2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sorun benim kızım süt bitince savaşmıyor daha fazla çek çek yapsa üretim çoğalır
Direk kızıp bırakıyor
Sanırım göğüs fos fos lastik gibi yumuşayınca sevemiyor. Dere otu her yemeğimin üzerine koyarım bir sürü zaten
Bende armut işe yarıyordu 2 tane yedim yemekten sonrada
İncir yedim Ihlamur içtim felan bakalım

Zaten biraktigin hamur isi ivir zivir sut yapmaz bence de en iyi sen bilirsin zaten.
Evet doğru diyorsun canım.
Bu arada uyku eğitimi yazışmalarınızı okuyorum. Ben de uyku eğitimi vermek istiyorum kim west in iyi uykular tatlı rüyalar el kitabını almayı düşünüyordum okumaya fırsat olur mu bilmiyorum ama.
Bizdeki sorun oğlumun emzik almaması ve memede uyuması başka türlü hiç bir şekilde sakinleştiremiyorum ağlamanın volumü artıyor sadece. Memede uyuyan bebekler belli bir aydan sonra sık sık uyanmaya başlıyormuş.
6. ay dolunca işe başlıcam Şubat başında uyku eğitimi vermezsem bakıcı ayakta sallayacak mecbur ona da alışsın istemiyorum. memede uyuduğu için başkası uyutamıyor şu an.
Her gün emzik deniyorum görünce sinirlenmeye başladı artık :)

Çok geçmiş olsun canım ya
Okurken çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun yavrucağın
Ya anlamıyorum bu durumlarda neden saklarlar,
Sırf kendilerine kızılmasın suçlanılmasın diye böylesi dahamı iyi tövbe tövbe
Üzerinden bukadar saat geçmesi dahamı iyi
Bak böyle sonuçlar çıkıyor sonra

Iste oyle herseyi soylememek lazim. Senin benim nazarim degmez belki ama buraya bir cok kisi giriyo tanimadigimiz etmedigimiz. Yazmasada okuyodur eminim kotu niyetli olmasa bizim bile nazarimiz degebilir yani. Bebeklerin yildizlari cok dusuk sonucta

Iste oyle herseyi soylememek lazim. Senin benim nazarim degmez belki ama buraya bir cok kisi giriyo tanimadigimiz etmedigimiz. Yazmasada okuyodur eminim kotu niyetli olmasa bizim bile nazarimiz degebilir yani. Bebeklerin yildizlari cok dusuk sonucta

Çok haklısın ben yazarken sadece bizim kızları düşünüyorum bazen
Halbuki bir sürü insan bakıp okuyor
Dün gecede hep aklım yazdığımdaydı zaten
Yazdığım için böyle oldu diyip diyip kendimi suçluyordum

yapraq ay okuyunca bir tuhaf oldum yaa. Nasil bi sorumsuzluktur anlasam yavrum benim nasil aci cekmistir kimbilir ayy vallahi gozlerim doldu yaa minik yavrum Allah'im sifasini versin simdi nolcak niye eve yollamislar agri kesici filan lazim degil mi ki yaa.. O aciyla nasil durucak yavrucak Allah'im agzima birton laf geliyoda tovbe estafirullah ya ..

Insallah bu gece rahat uyur kuzucuk canim ben her gece yatarken 7ser kez fatiha, ayetel kursi, nas, felak, ihlas ve kevser suresi okuyorum. Sanada tavsiye ederim.

Valla bende anlamadım. Nasıl bir cehalettir hastaneye götürmemek. Babası kızarsada kızsın çocuktan önemli değil ya. Arada ulaşabilirse ablamdan bilgi alırım inşallah bende çok merak ediyorum inşalşah bi sıkıntı çıkmaz. Nasıl üzüldüm anlatamam.
Ben bir de ikinci dönem okula başlayım diyordum. Bizim okul on dklık mesafede,öğleden sonrada süt izni kullansam saat 8.30-11.50 arası bebeğime bakacak birini bulurum diyordum. Babamız bir gün evde bir gün işte,işte olduğum günde idare ederle ben bakarım diyordu bende yinede bir kadın bulayım diye düşünüyordum. Bu olayı duyunca ya elin kadını çocuğumu düşürür eder haber vermezse Allah korusun. Ya hiç başlamıcam işe ya da eşim idare edecek çok kararsız kaldım. Siz yerimde olsanız napardınız? Bir akıl deyiverin. Düşünüyosun birşey ama bir de karşıdan duymak istiyosun

Memede uyutuyorum ama çok zorluyo uykuya dalana kadar. Emdir koy uyansin tekrar emdir yine uyansin falan.. sallayarak gece uykusu olmasin dedim ama bu da cok zorluyo bazen yine de salliyorum falan. Aynen tek dert bu olsun. Sagligi olsun da. InşaAllah oturacak bir sekilde düzen.
Allah bebegin yardımcısi olsun off cok üzüldüm.
Bence ya sen ya eşin. Başka birine emanet etmek cok zor .

Elif 24 ağustos doğumlu canım biz daha atakta değiliz :) benim beklenen dogum tarihim 9 eylüldü

hayalimsin1 geçenlerde bende sütüm az paikolojisine girdim. Evet düşünce çok etkiliyo çok çok demek lazım ama o düşünce değişmiyo kolay kolay malesef. Bende memede kızım evin içinde memeler süt dolsun kızımın göbüşü doysun diye şarkı tutturatak gezdim. Allah'tan babamız yoktu yoksa dalga geçerdi benle

Hmm demek seninki de memede uyuyor kendi kendine uykuya dalmaya alıştırmak lazım bir an önce de daha çok küçükler bizim kokumuza ten temasına ihtiyaçları var gece acıkıp uyanıyorlar. doğurmak daha kolaymış gerçekten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…