2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu roka ama arkadaşın istediği bu değil. Kara hindiba otu..sari büyük cicek açıyor. Ortasında ki şeyi üfleyince etrafa uçuyor. Cocukken yapardik
Ben o Resimdeki ni roka sandim ben günde bi tabak yiyorum birde düşüne sebeb fln yazmislar korktum :)

KıZlar 2 lı test için randevu aldım 4 Şubat'ta. Sonucu %75 bilebiliyorlarmış. Yaptırmama kararında olurmuş. Ben yaptırmak istedim. Siz ne planlıyorsunuz

Allah korusun kötü bir sonuç karşısında aldırmak gibi bir niyetiniz yoksa yaptırmayın bence. Sadece olasılık veriliyor sonuçta. Ve o kadar çok olumsuz sonuç alıp da sapasağlam doğuran duydum ki. Boşuna stres sebebi. Tavsiye etmiyorum.

Hamilelik boyunca bazı testler var doktor bunları programlamis ama bazı erken görülen şeylerde Annem karnında tedavi ediliyor yada doğumdan sonra

Hamilelik boyunca bazı testler var doktor bunları programlamis ama bazı erken görülen şeylerde Annem karnında tedavi ediliyor yada doğumdan sonra

Evet detaylı ultrason bu konuda çok önem arz ediyor. 2li test sadece olasılık verir. Ama detaylı ultrason uygulamasında Allah korusun bir aksilik görüldüğünde tedavisi anne karnında yapılabilen durumlar var. Detaylı ultrasonu ne kadar gerekli görüyorsam 2li testi de o kadar gereksiz görüyorum. Şahsi fikrim. Rabbim yavrularımızı korusun.

Bunlar birşey yapmaz. Ama cok tuz vücutta şişliklere neden olur. Vücut su toplar. Bende çok tuzlu yiyorum. Bacaklarim şimdiden şişmeye başladı
Bende de basladi sislik durumu hic saglikli beslenemiyorum artik 10 haftadan sonra yavas yavs bebek anne den beslenmeye basliyor amiyo sivisi oncelikle tabi 10 cu haftadayiz bilmiyorum ne zmn geccek bu tiksinti

Kızlar gece benim Miğdem krap giriyordu resmen sabaha kadar uykusuzluk o gün ne yediğinizi not alın ben vişne suyu dokunuyor onu ictigim zaman migdem volkan patlıyor Birde ayran şimdi daha iyiyim o geceler mahfetmisti beni
Dun cok az biber dolmasi yedim mafetti beni uyumadim sabaha kdr bide basta canim cekti simdi kokusu bile igg aklima geldikce kotu oluyorum hala

Ayyy bu ne mide yanması kızlar mahvetti beni ya.sizinde oluyor mu neler yapıyorsunuz geçmesi için ?
Ayni durumdayim hic bir cozum bulamadim kendime 3 cu hamileligim digerlerinde kusuyodum cok rahatmis bu yaniyo volkan var icimde sanki dua edelim de 3 ayda gecsin 9 ay boyle olursak bittik evde dogru duzgun yemek pisiremiyorum kizlariminda duzeni bozuldu tabi onlarin daha cok isine geliyor ivir zivir

sağol canım benim geçti şimdi sadece sabahları kusuyorum buna da şükür :)

Günaydın anne adayları ayın 14 dü bi gelmiyorya kalp atışını dinliyecegiz

Günaydın kızlar
Üşüttüm heralde boğazım şiş geniz akıntım var, öksürünce ciğerlerim acıyo,burnum tıkalı üstüne bide kıymetlimde çıban çıktı allahım yaaa işe bak doktora gidemiyorum ilaç verir diye kullanmak istemiyorum.

Cuma kontrolüm var kalp atışlarını görmeye çalışırız demişti doktorum.kalp atışlarını duyan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun allah daha güzel günlerini göstersin bebişlerinin 

Kızlar gece benim Miğdem krap giriyordu resmen sabaha kadar uykusuzluk o gün ne yediğinizi not alın ben vişne suyu dokunuyor onu ictigim zaman migdem volkan patlıyor Birde ayran şimdi daha iyiyim o geceler mahfetmisti beni
Ay evet katiliyorum hepimize başka bi sey yaramiyo. Beni de süt perisan ediyo resmen turkiyenn dogalgaz ihtiyacini karsilayacak duruma geliyorum. Herkes neyin iyi gelip gelmediğini ancak kendi bilir. Kızlar ben dün yeşil elmayı keşfettim baya iyi geldi rahatlatiyo midemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…