2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar 3 aylık kilolarınız ve boylarınız nasıl
Biz 83 günlükken boyumuz 63,kilomuz 5800 çıktı. Bu ay çok az kilo almış. Bir de bu cuma rota aşımızı olcaz,o zaman doktora sorcam,mama takviyesi yapmalımıyım? Çokta istemiyorum aslında biberon reddi yaşadık 40lıyken o zamandan beri biberon tutmuyo.

Ben de cevap yazim madem :) geç gördüm ama. biz chicco lite way plus aldık. bir arkadaşımın 3 yaşında oğlu var o da kullanıyor ve memnun. ama bizim oğlan şu ana kadar pek durmadı arabada avm ye gittiğimizde ben kanguru kullanıyorum şimdilik.

Çok güzelmiş ama gün sare iki abiyle ne yapar bilmiyorum

Yalnız Pisikedii cim 2 erkekten sonra iyi cesaret ister 3ude erkek olursa topuğu sıkmak olur resmen
Ah canım benim herkes aynı şeyi söylüyor. 2 abiyle nasıl nefes alacak..bende bilmiyorum hayırlısı olsun. Bi de 2 abinin hizmetini nasıl yapacak diyenler var. Kızım prenses olacak abileri mecbur hizmet edecek ona diyorum bende
3 numara da erkek olursa ki rüyamda 4 tane erkek görmüştüm son 2 ikizdi o zaman başıma büyüüüükçe bi huni geçirip parmağımla da dudaklarına bıdırrrrr bıdırrrrr yaparım herhalde

Kim demiş onu? Benim eşim ve kaynım 3 aylık dış çıkarmışlar şimdi hem sağlam hem görüntü olarak harika dişleri var. Ben zamanında çıkardım ama hem yamuk hem çabuk çürüyor.

İçimi rahatlattın valla inşallah öyle olur.. benimde vaktinde çıkmış ama dediğin gibi hep problemlidir bildim bileli dişçideyim :)

Yüzüstü yatmayı sevmiyo benim oğlan.ani ölüm riski kalkıyor mu 3aydan sonra yüzüstü yatırmada?
Dik tutarak yıkıyorum en başından beri kafasını kulaklarını koruyor bu.aynen devam:))
Gaz hiç çıkarmiyorum ben canım.

Benim kızım 95 gunlukken 5450 gr dı drumuz mama verme dedi. Ver dese de vermeyecektim zaten :) eşimin araaştırmaları ve dr umuzun tavsiye etmemesi kendi bebeğine de vurdurmamış olmasından dolayı rotayı yaptırmama kararı aldık umarom dogru karar vermişizdir.boyumuz ölçülmedi :) 62cm tulum giyiyoruz ama:)

Taktırmak zor değil mi ya markası da mı varmış? Ana bi yaşıma daha girdim..

Amanınnm deli cesaretii sendekiii

Gaz çıkarmıyo musunn?? Nasıl oluyor ki öyşee gaz yok mu sancı falan nasıl yaniii ???

Uyanıkken yuzustu yatırıyorum uyurken cesaret edemıyorum
Yıkarken hıc korumadım ztn kulakları, en buyuk tavsıyem şu asla kulak temızlemıyoruz hatta abartıyorum kepcesının delıge yakın kısmını da cunku ıcıne ıterek tıkarsınız gecende kocaman pislik dustu kulagından kendılıgındennn
Ben cok rezene ıcıyorum gazı kendı cıkıyor ztnn

Bekimde o an sinirlerim tavan yapıyor hem uykusuzluk hem yorgunluk vücut ister istemez geriliyor tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz bir de artık daha bilinçliler istedikleri olana kadar ağlıyorlar

Amin canm gercekten bu ne hep yüreği ağzımızda yaşıyoruz bi rahatlık yok ya olan hep bize oluo şimdi hamileyim desem herif havalara uçar hiç bnm ne yaşicağöm umrunda olmaz valla :/
Valla canm markasıda mı varmış kendimiz mi alıoruz :)) başka türlü içim rahat olmicak yeri gelio kondom olmuo evde zatn bebişten ayda yılda bi oluo yanii :))) fırsat buluncada aa evde yokmuş diyip vazgecilmio :/ daha adet görmedim bn peki taktırınca daha cok mu kanama oluo ?? Bide ağrılı oluo diolar adet ?
Ben henüz almadım ama dream bag alacağım canım. Sanırım 1.5 tog olanlardan.
Ah onada bakıyım tatlım mamakido dan halo alcaktım hemde kundaklı enes çok sıçrıyo ağzını burnunu kaşıyo uyandırıo kendini ii olur dedim ama tog yazmıodu vazgectim canm bnm evim cok sıcak kalın bişe istemiorm bide senn dediğne bakıyımö

Can'ım çok nadir yüz üstü yatırıyorum oda ben yanındaysam..kulakları yıkarken hiç korumadım direk yıkadım ..gazını çıkartmaya 5 -6 aya kadar devam ediyoruz

Bekimde o an sinirlerim tavan yapıyor hem uykusuzluk hem yorgunluk vücut ister istemez geriliyor tatlım aynı şeyleri yaşıyoruz bir de artık daha bilinçliler istedikleri olana kadar ağlıyorlar
Ayy sormaaa tatlişkoo eskiden canı yanıodu gıkım cıkmıodu üzülüodm şimdi biliorm bişeyi yok ama o nası çığlık ses kaydı konulsa keşke kız gibi her istedğnı yapıorm gene ağlıo sabır da bi yere kadar artık kızıorm konuşuorm neyin var daha ne istiosun fln die bugün kucağmda uyudu sürekli ne yemeğe ne suya ne çişe kalktım duş almak hayal oldu önceden derin uyurdu bırakp girerdim şimdi öyle değil şak die uyanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…