- 29 Temmuz 2015
- 350
- 543
- 103
- 36
İnşallah.bugün dr uyarınca bi tedirgin oldumda şimdi daha olumluyum.Aynen cok sukur ki cevirebiliyrmus duzelir allahin izniyle..hayirli sonuclar alirsiniz insallah canim.sonucunu bizede yazarsin
Kitabi okudukça ve uyguladkca dönüş yapabilir misin bana? Easy'yi gündüz uyguluyorum. Uyguluyorum dedigim yazar diyo bir bucuk iki saat uyku benimki 20 dk uyuyo. Dk da olsa kar gozuyle bakıyorum uykuya. Daha once bu da yoktu. Zamanla oturacak işte diye kendime sevinme mesgalesi buluyorum. Acaba düzelecedüzelecek mi acaba?Anladm canm evet benm kiz da benimle baya oynuyo bazen :) koyup koyup yerinden geri aliyorm begusu :) bi duzen olcak zmanla insallah
Ben bazen diyorum ki memeden ayrılana kadar gece emerek uyur gündüz nasılsa bakıcısı ayakta sallayacak . memeden ayrılacağı zaman da laftan anlıyor olur ya yanına uzanır ya sarılır uyuturum bir şekilde . ama şu ileriki aylarda saat başı uyanma olayı gözümü korkutuyor tek yoksa nasıl istiyorsa öyle olsun tabi bence de bebeğin karakteri ile ilgili biraz. bizim oğlan mesela hiç doyup memeyi itmedi iĺk zamanlar şimdi gözü açıldı doyunca sağa sola bakmaktan ememiyo o ayrı. Ben de açtır diye hep emzirdim çocuk doyunca sakinleyip uyuyordu bu bir ritüele dönüştü onun için uyumak için emme ihtiyacı hissediyor normal olarak. Doyunca memeden ayrılan bi çocuk olsa ben de mecbur başka şekilde uyutmaya çalışacaktım. çok nadir kusar bu açıdan da memede uyumaya müsait.Kitabi okudukça ve uyguladkca dönüş yapabilir misin bana? Easy'yi gündüz uyguluyorum. Uyguluyorum dedigim yazar diyo bir bucuk iki saat uyku benimki 20 dk uyuyo. Dk da olsa kar gozuyle bakıyorum uykuya. Daha once bu da yoktu. Zamanla oturacak işte diye kendime sevinme mesgalesi buluyorum. Acaba düzelecedüzelecek mi acaba?
Rabbim hayırlı ömürler versin.
goooody bu bizim egitimimizle olacak bi sey mi acaba? Bazen dusunmeden edemiyorum. Çünkü bazi bebekler harika uyuyor. Tracy egitimle olur diyor ama bana bebeğin karakterinin de etkisi var diye geliyor.
Gündüzleri beş dk.yanından ayırmaz ya kucakta gezer ya memededir.uyumaz 5 bilemedin 10dk.şekerlemeleri vardır memedeyken.akşam sekizbuçukta uyku aglaması başlar
Akşam 9da yatarız teyzesi veririm memeyi elime vura vura uyur.sabah 9 ya da 10 da da uyandırır beni.
Uykusunun icinde meme veririm aç kalmasın onca saat diye.
Kesınlıkle bugun uyku egıtımı ıccın 8,30 da basladım 10,30 da ben pes ettım uyumadıı napcam bılmemmmKitabi okudukça ve uyguladkca dönüş yapabilir misin bana? Easy'yi gündüz uyguluyorum. Uyguluyorum dedigim yazar diyo bir bucuk iki saat uyku benimki 20 dk uyuyo. Dk da olsa kar gozuyle bakıyorum uykuya. Daha once bu da yoktu. Zamanla oturacak işte diye kendime sevinme mesgalesi buluyorum. Acaba düzelecedüzelecek mi acaba?
goooody bu bizim egitimimizle olacak bi sey mi acaba? Bazen dusunmeden edemiyorum. Çünkü bazi bebekler harika uyuyor. Tracy egitimle olur diyor ama bana bebeğin karakterinin de etkisi var diye geliyor.
Evet canım sadece anne sütü emziriyorum. Benim tatlıyla hiç aram yoktur, hamileyken bile sadece dondurma yemiştim ama sonrasında takı krizine girmeye başladım. Sadece tatlı yiyordum ama kilo almadım, muhtemelen emzirmekten. Valla ben yemeyi de normalde severim o yüzden acıkıyorum, ama dayınıcam inş, 7 li rakamları görünce daha da motive olucamVerirsin canım sen de emziriyorsun değil mi emzirmek çok yararlı bence kilo vermek için benim kaç gündür iştahım da yok açıkcası tatlıyı şekeri kesince istek azaldı.
Kiz spor azaltir diyorlar galiba da yuruyus yapmak sutu arttiriyormus.. Gezerek emzirsene bide oyle dene almayinca ben oyle yapiyorum yalanci meme gibi etrafa baka baka emiyo cektikce bi sure sonra geliyo sanirim.Tombul tombul memelersüt dolsuuunn
Zalımoy Kızım göbüşün doysun
Benim kızımda sağ tarafı daha düz gibi ama ben den başka kimse anlamıyor, ilk ay hep sağına yattı çünkü, şimdi de devamlı soluna yatırıyorum ama düzelmiyor sanki, acaba büyüdükçe düzelmez mi?Evet fark ettim.bu akşam biraz burnu tıkalı gibi yine normal yatırdım.
Aynını dün düşündüm durdum biliyormusun
Ben dün buraya iki defa kızım çoktandır uyuyor sabaha kadar felan yazdım
Allah bellamı versin dedim hep içimden yaa
Sabah 4 buçuğa kadar bağırıyordu sebepsiz yere
Birisi demisti burdan. suratlarina ufleyince kendilerine geliyolar diye. Oyle de bi dene istersenHiiç öyle deme çocuk bu dönem dönem tutuyor arızaları. Benimki de ağlaktir maglaktir ama bugün ağlamasını görsen katıldı katıldı nefessiz kaldı resmen . Ve hiç bir sebep yokken anlamadım bile
Squat yapan güzeller ilk 3 gün ağrı çok normal. Devam edince 5. Gün bıçak gibi kesilecek. Sonra da asla ağrımayacak uzun ara vermediğiniz sürece. Ağrısı çok fena biliyorum azaltmak için mutlaka ısınma ve soğuma yapın.
ben girmuyom canim 40 basi olmustum o kadar.Kizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
Kitabi okudukça ve uyguladkca dönüş yapabilir misin bana? Easy'yi gündüz uyguluyorum. Uyguluyorum dedigim yazar diyo bir bucuk iki saat uyku benimki 20 dk uyuyo. Dk da olsa kar gozuyle bakıyorum uykuya. Daha once bu da yoktu. Zamanla oturacak işte diye kendime sevinme mesgalesi buluyorum. Acaba düzelecedüzelecek mi acaba?
Kiz spor azaltir diyorlar galiba da yuruyus yapmak sutu arttiriyormus.. Gezerek emzirsene bide oyle dene almayinca ben oyle yapiyorum yalanci meme gibi etrafa baka baka emiyo cektikce bi sure sonra geliyo sanirim.
Birde ananas suyu tavsiye ederim. Bim market var mi danimarkadaordaki ananas suyu etkili.
Havuc sut yapan birsey derler.
Isirgan otu cayi
Bulgur pilavi.
Dereeotu
Ben bunlari genelde tuketiyorum sut icin
Herkeste ayni seyi yapar mi bilmem emmeside onemli tabi
Kizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
Kizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
Birisi demisti burdan. suratlarina ufleyince kendilerine geliyolar diye. Oyle de bi dene istersen
Kiz spor azaltir diyorlar galiba da yuruyus yapmak sutu arttiriyormus.. Gezerek emzirsene bide oyle dene almayinca ben oyle yapiyorum yalanci meme gibi etrafa baka baka emiyo cektikce bi sure sonra geliyo sanirim.
Birde ananas suyu tavsiye ederim. Bim market var mi danimarkadaordaki ananas suyu etkili.
Havuc sut yapan birsey derler.
Isirgan otu cayi
Bulgur pilavi.
Dereeotu
Ben bunlari genelde tuketiyorum sut icin
Herkeste ayni seyi yapar mi bilmem emmeside onemli tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?