2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bebeğini düşürmek mi istiyorsun? O zaman neden takvim yaptın sahiplendin? burada insanların yavrularına birşey olacak diye aklı çıkıyor
Aaaaaaaa gerçekten öyle etkisi mi var...allah korusun...bilmiyordum.doktor bana başka şeyleri söyledi onu demedi.

Gaz yapan yiyecekler yediğiniz icin oluyor. Nohut.kuru fasulye.lahana.brokoli.karnibahar. sogan.sarimsak bunlar hep gaz yapar..sanci yapar
Kız ben salata ile yaşıyorum.içinde bunlar var genelde.ve sarimsakli yogurtttttt...gaz için kimse kusura bakmasın artik salataaaaaaa

Mide bulantim yok canim... bide cok iyi baktigimi saniyordum bebege sut yumurta ceviz yiyorum her gun...hayirlisi olsun artik haftayavola hayrola

Sancilari gebelik agrisi sanabilirsin..dikkat et. Ben birgün karışık salata yemistim sabaha kadar sancidan kivranmistim
Bu akşam sadece salata yedim.havuç turp mor lahana marul soğan dediğin gibi normal yemek midemi bulandiriyor.

Aynı bende Öyleyim. Hamur işi yerimi sadece rahatlıyorum.peynir ekmek domates Üçlüsü oldu Hayatım. Ona rağmen yine kontrolde kilo almış çıktım uyuz oldum yaaaa. Hiçbişi yemiuorum kinlerden alıyorum.

Canımmm.üzüldüm senin için. Ben sağlıksız bir gebelik Yaşadığım için bu yer durumlara normal yaklaşmaya çalışıyorum. Eğer sağlıklı değilse doğmamalı. Herşeyi. Başı sağlık. Köyü bir sonuç çıkarsada hiç üzülme. Yiyecek ekmeği olan Dünya'ya Düşüyor. Bizler sadece aracıyız.

Maşallah tosun bayağ büyümüş.

Bizde doktordan geldik şimdi. Bizde büyümüşüz. Herşeyimiz guzel gidiyor çok şükür Allah'ıma...

Kizlar bnde ne mide bulantisi nede as erme nede baska bise var ..herkes bise diyor bnde suphe yasiyorum bise hiseetmiorum diye

saolasın. hepimizinkine maşallah

Umarım hersey umduğun gibi olur arkadasım ,umudunu katbetme sakın heran güzel şeyler olabilir

Kızlar böyle birşey almayi düşünen varmi yakinda kimin kontrollü varsa doktoruna sorsun bakalım 10 haftasından sonra kalp atışlarını dinlemek İçin Daha doğrusu bizim gibi pimpirikli anneler için

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-04-20-36-20.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 270
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…