Cnm doktorum bana atesine dikkat et sakin yukselmesin dedi. Ates dusurucu verdi ama hiç kullanmadım. Hemen ilik duş ıslak havlu falan yaptm. Bol c vitamini al cnm. Yesil biber limon yapip yedim surekli. Portakal suyu ictim her gun bir bardak. Arti ihlamur bal. İstersen bi dene cnmGünaydın kızlar
Üşüttüm heralde boğazım şiş geniz akıntım var, öksürünce ciğerlerim acıyo,burnum tıkalı üstüne bide kıymetlimde çıban çıktı allahım yaaa işe bak doktora gidemiyorum ilaç verir diye kullanmak istemiyorum.
Günaydın kızlar
Üşüttüm heralde boğazım şiş geniz akıntım var, öksürünce ciğerlerim acıyo,burnum tıkalı üstüne bide kıymetlimde çıban çıktı allahım yaaa işe bak doktora gidemiyorum ilaç verir diye kullanmak istemiyorum.
Tatlım bi kaç kere kanamam olduydu moralim bozulduydu kaldırıldiydim ekleyecem geri kuzucugumun takvimini :) :)Kız sen neden kaldrdın gebelik takvimini
Tatlım bizde aynı burda işimiz ondan urfadayiz . Sen merkezde misin hangi dr a gidion bnm iyi bi dr bulmam lazım yaben de tam tersi urfa lı deilz ama burada çalıştığımız için urfa da yaşıyoruz. sevindim.
hayırlısı Allahtan canım haftaya tekrar çağırdı beğenmezsem başka doktora mı gitsem diyorumCanımmm.üzüldüm senin için. Ben sağlıksız bir gebelik Yaşadığım için bu yer durumlara normal yaklaşmaya çalışıyorum. Eğer sağlıklı değilse doğmamalı. Herşeyi. Başı sağlık. Köyü bir sonuç çıkarsada hiç üzülme. Yiyecek ekmeği olan Dünya'ya Düşüyor. Bizler sadece aracıyız.
sağolun canımmm.. şu ana kanamam yok denecek kadar az.. o beni rahatlatıyor..Umarım hersey umduğun gibi olur arkadasım ,umudunu katbetme sakın heran güzel şeyler olabilir
başka doktorda kafamı karıştırır diye düşünüyorum canım. hayırlısı bakalım haftaya gidince daha şekillenecek kafamda.benim hesabıma göre yumurtlama tarihim 19. gündü. o yüzden geç döllenmedir diyorum ama 6 haftalıkta kalp atışını duymayanlarda varmış..esinertugrul hayırlısı canım peki başka bi doktora görünsen benimde goremedi doktor bi gün sonra baka doktora gittim gördü
Canmımmm çok sevindimmm gözün aydınn :)
Amann kendine de dikkat et.. Ama iate Rabbimin isi bilemezsn o senin depolarindan besleniyodur merak etme yiyemedm diye ama tabi yemeye calis ki depon olsn.. Patroblar da cok mubarek ve anlayisli insanlar ciddenn!!!
Neyse buna sukur ins her sey daha da guzel olacak bundan sonra
Cnm allah çalışan annelere sabır versin çok zor ya ben evde bile zorluk çekiyorum
Ahhhhhh canım çok çok sevindim çok kuvvetli bir findikmis o biz bile kesin gitti dedik bi ara o kadar kanamayla
Özlem sen mart 2014 anneleri grubundaydın değilmi? bilmiyorum hatırlıyormusun bende vardım ben pınar, face grubundada vardım ama sonra çıktım ilgilenemediğim için
Hiç ayrilmicaz inşallah teyzesi :)Merhaba güzel hamişler;
Benim öksürük tam gaz devam ediyor, hiçbir sey fayda etmedi, şimdi bir de ciğerlere indi kuru öksürük olarak. Bazen o kadar şiddetli öksürüyorum ki korkuyorum bebişe bir şey olacak diye. Öksürürken ister istemez kendini kasıyorsun çünkü. Rabbim hayırlısıyla şifa bekleyen herkese şifa versin.
Ah be canııımm, valla senden çok ben merak ediyorum artık. Hayırlısıyla yarın gider gitmez bize haber ver olur mu?
Öznurcum çok sevindim canım, Bebiş anneciğini sakın bırakma tamam mı?
kızlar günaydın. ben de griptim biraz daha iyiyim ama grip anne adaylarına en büyük önerim haşlanmış tavuk ve suyuyla bol ekşili domatesli ve sarımsaklı çorba. 2 gün için dimdik olacaksınızbir de boğaz ağrınız varsa soıcak tutun bogazlı giyinin. duşta sıcak su tutun boynunuza ve terlemeye gayret edin( ateşi olanlar dikkat ama )
Pınar evet hatırlıyorum seni ama çok kalmadın sebebini de bilemedik neden gittin? Bebişin nasıl :)
Ekle ekle. Burda takvim var dir dusecek ya da dusmeyecek diye bisey yok. Konusmustuk hatta senle. Koy kız ohh missTatlım bi kaç kere kanamam olduydu moralim bozulduydu kaldırıldiydim ekleyecem geri kuzucugumun takvimini :) :)
Allah korusun kötü bir sonuç karşısında aldırmak gibi bir niyetiniz yoksa yaptırmayın bence. Sadece olasılık veriliyor sonuçta. Ve o kadar çok olumsuz sonuç alıp da sapasağlam doğuran duydum ki. Boşuna stres sebebi. Tavsiye etmiyorum.
evet canım toptan face i kapattım ben kullanmıyorum artık :) oğlum iyi seninki gibi büyüdü işte2. de piyangodan çıktı sürpriz oldu benim için planlı bişey değildi . sen nasılsın kızlar nasıl ??
bebek ilk 3 ay etkilenmiyormuş annenin beslenememesinden. kasık ağrılarım başta çok vaedı geçmişti ama 2 gündür yine başlamış. galiba 2. adet dönemine girdim ondandır diye düşünüyorum. mide bulantım bugün benimde iyiBende kilo verdim bu ara ve hic istahim yok. Aciktigimi midem bulaninca anliyorum. Acaba bebege zarar verir mi? Doktor kontrolume cok var daha yoksa ilk soracagim sey bu olucak. Ve ben dun gece cok sanci cektim kasiklarimdan. Hergunde hemen hemen boyleyim ama bugun ne midem bulandi ne sancim oldu supheye dustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?