Benim kide öyle geçirdi geceyi oysa geçen hafta atak yaşamıştı.. Tüm gece inanırmısın ayakta gezdirdim onu o değil artık belim çok ağrıyor kollarım kopuyor uzun süre taşıyınca ağırda oldular artıkcetrina bebeğim geçmiş olsunn valla bnde dün gece mastit olcam sandim bi şiş bi dolu elime sertlik geldi aha yandık dedim şükür ki cıkmadı bişe emzirince normalr döndü :))
Yaa bu atak neyin nesi arkadaş herşeyi bırakıorm ilgileniprm istediği şeyleri yapıorm ayakta geziom yoook hep bi mıymıntııı uyku gececekken çıldırıo ama slinge koyunca uyuyo hemen :)) ayaklarmn altı nası ağrıo
Evet kuzum kolum ters dönüyor sanki gerçekten çok ağırlaştılar ya bide bi tiz sesi vaar önceden böyle ağlamıodu kulak zarım patlıyoo :)) tiiiiz bi çığlık atıyoo vallla sinirlerim bozuluyo bazenBenim kide öyle geçirdi geceyi oysa geçen hafta atak yaşamıştı.. Tüm gece inanırmısın ayakta gezdirdim onu o değil artık belim çok ağrıyor kollarım kopuyor uzun süre taşıyınca ağırda oldular artık
Craft cruz travel aldım ben canım.pusetin kilit kemerini zor takıyoruz onun disinda begendim.İyi akşamlar anneler,tatlı bebişler iyidir inşallah. Bebek arabası almadık biz henüz burda dışarı çıkacak pek bi yer olmadığı için havalar düzelene kadar evdeyiz. Ama alıyım bi kenarda dursun diyorum. Aralıkta asil öğretmenliğe geçiş sınavım var en azından o gün bi avm yaparsak orda kullanırız diyorum. Sizler hangi marka araba aldınız? Kullanışlı ve de kızımın rahat edebileceği birşey olsun istiyorum.
Kızlar bebeğinizi göz kontrolüne goturdunuz mu goturenler normal goz doktoruna mi götürdü ne zaman götürmek lazım? Bizim doktorumuz bu konuda yorum yapmadı hiç
Ben de götürmedim henüzKızlar bebeğinizi göz kontrolüne goturdunuz mu goturenler normal goz doktoruna mi götürdü ne zaman götürmek lazım? Bizim doktorumuz bu konuda yorum yapmadı hiç
Canim bizede doktorumuz 3. Aydan sonra goturursunuz demistiKızlar bebeğinizi göz kontrolüne goturdunuz mu goturenler normal goz doktoruna mi götürdü ne zaman götürmek lazım? Bizim doktorumuz bu konuda yorum yapmadı hiç
Valla kadin olmak ne zor kafada hep deli sorular.buaralar cogumuzda bu var sanirim.benimde bikac gundur basim donuyor kesin demir eksikliginden ama insan yine kuruntu yapiyor.valla bende sprial diyorim ama.ondan bile korkuyorum guvenemiyorum sanirim.rabbim olmayanlara versin@Kaswa_ tatlım geçmiş olsunn aslında bakarsanz bnmde içimdecok kücük bi şüphe var Allah korusun olmayanlara versin inşallah kafayı yerim çok daha dikkatli olucam artıkk ...
Sprial mi taktırsam her ihtimale karşı diye düşünüorm ??
@Kaswa_ tatlım geçmiş olsunn aslında bakarsanz bnmde içimdecok kücük bi şüphe var Allah korusun olmayanlara versin inşallah kafayı yerim çok daha dikkatli olucam artıkk ...
Sprial mi taktırsam her ihtimale karşı diye düşünüorm ??
Insallah cnm senin oglan ezberleri bozar :)Neeey Efe mi umarım bizim oğlan kaideyi bozar hiç uslu su olmuyo mu bunların
Cnm biz tam 3. Ayi doldugunda goz doktoruna goturduk ordan bi kağıt doldurdu aile hekimine verdikKızlar bebeğinizi göz kontrolüne goturdunuz mu goturenler normal goz doktoruna mi götürdü ne zaman götürmek lazım? Bizim doktorumuz bu konuda yorum yapmadı hiç
Ben henüz almadım ama dream bag alacağım canım. Sanırım 1.5 tog olanlardan.Kızlaarr torba tipi uyku yulumu ne kullanıoddunuz nerden aldınız beni bi etiketleyin alcam ama karar veremedimm ???
Önce eşleri büyütme işinde sana katılıyorumgul_sek nasılda aynılar cnm ya bende akşamları eşim evde olunca sen uyut diyorum odada 10dk deniyor olmazsa getiriyor. Ne sabırsızsın diye kızıyorum ben de. eşim gece çalışırken 9.30-10.00 da uyurdu. Tamam yine derin uykuya dalmazdı ama uyurdu başında durup sallardım uyandıkça Bazen eşime diyorum önce seni büyütseydim keşke :)
Bende geçen hafta aldim.casual sonic.. aslinda tavel sistem olanlardan istiyordum.ama bizim arabamiz olmadigi icin zorlanirmiyiz acaba diye almadık.kullananlar genelde memnun bakalim biz kullanabilecek miyizİyi akşamlar anneler,tatlı bebişler iyidir inşallah. Bebek arabası almadık biz henüz burda dışarı çıkacak pek bi yer olmadığı için havalar düzelene kadar evdeyiz. Ama alıyım bi kenarda dursun diyorum. Aralıkta asil öğretmenliğe geçiş sınavım var en azından o gün bi avm yaparsak orda kullanırız diyorum. Sizler hangi marka araba aldınız? Kullanışlı ve de kızımın rahat edebileceği birşey olsun istiyorum.
Canim hiç öyle düşünme biz de tüm derdimizi sıkıntımızı yazıyoruz. İnsan rahatlıyor. İstediğin zaman yaz.
Ya 2dk şuraya baktım oğlanı oyun halısına koymuştum bi gargara yapma sesi bi bakarım ki çocuk kusmuk içinde gülüp suratıma bakıyorte Allah'ım yaa!!
Sarjm bitmek üzere hepinizi alintilayamadm, kendi evimde değilim hastaneye zor çıktım kimseye caktirmayacam diye gobegim catladim
Çok şükür sonuç negatif. Hamile değilmişim. Amma korktum beeh :))
İyi akşamlar anneler,tatlı bebişler iyidir inşallah. Bebek arabası almadık biz henüz burda dışarı çıkacak pek bi yer olmadığı için havalar düzelene kadar evdeyiz. Ama alıyım bi kenarda dursun diyorum. Aralıkta asil öğretmenliğe geçiş sınavım var en azından o gün bi avm yaparsak orda kullanırız diyorum. Sizler hangi marka araba aldınız? Kullanışlı ve de kızımın rahat edebileceği birşey olsun istiyorum.
Kızlar bir kaç sorum var 2-)bebeğini yüzüstü yatıran varmı 2-) ne zamana kadar yıkarken kulakları korucaz 3-) gazını cıkartmaya ne zamana kadar devam ediyoruz
Ben yüz üstü yatırıyorum artık 76 günlük olduk çok rahat sırt üstü yatırınca devamlı ses cıkarıyor
Kulakları korucaz diye hep eşimi bekliyorum artık benim oğlum sırtına vurunca gaz cıkartmıyor bekliyoruz kendi rahatsız oluyor o zaman kucağıma alıyorum çıkartıyorda sizde durumlar ne merak ettim
1 ben daha gece yatırmadım ama beşik yumuşak zeminli değilse yatırılabilir. Yine de ben uyurken güvenemiyorum. Gündüz uykusunda yatırıp gözlemliyorum. Sağdan sola çevirebiliyor kafasını.
2 Aslında doğduklarında bebeklerin kulaklarına su kaçmazmış. Anne karnında su içinde oldukları için kaçmayacak şekilde yapiya sahiptir. Fakat ne zamana kadar boyle devam ediyor bilgim yok. Ben hic kulaklarını koruyayım diye düşünmedim.
3 gazını memede uyursa çıkarmıyorum. Uyumazsa da kucağımda gezdirirken çıkıyor çoğunlukla. Bunda gelecek tavsiyeleri bende takipteyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?