2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizim oğlan dün geceden beri bi değişik ağlamaya başladı. ağlıyor uykusu var belli emzireyim diyorum bu bir türlü ağlamaktan memeyi alamıyor . başka derdi var desem o da yok sırf uyku. sabahtan beri 4. kısa uykusu bu geçen girdiğimiz ataktan çıkamadık Galiba daha. biraz önce de zor sakinleştirdim. hemen emzirmedim diye trip mi atıyor nedir .

Cnm ya hepimiz aynı durumdayız dinlenemedigimiz için yorgunlugumuz katlanarak artıyor inşallah geçecek cnm az kaldı sabir

O bizde de var cnm uykusu var ama uyumuyor ve agliyor

Bizde de donem donem ayni oluyor hatta gecen hafta oyleydik yeni geciyo gibi. Aglamaktan meme almiyo uyumuyo uykusuzluktan gozleri kapaniyo...Allah yardimcinz olsn :)

goooody bizde dün akşam oyleydik cok fenaydi çoook. Allah sabr versin bize. Bu analık ne zormus.
gul_sek sağol canım. Evet atak yine pff daha yeni duzeliyo gibiydik halbuki. Hem de upuzun atak görünüyor.
B Began kontrole gidecektim yakina cekeyim o zaman ben.
nymeria-burcu kontrole gittin mi hiç?
tugbayhan benimkinin gozlerde öyle. Ama yeşil olacak gibi sanki babasına çekecek.

Bizde de donem donem ayni oluyor hatta gecen hafta oyleydik yeni geciyo gibi. Aglamaktan meme almiyo uyumuyo uykusuzluktan gozleri kapaniyo...Allah yardimcinz olsn :)
En son biraz önce yine yaptı süpürge sesi açtım onunla sakinleştirdim öyle emzirdim . begüm hanım ne zaman doğmuştu bizden bi hafta önce ilerleme oluyor sanırım. bizimki dönmeyi daha tam anlayamadı haftaya bekleyeyim o zaman :)

Arkadaslar allah askina rahatlatin brni ya sabah 10 dan beri kizim mememde, toplasaniz 1 saat ara vermisizdir. Wc ye gidemiyorum nerdeyse evi pok goturiyor, sirtim belim koarim iflas etmisdurumda. 12.hafta atak haftasi diyor bitmesini bekliyorum. Mememde surekli uyku halinde ,arada kivraniyor ya cenesi nasil yorulmuyor anlamiyorum:) emzokte ilk gunden beri almiyor halsizlikten bigun dusup bayilcam

Ek gıdaya böyle başlanıyorsa anne sütü verenler 6 aya kadar beklemeli diye doğru diyorlar ben 4. Ayda tattırıcam ama bu kadar vermeyi düşünmüyodum bu şekilde oldugunu bilmiyodum bile
Ben oğlumda buna benzer bişeyler yapmıştım doktor anlatmıştı yapmıştım ama tam böyle değil

Bu aksam gidecektim ama cok useniyorum. Cok sukur Atagimiz gecti iyiyiz iki gundur

Cnm benim de agri oluyor arada hatta bazen afedersin tuvalet cikisinda cok ağrıyor idrardan sonra usutuyoruk belki de ondan

Cnm benim belim felaket oldu sezeryandan sonra hatta burda yazmistim bi kez cok kötü bel agrim var diye o kadar agrior ki bebeğimi bile tasıyamıyorum spinalden dolayi benimkisi senin sezeryan nasil olmustu genel anesteziyle mi

Kizlar ya bisey sorucam humeyranin basi genelde hep sicak oluyor sizinde oylemi normalmi acaba
Cnm zeynebinde kafasi cok sicak oluyor her zaman

Hayalimsin inanılmaz ama daha dün eşim dediki Can'ım hayalimsin yazıyor kim dedim kk dan arkadaş aaa dedi gel gel foto attı sanırım bebeğin fotosu :) hepsi aynı ya

Buda böyle çok üzülüyorum sonra ama elimizde değil işte sinirler harap oldu ne uyku ne yemek ne düzen eee bizde haklıyız geçecek tatlım az kaldı az

Çok saol Can'ım benim çok sevindim dualarına Beni de katmana Buaralar büyük oğlum zor deli gibi davranıyor son demindeyim sabrediyorum ama çileden çıkarmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…