bende aynı durumdayım yaa mutfak,yemeklerden tiksindim sadece meyve yiyebiliyorum. İşteki arkadaşlarım sen nasıl hamilesin zorla yiyecen diolar. Yiyemiyorum kardeşim napiim..
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.Arkadaşlar facede grup kurduk gelmk isteyen olursa bekleriz 2016 agustos anneleri ve melekleri
bencede başka doktora git canım öyle iş mi olur doktor nasıl olmazbende ediyorum korkuyorum da ne bilim bugün yine aradım yok dedi doktor bu nasıl bi yer anlamadım başka yere gidicem yarın doğum için anlaşacağım hastaneye gidicem onunla ilgili de hem ii diyen var hem kötü diyen var aklım allak bullak oldu offfff
Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla :) bende çok takmıyorum sadece bulantıma odaklıyım şu aralarMrb taze anneler. Bugün ultrasona gittim.tek bebek fk (+) yani kuzumun kalbi atmaya başlamış.rahat bi nefes aldım.ve yeni bi karar aldım sıkıntım olmadıkça zırt pırt dra gitmicem internette araştırmıcam.sakinlik lazım artık stres stres nereye kadar bir ben gebe değilim ya.iyilik güzellik düşünücem güzel olsun
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :)Kzlar ben de gordum bebegimin kalp atisini. 6+2 ciktik normalde 6+6 yız. Doktor her sey yolunda dedi elhamdulillah. İlk bebegimi hic kalbini duyamadan kaybettim. Hatta hic goremeden. Cok sukur su anda biliyorum artk iki canlıyım :)
herkese merhaba..
bende aranıza katılıyorum yavaştan galiba :)
adetim gecikti bugün kan testi verdim 2512 gibi bi rakam söylediler.. daha doktora gitmedim..
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.. bu arada bu benim ikinci gebeliğim olacak.. 2buçuk yaşında bal oğluşum var :)
benim şansızlığım işte neyse vardır bunda da bi hayır yarın gidicem Allah ın izniylebencede başka doktora git canım öyle iş mi olur doktor nasıl olmaz
benim şansızlığım işte neyse vardır bunda da bi hayır yarın gidicem Allah ın izniyle
ya hiç sorma bende eşime kızıyorum herseyi batıyor bana konuşması yemek yemesi herseyi :))) o önemli değil de kızım la da uğraşıyorum yazık anne ne oluyo sana diyo hem kızıyorsun hem seviyorsun :))) gönlünü hemen aliyorum ama üzülüyorum sonradankizlar yaa hormonlariniz ne alemde ben cok kotuyum cok depresif ve agresifim.kimseye tahammulum yok anne baba es kardes cocuklar kimseye.bazen seslerini bile duymak istemiorum.kendimi hic ii hissetmiorum yaa Allah hayr etsin...
inşaAllah canımm inşaAllahgit canım inş iyi doktor çıkar hayırlısıyla
evet oİçinde vitaminde olan ilac dediğiniz mi? Ilac degil bu yüzden sigorta karşılamadı dediginiz mi bu?
İçinde vitaminde olan ilac dediğiniz mi? Ilac degil bu yüzden sigorta karşılamadı dediginiz mi bu?
Grup kurmak yasak tatlım.İlk sayfayı okur musunArkadaşlar facede grup kurduk gelmk isteyen olursa bekleriz 2016 agustos anneleri ve melekleri
Onu da denedim canım ,malesefnaneli sakızda iyi geliyormuş canm
Amin cümlemiz insallahbencede başka doktora git canım öyle iş mi olur doktor nasıl olmaz
Hayırlı olsun canım Allah kucagına almayı nasip etsin sağlıkla :) bende çok takmıyorum sadece bulantıma odaklıyım şu aralaryine kontrollere git canım. bende araştırmıyorum yoksa ilk baktım yerleşme kanaması falan yok şunu ye bunu yeme kafam karıştı
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :)
hadi canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende geçen hafta gitmiştim baya sabretmiştim hem bebeği hem kalp atışını duyduk :)
Ben anlamadımMerhaba, bir sorum olacak hindiba yeşilliğini nerden bulabilirim sizce çok zor durumdayım
O da neymiş ne işe yarıyormuş ?Merhaba, bir sorum olacak hindiba yeşilliğini nerden bulabilirim sizce çok zor durumdayım
Hamilelikte yenilmez o düşük yaparmisMerhaba, bir sorum olacak hindiba yeşilliğini nerden bulabilirim sizce çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?