yapmiyor diyorum ya,ama 1.30 saatte bir yiyen cocugu dusunun,bagirsaklar sisiyor,gece 5 te artik dayanamiyor kivranmaya basliyor,uykuyuda acmak ietemiyor o yuzden ywpmiyor kakayi,kivran kivran dur,sabah 7 de bakiyorki hava aydinlanmis,sabah8 de hir posta birakiyor ardindan 1 saat sinra tekrar,ogle uykusuna yetiriyorum bi saat,sonra tekrsr,buyun gun kaka. Hic yapmamasi inan cok zordur anliyorum yani

Ya offf bi formul bulmamiz lazim olmazki boyle
Canım emzik verince kanmıyor mu benimki de meme istiyor illa uyanınca kısa aralıklarla uyanınca önce pışpışlamayı ddeniyrım pek başarılı olmuyor ama emzikle uyusaydı emzik verirdim toksa uyusun diye. emziği mamaya batırıp vverse mesela bu da bi fikir :)

Pisikedii haline şükret diye yazıyorum :) yarım saat önce küçüğü emzirirken büyük oğlan yanımıza geldi ..ben bana sarılacak herhalde diye beklerken aniden ön saçımdan tutup çekti ama Nasıl çekmek bırakmıyor bırak diye bağırırken küçüğü korkudan olsa gerek memeyi bırakıp fışkırtarak yüzüme üstüme kustu .. Bu arada büyüğü hala saçımı çekiyor en son baktım bırakmıyor bende onun saçını çektim Anlasında bıraksın ..bıraktı ama ellerinde benim bir tutam saçım kaldı başladılar seranat eşliğinde abi kardeş ağlamaya
Ya sabır çektim küçüğün kustugu her yeri temizledim oturdum altını değiştiririm dedim altını açmamla bir tazyikli kaka yapması var ki benim pijama yatak onun üstü Sar başa battaniyeye kadar herşeyi kaldırdım çocuğu yeniden giydirdim. Büyüğü desen kuduruk gibi zarar verme peşinde Ya büyüğünün bu bir haftadır her bi hareketi var mesela parmağını ağzının içine sokup kendini kusturmaya çalışıyor en ufak bir anda deli hareketleri yapa yapa koşup duruyor evde bazen ben onun yerine utanıyorum düşün ama bak şuanda gayet sakin sanki 1 saat önce o şeylerin hiç birini yaşamadık sabrımız sınanıyor Can'ım Buarada La Lune tatlım zaten şimdi hiç düşünmeyin ikinciyi anca 5 yaşına gelip her şeyi anlayana kadar yoksa bizim gibi cıssssss okursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…