- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Canım aynı bende de tiny love var bu orta kademe dimi. fotoğaftan tsm anlayamadım. bizim oğlan 100 günlük fln 2. kademede yatırıyorum ben. bu ara oturmaya kalkıyo kaldırıyo kendini fln daha bugün 3. kademe yani biraz daha oturmaya yakın olanına ayarladım öyle oturttum.
Aynen ben de ortadaki gibi yatırıyorum da bugün ill defa soldaki gibi yatırdım yani oturttum çünkü etrafı taö göremiyor canı sklıyor çok ds dik değil diye düşündümBen ortadaki gibi yatırıyordum canım
Aynen ben de ortadaki gibi yatırıyorum da bugün ill defa soldaki gibi yatırdım yani oturttum çünkü etrafı taö göremiyor canı sklıyor çok ds dik değil diye düşündüm
Oo süpersin ben de hafif bie hafvaltı arada bi kase yoğurt sonra öğlen i tabak yemek öğleden sonra 1 bardak süt bir kase çorba birazdan da akşam yemeğimi yicem çorba ve yemek olmak üzere akşam da rezene çayımı içerim.@hayalimsin @cetrinagoooody bugun naptiniz kizlar,ben sabah tatlisiz bir kahvalti,uzerinr bol su,yarim saatte leslie yuruyusu ysptim,aksam yemegi icinde kofte yemegim var,bugunluk benden bu kadar
Anlat gelince:)
Ben benimkinde bile biraz tedirgin oldum ancak bugün o şekilde yatırmaya cesaret ettim aslında ama yine de sen bilirsin :) kucağımda da öyle tutabiliyorum diye düşündüm .Bana da cok dik gelmedi ama bilemedim yine de ya benim kizim 77 günlük seninki büyük :)
Ben benimkinde bile biraz tedirgin oldum ancak bugün o şekilde yatırmaya cesaret ettim aslında ama yine de sen bilirsin :) kucağımda da öyle tutabiliyorum diye düşündüm .
Bende actim videoyi aldim alp i karsima,ben yaptikca o guldu. 20-30 dk ka bisi yaptim,sucuk gibi oldum,ikimizde cok eglendik,sende bir dene istersen,leslie yuruyusu iyiymis,Oo süpersin ben de hafif bie hafvaltı arada bi kase yoğurt sonra öğlen i tabak yemek öğleden sonra 1 bardak süt bir kase çorba birazdan da akşam yemeğimi yicem çorba ve yemek olmak üzere akşam da rezene çayımı içerim.
Spor yürüyüş mü bu konuda ne yazık ki birşey yapamadım bugün
Off ayni dertBenim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,
3 aylik olayim baslayacam (dedi ve asla baslamadi )before after bekliyoruz :)
Kiz kanka benim cukulatays acaip zaafim var 20 tane ver dakkasinda gomerimyemeyince cildiriyorum esim her aksam getiriyo bigun bakkal amca demis sizin cocuk cukulata yicek zamana geldi mi diye
Ahahahahaaaa adamlarin spor anlayisi iste. Gerci mantiken dogru.
Eli merdaneli Tulayy bu azimle sen 1 ayin sonunda kurtulursun o göbekten demedi deme.
hayalimsin1 of canim,ben 2 gundur cocugun atagiyla ugrasmaktan cok konsantre olamadim,ama cok yemiyorum,nutellayi cikardim,ama bal canim cekiyor. Cikolatayida bugun huplettim,ama daha oda yok soz,ben guEl bir kahvaltiyla baslayacagim gune,sonrasa ogun aralari,cok acikirsamda sutle yulaf gevregi yerim o beni tok tutuyor.bakalim bu hafta ben beler yapacagim. Mevluti yapamadim hala,annem zayifla olmaz boyle cok kilolusun diyor,bingil bingilmis heryerim. Bana kiyafet dikmiyor olmaz alisirsin sonra diyor,illa 36 beden olmam sart,ben suan 66 kiloyum(evet dogumdan sonraki 40 gun icin 63 olup sonrada 3 kilo aldim). Hedefim 53 olmak,evlendigimde bu kilodaydim ve buna ben fazla kiloluyim diye takinti ederdim,tabi 45 leri gorunce insan alismasi zor oluyor,simdi 55 e bile rsziyim
Allahım hepimize kolaylık versin. Bugün bu oyuncak işi için kendi kendime çok söylendim. Her sabah topla topla bitiremiyorum. Arabalar legolar ıyyyyy!! Çocuk 3 yaşına kadar oyuncakla oynamıyor kim ne derse desin! 3 yaşına kadar oyalanıyor..daha çok atıyor duvarlardan sektiriyor falan..
şimdilik sen çıngırak falan al. Biraz daha sonra ışığı yanan ses çıkaran alırsın. Sonra renki sesli ışıklı hareketli. Almanın sonu yok. Kendine değil çocuğa oyuncak almak çok önemli.
Bildiğin beyin ameliyatı yaşıyorum hergün!! La havle çekmekten artık
Aynen ne hakla şila olursunu yaşadımya hıyar herif bide taklidimi yapıyor!! Anne sana söylüyorum beni duymuyor musun? Allahım bana sabır ver dayanamıyorum!
Ayyy aynı oyun bizde de varbazen küçük ağlıyo karnı acıktı süt emecek diyorum. Ben emzirecem diye ağlama krizine giriyor burda anlatırken komik de olayı yaşarken sinirden başıma ağrılar giriyor!!
Çizgifilm karakterleri. Dert etme bilmiyorum diye zamanı gelince hangi saatte ne var onu bile bileceksin.
Ay ben de öyle yapıcam inşçok kararlıyım, ama ben senin gibi egzersiz yapamıyorum çünkü nazenin gündüz uyumuyor, bugün YouTube dan Leslie 1 mil i açtım 8. Dk da bıraktım bizim kız bastı yaygarayı yapabildiğim kadar artık ne kadar yaparsam kardır
Gecmis olsun canim.
Geçmiş olsun canım fena yakalanmışsın.. çanuk atlatırsın inşallah..
hayalimsin1 oldum olası azmine hayranım zaten Can'ım yürü be kim tutar seni :)
@hayalimsin @cetrinagoooody bugun naptiniz kizlar,ben sabah tatlisiz bir kahvalti,uzerinr bol su,yarim saatte leslie yuruyusu ysptim,aksam yemegi icinde kofte yemegim var,bugunluk benden bu kadar
Ben sabah kahvaltımı Yaptım
Doktor aşı işide olmadı zaten
Arkadaşım uğradı öğleye doğru ,nevşinide alarak çıktık
Çarşı'yı dolan dolan ayaklarıma kara sular indi
Çok yürüdüm yanımada şişe su aldım.
Her butikte wc ye koşuyordum o ayrı :)))
Öğün arası küçük yağsız meyveli yoğurt ve bir adet elma yedim.
Öğlen bir dilim kurutulmuş ekmek ile bir kase sebze çorbam vardı onu içtim.
Akşamada tavuk göğüsü kavrulmuş ıspanağım var yanına salata yaparım bir kaşık yoğurtla oldu bitti :))
@cetrina amin canım insallah :)
Sizin işiniz daha zor ya Allah sabir versin valla benimde normalde hemen 2. yi yapmam gerekiyor ama elif sayesinde gerek yok kalsin modundayim :)
Tipkinin aynisiyim bende, biraz daha fazla kalca varEki Görüntüle 1909464 Beforeee
Ahanda göbek , ahanda döt, ahanda memeler kollar.
Tam 10kg fazlam var
Hala hamiş gibiyim kafayı yicem
Ya ben de az yedim ya sütüm azalır mı diye kafaya takıyorum kaş yaparken göz çıkarmayız dimiBen sabah kahvaltımı Yaptım
Doktor aşı işide olmadı zaten
Arkadaşım uğradı öğleye doğru ,nevşinide alarak çıktık
Çarşı'yı dolan dolan ayaklarıma kara sular indi
Çok yürüdüm yanımada şişe su aldım.
Her butikte wc ye koşuyordum o ayrı :)))
Öğün arası küçük yağsız meyveli yoğurt ve bir adet elma yedim.
Öğlen bir dilim kurutulmuş ekmek ile bir kase sebze çorbam vardı onu içtim.
Akşamada tavuk göğüsü kavrulmuş ıspanağım var yanına salata yaparım bir kaşık yoğurtla oldu bitti :))
Tipkinin aynisiyim bende, biraz daha fazla kalca var
Ya ben de az yedim ya sütüm azalır mı diye kafaya takıyorum kaş yaparken göz çıkarmayız dimi
Ben de 4 numarayla birlikte aktif'e geçerim artık diyordum, arkadaş dedi fena sızdırıyor numuneye gönderdim diye.Prima aktif bebek yeni emici kanallar çıkarmış bez cok fena geldi bana. Sabah 7 de komple çiş çıkmıştı şoka girdim. Eskisi ne guzeldi halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?