- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Ohh maşallah. Bende enerji sıfır. İştah desen yok. Zorla yiyorum. Bulantı var ama allahtan çıkarmıyorum. Üzerine progestan da kullanınca uyku ve sersemlikten kafamı kaldıramıyorum. Cumartedi temizlik yapabilmek için progestan içmeyecektim ki kuzenim geldi temizliğimi yaptı sağolsun.Günaydın sıcak güneşli bunaltıcı ve bir o kadar da iç rahatlatıcı ağustosun güzide anaları
Dün akşam komaya girmiş gibi yattıktan sonra bu sabah atom karınca gibi dinç kalktımresmen 2 günlük kahvaltımı tek seferde yedim bu enerjiyle evimi dip köşe bi temizleyeyim!
@xiexie kız Çinli geçmiş olsun. Yazdıklarını okuyunca geçmiş gözümde canlandı. Oğlana hamileyken aynı anlattıkların başıma geldiAllah sabır versin. Geçecek inşallah. Hiç kolay Zaman'lar değil bunlar.
bende aynı durumdayım yaa mutfak,yemeklerden tiksindim sadece meyve yiyebiliyorum. İşteki arkadaşlarım sen nasıl hamilesin zorla yiyecen diolar. Yiyemiyorum kardeşim napiim..bende de bulantı başladı hep tok hissediyorum. inş gecer bu durum
EKLEDİM CANIM
Kızlaaarr
Çok mutluyum
Yavruma hiç bişey olmamış çok şükür. O kadar kanamaya rağmen hatta hala devam ediyoryinede iyiymiş . Miniğimin kalbi atıyormuş canlı, kalbi atıyor , hersey yolunda,içten kanama gözükmüyor dedi
Ben çift rahimliyim ya diğerinden gelmiş olabilir dedi. Mini mini bebişim benimle
Adı ne ?aynen hiçbirşey yemek istemiyorum ama zorla birşey yiyince en azından kusmuyorsun bir tane sade kek yedim dün azcık canım yerine geldi sabah olsun istemiyorum midem kötü birde kızım var onuda düşünüyorum yemek hazırla felan derken çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum çalışıyorum allah gerçekten yardımcımız olsun zor bir süreç premesis diye bir ilaç kullanıyorum sanki biraz iyi geldi ben vitamin felanda içemiyordum decavit vermişti doktor ilk hamilleiğimde de çok kötü olmuştum ama bu ilaç iyi geldi zaten içinde vitamin folik var ilaç da değil devlet ödemiyor biraz pahalı ama işe yarayabilir sizdede doktorunuza sorup deneyebilirsiniz bence
premesis adı yazdımAdı ne ?
Yoğurt yeKızlar Merhaba herkese. . Umarım herkesin keyfî yerindedir dıcem ama benım pek dgl mutfak benı deli ediyor dolaptan nefret edıyorummmmahh o kokular hrpsi birleşmiş benı kovalıyor resmen acımmm boyle bişey yıyemeden duran varmı
Cok sevindim canım çok şükürKızlaaarr
Çok mutluyum
Yavruma hiç bişey olmamış çok şükür. O kadar kanamaya rağmen hatta hala devam ediyoryinede iyiymiş . Miniğimin kalbi atıyormuş canlı, kalbi atıyor , hersey yolunda,içten kanama gözükmüyor dedi
Ben çift rahimliyim ya diğerinden gelmiş olabilir dedi. Mini mini bebişim benimle
İçinde vitaminde olan ilac dediğiniz mi? Ilac degil bu yüzden sigorta karşılamadı dediginiz mi bu?premesis adı yazdım
naneli sakızda iyi geliyormuş canmKızlar mide bulantısına şunu yaptım çok iyi geldi diyen var mı ? Premesis kullanıyorum hiç azaltmıyor dramamine kullanmak istemiyorum methpamid falan.. bu bulantı bilekliğinden alan oldu mu nasıl acaba.
Mide bulantısı beni öldürecek
bende ediyorum korkuyorum da ne bilim bugün yine aradım yok dedi doktor bu nasıl bi yer anlamadım başka yere gidicem yarın doğum için anlaşacağım hastaneye gidicem onunla ilgili de hem ii diyen var hem kötü diyen var aklım allak bullak oldu offfffAh be canııımm, valla senden çok ben merak ediyorum artık. Hayırlısıyla yarın gider gitmez bize haber ver olur mu?
canım facete grup kurmak yasak ilk sayfada uyarı var, dikkat et üyeliğini iptal etmesinlerArkadaşlar facede grup kurduk gelmk isteyen olursa bekleriz 2016 agustos anneleri ve melekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?