2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm doktorum bana atesine dikkat et sakin yukselmesin dedi. Ates dusurucu verdi ama hiç kullanmadım. Hemen ilik duş ıslak havlu falan yaptm. Bol c vitamini al cnm. Yesil biber limon yapip yedim surekli. Portakal suyu ictim her gun bir bardak. Arti ihlamur bal. İstersen bi dene cnm

bende griptim geçen hafta bol bol meyve portakal yedim 2 fincanı geçmiyecek sekilde ıhlamur içtim birde tavuk çorbası hiç ilaç kullanmadım. bogaz için bir kere o dogal pastillerden almıştım iyi geldi

hayırlısı Allahtan canım haftaya tekrar çağırdı beğenmezsem başka doktora mı gitsem diyorum
Umarım hersey umduğun gibi olur arkadasım ,umudunu katbetme sakın heran güzel şeyler olabilir
sağolun canımmm.. şu ana kanamam yok denecek kadar az.. o beni rahatlatıyor..

esinertugrul hayırlısı canım peki başka bi doktora görünsen benimde goremedi doktor bi gün sonra baka doktora gittim gördü
başka doktorda kafamı karıştırır diye düşünüyorum canım. hayırlısı bakalım haftaya gidince daha şekillenecek kafamda.benim hesabıma göre yumurtlama tarihim 19. gündü. o yüzden geç döllenmedir diyorum ama 6 haftalıkta kalp atışını duymayanlarda varmış..

Amin inşallah bitanem. Aklım gidiyor ona bişy olcak diye

Cnm allah çalışan annelere sabır versin çok zor ya ben evde bile zorluk çekiyorum

Ahhhhhh canım çok çok sevindim çok kuvvetli bir findikmis o biz bile kesin gitti dedik bi ara o kadar kanamayla

Ben gözümle gördüm o kanın nasıl geldiğinide kesilmesini bekleyemeden bakmayı bıraktım. O kadar çoktu ki adette öyle gelmiyordu. Çeşmeden akan suyla farkı yoktu. Bir gün öyleydi. Ben bittim de bebeğime bişey olmadı çok şükür

kızlar günaydın. ben de griptim biraz daha iyiyim ama grip anne adaylarına en büyük önerim haşlanmış tavuk ve suyuyla bol ekşili domatesli ve sarımsaklı çorba. 2 gün için dimdik olacaksınız bir de boğaz ağrınız varsa soıcak tutun bogazlı giyinin. duşta sıcak su tutun boynunuza ve terlemeye gayret edin( ateşi olanlar dikkat ama )

Özlem sen mart 2014 anneleri grubundaydın değilmi? bilmiyorum hatırlıyormusun bende vardım ben pınar, face grubundada vardım ama sonra çıktım ilgilenemediğim için

Pınar evet hatırlıyorum seni ama çok kalmadın sebebini de bilemedik neden gittin? Bebişin nasıl :)

Hiç ayrilmicaz inşallah teyzesi :)

evet canım toptan face i kapattım ben kullanmıyorum artık :) oğlum iyi seninki gibi büyüdü işte 2. de piyangodan çıktı sürpriz oldu benim için planlı bişey değildi . sen nasılsın kızlar nasıl ??

Tatlım bi kaç kere kanamam olduydu moralim bozulduydu kaldırıldiydim ekleyecem geri kuzucugumun takvimini :) :)
Ekle ekle. Burda takvim var dir dusecek ya da dusmeyecek diye bisey yok. Konusmustuk hatta senle. Koy kız ohh miss

Eşim bu tür şeylerde dirayetlidir. o yüzden yapılması gerektiğini bana anlattı,bende onunla aynı düşünüyorum. Strese girmeden sadece test yaptırıcağız. Eğer sonuç farklı olursa,yurtdışında yapılan testler varmış doktor ayrıntıyla anlattı.2000 küsür bir rakama anca yapabiliyorlarmış,içimiz rahat etsin diye onu yaptırabiliriz. Herşeyi bilmemiz ona göre hareket etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Allah utandırmasın tabi.

Bu arada günaydın hamişler,nasılsınız bugün?

hayırlı olsun canım iyi olmuş en azından kardeşlerin arası çok olmamış :) biz isteyerek oldu :) kızlar iyiler. Ayşegül, Zeynep ve ben sırayla 2.lere hamileyiz :)

bebek ilk 3 ay etkilenmiyormuş annenin beslenememesinden. kasık ağrılarım başta çok vaedı geçmişti ama 2 gündür yine başlamış. galiba 2. adet dönemine girdim ondandır diye düşünüyorum. mide bulantım bugün benimde iyi

mide bulantısı yaşayan sevgili anneler zencefil çayı çok iyi geliyor ben dün akşam içtim ve hala iyiyim. zencefil şekeri de aldım işe gidip gelirken yolda ağzıma atıyorum çok iyi geliyor. çayını deneyin bence ama zencefil miktarını az koyun çünkü acı oluyor

benim de çok mide bulantım var, iş yerinde henüz paylaşmadım erken diye düşündüm ama ulu orta öğürmeye kusmaya başlayınca mecburen söylemek zorunda kalacağım.

günaydın hamişler...

Çalışan hamişler engellilere ve hamilelere kardan dolayı izinler başladı biliyorsunuz değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…