2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım kabızlık varsa bol bol kayısı suyu iç çok iyi geliyor
Yok canım kabız değil.
Yapmıyor sebebini bilmiyorum.
Ama içeyim.
Az önce hemşire de sen yediklerine dikkat et dedi.

Hadi gözünüz aydın.
Bizim 5.gün.

Aile hekimine sordum bugün, o da şaşırdı, çocuk doktoru bi şey demediyse cerrah görsün dedi.

MinikPiranha canim topigin en kucuk erkeki Mehmet Ali baskada burda cocuklar disinda erkek oldugunu dusunmuyorum :)
Ay bi bulusamadik yaa kis geldi zaten cocugu disari cikartsmiyorum bende. Dun guzeldide antarese gittik gezdikk geldik napalim.

Benimki dun sabah uyandigindan gece 12ye kadar hic ama hic hic hic uyumadi. Artik bitmek uzereydim esim erken gelmisti Allah'tan o bakti ben baktim gece 12 yi bulduk yatti gene uyumuyo. Vallahi sinir kupu oldum artik ark geldi diyo bu iyice huysuzlasmis dedim neler cekiyorum ah ah :) uykusuzluk ne fena yaa. Bu cocuk arrik gozlerinin alti morarmisti daha uyumuyodu. Deli anam yat uyu derdin ne

Insallah yapar cnm dun bizimki 3 kerede ancak boşalttı bir haftalik kakayi:)

Bir tek F Ftszynp bildirim veriyor kızlar ne oldu sporlar?
Ben Leslie 2 mil devam, ama o gün yoğun bi şekilde yürümüşsem gezmişsem yapmıyorum, bugün de diyetisyen kontrolüm var ne kadar vermişim bakalım?

Benim eşimde sosyal medya olaylarına hiç karışmaz, hayalimsin1 in ciciler olayını kendi lehime çeviriydim dedim ama bu kez de işten geldikten sonra bebeklerine hiç bakmayan kocalar varmış, bak ben senin kadar bakıyorum hiç iyi şeyleri görünüyosun diyor, o kadar okumuş burayı yani. Meraklı

Sezaryen yeri ağrıyan var mi kızlar? Benimki ağrıyor ya.. gün boyu sürekli ayaktayim ipek i gezdir alt aç emdir gezdir tekrar falan 6.500 kilo artık cadı. Bir de ev işi yapmaya çalış. Ev nasıl batıyor bazen gözüme. .
B Began senin sezaryenle ilgili bilginvardir canım. Agrin oluyor mu

Canım bende hiç ağrı olmuyor hiç bi sıkıntı yok şu an neden ağırıyor ki acaba. ben sırt üstü yatınca belim ağırıyor çok ya sezaryen le alakalı değil tabi ama neden olduğunu çözemedim.

Insan kendi annesine de kızıyor ya.. uykusu var mesela ipek'in koymusum salliyorum. Annem sen gec ben bakayım diyor ama bakamiyor kaldiriyor yattigi yerden kucagina biraz salliyor sonra aliyor gezdirmeye calisiyor kucaginda uyutmaya çalışıyor falan ama hüsran. O çığlık çığlık olup yine benim kucagikucagima geliyor. Az dinleneyim diyorum halbuki. Aaa emzir annesi bunu oluyor sonra

Off ya benim niye ağrım oluyor ki? bazen yaniyor bile sezaryen yerim. Hafif mor ve kırmızı arasi rengi.senin nasil

Biz de eşimle yaşıyoruz onu gece elifi emzirdim yatirdim peşine de ben yattım 2 dk sonra elif aglanmaya başladı eşim kalktı salladı uyumayinca bana sesleniyor kalk emzir de yatır diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…