- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Benim kızın içine çalar saat kaçmış bence :) bir insan nasil tam yarim saat sonra uyanir ya kronometreli bebe mübarek :)
aynı hareketleri anlatıyosun canım. tam olarak aynısını yaşıyoruz. kaka dışında. fazla olmuş cidden. zeytinyağı vs her şeyi denediysen doktora gitmek çok mantıklı.
Bayağı olmuş Can'ım ya muhakkak gidin doktora çok geçmiş olsun
Ya bu da en son günde 4-5 defa kaka yapıyordu.Yapmaaaaaaaa, git git hemen baksinlar allah korusun.lavman yapip rahatlatsinlar cocugu. Oda cok huzursuzluk vermistir. Ya bizimki gece kaka yapmiyor diyorum ya,ama 1.30 saatte bir yiyen cocugu dusunun,bagirsaklar sisiyor,gece 5 te artik dayanamiyor kivranmaya basliyor,uykuyuda acmak ietemiyor o yuzden ywpmiyor kakayi,kivran kivran dur,sabah 7 de bakiyorki hava aydinlanmis,sabah8 de hir posta birakiyor ardindan 1 saat sinra tekrar,ogle uykusuna yetiriyorum bi saat,sonra tekrsr,buyun gun kaka. Hic yapmamasi inan cok zordur anliyorum yani
Teşekkür ediyorum kızlar.
Randevu yarın da bugüne almadığımıza pişman oldum.
Ya bu da en son günde 4-5 defa kaka yapıyordu.
Sonra günde bire düşürdü, sonra 2 günde bir, 3 günde bir, en son yedinci gün yaptı, şimdi 12. gün bir şey yok.
Sanki ömür boyu yapmayacak gibi hissediyorum tövbe ya Rabbim.
Çocuğun huzursuzluğu neyden tam emin olamıyorum ama bende ciddi huzursuzluk yaptı kaka meselesi, aklımda sürekli yaptı mı yapacak mı neden yapmadı.
10 güne kadar müdahaleye gerek yok diye götürmedim.
Fitilim yok canım doktora göstermeden de almak istemedim.Fitil denemiş miydin?
Huzursuzluk varsa 10 gün beklememek gerek bence.
Mesela dün bir felaketti sadece 12 saat yapmamıştı kakasini. Ama nasıl agliyo ne emiyo ne uyuyo
Zeytinyagi falan yapıyorum, hiç.
Fitil yaptım da öyle uyudu yavrucak.
Bi uyanıyorum 5saat gecmiş ağlamadn öyle bakınıp duruyo elini emiyo falan snra zorla emziriyorumCanım parmak emmesi acliktan degil ki benim kiz emdikten sonra basliyor bir guzel parmak emmeye. Cak cuk sesler cikarta çıkarta hatta :)
Yavrum biz hep memedeyiz zayıf zaten yavrum.2saate yaEmme sorunu herkesde var gibi o zaman bu dönemin atağı bu sekilde etkiyor demek ki. Emme süreleride aynen sizin gibi dakika tutuyorum en uzun 3 dk emiyor.birde size sormak istediğim uyku ve uyanıklıkları. Saat kaçta uyanıyor sabah sonra kaçta uyuyor kaçta uyanıyor gece uyumasına kadar gününüz nasıl geciyor
Gelmez mi!!çirozluktan tombulluğa.apış aralarımda pişikle tanıştım mesela.bir gün duş almayayım oralar moralar terlemeye kokmaya başladıCanım benim bence fazla kilo alanlar çok öabuk veriyor. Şişlik çoktur sen de biraz dikkat etsen hemen gider. Arkadasım 35 kilo aldı ilk ay 15 ini verdi kızı 10 aylık 4. Ayından sonra dikkat etti suan da hamile kaldıgı kiloda. O yüzden 1 yul içinde eski hallerimize döneceğiz inşallah. 50 den sonra 80 sana nasıl farklı gelmiştir kimbilir.
Su an gelisimi ici el emmesi iyi birsey. Psikolojik bir problem yoksa uzun sure emmez cocuklar.La Lune @Pisikedii çok teşekkür ederim cevaplarınız için gece uyanıyorum bakıyorum 4 -5 saat gecmiş açlığına ağlamıyo artık bi bakıyorum parmağını emiyo avutuyo kendisini sütümde var halbuki anlamadım gitti ben bi doktora gideyim en iyisi parmak emerken kendinden geciyo nasıl bıraktırıcam ben 6yaşına kadar emmişimde
Aslında bizde yarım saatte bir uyanirmisiz ama tekrar uykuya daldigimiz için hatirlamazmisiz. Bebekler kendi kendilerine Uykuya dalmayi beceremediği için yarım saatte bir uyanirlarmiss kimi bebek geri dalabiliyo demek ki kimisi ağlıyor sen onu nasıl uyutuyosan aynı şeyi yap. Mesela ayakta salliyorsan hemen salla mizirdanir mizirdanmaz. Geri dalar büyük ihtimalle. İnşallah yani :)
Bi uyanıyorum 5saat gecmiş ağlamadn öyle bakınıp duruyo elini emiyo falan snra zorla emziriyorum
Saat 10da emzirip uyutuyorum mesela gece 3te bi uyanıyorum hatta bazen 4te oldugu zamanda oldu uyanmış elini emiyo etrafa bakınıp duruyo kendi kendine ben uyanıp bakmasam emmeden elini emerek sabaha kadar durucak öyleSu an gelisimi ici el emmesi iyi birsey. Psikolojik bir problem yoksa uzun sure emmez cocuklar.
Uyanip mi aglamiyor yoksa uyuyor mu?
Kızlar elifi bu pozisyonda yatirabilir miyim? 77 günlük.
Çok dik değil yatar. Çünkü artık sıkılmaya başlıyorlar. Etrafa bakınmak istiyorlar. Benimde puset oto koltuğu ana kucağı komple birşey beş kademeli dikiliyor sırtı bende dikiltiyorum bakinsinda dursun diye
Bu pozisyonda yatabilir tabi sikinti yok genelde oyle yatiriyotuz sen nasil yatiriyordum kiKızlar elifi bu pozisyonda yatirabilir miyim? 77 günlük.
Anlat gelince:)Elif iki elini birden ağzına almaya çalışıyor :) akşam ilk misafirligimize gidicez bakalim nasil geçecek :) gidecegimiz evde de 1.5 yasinda çocuk var bizim kızı sever gibi yapıp yapistiriyor :) bakalim bu aksam napacak
Canım aynı bende de tiny love var bu orta kademe dimi. fotoğaftan tsm anlayamadım. bizim oğlan 100 günlük fln 2. kademede yatırıyorum ben. bu ara oturmaya kalkıyo kaldırıyo kendini fln daha bugün 3. kademe yani biraz daha oturmaya yakın olanına ayarladım öyle oturttum.Kızlar elifi bu pozisyonda yatirabilir miyim? 77 günlük.
Bu pozisyonda yatabilir tabi sikinti yok genelde oyle yatiriyotuz sen nasil yatiriyordum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?