amin insallah, hatta iki kese gorurum insallahÇoğu kişi gördü canım inşallah sende görürsün
Roka bu , bulabilirsin hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum. İstersen kargo ile yollarım sanaBoyle bi sebze salatasi yapiliyo canim cok cekti bulamiyoruz
Bunlar birşey yapmaz. Ama cok tuz vücutta şişliklere neden olur. Vücut su toplar. Bende çok tuzlu yiyorum. Bacaklarim şimdiden şişmeye başladıBol bol bu ara tuzlu cubuk yogurt kuru ekmek tuzlu ppeynir salatalik domates yiyorum artik bundanda tiksindim bunlar yapar mi acaba
Bu roka ama arkadaşın istediği bu değil. Kara hindiba otu..sari büyük cicek açıyor. Ortasında ki şeyi üfleyince etrafa uçuyor. Cocukken yapardikBu roka değil mu ya
Ben o Resimdeki ni roka sandim ben günde bi tabak yiyorum birde düşüne sebeb fln yazmislar korktum :)Bu roka ama arkadaşın istediği bu değil. Kara hindiba otu..sari büyük cicek açıyor. Ortasında ki şeyi üfleyince etrafa uçuyor. Cocukken yapardik
KıZlar 2 lı test için randevu aldım 4 Şubat'ta. Sonucu %75 bilebiliyorlarmış. Yaptırmama kararında olurmuş. Ben yaptırmak istedim. Siz ne planlıyorsunuz
Hamilelik boyunca bazı testler var doktor bunları programlamis ama bazı erken görülen şeylerde Annem karnında tedavi ediliyor yada doğumdan sonraAllah korusun kötü bir sonuç karşısında aldırmak gibi bir niyetiniz yoksa yaptırmayın bence. Sadece olasılık veriliyor sonuçta. Ve o kadar çok olumsuz sonuç alıp da sapasağlam doğuran duydum ki. Boşuna stres sebebi. Tavsiye etmiyorum.
Hamilelik boyunca bazı testler var doktor bunları programlamis ama bazı erken görülen şeylerde Annem karnında tedavi ediliyor yada doğumdan sonra
Bende de basladi sislik durumu hic saglikli beslenemiyorum artik 10 haftadan sonra yavas yavs bebek anne den beslenmeye basliyor amiyo sivisi oncelikle tabi 10 cu haftadayiz bilmiyorum ne zmn geccek bu tiksintiBunlar birşey yapmaz. Ama cok tuz vücutta şişliklere neden olur. Vücut su toplar. Bende çok tuzlu yiyorum. Bacaklarim şimdiden şişmeye başladı
50€ 160ytl kizlar40 50 euro fln türkiyede ne kadar bilmiyorum
Dun cok az biber dolmasi yedim mafetti beni uyumadim sabaha kdr bide basta canim cekti simdi kokusu bile igg aklima geldikce kotu oluyorum halaKızlar gece benim Miğdem krap giriyordu resmen sabaha kadar uykusuzluk o gün ne yediğinizi not alın ben vişne suyu dokunuyor onu ictigim zaman migdem volkan patlıyor Birde ayran şimdi daha iyiyim o geceler mahfetmisti beni
Ayni durumdayim hic bir cozum bulamadim kendime 3 cu hamileligim digerlerinde kusuyodum cok rahatmis bu yaniyo volkan var icimde sanki dua edelim de 3 ayda gecsin 9 ay boyle olursak bittik evde dogru duzgun yemek pisiremiyorum kizlariminda duzeni bozuldu tabi onlarin daha cok isine geliyor ivir zivirAyyy bu ne mide yanması kızlar mahvetti beni ya.sizinde oluyor mu neler yapıyorsunuz geçmesi için ?
Günaydın sıcak güneşli bunaltıcı ve bir o kadar da iç rahatlatıcı ağustosun güzide anaları
Dün akşam komaya girmiş gibi yattıktan sonra bu sabah atom karınca gibi dinç kalktımresmen 2 günlük kahvaltımı tek seferde yedim bu enerjiyle evimi dip köşe bi temizleyeyim!
xiexie kız Çinli geçmiş olsun. Yazdıklarını okuyunca geçmiş gözümde canlandı. Oğlana hamileyken aynı anlattıkların başıma geldi Allah sabır versin. Geçecek inşallah. Hiç kolay Zaman'lar değil bunlar.
Yalovada filiz ciğerime gidiyorum ben.Aaa..ne guzel. Hangi dr a gıdıyorsun canım.
Kız sen neden kaldrdın gebelik takviminiG Gezginanneadayi89 canm sen naptın nerelerdesin gittinmi dra Mrk ettim seni
Ay evet katiliyorum hepimize başka bi sey yaramiyo. Beni de süt perisan ediyo resmen turkiyenn dogalgaz ihtiyacini karsilayacak duruma geliyorum. Herkes neyin iyi gelip gelmediğini ancak kendi bilir. Kızlar ben dün yeşil elmayı keşfettim baya iyi geldi rahatlatiyo midemi.Kızlar gece benim Miğdem krap giriyordu resmen sabaha kadar uykusuzluk o gün ne yediğinizi not alın ben vişne suyu dokunuyor onu ictigim zaman migdem volkan patlıyor Birde ayran şimdi daha iyiyim o geceler mahfetmisti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?