2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladm canm evet benm kiz da benimle baya oynuyo bazen :) koyup koyup yerinden geri aliyorm begusu :) bi duzen olcak zmanla insallah
Kitabi okudukça ve uyguladkca dönüş yapabilir misin bana? Easy'yi gündüz uyguluyorum. Uyguluyorum dedigim yazar diyo bir bucuk iki saat uyku benimki 20 dk uyuyo. Dk da olsa kar gozuyle bakıyorum uykuya. Daha once bu da yoktu. Zamanla oturacak işte diye kendime sevinme mesgalesi buluyorum. Acaba düzelecedüzelecek mi acaba?
Rabbim hayırlı ömürler versin.
goooody bu bizim egitimimizle olacak bi sey mi acaba? Bazen dusunmeden edemiyorum. Çünkü bazi bebekler harika uyuyor. Tracy egitimle olur diyor ama bana bebeğin karakterinin de etkisi var diye geliyor.

Ben bazen diyorum ki memeden ayrılana kadar gece emerek uyur gündüz nasılsa bakıcısı ayakta sallayacak . memeden ayrılacağı zaman da laftan anlıyor olur ya yanına uzanır ya sarılır uyuturum bir şekilde . ama şu ileriki aylarda saat başı uyanma olayı gözümü korkutuyor tek yoksa nasıl istiyorsa öyle olsun tabi bence de bebeğin karakteri ile ilgili biraz. bizim oğlan mesela hiç doyup memeyi itmedi iĺk zamanlar şimdi gözü açıldı doyunca sağa sola bakmaktan ememiyo o ayrı. Ben de açtır diye hep emzirdim çocuk doyunca sakinleyip uyuyordu bu bir ritüele dönüştü onun için uyumak için emme ihtiyacı hissediyor normal olarak. Doyunca memeden ayrılan bi çocuk olsa ben de mecbur başka şekilde uyutmaya çalışacaktım. çok nadir kusar bu açıdan da memede uyumaya müsait.

Ciddi mii aynı gunduz bızde de yasanıyor gece aglaması bızde de var ama gece tek parca ımkansız 3 parcaya da razıyımm ama ne mumkunnn

Kesınlıkle bugun uyku egıtımı ıccın 8,30 da basladım 10,30 da ben pes ettım uyumadıı napcam bılmemmm

Verirsin canım sen de emziriyorsun değil mi emzirmek çok yararlı bence kilo vermek için benim kaç gündür iştahım da yok açıkcası tatlıyı şekeri kesince istek azaldı.
Evet canım sadece anne sütü emziriyorum. Benim tatlıyla hiç aram yoktur, hamileyken bile sadece dondurma yemiştim ama sonrasında takı krizine girmeye başladım. Sadece tatlı yiyordum ama kilo almadım, muhtemelen emzirmekten. Valla ben yemeyi de normalde severim o yüzden acıkıyorum, ama dayınıcam inş, 7 li rakamları görünce daha da motive olucam

Tombul tombul memeler süt dolsuuunn
Zalımoy Kızım göbüşün doysun
Kiz spor azaltir diyorlar galiba da yuruyus yapmak sutu arttiriyormus.. Gezerek emzirsene bide oyle dene almayinca ben oyle yapiyorum yalanci meme gibi etrafa baka baka emiyo cektikce bi sure sonra geliyo sanirim.
Birde ananas suyu tavsiye ederim. Bim market var mi danimarkada ordaki ananas suyu etkili.
Havuc sut yapan birsey derler.
Isirgan otu cayi
Bulgur pilavi.
Dereeotu
Ben bunlari genelde tuketiyorum sut icin
Herkeste ayni seyi yapar mi bilmem emmeside onemli tabi

Evet fark ettim.bu akşam biraz burnu tıkalı gibi yine normal yatırdım.
Benim kızımda sağ tarafı daha düz gibi ama ben den başka kimse anlamıyor, ilk ay hep sağına yattı çünkü, şimdi de devamlı soluna yatırıyorum ama düzelmiyor sanki, acaba büyüdükçe düzelmez mi?

Hiiç öyle deme çocuk bu dönem dönem tutuyor arızaları. Benimki de ağlaktir maglaktir ama bugün ağlamasını görsen katıldı katıldı nefessiz kaldı resmen . Ve hiç bir sebep yokken anlamadım bile

Birisi demisti burdan. suratlarina ufleyince kendilerine geliyolar diye. Oyle de bi dene istersen

Kizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
ben girmuyom canim 40 basi olmustum o kadar.

Tabi ki canm yazarm ise yarayan bi ipucu oldunda mutlaka zaten. Insallah zamanla duzelecek aynen.
Bi de bence de kesinlikle bebekle de alakali ama bi kismi ogretilebilir belki de. Yani benm dayimin cocuklari hep sakin bebeklerdi ve besige koy kendi kendine uyurlardi ve yengem bunu ogretmek icn hic bi sey yapmadi :)

Ay ben de bazen ozellikle uyku oncesi gezerek emziriyorm. Aglama krizi bi tutarsa Allahhhh....
Ay bulgur ye tabi de aman diim kisir yeme pek. Ben biraz fazla yedim gazdna ne hale gelmisti yavrummm...

Ben de olmadm canm. Olsaydik keskem rahatlar mutdik acebaaa??

Ben geçen ay oldum 31 gün sonra bu ay yine oldum dün bitti
Eskiden 28 günde bir adet olurdum düzen ya değişti yada yerine daha oturamadı 31 e çıktım
Emaiteirken herkeste farklı oluyor canım 1 yıl adet olmayanlarda var

Hee ortalık bim market dolu burda
Bim ne ya
Sporun süttü azalttığını hiç duymadım daha önce
Yürüyüşte yapıyorum hergün 1 saat ona bakarsak.
Diğer yazdıklarını uygulamaya çalışıyorum tşk canım .
Daha yeni senin dediğin şekil sakinleştirdim
Ayakta gezerek memeyi verdim sustu çok şükür
Biraz dalınca yavaşça benim yatağa serildik
Gel gelelim koluma göğüsüme yapışık yatıyor şuan ,yerine nasıl koyacağım diye düşünüyorum
Heran hortlicak gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…