2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ohh maşallah. Bende enerji sıfır. İştah desen yok. Zorla yiyorum. Bulantı var ama allahtan çıkarmıyorum. Üzerine progestan da kullanınca uyku ve sersemlikten kafamı kaldıramıyorum. Cumartedi temizlik yapabilmek için progestan içmeyecektim ki kuzenim geldi temizliğimi yaptı sağolsun.

B Began benide ekler misin yaş 28 sat 9 kasım muhtemel doğum tarihi 16 ağustos Ankara.

bende de bulantı başladı hep tok hissediyorum. inş gecer bu durum
bende aynı durumdayım yaa mutfak,yemeklerden tiksindim sadece meyve yiyebiliyorum. İşteki arkadaşlarım sen nasıl hamilesin zorla yiyecen diolar. Yiyemiyorum kardeşim napiim..

merhaba cnm oncelıkle cok mutlu oldum gozun aydın olsun dıyelım senın basına gelen neydı tam olarak anlatırımısm 5+6 gunlugum bende dun cok kanamam oldu bugünde kahverengı arada kanama oluyo doktorum ıgne verdı dusuk onleyıcıymıs yaptırdım kesede gorundu ama kalp atışı daha baslamamıs zaten dedı ama etrafında kanama gözükmüyor dedı cok korktum sende de böyle seyler oldumu arabbım bebıslerımızı korusun ıns:) cumaya kalp atışını dinlemek ıcın cagırdı.

Adı ne ?

kizlar yaa hormonlariniz ne alemde ben cok kotuyum cok depresif ve agresifim.kimseye tahammulum yok anne baba es kardes cocuklar kimseye.bazen seslerini bile duymak istemiorum.kendimi hic ii hissetmiorum yaa Allah hayr etsin...

Cok sevindim canım çok şükür

naneli sakızda iyi geliyormuş canm

Sevimli anne adayları,keyifler bugün nasıl bakalım.

Benim mide yine kabarıyor. gaviscon içiyorum anlık rahatlatıyor sonra tekrar aynı. valla çok zor geçiyor,midesinde problem yaşamayan hamilelere sesleniyorum. Boşuna vesvese yapıp,mi problemini kendinize çağırmayın,çok zor. Benim midem hiç hassas değildir normalde,çöplük gibi ne yersen alır yani. ama bu hamişlik beni bitirdi.

En çok ta bu sabah zorlandım. Mecbur kalkar kalmaz birşeyler yiyorum sancılar geçiyor.ama bu sabah devlet hastanesine kan vermeye gittim,onlarda mübarek 2 saat bekletiyorlar,toplamda 4 saat mideme birşey girmedi. Beni öldürdü. Kesinlikle aç kalamıyorum.

Ah be canııımm, valla senden çok ben merak ediyorum artık. Hayırlısıyla yarın gider gitmez bize haber ver olur mu?
bende ediyorum korkuyorum da ne bilim bugün yine aradım yok dedi doktor bu nasıl bi yer anlamadım başka yere gidicem yarın doğum için anlaşacağım hastaneye gidicem onunla ilgili de hem ii diyen var hem kötü diyen var aklım allak bullak oldu offfff

Mrb taze anneler. Bugün ultrasona gittim.tek bebek fk (+) yani kuzumun kalbi atmaya başlamış.rahat bi nefes aldım.ve yeni bi karar aldım sıkıntım olmadıkça zırt pırt dra gitmicem internette araştırmıcam.sakinlik lazım artık stres stres nereye kadar bir ben gebe değilim ya.iyilik güzellik düşünücem güzel olsun

Kzlar ben de gordum bebegimin kalp atisini. 6+2 ciktik normalde 6+6 yız. Doktor her sey yolunda dedi elhamdulillah. İlk bebegimi hic kalbini duyamadan kaybettim. Hatta hic goremeden. Cok sukur su anda biliyorum artk iki canlıyım :)

herkese merhaba..

bende aranıza katılıyorum yavaştan galiba :)

adetim gecikti bugün kan testi verdim 2512 gibi bi rakam söylediler.. daha doktora gitmedim..

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.. bu arada bu benim ikinci gebeliğim olacak.. 2buçuk yaşında bal oğluşum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…