Ya bizimki de normalde akşam 8 den sonra kıyameti yıkardı uykusu gelirdi bu akşam gevezelik yaptı durdu :) bu modeller hep aynı galiba :)Atak kızımın diline vurdu konuşuyo konuşuyo uyumuyo ya
Biz 83 günlükken boyumuz 63,kilomuz 5800 çıktı. Bu ay çok az kilo almış. Bir de bu cuma rota aşımızı olcaz,o zaman doktora sorcam,mama takviyesi yapmalımıyım? Çokta istemiyorum aslında biberon reddi yaşadık 40lıyken o zamandan beri biberon tutmuyo.Kızlar 3 aylık kilolarınız ve boylarınız nasıl
Ben de cevap yazim madem :) geç gördüm ama. biz chicco lite way plus aldık. bir arkadaşımın 3 yaşında oğlu var o da kullanıyor ve memnun. ama bizim oğlan şu ana kadar pek durmadı arabada avm ye gittiğimizde ben kanguru kullanıyorum şimdilik.İyi akşamlar anneler,tatlı bebişler iyidir inşallah. Bebek arabası almadık biz henüz burda dışarı çıkacak pek bi yer olmadığı için havalar düzelene kadar evdeyiz. Ama alıyım bi kenarda dursun diyorum. Aralıkta asil öğretmenliğe geçiş sınavım var en azından o gün bi avm yaparsak orda kullanırız diyorum. Sizler hangi marka araba aldınız? Kullanışlı ve de kızımın rahat edebileceği birşey olsun istiyorum.
Çok güzelmiş ama gün sare iki abiyle ne yapar bilmiyorum
Ah canım benim herkes aynı şeyi söylüyor. 2 abiyle nasıl nefes alacak..bende bilmiyorum hayırlısı olsun. Bi de 2 abinin hizmetini nasıl yapacak diyenler var. Kızım prenses olacak abileri mecbur hizmet edecek ona diyorum bende
Kim demiş onu? Benim eşim ve kaynım 3 aylık dış çıkarmışlar şimdi hem sağlam hem görüntü olarak harika dişleri var. Ben zamanında çıkardım ama hem yamuk hem çabuk çürüyor.
Yüzüstü yatmayı sevmiyo benim oğlan.ani ölüm riski kalkıyor mu 3aydan sonra yüzüstü yatırmada?Kızlar bir kaç sorum var 2-)bebeğini yüzüstü yatıran varmı 2-) ne zamana kadar yıkarken kulakları korucaz 3-) gazını cıkartmaya ne zamana kadar devam ediyoruz
Ben yüz üstü yatırıyorum artık 76 günlük olduk çok rahat sırt üstü yatırınca devamlı ses cıkarıyor
Kulakları korucaz diye hep eşimi bekliyorum artık benim oğlum sırtına vurunca gaz cıkartmıyor bekliyoruz kendi rahatsız oluyor o zaman kucağıma alıyorum çıkartıyorda sizde durumlar ne merak ettim
Benim kızım 95 gunlukken 5450 gr dı drumuz mama verme dedi. Ver dese de vermeyecektim zaten :) eşimin araaştırmaları ve dr umuzun tavsiye etmemesi kendi bebeğine de vurdurmamış olmasından dolayı rotayı yaptırmama kararı aldıkBiz 83 günlükken boyumuz 63,kilomuz 5800 çıktı. Bu ay çok az kilo almış. Bir de bu cuma rota aşımızı olcaz,o zaman doktora sorcam,mama takviyesi yapmalımıyım? Çokta istemiyorum aslında biberon reddi yaşadık 40lıyken o zamandan beri biberon tutmuyo.
Taktırmak zor değil mi ya markası da mı varmış? Ana bi yaşıma daha girdim..Taktir gitsin.ilkinin ardimdan hemen taktırdım. Şimdi de hemen taktırdım. (Markası Mirena memnun kaldığım için yazıyorum; ) ) ewt erkeklerde korunabilir ama her iki taraf için de bence rahatsız edici (prezervatif ) . İstediğin zaman cektir hamile kal
Ah canım benim herkes aynı şeyi söylüyor. 2 abiyle nasıl nefes alacak..bende bilmiyorum hayırlısı olsun. Bi de 2 abinin hizmetini nasıl yapacak diyenler var. Kızım prenses olacak abileri mecbur hizmet edecek ona diyorum bende
3 numara da erkek olursa ki rüyamda 4 tane erkek görmüştüm son 2 ikizdi o zaman başıma büyüüüükçe bi huni geçirip parmağımla da dudaklarına bıdırrrrr bıdırrrrr yaparım herhalde
Yüzüstü yatmayı sevmiyo benim oğlan.ani ölüm riski kalkıyor mu 3aydan sonra yüzüstü yatırmada?
Dik tutarak yıkıyorum en başından beri kafasını kulaklarını koruyor bu.aynen devam:))
Gaz hiç çıkarmiyorum ben canım.
Uyanıkken yuzustu yatırıyorum uyurken cesaret edemıyorumKızlar bir kaç sorum var 2-)bebeğini yüzüstü yatıran varmı 2-) ne zamana kadar yıkarken kulakları korucaz 3-) gazını cıkartmaya ne zamana kadar devam ediyoruz
Ben yüz üstü yatırıyorum artık 76 günlük olduk çok rahat sırt üstü yatırınca devamlı ses cıkarıyor
Kulakları korucaz diye hep eşimi bekliyorum artık benim oğlum sırtına vurunca gaz cıkartmıyor bekliyoruz kendi rahatsız oluyor o zaman kucağıma alıyorum çıkartıyorda sizde durumlar ne merak ettim
Bekimde o an sinirlerim tavan yapıyor hem uykusuzluk hem yorgunluk vücut ister istemez geriliyor tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz bir de artık daha bilinçliler istedikleri olana kadar ağlıyorlarEvet kuzum kolum ters dönüyor sanki gerçekten çok ağırlaştılar ya bide bi tiz sesi vaar önceden böyle ağlamıodu kulak zarım patlıyoo :)) tiiiiz bi çığlık atıyoo vallla sinirlerim bozuluyo bazen
Amin canm gercekten bu ne hep yüreği ağzımızda yaşıyoruz bi rahatlık yok ya olan hep bize oluo şimdi hamileyim desem herif havalara uçar hiç bnm ne yaşicağöm umrunda olmaz valla :/Valla kadin olmak ne zor kafada hep deli sorular.buaralar cogumuzda bu var sanirim.benimde bikac gundur basim donuyor kesin demir eksikliginden ama insan yine kuruntu yapiyor.valla bende sprial diyorim ama.ondan bile korkuyorum guvenemiyorum sanirim.rabbim olmayanlara versin
Valla canm markasıda mı varmış kendimiz mi alıoruz :)) başka türlü içim rahat olmicak yeri gelio kondom olmuo evde zatn bebişten ayda yılda bi oluo yanii :))) fırsat buluncada aa evde yokmuş diyip vazgecilmio :/ daha adet görmedim bn peki taktırınca daha cok mu kanama oluo ?? Bide ağrılı oluo diolar adet ?Taktir gitsin.ilkinin ardimdan hemen taktırdım. Şimdi de hemen taktırdım. (Markası Mirena memnun kaldığım için yazıyorum; ) ) ewt erkeklerde korunabilir ama her iki taraf için de bence rahatsız edici (prezervatif ) . İstediğin zaman cektir hamile kal
Ah onada bakıyım tatlım mamakido dan halo alcaktım hemde kundaklı enes çok sıçrıyo ağzını burnunu kaşıyo uyandırıo kendini ii olur dedim ama tog yazmıodu vazgectim canm bnm evim cok sıcak kalın bişe istemiorm bide senn dediğne bakıyımöBen henüz almadım ama dream bag alacağım canım. Sanırım 1.5 tog olanlardan.
Can'ım çok nadir yüz üstü yatırıyorum oda ben yanındaysam..kulakları yıkarken hiç korumadım direk yıkadım ..gazını çıkartmaya 5 -6 aya kadar devam ediyoruzKızlar bir kaç sorum var 2-)bebeğini yüzüstü yatıran varmı 2-) ne zamana kadar yıkarken kulakları korucaz 3-) gazını cıkartmaya ne zamana kadar devam ediyoruz
Bu ay destekli oturabilir diye okumuştum bir yerdeKızlar be bebışler ne zaman desteklı oturacak ELA kuzusu bebek arabasında kafayı dıkeltıyor sureklı uzanmak ıstemıyorrrr
Ayy sormaaa tatlişkoo eskiden canı yanıodu gıkım cıkmıodu üzülüodm şimdi biliorm bişeyi yok ama o nası çığlık ses kaydı konulsa keşke kız gibi her istedğnı yapıorm gene ağlıo sabır da bi yere kadar artık kızıorm konuşuorm neyin var daha ne istiosun fln die bugün kucağmda uyudu sürekli ne yemeğe ne suya ne çişe kalktım duş almak hayal oldu önceden derin uyurdu bırakp girerdim şimdi öyle değil şak die uyanıoBekimde o an sinirlerim tavan yapıyor hem uykusuzluk hem yorgunluk vücut ister istemez geriliyor tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz bir de artık daha bilinçliler istedikleri olana kadar ağlıyorlar
Yok canım kendi hallediyo
Amanınnm deli cesaretii sendekiii
Gaz çıkarmıyo musunn??Nasıl oluyor ki öyşee gaz yok mu sancı falan nasıl yaniii ???
Yanı artık oturtalım mıııBu ay destekli oturabilir diye okumuştum bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?