Boyle bi sebze salatasi yapiliyo canim cok cekti bulamiyoruzBen anlamadım
Salata yapiliyo yesillik hic bi yerde bulamadik nerden geldi aklima sinirlerim bozulduO da neymiş ne işe yarıyormuş ?
saol canim 3.74 cm canim dogum 28 temmuza kaydii benimHayırlı olsun canımMaşallah bebişine Takvimi de güncellemişiz
Kaç cm/mm çıktı canım.
Hayirlisi allahtan canimm kismetimizde ne varsa o olsunn insallahTebrikler cnm bizim kesenin şekli aynin:) bakalım cinsiyet leri ne olacak
Özellikle gazman olucak yiyecekler bunlar..bana dokunuyor bunlar..Bu akşam sadece salata yedim.havuç turp mor lahana marul soğandediğin gibi normal yemek midemi bulandiriyor.
Hindiba otu bu..bu mevsimde olmaz. Yazin olur.bu düşük yapar. Hamilelikte zararli. Bunun yerine roka Yeyin. Görünüş aynıBoyle bi sebze salatasi yapiliyo canim cok cekti bulamiyoruz
Bol bol bu ara tuzlu cubuk yogurt kuru ekmek tuzlu ppeynir salatalik domates yiyorum artik bundanda tiksindim bunlar yapar mi acabaGaz yapan yiyecekler yediğiniz icin oluyor. Nohut.kuru fasulye.lahana.brokoli.karnibahar. sogan.sarimsak bunlar hep gaz yapar..sanci yapar
Ne kadarmis buKızlar böyle birşey almayi düşünen varmi yakinda kimin kontrollü varsa doktoruna sorsun bakalım 10 haftasından sonra kalp atışlarını dinlemek İçin Daha doğrusu bizim gibi pimpirikli anneler için
Bu roka değil mu yaBoyle bi sebze salatasi yapiliyo canim cok cekti bulamiyoruz
Cnm buyuk ihtimalle 10 hafta basi biraktiriolar . Bende kullaniyorum .bu hafta birak dic3k doktorKızlaaar iyi geceler. Yaa CRINONE vajinal jel kullanıyorum ya ben. Kukumda birikti iyice. Geri geliyo katı katı. Rahatsızlık veriyor kukuma baskı yapıyor. Ne yapacağım? Yorum lütfen.
40 50 euro fln türkiyede ne kadar bilmiyorumNe kadarmis bu
Benim doktorum kendisi ayarladi zaten bana sormadi bile benimde 14 undeKıZlar 2 lı test için randevu aldım 4 Şubat'ta. Sonucu %75 bilebiliyorlarmış. Yaptırmama kararında olurmuş. Ben yaptırmak istedim. Siz ne planlıyorsunuz
Çoğu kişi gördü canım inşallah sende görürsünkizlar merhaba kesesini goren var mi? ayin 12 sine randevum var hem kese hem kalp atisi icin, zaman gecmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?