- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
neden zor durumdasın?Merhaba, bir sorum olacak hindiba yeşilliğini nerden bulabilirim sizce çok zor durumdayım
Gaz yapan yiyecekler yediğiniz icin oluyor. Nohut.kuru fasulye.lahana.brokoli.karnibahar. sogan.sarimsak bunlar hep gaz yapar..sanci yaparAsiri gaz durumu var bendede
Aaaaaaaa gerçekten öyle etkisi mi var...allah korusun...bilmiyordum.doktor bana başka şeyleri söyledi onu demedi.Bebeğini düşürmek mi istiyorsun? O zaman neden takvim yaptın sahiplendin? burada insanların yavrularına birşey olacak diye aklı çıkıyor
Kız ben salata ile yaşıyorum.içinde bunlar var genelde.ve sarimsakli yogurtttttt...gaz için kimse kusura bakmasın artikGaz yapan yiyecekler yediğiniz icin oluyor. Nohut.kuru fasulye.lahana.brokoli.karnibahar. sogan.sarimsak bunlar hep gaz yapar..sanci yapar
Ve tabiki pirasa..sogan ailesindendir..bunlar gaz ve sanci yaparGaz yapan yiyecekler yediğiniz icin oluyor. Nohut.kuru fasulye.lahana.brokoli.karnibahar. sogan.sarimsak bunlar hep gaz yapar..sanci yapar
Eger sancı yapmiyorsa gaz sadece evdekilerin sorunuKız ben salata ile yaşıyorum.içinde bunlar var genelde.ve sarimsakli yogurtttttt...gaz için kimse kusura bakmasın artiksalataaaaaaa
Eger sancı yapmiyorsa gaz sadece evdekilerin sorunu
Sancilari gebelik agrisi sanabilirsin..dikkat et. Ben birgün karışık salata yemistim sabaha kadar sancidan kivranmistimaynen öyle...san cim yok çok şükür...zaten gebelik ağrılarım var.arada karışıyor o da belkide
Mide bulantim yok canim... bide cok iyi baktigimi saniyordum bebege sut yumurta ceviz yiyorum her gun...hayirlisi olsun artik haftayavola hayrolaCnm ben bir çok konu da okudum 2 hafta geriden geleni moralini bozma canım 9 ce 10 haftada kalp atışlarını Gorenide ama söyle düşün eğer sağlıksız bir döllenme oldu ise vücut bunu atarmis şimdi olmasada ilerleyen zamanlarda bebeğini kaybedebilirsin o yüzden hep beraber dua edelim eğer sağlıklı ise hayırlısı ile allah kucağına almaya nasip etsin canim
Bu arada migde bulantım fln varmi
Geç bende uyuyamadim ama migdem nasıl istiyo yedikten ce yedim
Bu akşam sadece salata yedim.havuç turp mor lahana marul soğanSancilari gebelik agrisi sanabilirsin..dikkat et. Ben birgün karışık salata yemistim sabaha kadar sancidan kivranmistim
ben de tam tersi urfa lı deilz ama burada çalıştığımız için urfa da yaşıyoruz. sevindim.
Kizlar aksam vakti olunca su da dahil hic bisey agzima koyasim gelmio yemem lazim biliyorum ama yiyemiorum aklima ne geliosa ayni anda tiksinti de gelio surekli kuru seyler yemekten de bagirsaklarim calismio artik tek yediğim ekmek arasi domates peynir falan ne yapacam bilmiorum ne yiyosunuz sizler ya aciiiiiim :)
Kizlar geldik doktordan... ama hersey yolunda degilmis normalde 8+2 olmamiz gerekiyordu 2 hafta geride dedi..karindan goremedi yine vajinal ultrasonda baktik .bebegi gorduk ama ne oldugunu secemedim ben.. kalp atisini duyamadik... 2 gundur kahverengi akintim vardi kesenin yaninda kan piltisi gordu kanaman var dedi.. esimle kan uyusmazligimiz var o yuzden olabilir riskli dedi igne verdi raporla birlikte onu vurdurduk hemen vurdurun dedi. Progestan yazdi yarin kullanicam. Goruntu ekleyemiyorum ben bile goremiyorum çünkü ama ultrasonda kipirdadigini gordum... isyan etmek istemiuorum ama cok üzgünüm haftaya tekrar gidicez... Allahim bebeklerimizi korusun..
saolasın. hepimizinkine maşallahAynı bende Öyleyim. Hamur işi yerimi sadece rahatlıyorum.peynir ekmek domates Üçlüsü oldu Hayatım. Ona rağmen yine kontrolde kilo almış çıktım uyuz oldum yaaaa. Hiçbişi yemiuorum kinlerden alıyorum.
Canımmm.üzüldüm senin için. Ben sağlıksız bir gebelik Yaşadığım için bu yer durumlara normal yaklaşmaya çalışıyorum. Eğer sağlıklı değilse doğmamalı. Herşeyi. Başı sağlık. Köyü bir sonuç çıkarsada hiç üzülme. Yiyecek ekmeği olan Dünya'ya Düşüyor. Bizler sadece aracıyız.
Maşallah tosun bayağ büyümüş.
Bizde doktordan geldik şimdi. Bizde büyümüşüz. Herşeyimiz guzel gidiyor çok şükür Allah'ıma...
Umarım hersey umduğun gibi olur arkadasım ,umudunu katbetme sakın heran güzel şeyler olabilirKizlar geldik doktordan... ama hersey yolunda degilmis normalde 8+2 olmamiz gerekiyordu 2 hafta geride dedi..karindan goremedi yine vajinal ultrasonda baktik .bebegi gorduk ama ne oldugunu secemedim ben.. kalp atisini duyamadik... 2 gundur kahverengi akintim vardi kesenin yaninda kan piltisi gordu kanaman var dedi.. esimle kan uyusmazligimiz var o yuzden olabilir riskli dedi igne verdi raporla birlikte onu vurdurduk hemen vurdurun dedi. Progestan yazdi yarin kullanicam. Goruntu ekleyemiyorum ben bile goremiyorum çünkü ama ultrasonda kipirdadigini gordum... isyan etmek istemiuorum ama cok üzgünüm haftaya tekrar gidicez... Allahim bebeklerimizi korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?