2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben dün akşam ekmek arası pırasa yedim ama bi başladım yemeğe yarım ekmek yedim çok iyi geldi ama gece beni uyumadi sabaha kadar :)))

Kizlar geldik doktordan... ama hersey yolunda degilmis normalde 8+2 olmamiz gerekiyordu 2 hafta geride dedi..karindan goremedi yine vajinal ultrasonda baktik .bebegi gorduk ama ne oldugunu secemedim ben.. kalp atisini duyamadik... 2 gundur kahverengi akintim vardi kesenin yaninda kan piltisi gordu kanaman var dedi.. esimle kan uyusmazligimiz var o yuzden olabilir riskli dedi igne verdi raporla birlikte onu vurdurduk hemen vurdurun dedi. Progestan yazdi yarin kullanicam. Goruntu ekleyemiyorum ben bile goremiyorum çünkü ama ultrasonda kipirdadigini gordum... isyan etmek istemiuorum ama cok üzgünüm haftaya tekrar gidicez... Allahim bebeklerimizi korusun..

Ben dün akşam ekmek arası pırasa yedim ama bi başladım yemeğe yarım ekmek yedim çok iyi geldi ama gece beni uyumadi sabaha kadar :)))
Pirasa ben de seviyorum ama acayip gaz yapio ya aferdersin gece uyutmuyo :) su saat olmus oglen zorla ictigim bi kase corbayla duruyorum ins kuzum şu anda benden cok da bisey istemiyodur yoksa icerde ac ac duruyo

Canim kuzum kiyamam inşallah birşey çıkmaz az sabır kuzum benim de iki hafta geriden geliyor bebeğim bu sana destek olsun inşallah. Sırf bu korkular yüzünden bir ay sonraya randevu aldım allah yardımcınız olsun canım. Esin ne durumda

Bizim oglan buyumemis diyor bana moral vermeye calisiyor ama onun da cani sıkkın.. hayirlisi Allahtan dua etmekten baska bisey gelmiyor

Gidiyorum cnm zaten hastanede çalışıyorum.sadece aşılama olduğu için fazla paniktim onu yenmeye çalışıyorum

Cnm ben bir çok konu da okudum 2 hafta geriden geleni moralini bozma canım 9 ce 10 haftada kalp atışlarını Gorenide ama söyle düşün eğer sağlıksız bir döllenme oldu ise vücut bunu atarmis şimdi olmasada ilerleyen zamanlarda bebeğini kaybedebilirsin o yüzden hep beraber dua edelim eğer sağlıklı ise hayırlısı ile allah kucağına almaya nasip etsin canim
Bu arada migde bulantım fln varmi
Pirasa ben de seviyorum ama acayip gaz yapio ya aferdersin gece uyutmuyo :) su saat olmus oglen zorla ictigim bi kase corbayla duruyorum ins kuzum şu anda benden cok da bisey istemiyodur yoksa icerde ac ac duruyo
Geç bende uyuyamadim ama migdem nasıl istiyo yedikten ce yedim

Bende ayni durumdayim canim sadece tuzlu cubuk iyi geliyor yemek pisiremiyorum bilebuzdolabini acmak istemiyor midem hic

Canım cok sevindim, Allah'a cok sukur. Biz de carsamba gidecegiz gormeye, insallah hersey yolundadır

Bende kilo verdim bu ara ve hic istahim yok. Aciktigimi midem bulaninca anliyorum. Acaba bebege zarar verir mi? Doktor kontrolume cok var daha yoksa ilk soracagim sey bu olucak. Ve ben dun gece cok sanci cektim kasiklarimdan. Hergunde hemen hemen boyleyim ama bugun ne midem bulandi ne sancim oldu supheye dustum.

Cnm
evet gördüm kalp atışını bile dinledik :)
Cnm senin Sata gore mi 26.08? Benimde sata gore 25.08 ama ben 5+4 iken gittigimde sadece 13mm kese gorduk karindan ultrason ile. Doktor 2 hafta sonra cagirdi beni bebek ve kalp icin. Bu cumartesi gidicem. Senin kalp atisi nezamn gorundu? karindan miydi?

Coooookkkkkkk sevindim....Ben sana korkma demistim ... dua dua dua...unutma Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…