Benim oğlum 72 günlük 8.5-9 gibi güne kaka yaparak başlıyoruz 9.5 gibi emiyo 11-11.5 a kadar oynuyoruz sonra tekrar emzirip uyutuyorum genelde 1 saat uyuyo uyanıyo alt Değiştirme oyun tekrar emzir tekrar uyut günüm böyle geçiyo her emmesi 15dk kadar sürüyo ama 2 saatte bir acıkıyo gece uykusunada 23-24 arası geçiyoruz gecede 2 saatte bir uyanıyo emiyo uyuyoEmme sorunu herkesde var gibi o zaman bu dönemin atağı bu sekilde etkiyor demek ki. Emme süreleride aynen sizin gibi dakika tutuyorum en uzun 3 dk emiyor.birde size sormak istediğim uyku ve uyanıklıkları. Saat kaçta uyanıyor sabah sonra kaçta uyuyor kaçta uyanıyor gece uyumasına kadar gününüz nasıl geciyor
Emzirdiğimz için çok aşırıya kaçıyoruz o yüzden dikkat etmemiz lazım tatlımcetrina hehehe gördüğün gibi bnden destek cıkmıyooo :))) hep tatlıya düşkünümdğr de bu emzirme dönrmii beni mahvetti deli gibi yiyorm yaaa tatlıyı çikolatayı (( ama bn kiloyu akşam yemeği yememekle verdim 5kg fazlam kaldııı :))
Kız senin bir şeyin yokmuş ki zatenBen akşam yemeği yemezsem gece kalkıp tatlı yemek istiyom tatlı yoksa küp şeker yemek istiyorum :) benim de 5 6 kilom kaldı dogumdan cıktıgımdan beri sadece 2 kilo verdim :)
Nice evlilik yıldönümleriniz olsun evladınızla tatlımKizlar bugün evlilik yildonumumuz sabah kizimla babasına hediye almaya gittik oradan marketten biseylere aldık hazırlık yaptım pasta yaptım çok yoruldum :) ama yine de elif varkende yapabilecegimi ispatlamış oldum kendime :) bu arada ben aralıkta hamile kaldım :)
Can'ım bak Sana 20 dakika önce yaşadığım bi olayı anlatacam otur benimle ağlaAllahım sen biz annelere sabır ver! Hergün bir öncekinden daha zorlu!! Az evvel anne sen şila ol ben pepe olayım oynayalım dedi tamam dedim sonra vazgeçti sen pepe ol ben şila olayım dedi. şila kız olduğu için ben şila olayım dedim..nerden dedimm!!! Bi sinir bi ağlama krizi bi kendini yerden yere atmaresmen ben şilayım diye böğürerek ağladı büyüme atakları bitmiyor bitmiyor! Büyüdükçe yaş sendromu oluyorlar. 3 yaş sendromu beynim uyuştu artık! Sinirlerim iyice bozuldu
En güzelini yaparsın Can'ım bende dikkat ediyorum artık ve günde iki bardak sıcak suya limon sıkıp iç güzel ödem attırıyor gibi.Kızlar bugün itibariyle ben de dikkat etmeye başlıyorum yediklerime akşam 7 den sonra birşey yemicem. rezene çayı içiyorum sadece her akşam.
Tatlıyı kesmeye çalışcam çok canım çekerse öğle yemeği niyetine sütü muhallebi yapabilirim . 3 ayı bitirdik artık sütümüz oturdu çok ağır bir diyet yapmadıkça sütün etkileyeceğini de düşünmüyorum . eşim de baya bir kilolu birlikte dikkat etcez bakalım . vakit buldukça sebze yemepi yapmaya çalışcam akşamları balık salata da yiyebiliriz sık sık.
Umarım herşey tatlıya bağlanır çok güzel olur tatlım bugün güzel haberlerini bekleyecemGeldi canm aksam. Ilgin icn cok sagol. Babam evde konu acmak istedi ama, esim bugun babamla yemege gidip basbasa konusmak istedi. Oyle yaptilar. Geldiklerinde de babam yol yorgunu oldugundan yatti artik yarin kaynatiriz bol bol babamla bakalm ne konusmuslar.. Ucumuz de yarin konusuruz muhtemelen babam pers yola cikariz diye dusunuyordu zaten bakalm artk nasip..
Allah kolaylık ve sabır versin tatlımRn gec 10.30 gibi uyumus oluyorDU. Simdi ataktayiz bu saatte ayakta. Biraz anneme verdim dinleniyorum.
Ouwwwwwww bu çocuklar çıldırmış olmalı :) hepsi birden bunalıma girdi :)büyük kızımın parmağında minicik bir yara var. bir haftadır yara bantlı duruyor. banyo için çıkardım diye çıldırdı. oradan oraya attı kendini :)
ya maşallah ona o uyusunda nerde Nasıl uyursa uyusun dimi :)Hahaha Allah seniiiii :)) kız 3 tane valla şoka giriom 3 nü yılamış yatırmış benimde enes sabhtan beri sebepsiz ağlıo ay dedim bnm bi slingim vardı koydm slinge şak uyudu mucizevi şeyyy
Kahvaltı sofrası yatak altını açtığm yer herşey ortada duruyor :))
Benim kızın 2 saatte bir uykusu geliyor ama bu aralar uykuya çabuk geçemiyor sinirleniyor haliyle. İştahı da yok bu aralar mememde sürekli konuşuyor ben de uylu arasında emzirmekte çareyi buldum. Bu ay yarım kilo bile almamıştır. Yarın dr bakalım ne diyecek.3. Ay herkeste böyle galiba.Emme sorunu herkesde var gibi o zaman bu dönemin atağı bu sekilde etkiyor demek ki. Emme süreleride aynen sizin gibi dakika tutuyorum en uzun 3 dk emiyor.birde size sormak istediğim uyku ve uyanıklıkları. Saat kaçta uyanıyor sabah sonra kaçta uyuyor kaçta uyanıyor gece uyumasına kadar gününüz nasıl geciyor
selam kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım.. bende durumlar kötü bu ara. üç gündür meme reddi yaşıyoruz. mememden bir çekiyor bin ağlıyor çığlık çığlığa. dün sağlık ocağına gittim hemşire izinliydi doktor müsvettesi ordaydı. doğru dürüst bakmadan pamukçuk vardır karbonatla sil geçer bikaç güne dedi çıktı gitti odadan. ben zaten stresten ölüyorum bide o sinirlerimi hoplattı. geldim eve bimere yazdım doğrudan valla. pamukçuık fazla gözükmüor ama karbonatlı su yapıyorum bol bol umarım geçer. altı açık durmayı çok seviyor diye öyle emzireyim dedim yattım yanına öyle biraz olsun emdi çok şükür. bende ne boyun ne bel kaldı tabi ama yeterki emsin diyorum. 3. ay atağı sonunda huy değiştirdik yani malesef. sürekli ağlıyor emmiyor. umarım atak bitmemiştir onun devamıdır diye dua ediyorum şuan sadece.
Alp oğluma maşallah maşallah. İştahı daim olsun. Hiç kesilmesin. Önüne ne koyarsan koy seçmeden yiyen olsun. Yediği içtiği sağlık şifa olsun innnşaaalllaaaahhh!!!! Belki yeterli gelmiyordur o yüzden sık uyanıyor?? Mamasını 30cc daha artırıp vermeyi denesen??
Napcaz biz bu cocuklari yavnymeria-burcu canm bnde öyle 1bucuk saat arayla emio en fazla iki saat dayababilio :))
Benim oğlum 72 günlük 8.5-9 gibi güne kaka yaparak başlıyoruz 9.5 gibi emiyo 11-11.5 a kadar oynuyoruz sonra tekrar emzirip uyutuyorum genelde 1 saat uyuyo uyanıyo alt Değiştirme oyun tekrar emzir tekrar uyut günüm böyle geçiyo her emmesi 15dk kadar sürüyo ama 2 saatte bir acıkıyo gece uykusunada 23-24 arası geçiyoruz gecede 2 saatte bir uyanıyo emiyo uyuyo
benim memede bişi gözükmüyo ama iyiki dedin nolr nolmaz bende lansinoh süriyim bide öyle deneyeyim bakalım. off.Meme reddi olayı büyük sıkıntı. İnşallah sen galip gelirsin. Ya bazı asm doktorları fena sinir bozucu oluyorcanım benim oğlanda azıcık pamukçuk olmuştu meme ucu kremi kullanmaya başladım gitti. Bi de su veriyorum artık o da etkili oldu.
onu denedim de kendini yay gibi geriyo ağlıyo gezerken. bitek altını açıp emzirmek işe yaradı. inşallah biter bi an önce ya kendimi çok ağır depresyona sokucam yoksa bu gidişleBizde yaşadık geçen hafta fön makinesini açıp ayakta gezinerek emzirmeyi denedin mi
aynı hareketleri anlatıyosun canım. tam olarak aynısını yaşıyoruz. kaka dışında. fazla olmuş cidden. zeytinyağı vs her şeyi denediysen doktora gitmek çok mantıklı.Ben de atağı geçirdik dedim, atak sonu değişiklikleri de tamam nesne kavrama falan filan.
Ama dün nasıl bir gün geçirdim bilmiyorum.
Ağlıyor ağlıyor sonra gülmeye başlıyor.
Memeyi çekiştirip duruyor, kendini kasıyor, kapatınca içli içli ağlıyor.
Sonra düzeltilmiş doğum gününe göre atağı tamamlamadığımıza karar verdim.
Yoksa halim duman.
Bu arada bizim artık 12. gün hâla kaka yok.
Yarın doktora gidicez artık, on gün hadi tamam da artık bu çok fazla oldu.
Eger üşütmediyse gaz sıkıntısı yasamıyorsak evet artık bi düzen kurduk gibi ama atak haftası hep emme halindeMaşallah maşallah senin bayaa saatli düzenli gibi duruyor
Pisim benim inan cok iyi anliyorum seni ,cok zor yaaaa, 2. Cocuk isi kafama hic yatmiyor benim hic. Galiba yapmicam. Alp yetsin bize offfİkisi birden ağladığında bu evde asıl ağlaması gereken kişi benim size noluyor diyorum 1 numara bana neeee ben ağlicam diyerek daha çok ağlıyorAllah'ım sabrımızı çokça ver
Ya offf bi formul bulmamiz lazim olmazki boyleBenimkide aynı cnmtaş çatlasın 2.5 saati buluyo o da bazen genelde 2 ya da 1.5 saatte bir uyanıyo
Ayni benimkide boyle, M merturBenim oğlum 72 günlük 8.5-9 gibi güne kaka yaparak başlıyoruz 9.5 gibi emiyo 11-11.5 a kadar oynuyoruz sonra tekrar emzirip uyutuyorum genelde 1 saat uyuyo uyanıyo alt Değiştirme oyun tekrar emzir tekrar uyut günüm böyle geçiyo her emmesi 15dk kadar sürüyo ama 2 saatte bir acıkıyo gece uykusunada 23-24 arası geçiyoruz gecede 2 saatte bir uyanıyo emiyo uyuyo
Yapmaaaaaaaa, git git hemen baksinlar allah korusun.lavman yapip rahatlatsinlar cocugu. Oda cok huzursuzluk vermistir. Ya bizimki gece kaka yapmiyor diyorum ya,ama 1.30 saatte bir yiyen cocugu dusunun,bagirsaklar sisiyor,gece 5 te artik dayanamiyor kivranmaya basliyor,uykuyuda acmak ietemiyor o yuzden ywpmiyor kakayi,kivran kivran dur,sabah 7 de bakiyorki hava aydinlanmis,sabah8 de hir posta birakiyor ardindan 1 saat sinra tekrar,ogle uykusuna yetiriyorum bi saat,sonra tekrsr,buyun gun kaka. Hic yapmamasi inan cok zordur anliyorum yaniBen de atağı geçirdik dedim, atak sonu değişiklikleri de tamam nesne kavrama falan filan.
Ama dün nasıl bir gün geçirdim bilmiyorum.
Ağlıyor ağlıyor sonra gülmeye başlıyor.
Memeyi çekiştirip duruyor, kendini kasıyor, kapatınca içli içli ağlıyor.
Sonra düzeltilmiş doğum gününe göre atağı tamamlamadığımıza karar verdim.
Yoksa halim duman.
Bu arada bizim artık 12. gün hâla kaka yok.
Yarın doktora gidicez artık, on gün hadi tamam da artık bu çok fazla oldu.
Canım emzik verince kanmıyor mu benimki de meme istiyor illa uyanınca kısa aralıklarla uyanınca önce pışpışlamayı ddeniyrım pek başarılı olmuyor ama emzikle uyusaydı emzik verirdim toksa uyusun diye. emziği mamaya batırıp vverse mesela bu da bi fikir :)Ya offf bi formul bulmamiz lazim olmazki boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?