2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şurup cnm adı debridat. P.tesiden beri kullaniyoruz ama pek faydasini göremedik
Can'ım oğlum kolik diye aynısını verdiler ve tam bir hafta sonra oğlum çok kötü ishal oldu bugüne kadar günde 7 defa kaka yapıyor geçen hafta netten. Araştırdım meğer Türkiye'de de bu ilaçtan varmış bir süre sonra bebeklerin motorunu bozuyormuş benim oğlumunkini bozdu diye bıraktım ama umarım size faydası olur KESK'e o un yerine fitil yazsalardı

cetrina cnm nasılsın? az önce aklımdan geçtin uğramıyorsun sanki göremedim hiç seni?
Tatlım benim ya teşekkür ederim ilgin için dün çocukları çıkardım biraz gezdirdim birşeyler aldım eve geldim Mastit oldum gecem kötü geçti ama Allah a şükür bugün çok daha iyiyim sabaha kadar emzirdim geçti ...sen nasılsın

2012 li bugün doğum günü hatta
nice güzel uzun sağlıklı yılları olsun evladının iyi ki doğmuş Allah evlatlarını sana bağışlasın

Çok teşekkür ederim cetrinacim hepimizin evladını Rabbim muhafaza etsin bize bagislasin

cetrina bebeğim geçmiş olsunn valla bnde dün gece mastit olcam sandim bi şiş bi dolu elime sertlik geldi aha yandık dedim şükür ki cıkmadı bişe emzirince normalr döndü :))
Yaa bu atak neyin nesi arkadaş herşeyi bırakıorm ilgileniprm istediği şeyleri yapıorm ayakta geziom yoook hep bi mıymıntııı uyku gececekken çıldırıo ama slinge koyunca uyuyo hemen :)) ayaklarmn altı nası ağrıo

Benimde 1 numaranın adı Eymen. Kök söktürüyor bize!! Uykuya düşkün maşallah benim

ben de şükür cnm ya iyiyim kızım geceleri çok sık uyanıyor uykusuzum biraz, yorgunlukta var tabi onun dışında iyiyim :) demek ilaç 1 hafta sonra etkisini gösteriyor heey maşallah günde 7 mi :) biz 1 e de razıyız :) ilaçtan kaç defa ve hangi ölçüde veriyordun günde?

Yaaa enes şimdiden belli valla hiç sakin bi bebe olmayacak :) işim zooorrr :))

çabucak geçer inşallah cnm bebişe eklenecek özellikleri düşün sabret :) bizimki de bebek arabasında uyuyor :) :)

Kizlar bebisleriniz uyuyomu benim kizim hic uyumuyo surekli sallamak zorunda kaliyorum bildiginiz uyku yapcak bsey varmi ya suan biz biogaia,sap simplex ve paranax s kullaniyoruz bunlar sadece sakinlestryo ama uytmuyo anadon da denedim olmadi ya delirmek uzereyim

Daha adet düzeni oturmamıştır belki de canım. Gecikme olabilir. En garantisi kan testidir. Bende de bas dönmesi var ama hamile olmadığına eminim. Vitamin eksikliği olabilir mi?

Sarjm bitmek üzere hepinizi alintilayamadm, kendi evimde değilim hastaneye zor çıktım kimseye caktirmayacam diye gobegim catladim
Çok şükür sonuç negatif. Hamile değilmişim. Amma korktum beeh :))

uyumuyor derken? gündüz mü uyumuyor canım?

Sanırım E harfi çiftlenince zıvanadan çıkık oluyorlar çocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli
Eyvahh eyvahhh oğlumm Eren kızım Elif
Ben Emine eşim Erdem soyadımızı yazmıyım tabi ama başı E ile... yaramaZgil ailesi olmuşuzz :)))

İnşaAllah... Allah kız isteyene kız erkek isteyene erkek versinnnn aminnn

Sarjm bitmek üzere hepinizi alintilayamadm, kendi evimde değilim hastaneye zor çıktım kimseye caktirmayacam diye gobegim catladim
Çok şükür sonuç negatif. Hamile değilmişim. Amma korktum beeh :))

Hadi geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin ama üstüste çoook zor olurdu :)

Babasıyla yıkıyorum canım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…