2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kızın içine çalar saat kaçmış bence :) bir insan nasil tam yarim saat sonra uyanir ya kronometreli bebe mübarek :)

Aslında bizde yarım saatte bir uyanirmisiz ama tekrar uykuya daldigimiz için hatirlamazmisiz. Bebekler kendi kendilerine Uykuya dalmayi beceremediği için yarım saatte bir uyanirlarmiss kimi bebek geri dalabiliyo demek ki kimisi ağlıyor sen onu nasıl uyutuyosan aynı şeyi yap. Mesela ayakta salliyorsan hemen salla mizirdanir mizirdanmaz. Geri dalar büyük ihtimalle. İnşallah yani :)

aynı hareketleri anlatıyosun canım. tam olarak aynısını yaşıyoruz. kaka dışında. fazla olmuş cidden. zeytinyağı vs her şeyi denediysen doktora gitmek çok mantıklı.

Bayağı olmuş Can'ım ya muhakkak gidin doktora çok geçmiş olsun

Teşekkür ediyorum kızlar.
Randevu yarın da bugüne almadığımıza pişman oldum.

Ya bu da en son günde 4-5 defa kaka yapıyordu.
Sonra günde bire düşürdü, sonra 2 günde bir, 3 günde bir, en son yedinci gün yaptı, şimdi 12. gün bir şey yok.
Sanki ömür boyu yapmayacak gibi hissediyorum tövbe ya Rabbim.
Çocuğun huzursuzluğu neyden tam emin olamıyorum ama bende ciddi huzursuzluk yaptı kaka meselesi, aklımda sürekli yaptı mı yapacak mı neden yapmadı.
10 güne kadar müdahaleye gerek yok diye götürmedim.

Fitil denemiş miydin?
Huzursuzluk varsa 10 gün beklememek gerek bence.
Mesela dün bir felaketti sadece 12 saat yapmamıştı kakasini. Ama nasıl agliyo ne emiyo ne uyuyo
Zeytinyagi falan yapıyorum, hiç.
Fitil yaptım da öyle uyudu yavrucak.

Fitilim yok canım doktora göstermeden de almak istemedim.
Başlarda huzursuzluğu da yok gibiydi, daha doğrusu atak haftasında olduğu için ben neye yoracağımı bilemedim.
Dün huzursuzdu ama bugün de mışıl mışıl uyuyor.

Yavrum biz hep memedeyiz zayıf zaten yavrum.2saate ya
Gelmez mi!!çirozluktan tombulluğa.apış aralarımda pişikle tanıştım mesela.bir gün duş almayayım oralar moralar terlemeye kokmaya başladıkıyafetlerime açıp bakamıyorum bile birak denemeyi 34 bedendiler düşünsene ve halâ hamile pantolonlarımı giyiyorum,bedeni kabullenip alışveriş te yapamıyorum.yaparsam böyle kalacağım diye takıntı yaptım resmen.yüzüm çok güzel oldu yalnız,normal bir yüzüm oldu,çok zayıftı benim yüzüm.

Su an gelisimi ici el emmesi iyi birsey. Psikolojik bir problem yoksa uzun sure emmez cocuklar.
Uyanip mi aglamiyor yoksa uyuyor mu?

Evet cnm geri dalıyor eger ilk mizirdanmasina yetisebilirsem :) bunu ilk defa duyuyorum cok ilgincmis :)

Bi uyanıyorum 5saat gecmiş ağlamadn öyle bakınıp duruyo elini emiyo falan snra zorla emziriyorum

Cnm bence açıksa ağlar ya yada benim kiz ortaligi yiktigi için aglamamasi imkansiz gibi geliyor :) bence aglamiyorsa ve emmek istemiyorsa acikmamistir. Sonucta meme almasa bile biberon kasik bir sekilde yiyecek yani cocuk ac olsa

Su an gelisimi ici el emmesi iyi birsey. Psikolojik bir problem yoksa uzun sure emmez cocuklar.
Uyanip mi aglamiyor yoksa uyuyor mu?
Saat 10da emzirip uyutuyorum mesela gece 3te bi uyanıyorum hatta bazen 4te oldugu zamanda oldu uyanmış elini emiyo etrafa bakınıp duruyo kendi kendine ben uyanıp bakmasam emmeden elini emerek sabaha kadar durucak öyle son 3gündür sürekli böyle.bugünde emdiği az bişey vardı onuda kustu zaten.75günlük bebek acıkınca aglaması gerekmiyomu yada saatlerce acıkmaması normalmi yani anlamadım gitti

aynen cnm yatmak istemiyor az once deneyeyim dedim cok hosuna gitti

nymeria-burcu bu erkek hep çıkış yolu buluyorlar. Benimkide tv karşısında uyuyakaldım ayağı yapıyor ooh mis bütün gece deliksiz uyku . Yatak odasına gelse ben emzirirken büyüğü çişe kalkıyor bende mecbur eşimi uyandırıyorum . Uykusu bölünüyor. Bizimkiler emzikli ya bölünmesin uykularida sutleri azalmasın
İçerde uyuyakalinca gecenn bir yarısidà olsa toplayıp getiriyorum odaya

Kızlar elifi bu pozisyonda yatirabilir miyim? 77 günlük.
Canım aynı bende de tiny love var bu orta kademe dimi. fotoğaftan tsm anlayamadım. bizim oğlan 100 günlük fln 2. kademede yatırıyorum ben. bu ara oturmaya kalkıyo kaldırıyo kendini fln daha bugün 3. kademe yani biraz daha oturmaya yakın olanına ayarladım öyle oturttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…