Canim mutlaka doktor gorsun kulak agrisi pamukcuk ya da idrar yollari iltihabi sebebi ile olabilir. Degilse meme reddidir. O zaman bebegi sagdigin sut ile besle ama once surekli degisik mekan ve pozisyonda emzir. Uykudan uyaninca ya da uyku arasi daha iyi emer.Kızlr merhaba çook uzun zamandır takipteyim yazmak nasip olmadı. 27ağustosta doğum yaptım bebeğim 75 günlük 3260gr doğdu 15gün önceki kontrolde kilosu 6350 gr dı gelişimi güzel gidiyomuş ama bu 2.ay aşılarından beri emme problemi yaşıyoruz emmeler 2 saatte bi olurdu şimdi 6 saati bulduğu oluyo memeye bakarak deli gibi ağlıyo flnbukadar uzun süre emmemesi normalmi cok endişeliyim gecici bi durummudur
Birde benimki uykudan uyanırken nasıl bir çığlık ağlama ile uyanıyor sanırsın birşey oldu kıpkırmızı oluyor katılıyor aklımı çıkarıyor her sefer
Bayağı olmuş Can'ım ya muhakkak gidin doktora çok geçmiş olsunBen de atağı geçirdik dedim, atak sonu değişiklikleri de tamam nesne kavrama falan filan.
Ama dün nasıl bir gün geçirdim bilmiyorum.
Ağlıyor ağlıyor sonra gülmeye başlıyor.
Memeyi çekiştirip duruyor, kendini kasıyor, kapatınca içli içli ağlıyor.
Sonra düzeltilmiş doğum gününe göre atağı tamamlamadığımıza karar verdim.
Yoksa halim duman.
Bu arada bizim artık 12. gün hâla kaka yok.
Yarın doktora gidicez artık, on gün hadi tamam da artık bu çok fazla oldu.
Yok tatlim emzik verinc mama gelmiyor diye isyan edip k ndini uyandiriyor,oyle erosizce sgliyorki,kolunu kesiyorlar sanirsin,cok gur sesi ver,apartmandakiler gece kapiya gelcek diye korkuyorum,o yuzden aglatmamak icin cok zor oluyor. 2 saat sonra elimde mama bekliyorum uyansin diye,yoksa beklemiyor mama hazirlanmasiniCanım emzik verince kanmıyor mu benimki de meme istiyor illa uyanınca kısa aralıklarla uyanınca önce pışpışlamayı ddeniyrım pek başarılı olmuyor ama emzikle uyusaydı emzik verirdim toksa uyusun diye. emziği mamaya batırıp vverse mesela bu da bi fikir :)
Yok tatlim emzik verinc mama gelmiyor diye isyan edip k ndini uyandiriyor,oyle erosizce sgliyorki,kolunu kesiyorlar sanirsin,cok gur sesi ver,apartmandakiler gece kapiya gelcek diye korkuyorum,o yuzden aglatmamak icin cok zor oluyor. 2 saat sonra elimde mama bekliyorum uyansin diye,yoksa beklemiyor mama hazirlanmasini
Bana sorarsan hemen yapma .. Ha ama yanında ailen olur kardeşin olur sana bakacak destek olacak insanlar olur o ayrı ama öyle bir lüks yoksa ikinciyi yapmak için ara vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık :)cetrina amin canım insallah :)
Sizin işiniz daha zor ya Allah sabir versin valla benimde normalde hemen 2. yi yapmam gerekiyor ama elif sayesinde gerek yok kalsin modundayim :)
Çok dakikler çok aman bi manzara kaçırmasınlar hemen uyansınlar:)Benim kızın içine çalar saat kaçmış bence :) bir insan nasil tam yarim saat sonra uyanir ya kronometreli bebe mübarek :)
Esim calisiyormus cok yogunmusss olmazmis,yatakodasini terk etti kucuck odada yariyor bekar gibi,bisi olmazmis nasilsa gunduz bir vdeymisim. Onun bi faydasi yok snlayacagin,bende bosverdim gittiOyy canim ya senin uyku da tabi pek uyku olmuyor. Eşinle nobetlese verseniz mamayi olmaz mi hem biraz daha uzun uyumuş olursunbende emzirirken baktim cekmiyor yalanci yerine kullanıyor uyuya da kalmis emzik vereyim dedim aldi bakti sut gelmiyor basti çığlığı sinirinden memeyi de almadi :)
Bana sorarsan hemen yapma .. Ha ama yanında ailen olur kardeşin olur sana bakacak destek olacak insanlar olur o ayrı ama öyle bir lüks yoksa ikinciyi yapmak için ara vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık :)
ben çok kötüyüm. eşimi sabaha kadar uyutmam.Esim calisiyormus cok yogunmusss olmazmis,yatakodasini terk etti kucuck odada yariyor bekar gibi,bisi olmazmis nasilsa gunduz bir vdeymisim. Onun bi faydasi yok snlayacagin,bende bosverdim gitti
Esim calisiyormus cok yogunmusss olmazmis,yatakodasini terk etti kucuck odada yariyor bekar gibi,bisi olmazmis nasilsa gunduz bir vdeymisim. Onun bi faydasi yok snlayacagin,bende bosverdim gitti
La Lune Pisikedii çok teşekkür ederim cevaplarınız için gece uyanıyorum bakıyorum 4 -5 saat gecmiş açlığına ağlamıyo artık bi bakıyorum parmağını emiyo avutuyo kendisini sütümde var halbuki anlamadım gitti ben bi doktora gideyim en iyisi parmak emerken kendinden geciyo nasıl bıraktırıcam ben 6yaşına kadar emmişimde
Dikkat ettim Aslı'nda küçüğü akıllıymış bu büyük her yattığında gidip bağırıp uyandırıyor ee küçüğünde düzeni oluşmuyor ki .. Sorma o atlamalar bizdede var göğsüm koptu sanıyorum ..sabır sabır diyoruz ama umarım. Bir an önce düzelirler ..burda her bir çocuk görüyorum akıllı uslu geçen marketteyiz kadının üç çocuğu var gıkları çıkmıyor bir de benim rezil kasanın önünde kendini yere atmış bağıra çağıra ağlıyor üstelik sebepsiz benden de ter boşalıyor sinirden ...düşünüyorum bu insanlar bu çocukları Nasıl eğitiyor Nasıl sakin yetiştiriyor ben nerde hata yaptım diyecetrina Allah yardımcımız olsun canım.
benim kızlar kucağıma atlarken göğüslerimi acıtıyorlar. itince de ağlıyorlar. bir de çığlık çığlığa bebeği uyandırıyorlar ya sinirleniyorum.
Pisikedii harika anneyiz hepimiz değil mi? akşam çocuklar kocamda ama kaytarmaya yer arıyor. evden kovasım geliyor bazen :)
goqce bana mı laf attın? :)
üçünü şöyle uyutuyorum:
küçük memede veya beşikte sallarken, ortanca memede veya ayakta sallarken, büyük kucakta ya da yanımda sırasını bekliyor :)))
Valls ben agresif olunca bizim bey teror estiriyor,ofke problemi vat arti depresyonben çok kötüyüm. eşimi sabaha kadar uyutmam.
Anam evdeki aksiyona bak helePisikedii haline şükret diye yazıyorum :) yarım saat önce küçüğü emzirirken büyük oğlan yanımıza geldi ..ben bana sarılacak herhalde diye beklerken aniden ön saçımdan tutup çekti ama Nasıl çekmek bırakmıyor bırak diye bağırırken küçüğü korkudan olsa gerek memeyi bırakıp fışkırtarak yüzüme üstüme kustu .. Bu arada büyüğü hala saçımı çekiyor en son baktım bırakmıyor bende onun saçını çektim Anlasında bıraksın ..bıraktı ama ellerinde benim bir tutam saçım kaldı başladılar seranat eşliğinde abi kardeş ağlamaya
Ya sabır çektim küçüğün kustugu her yeri temizledim oturdum altını değiştiririm dedim altını açmamla bir tazyikli kaka yapması var ki benim pijama yatak onun üstüSar başa battaniyeye kadar herşeyi kaldırdım çocuğu yeniden giydirdim. Büyüğü desen kuduruk gibi zarar verme peşinde Ya büyüğünün bu bir haftadır her bi hareketi var mesela parmağını ağzının içine sokup kendini kusturmaya çalışıyor en ufak bir anda deli hareketleri yapa yapa koşup duruyor evde bazen ben onun yerine utanıyorum düşün ama bak şuanda gayet sakin sanki 1 saat önce o şeylerin hiç birini yaşamadık sabrımız sınanıyor Can'ım Buarada La Lune tatlım zaten şimdi hiç düşünmeyin ikinciyi anca 5 yaşına gelip her şeyi anlayana kadar yoksa bizim gibi cıssssss okursunuz
ay o rezillik bizde de var. ortanca az öfkelense yere yatıyor, kalkmıyor da. büyük ağlamaktan ortalığı inletiyor. küçük de korkup ağlıyor :)Dikkat ettim Aslı'nda küçüğü akıllıymış bu büyük her yattığında gidip bağırıp uyandırıyor ee küçüğünde düzeni oluşmuyor ki .. Sorma o atlamalar bizdede var göğsüm koptu sanıyorum ..sabır sabır diyoruz ama umarım. Bir an önce düzelirler ..burda her bir çocuk görüyorum akıllı uslu geçen marketteyiz kadının üç çocuğu var gıkları çıkmıyor bir de benim rezil kasanın önünde kendini yere atmış bağıra çağıra ağlıyor üstelik sebepsiz benden de ter boşalıyor sinirden ...düşünüyorum bu insanlar bu çocukları Nasıl eğitiyor Nasıl sakin yetiştiriyor ben nerde hata yaptım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?