2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim mutlaka doktor gorsun kulak agrisi pamukcuk ya da idrar yollari iltihabi sebebi ile olabilir. Degilse meme reddidir. O zaman bebegi sagdigin sut ile besle ama once surekli degisik mekan ve pozisyonda emzir. Uykudan uyaninca ya da uyku arasi daha iyi emer.

Bayağı olmuş Can'ım ya muhakkak gidin doktora çok geçmiş olsun

Yok tatlim emzik verinc mama gelmiyor diye isyan edip k ndini uyandiriyor,oyle erosizce sgliyorki,kolunu kesiyorlar sanirsin,cok gur sesi ver,apartmandakiler gece kapiya gelcek diye korkuyorum,o yuzden aglatmamak icin cok zor oluyor. 2 saat sonra elimde mama bekliyorum uyansin diye,yoksa beklemiyor mama hazirlanmasini

Oyy canim ya senin uyku da tabi pek uyku olmuyor. Eşinle nobetlese verseniz mamayi olmaz mi hem biraz daha uzun uyumuş olursun bende emzirirken baktim cekmiyor yalanci yerine kullanıyor uyuya da kalmis emzik vereyim dedim aldi bakti sut gelmiyor basti çığlığı sinirinden memeyi de almadi :)

cetrina amin canım insallah :)
Sizin işiniz daha zor ya Allah sabir versin valla benimde normalde hemen 2. yi yapmam gerekiyor ama elif sayesinde gerek yok kalsin modundayim :)
Bana sorarsan hemen yapma .. Ha ama yanında ailen olur kardeşin olur sana bakacak destek olacak insanlar olur o ayrı ama öyle bir lüks yoksa ikinciyi yapmak için ara vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık :)

Esim calisiyormus cok yogunmusss olmazmis,yatakodasini terk etti kucuck odada yariyor bekar gibi,bisi olmazmis nasilsa gunduz bir vdeymisim. Onun bi faydasi yok snlayacagin,bende bosverdim gitti

La Lune Pisikedii çok teşekkür ederim cevaplarınız için gece uyanıyorum bakıyorum 4 -5 saat gecmiş açlığına ağlamıyo artık bi bakıyorum parmağını emiyo avutuyo kendisini sütümde var halbuki anlamadım gitti ben bi doktora gideyim en iyisi parmak emerken kendinden geciyo nasıl bıraktırıcam ben 6yaşına kadar emmişimde

cetrina Allah yardımcımız olsun canım.
benim kızlar kucağıma atlarken göğüslerimi acıtıyorlar. itince de ağlıyorlar. bir de çığlık çığlığa bebeği uyandırıyorlar ya sinirleniyorum.

Pisikedii harika anneyiz hepimiz değil mi? akşam çocuklar kocamda ama kaytarmaya yer arıyor. evden kovasım geliyor bazen :)

goqce bana mı laf attın? :)
üçünü şöyle uyutuyorum:
küçük memede veya beşikte sallarken, ortanca memede veya ayakta sallarken, büyük kucakta ya da yanımda sırasını bekliyor :)))

Bana sorarsan hemen yapma .. Ha ama yanında ailen olur kardeşin olur sana bakacak destek olacak insanlar olur o ayrı ama öyle bir lüks yoksa ikinciyi yapmak için ara vermek gerekiyor diye düşünüyorum artık :)

Yok maalesef cnm yanımda kimsem esimle basbasayiz birde elif :) doktorlara göre erken menopoza girecekmisim o yuzden bir an once yapmaliymisim. Onlara kalsa normal yolla olmazdı bebegim direk tup bebek demislerdi. Ben de ara verme taraftariyim canim kardesimle aramda 4 yas var cok ideal bence :)

Esim calisiyormus cok yogunmusss olmazmis,yatakodasini terk etti kucuck odada yariyor bekar gibi,bisi olmazmis nasilsa gunduz bir vdeymisim. Onun bi faydasi yok snlayacagin,bende bosverdim gitti
ben çok kötüyüm. eşimi sabaha kadar uyutmam.

Hadi ya bu kocalar ne cins ya gün boyu evdeyiz tamam da sor bakalim bu cocuk gunduz uyuyor mu hey Allah im ya. Elif cok aglayinca eşimi cagiriyorum bazen. O gelinceye kadar elif susmus oluyor cogu zaman. Diyor ki bu cocuk beni istiyor. Cirakt o zaman uniformani ben gideyim işe sen bak elife diyorum yok yok diyor :) bunlardaki özgüven ve rahatlik kimsede yok valla

Canım parmak emmesi acliktan degil ki benim kiz emdikten sonra basliyor bir guzel parmak emmeye. Cak cuk sesler cikarta çıkarta hatta :)

Dikkat ettim Aslı'nda küçüğü akıllıymış bu büyük her yattığında gidip bağırıp uyandırıyor ee küçüğünde düzeni oluşmuyor ki .. Sorma o atlamalar bizdede var göğsüm koptu sanıyorum ..sabır sabır diyoruz ama umarım. Bir an önce düzelirler ..burda her bir çocuk görüyorum akıllı uslu geçen marketteyiz kadının üç çocuğu var gıkları çıkmıyor bir de benim rezil kasanın önünde kendini yere atmış bağıra çağıra ağlıyor üstelik sebepsiz benden de ter boşalıyor sinirden ...düşünüyorum bu insanlar bu çocukları Nasıl eğitiyor Nasıl sakin yetiştiriyor ben nerde hata yaptım diye

a
Anam evdeki aksiyona bak hele
Ayyy valla ne güldüm çok tatlısın cetrina

Hele o saç cekmeeee
Hamileyken de yapardı arkadan sessizce yaklaşıp bir çekerdi ben yerde koca gobusle ters çevrilmiş kaplumbağa gibi debelenirdim

Bu kendini kusturma bizde de yeni çıktı ne manaysa yapma dedikce gozumun icine baka baka elini ağzına sokuyo

aynen bende kimseye tavsiye etmiyorum arada dört beş yaş bırakın
Gerçi benimki gibi surpriz yaparlarsa yapacak bisey yok tabi

ay o rezillik bizde de var. ortanca az öfkelense yere yatıyor, kalkmıyor da. büyük ağlamaktan ortalığı inletiyor. küçük de korkup ağlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…