- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Dogru diyorsun,leslie vucudu cok guzel isititor,ondan sonra squat daha kolay gelir,kac tane squat sikistiriyim araya,100 yeter miCanim leslie videonun yarısında durdur o zaman yap squat. Sonra videoyu tamamla. Sonra Laura London yaparsın.
Yapalim tatlim, her gun istisnadiz yapalim,cok pis gaza getirelim birbirimizi,Burcu ya birbirimizi gaza getirip iyice bi sıkılaşalım :) ben bu sene evdeyim çalışmıyorum fırsatım varken yapmak istiyorum..
Yok canım kabız değil.Canım kabızlık varsa bol bol kayısı suyu iç çok iyi geliyor
Hadi gözünüz aydın.Merhabalar herkese :)
Dün akşam bizim kız bir türlü uyumak bilmedi8buçuk gibi uyudu 9 da uyandı agla ağla memeyi de almadı zor kesinlestirdik sonra emzirdim meğerse açmış sanırım. Yoksa ki uyumadan önce emzirmistim. Sonra aglayinca uyku falan kalmadi tabi esim de 8 buçuktan 11 e kadar baktı cok yorulmuş dinleneyim diye uzandi bende kızımı aldim yatakta emzirdim cok yorgundum oyle uyumusuz üçümüz 1 de kalktim kizi yatagina koydum sonra yattim. Kizim surekli uyandı aliyorum emziriyorum uyuyor yatagina koyuyorum uyaniyor. En az 10 kere olmuştur bu. Eşim de horul horul uyuyor daha cok sinirimi bozdu. Bi ara 2 saat uyumusuz şükür ki sonra 6 gibi eşim uyandi sen uyu ben uyanirsa sallarim diyor zaten 7de işe gidecek. Akşam başına gelecekleri bildiginden :) neyse kizimda o ara hic uyanmadi. 8.30 da uyandık altini actim meğerse kaka yapmış kuzum ondanmis derdi hic aklima gelmedi akşam yapmıştı kaka zaten zor yapıyor bizimki gece yapabileceğini dusunemedim
kahvetelvesi Canim biz kaka yaptık darısı size :)
Memnun oldum hemşerim :) biz geçen yaz gittik bu yaz da düşünüyoruz eşim de Gümüşhane li oraya da uğruyoruz . ailem yazın hep memlekette oluyor.Merhaba hemşerim :)ben de borçkalıyım valaşi köyünden ama nerdeyse 10 senedir gidemedim o ayrı :)
Yok canım kabız değil.
Yapmıyor sebebini bilmiyorum.
Ama içeyim.
Az önce hemşire de sen yediklerine dikkat et dedi.
Hadi gözünüz aydın.
Bizim 5.gün.
Aile hekimine sordum bugün, o da şaşırdı, çocuk doktoru bi şey demediyse cerrah görsün dedi.
Benim 3. Günüm bugün kız bacaklarım ağrıyo squat zormuş ama azimliyimYapalim tatlim, her gun istisnadiz yapalim,cok pis gaza getirelim birbirimizi,
Ben Leslie 2 mil devam, ama o gün yoğun bi şekilde yürümüşsem gezmişsem yapmıyorum, bugün de diyetisyen kontrolüm var ne kadar vermişim bakalım?
100 çok çok iyi. Başta 50 ile başlayıp 5 5 artır istersen.Dogru diyorsun,leslie vucudu cok guzel isititor,ondan sonra squat daha kolay gelir,kac tane squat sikistiriyim araya,100 yeter mi
Canım bende hiç ağrı olmuyor hiç bi sıkıntı yok şu an neden ağırıyor ki acaba. ben sırt üstü yatınca belim ağırıyor çok ya sezaryen le alakalı değil tabi ama neden olduğunu çözemedim.
Off ya benim niye ağrım oluyor ki?Canım bende hiç ağrı olmuyor hiç bi sıkıntı yok şu an neden ağırıyor ki acaba. ben sırt üstü yatınca belim ağırıyor çok ya sezaryen le alakalı değil tabi ama neden olduğunu çözemedim.
Insan kendi annesine de kızıyor ya.. uykusu var mesela ipek'in koymusum salliyorum. Annem sen gec ben bakayım diyor ama bakamiyorkaldiriyor yattigi yerden kucagina biraz salliyor sonra aliyor gezdirmeye calisiyor kucaginda uyutmaya çalışıyor falan ama hüsran. O çığlık çığlık olup yine benim kucagikucagima geliyor. Az dinleneyim diyorum halbuki. Aaa emzir annesi bunu oluyor sonra
Kizlar ya bisey sorucam humeyranin basi genelde hep sicak oluyor sizinde oylemi normalmi acaba
Benim yüzüme ateş gibi değiyor bazen, ateşi mi var diye bakıyorum.Kizlar ya bisey sorucam humeyranin basi genelde hep sicak oluyor sizinde oylemi normalmi acaba
Saol canim ya kac gundur bunu kuruntu ediyorum normalmi diye.hayir sapkada takmiyor.ateside yok sasirdim.icim rahatladi ama saol tatlimBenim kızın da öyle cnm çok sıcak oluyor hatta terliyor. Dışarı cikarken kapsonlu hırkasını giydiriyorum eve gelene kadar kafası su gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?