Can'ım oğlum kolik diye aynısını verdiler ve tam bir hafta sonra oğlum çok kötü ishal oldu bugüne kadar günde 7 defa kaka yapıyor geçen hafta netten. Araştırdım meğer Türkiye'de de bu ilaçtan varmış bir süre sonra bebeklerin motorunu bozuyormuş benim oğlumunkini bozdu diye bıraktım ama umarım size faydası olur KESK'e o un yerine fitil yazsalardıŞurup cnm adı debridat. P.tesiden beri kullaniyoruz ama pek faydasini göremedik
Tatlım benim ya teşekkür ederim ilgin için dün çocukları çıkardım biraz gezdirdim birşeyler aldım eve geldim Mastit oldum gecem kötü geçti ama Allah a şükür bugün çok daha iyiyim sabaha kadar emzirdim geçti ...sen nasılsıncetrina cnm nasılsın? az önce aklımdan geçtin uğramıyorsun sanki göremedim hiç seni?
nice güzel uzun sağlıklı yılları olsun evladının iyi ki doğmuş Allah evlatlarını sana bağışlasın2012 li bugün doğum günü hatta
Can'ım oğlum kolik diye aynısını verdiler ve tam bir hafta sonra oğlum çok kötü ishal oldu bugüne kadar günde 7 defa kaka yapıyor geçen hafta netten. Araştırdım meğer Türkiye'de de bu ilaçtan varmış bir süre sonra bebeklerin motorunu bozuyormuş benim oğlumunkini bozdu diye bıraktım ama umarım size faydası olur KESK'e o un yerine fitil yazsalardı
Tatlım benim ya teşekkür ederim ilgin için dün çocukları çıkardım biraz gezdirdim birşeyler aldım eve geldim Mastit oldum gecem kötü geçti ama Allah a şükür bugün çok daha iyiyim sabaha kadar emzirdim geçti ...sen nasılsın
nice güzel uzun sağlıklı yılları olsun evladının iyi ki doğmuş Allah evlatlarını sana bağışlasın
Benimde 1 numaranın adı Eymen. Kök söktürüyor bize!! Uykuya düşkün maşallah benim
Can'ım oğlum kolik diye aynısını verdiler ve tam bir hafta sonra oğlum çok kötü ishal oldu bugüne kadar günde 7 defa kaka yapıyor geçen hafta netten. Araştırdım meğer Türkiye'de de bu ilaçtan varmış bir süre sonra bebeklerin motorunu bozuyormuş benim oğlumunkini bozdu diye bıraktım ama umarım size faydası olur KESK'e o un yerine fitil yazsalardı
Tatlım benim ya teşekkür ederim ilgin için dün çocukları çıkardım biraz gezdirdim birşeyler aldım eve geldim Mastit oldum gecem kötü geçti ama Allah a şükür bugün çok daha iyiyim sabaha kadar emzirdim geçti ...sen nasılsın
nice güzel uzun sağlıklı yılları olsun evladının iyi ki doğmuş Allah evlatlarını sana bağışlasın
Yaaa enes şimdiden belli valla hiç sakin bi bebe olmayacak :) işim zooorrr :))Cnm benim kiz 40 indan sonra hep 5 dk t dk emdi hatta 40 in icinde de hic 15 20 dk emdigi olmadi 10 dk falan emdi . ve kilo alimi da bu aya kadar Gayet iyiydi kusma meselesi. Bizde de ayni illaki emdiktn sonra az da olsa cikaracak.
Cnm ben de ogretmenim ve maalesef gercekten bu E harflilerde bisey var ozellikle emre efe ve enes bi de bunlara ek furkanlar var. Tam sabir sinayan tipler oluolar.
cetrina bebeğim geçmiş olsunn valla bnde dün gece mastit olcam sandim bi şiş bi dolu elime sertlik geldi aha yandık dedim şükür ki cıkmadı bişe emzirince normalr döndü :))
Yaa bu atak neyin nesi arkadaş herşeyi bırakıorm ilgileniprm istediği şeyleri yapıorm ayakta geziom yoook hep bi mıymıntııı uyku gececekken çıldırıo ama slinge koyunca uyuyo hemen :)) ayaklarmn altı nası ağrıo
Amin canım inşallaaahh bakalım yeni uygulamalar nası olcaak :))çabucak geçer inşallah cnmbebişe eklenecek özellikleri düşün sabret :) bizimki de bebek arabasında uyuyor :) :)
Daha adet düzeni oturmamıştır belki de canım. Gecikme olabilir. En garantisi kan testidir. Bende de bas dönmesi var ama hamile olmadığına eminim. Vitamin eksikliği olabilir mi?
Seni şööyle 2017 ağustos anneleri topiğine alalımağustosçu seniii
Şaka şaka
Canım ,stres yapma hemen ,düzensizlikte olabilir , haplar gecikmede yapabilir ,ki ben daha çok aldığın hapın geciktirdiğini düşünüyorum.
Yinede içinin rahat etmesi için kana baktır istersen .
Canım bana düşük bi ihtimal gibi geliyor ama bilemiyorum. Şimdi stres oldun ya ondan da hamileymişsincesine belirtiler yaşayabilirsin. Çok stres olursan bi kan tahlili yaptır için rahatlasın. Hamileysen de rabbim böyle uygun gördü deyip sevinmekten başka bir çaren yok. Hayırlısı olsun.
En iyisi beta hcg baktirman. Baş dönmesi bende de oluyor uykusuzluktan yorgunluktan diye düşünüyorum. Adet gecikmesi ise düzenli üç beş adet görmüş olup gecikme olsa ok ama emzirme devam ederken belki bir daha adet olmayabilirsin bile. O yüzden o da aman hamilesin diyebileceğin bir durum değil. Tahlil yap hemen bizede yaz sonucu .. hadi hayırlısı
Cok dikkat et kendine nokur nolmaz,buyuk rahatlama olmusturSarjm bitmek üzere hepinizi alintilayamadm, kendi evimde değilim hastaneye zor çıktım kimseye caktirmayacam diye gobegim catladim
Çok şükür sonuç negatif. Hamile değilmişim. Amma korktum beeh :))
Kizlar bebisleriniz uyuyomu benim kizim hic uyumuyo surekli sallamak zorunda kaliyorum bildiginiz uyku yapcak bsey varmi ya suan biz biogaia,sap simplex ve paranax s kullaniyoruz bunlar sadece sakinlestryo ama uytmuyo anadon da denedim olmadi ya delirmek uzereyim
Eyvahh eyvahhh oğlumm Eren kızım ElifSanırım E harfi çiftlenince zıvanadan çıkık oluyorlarçocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli
Ne güzel ne farklı isim canım beğendim
İnşaAllah... Allah kız isteyene kız erkek isteyene erkek versinnnn aminnnHayırlısı olsun. Şimdilik çok sakin maşallah. İlerde ne olur bilmiyorumHz Hamza nın ismi diye koyduk. Oğlumu onun zerresine bile benzetse Rabbim şereftir bizim için. İnşallah benzer. Dualarım hep öyle. Rabbim evlatlarımızı isimleriyle müsemma etsin inşallah eşim hariç ben ve oğullarım Aslan burcuyuz. Ev Aslan yuvası mübarek
3 sene sonra bir tane daha yapacam nasipse. Beeeelki kız olur
Sarjm bitmek üzere hepinizi alintilayamadm, kendi evimde değilim hastaneye zor çıktım kimseye caktirmayacam diye gobegim catladim
Çok şükür sonuç negatif. Hamile değilmişim. Amma korktum beeh :))
Nasipse kız olursa Gün Sare
Teşekkür ederim ErdeminE cimNe güzel ne farklı isim canım beğendim
Babasıyla yıkıyorum canım ben deBugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs onormalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?