2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bende aynı durumdayım yaa mutfak,yemeklerden tiksindim sadece meyve yiyebiliyorum. İşteki arkadaşlarım sen nasıl hamilesin zorla yiyecen diolar. Yiyemiyorum kardeşim napiim..

bende azcık yemeklerden ekmeksiz bide kuşburnu çayı 4 gün öncesine sütünden bademine herşeyi yerdim artık midem almıyor üstüme sinen yemek kokusuna bile dayanamıyorum inş geçici dönem olur

Arkadaşlar facede grup kurduk gelmk isteyen olursa bekleriz 2016 agustos anneleri ve melekleri
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.

Antalya'da Dr. Güray Ünlü ye gidiyorum ilk çocuğumda da tüm takiplerimi kendisi yaptı ve çok güzel bir hamilelik geçirdim. Şimdi yine mide bulantıları ve kusma başladı ama hap kullanmak istemiyorum. ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım, şekerim biraz yüksek seyrediyor bu hafta endokrin doktorumla görüşeceğim.

bencede başka doktora git canım öyle iş mi olur doktor nasıl olmaz

Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla :) bende çok takmıyorum sadece bulantıma odaklıyım şu aralar yine kontrollere git canım. bende araştırmıyorum yoksa ilk baktım yerleşme kanaması falan yok şunu ye bunu yeme kafam karıştı

Kzlar ben de gordum bebegimin kalp atisini. 6+2 ciktik normalde 6+6 yız. Doktor her sey yolunda dedi elhamdulillah. İlk bebegimi hic kalbini duyamadan kaybettim. Hatta hic goremeden. Cok sukur su anda biliyorum artk iki canlıyım :)
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :)

hadi canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende geçen hafta gitmiştim baya sabretmiştim hem bebeği hem kalp atışını duyduk :)

kizlar yaa hormonlariniz ne alemde ben cok kotuyum cok depresif ve agresifim.kimseye tahammulum yok anne baba es kardes cocuklar kimseye.bazen seslerini bile duymak istemiorum.kendimi hic ii hissetmiorum yaa Allah hayr etsin...
ya hiç sorma bende eşime kızıyorum herseyi batıyor bana konuşması yemek yemesi herseyi :))) o önemli değil de kızım la da uğraşıyorum yazık anne ne oluyo sana diyo hem kızıyorsun hem seviyorsun :))) gönlünü hemen aliyorum ama üzülüyorum sonradan

M mfsni benim hormonlarda da bi gariplik var geçen aynanin karşisinda esime ya ben kilo mu aldim yüzum de çok bitkin görünüyo dedim.o da amaaan senin kalbin güzel dedi.ben de ne yani ben çirkin miyim diye bastim tavirio da yaa özellikle mi beni bu kelime oyunlarina düşürmek icin uğraşiyorsun falan dedi sonradan olayi tatliya bağladik ama bakalim 7 ay boyunca daha neler yapicaz eşlere

Merhaba, bir sorum olacak hindiba yeşilliğini nerden bulabilirim sizce çok zor durumdayım

Amin cümlemiz insallah

Kizlar aksam vakti olunca su da dahil hic bisey agzima koyasim gelmio yemem lazim biliyorum ama yiyemiorum aklima ne geliosa ayni anda tiksinti de gelio surekli kuru seyler yemekten de bagirsaklarim calismio artik tek yediğim ekmek arasi domates peynir falan ne yapacam bilmiorum ne yiyosunuz sizler ya aciiiiiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…