- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ay sorma valla bugün bütün gün ağladı zor emdi mama verdim zor içti toplasan kucağımda yarım saat uyumuştur koca gün. Dün gece de her saat başı uyandı ki gece uykumuz çok düzenliydi normalde. Bugün kafayı sıyırıyorum sandım pırtlıyo kaka yapıyo gazı da yok gibi. Eşimi aradım bırak işi gel diye ağlayarak. Doğduğundan beri ilk defa bugün hem o ağladı hem ben ilk defa bu kadar çaresiz hissettim kendimi. Atak mı ne anlamadım ama berbat bişi sürekli huzursuz
Bizim oğlan dün geceden beri bi değişik ağlamaya başladı. ağlıyor uykusu var belli emzireyim diyorum bu bir türlü ağlamaktan memeyi alamıyor . başka derdi var desem o da yok sırf uyku. sabahtan beri 4. kısa uykusu bu geçen girdiğimiz ataktan çıkamadık Galiba daha. biraz önce de zor sakinleştirdim. hemen emzirmedim diye trip mi atıyor nedir .
Bizim oğlan dün geceden beri bi değişik ağlamaya başladı. ağlıyor uykusu var belli emzireyim diyorum bu bir türlü ağlamaktan memeyi alamıyor . başka derdi var desem o da yok sırf uyku. sabahtan beri 4. kısa uykusu bu geçen girdiğimiz ataktan çıkamadık Galiba daha. biraz önce de zor sakinleştirdim. hemen emzirmedim diye trip mi atıyor nedir .
En son biraz önce yine yaptı süpürge sesi açtım onunla sakinleştirdim öyle emzirdim . begüm hanım ne zaman doğmuştu bizden bi hafta önce ilerleme oluyor sanırım. bizimki dönmeyi daha tam anlayamadı haftaya bekleyeyim o zaman :)Bizde de donem donem ayni oluyor hatta gecen hafta oyleydik yeni geciyo gibi. Aglamaktan meme almiyo uyumuyo uykusuzluktan gozleri kapaniyo...Allah yardimcinz olsn :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/meyve-sebze-filesi-hk.651540/Aaa bu cok guzel. Ne zaman baslanmis peki bu tabloya gore ek gidaya
Ben oğlumda buna benzer bişeyler yapmıştım doktor anlatmıştı yapmıştım ama tam böyle değilEk gıdaya böyle başlanıyorsa anne sütü verenler 6 aya kadar beklemeli diye doğru diyorlar ben 4. Ayda tattırıcam ama bu kadar vermeyi düşünmüyodum bu şekilde oldugunu bilmiyodum bile
Bu aksam gidecektim ama cok useniyorum. Cok sukur Atagimiz gecti iyiyiz iki gundurgoooody bizde dün akşam oyleydik cok fenaydi çoook. Allah sabr versin bize. Bu analık ne zormus.
gul_sek sağol canım. Evet atak yine pff daha yeni duzeliyo gibiydik halbuki. Hem de upuzun atak görünüyor.
B Began kontrole gidecektim yakina cekeyim o zaman ben.
nymeria-burcu kontrole gittin mi hiç?
tugbayhan benimkinin gozlerde öyle. Ama yeşil olacak gibi sanki babasına çekecek.
Darisi bizlereKızlar diyetisyen kontrolümden çıktım tam 2 kilo vermişim 82,5 olmuşum. Daha çok yol var önümde ama çok motive etti beni
Cnm benim de agri oluyor arada hatta bazen afedersin tuvalet cikisinda cok ağrıyor idrardan sonra usutuyoruk belki de ondan
Cnm benim belim felaket oldu sezeryandan sonra hatta burda yazmistim bi kez cok kötü bel agrim var diye o kadar agrior ki bebeğimi bile tasıyamıyorum spinalden dolayi benimkisi senin sezeryan nasil olmustu genel anesteziyle miCanım bende hiç ağrı olmuyor hiç bi sıkıntı yok şu an neden ağırıyor ki acaba. ben sırt üstü yatınca belim ağırıyor çok ya sezaryen le alakalı değil tabi ama neden olduğunu çözemedim.
Cnm zeynebinde kafasi cok sicak oluyor her zamanKizlar ya bisey sorucam humeyranin basi genelde hep sicak oluyor sizinde oylemi normalmi acaba
Hayalimsin inanılmaz ama daha dün eşim dediki Can'ım hayalimsin yazıyor kim dedim kk dan arkadaş aaa dedi gel gel foto attı sanırım bebeğin fotosu :) hepsi aynı yaBence sen hiiç huzurunu bozma bacım
Bak Yen'i düzelmişsiniz
Yakalarsa yine kötü olur.
Bizdede Facebook yok
Sürekli Facebook yüzünden tartışıyorduk o bana kapatırınca , bende gıcıklığına onunkinide kapatırdım , burayı benimkide bazen okuyor
Bişi demiyor ,hatta iyi faydalı demişti,:))
Cetrinayla yazışıyoruz bazen watshap ten kim diye soruyor fransadan arkadaşım dedim mesela kk sayfasından:)) hahaha alıp birseler okudu konuyu gördü tamam dedi :)
Dünde tel masadacetrina yazınca
Bana sesleniyor aynen şöyle ,:
Hayalimsin gel geel cetrina yazmış sana , ben sana zencefili doğru almışım taze olucakmış zaten diyor günahımı almışsın diyor
Can can hoşgeldin ya çok mutlu oldum seni burda görünceYa yaaa
Bu arada ben eski kiloma döndüm ama hiç memnun değilim. Eskisi gibi değil vücudum bir beden genişlemişim spor şart
Buda böyle çok üzülüyorum sonra ama elimizde değil işte sinirler harap oldu ne uyku ne yemek ne düzen eee bizde haklıyız geçecek tatlım az kaldı azAyy sormaaa tatlişkoo eskiden canı yanıodu gıkım cıkmıodu üzülüodm şimdi biliorm bişeyi yok ama o nası çığlık ses kaydı konulsa keşke kız gibi her istedğnı yapıorm gene ağlıo sabır da bi yere kadar artık kızıorm konuşuorm neyin var daha ne istiosun fln die bugün kucağmda uyudu sürekli ne yemeğe ne suya ne çişe kalktım duş almak hayal oldu önceden derin uyurdu bırakp girerdim şimdi öyle değil şak die uyanıo
Çok saol Can'ım benim çok sevindim dualarına Beni de katmana Buaralar büyük oğlum zor deli gibi davranıyor son demindeyim sabrediyorum ama çileden çıkarmak üzereBizim dr 5 aylik olduktan sonra demisti destekli oturmayi. Yani aslnda her bebek farkli olur. Ama bebek yapmak istedigini cogu zaman belli ediyor. Bizimki de kafayi kaldirmaya calsiiyor bazen ama desteklemiyorum henuz. Zamani var daha diye.
Oyyy canim benm yaa insan yipraniyo ister istemez uzuluyoz bi de cunku elden bi sey gelmeyince. Hep derin Allah hepimize sabir versn amacetrina cima daha cok versin hem gurbet hem iki afacan daha zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?