2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayyy kizlar yetisemiyorum yazdiklariniza , ya ben ne soracagim simdiden karin catlagi icin birseyler kullananlar varmi

Kızlaaar iyi geceler. Yaa CRINONE vajinal jel kullanıyorum ya ben. Kukumda birikti iyice. Geri geliyo katı katı. Rahatsızlık veriyor kukuma baskı yapıyor. Ne yapacağım? Yorum lütfen.

Kızlar sız yıne ıyısınız benım tum gun yediğim 1 kase corbadan ibaret.. gunde 1lt suyuda zor bela içiyorum o bile kokuyor..ha birde yıyemedıgım için karnımın şişi indi gaz flnda kalmadı

Ayyy bu ne mide yanması kızlar mahvetti beni ya.sizinde oluyor mu neler yapıyorsunuz geçmesi için ?

Kızlar böyle birşey almayi düşünen varmi yakinda kimin kontrollü varsa doktoruna sorsun bakalım 10 haftasından sonra kalp atışlarını dinlemek İçin Daha doğrusu bizim gibi pimpirikli anneler için
Ne kadarmis bu

Kızlaaar iyi geceler. Yaa CRINONE vajinal jel kullanıyorum ya ben. Kukumda birikti iyice. Geri geliyo katı katı. Rahatsızlık veriyor kukuma baskı yapıyor. Ne yapacağım? Yorum lütfen.
Cnm buyuk ihtimalle 10 hafta basi biraktiriolar . Bende kullaniyorum .bu hafta birak dic3k doktor

Kızlar gece benim Miğdem krap giriyordu resmen sabaha kadar uykusuzluk o gün ne yediğinizi not alın ben vişne suyu dokunuyor onu ictigim zaman migdem volkan patlıyor Birde ayran şimdi daha iyiyim o geceler mahfetmisti beni

KıZlar 2 lı test için randevu aldım 4 Şubat'ta. Sonucu %75 bilebiliyorlarmış. Yaptırmama kararında olurmuş. Ben yaptırmak istedim. Siz ne planlıyorsunuz

kizlar merhaba kesesini goren var mi? ayin 12 sine randevum var hem kese hem kalp atisi icin, zaman gecmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…