- 1 Aralık 2015
- 469
- 900
- 53
hayalimsin1 geçenlerde bende sütüm az paikolojisine girdim. Evet düşünce çok etkiliyo çok çok demek lazım ama o düşünce değişmiyo kolay kolay malesef. Bende memede kızım evin içinde memeler süt dolsun kızımın göbüşü doysun diye şarkı tutturatak gezdim. Allah'tan babamız yoktu yoksa dalga geçerdi benle
Canım esinde öğretmense ve öğleden önce evdeyse o baksın. Emin ol kimse ondan daha merhametli davranmaz babası sonuçta. Biz oğlumu bu yaşına kadar hep öyle baktık. Şimdi 5.5 yaşında babasının okuluna anasinifina gidiyor.Valla bende anlamadım. Nasıl bir cehalettir hastaneye götürmemek. Babası kızarsada kızsın çocuktan önemli değil ya. Arada ulaşabilirse ablamdan bilgi alırım inşallah bende çok merak ediyorum inşalşah bi sıkıntı çıkmaz. Nasıl üzüldüm anlatamam.
Ben bir de ikinci dönem okula başlayım diyordum. Bizim okul on dklık mesafede,öğleden sonrada süt izni kullansam saat 8.30-11.50 arası bebeğime bakacak birini bulurum diyordum. Babamız bir gün evde bir gün işte,işte olduğum günde idare ederle ben bakarım diyordu bende yinede bir kadın bulayım diye düşünüyordum. Bu olayı duyunca ya elin kadını çocuğumu düşürür eder haber vermezse Allah korusun. Ya hiç başlamıcam işe ya da eşim idare edecek çok kararsız kaldım. Siz yerimde olsanız napardınız? Bir akıl deyiverin. Düşünüyosun birşey ama bir de karşıdan duymak istiyosun
Hahahaha aynenTombul tombul memelersüt dolsuuunn
Zalımoy Kızım göbüşün doysun
Yok öğretmen değil malesef,polis memuru ama dediğim gibi bir gün çalışıp bir gün evde. Çalıştığı günlerde arkadaş idare eder bakarım diyor. Eminim çokta güzel ilgilenir. Ama işte Vandayız sıkıntılı bi yer. Allah korusun bi olay çıksa acil işe çağırıyolar o zaman ne olacak bilemiyorum. Laf söz işitir mi,sıkıntı olur mu? Neyse bakıp görcez. Çokta ara vermek istemiyorum okula da. Zaten geç atandımCanım esinde öğretmense ve öğleden önce evdeyse o baksın. Emin ol kimse ondan daha merhametli davranmaz babası sonuçta. Biz oğlumu bu yaşına kadar hep öyle baktık. Şimdi 5.5 yaşında babasının okuluna anasinifina gidiyor.
Kizimi da birlikte büyütücez inşallah. Sabah esim öğleden sonra ben.
Memede uyutuyorum ama çok zorluyo uykuya dalana kadar. Emdir koy uyansin tekrar emdir yine uyansin falan.. sallayarak gece uykusu olmasin dedim ama bu da cok zorluyo bazen yine de salliyorum falan. Aynen tek dert bu olsun. Sagligi olsun da. InşaAllah oturacak bir sekilde düzen.
Allah bebegin yardımcısi olsunoff cok üzüldüm.
Bence ya sen ya eşin. Başka birine emanet etmek cok zor .
Yüz üstü olayını sen sadece yanındayken yatır yani gece derin uykuya geçeceğiniz zaman yatırma ne olur ne olmaz Buarada geçmiş olsun umarım sorun kalmaz reflü yatağı armut şeklinde olan mı onda normal yatırırsın yüz üstü deneme hiç
Yarın beyin cerrahiyle fizik tedaviye gidicez.bakalım onlar ne diyecek.boynunu solada çevirebiliyor tamamen kilitlenmiş değil.ama sürekli aynı tarafa yattığından düz baş oluştu.yarınki drlarda illa yüzüstü yatacak derlerse mecburen yatırıcaz gerekirse başında nöbet beklicez.sonradan üzülmekten iyidir.Ay canım ne hırsızı hayırdır geçş olsunn
Ters hareket yapmışsındır ondan ağrıodur belin Allah şifa versinn
Ayy ben şook elindeki bebeği nası bırakırsın hadi öle bişe oldu eve gitmek ne demek koşa koşa hastaneye gitmesi lazım babadan saklamak olurmu valla okurken şok üstüne şoka girdim yanii bi kere kafa bi yere çarpsa bile insan uyutulmamalı bunuda mı bilmio yazık bebeğe cok üzüldüm e hastneye ne demeli o haldeki bebek yatışa alınmalı eve gönderilir mii ???geçmiş olsun inş hasar bırakmaz
bebeğim yanndayken yüzüüstü yatır gece nefes alamaz Allah korusun
Evet doğru diyorsun canım.
Bu arada uyku eğitimi yazışmalarınızı okuyorum. Ben de uyku eğitimi vermek istiyorum kim west in iyi uykular tatlı rüyalar el kitabını almayı düşünüyordum okumaya fırsat olur mu bilmiyorum ama.
Bizdeki sorun oğlumun emzik almaması ve memede uyuması başka türlü hiç bir şekilde sakinleştiremiyorum ağlamanın volumü artıyor sadece. Memede uyuyan bebekler belli bir aydan sonra sık sık uyanmaya başlıyormuş.
6. ay dolunca işe başlıcam Şubat başında uyku eğitimi vermezsem bakıcı ayakta sallayacak mecbur ona da alışsın istemiyorum. memede uyuduğu için başkası uyutamıyor şu an.
Her gün emzik deniyorum görünce sinirlenmeye başladı artık :)
Ilk zamanlar bizde de o skinti vardi surekli sag tarafina yatmak istiyordu.gunduzleride yine ayni sekil ana kucaginda filan bide gozu hep bendeydi.hep tersini yapmistim soluna gectim.gecelri destekleyerek filan yatrdim soluna cok sukur cok fazla ilerlemeden o aliskanligini biraktirdim.insallah sizinde duzelir canim.gecmis olsun .Yarın beyin cerrahiyle fizik tedaviye gidicez.bakalım onlar ne diyecek.boynunu solada çevirebiliyor tamamen kilitlenmiş değil.ama sürekli aynı tarafa yattığından düz baş oluştu.yarınki drlarda illa yüzüstü yatacak derlerse mecburen yatırıcaz gerekirse başında nöbet beklicez.sonradan üzülmekten iyidir.
Ben 94 le Doğuma gittim, diyetisyene başlarken 84,5 dum bir hafta sonra 82,5 oldum devam ediyorum. Hedef 65-60 arası ama ilk hedef 75. Böyle bakınca ne kadar kilo vermem gerekiyomuş benim ya. Çabucak zayıflamalıyımÖyle mi sen kaç kilosun canım kaçla başladın hedef kaç
İnsallah cnm.kas kısalığı olduğunu düşünmüyorum.çünkü başını solada çevirebiliyor.diğer turlü olsa kasılır çeviremezdi.ama başındaki eğrilik bariz.kask tedavisine ihtiyacımız olabilir.Ilk zamanlar bizde de o skinti vardi surekli sag tarafina yatmak istiyordu.gunduzleride yine ayni sekil ana kucaginda filan bide gozu hep bendeydi.hep tersini yapmistim soluna gectim.gecelri destekleyerek filan yatrdim soluna cok sukur cok fazla ilerlemeden o aliskanligini biraktirdim.insallah sizinde duzelir canim.gecmis olsun .
Ben 94 le Doğuma gittim, diyetisyene başlarken 84,5 dum bir hafta sonra 82,5 oldum devam ediyorum. Hedef 65-60 arası ama ilk hedef 75. Böyle bakınca ne kadar kilo vermem gerekiyomuş benim ya. Çabucak zayıflamalıyım
Reflü yatağında delikler var nefes alır canım ama aşağı kayarsa orada delik yok.Mrb kızlar.az önce drdan çıktık.oğlum başını sürekli sağa çeviriyordu ve sola çevirmemek için direniyordu.tortikollis olabileceğini söyledi.başındada hafif şekil değişikliği başlamış.gece gündüz yüzüstü yatırmamı söyledi.reflü yatağı uygun olur mı ki? ani bebek ölümleri olabiliyor ya pozisyona bağlı.endişem var yinede.
Braun temazsiz kullanıyorum memnunumKizlar hangi marka ates ölçer kullaniosunuz ve memnun musunuz arkadasim yanimda o.alacak da size bir danisayim dedim.
Aynen cok sukur ki cevirebiliyrmus duzelir allahin izniyle..hayirli sonuclar alirsiniz insallah canim.sonucunu bizede yazarsinİnsallah cnm.kas kısalığı olduğunu düşünmüyorum.çünkü başını solada çevirebiliyor.diğer turlü olsa kasılır çeviremezdi.ama başındaki eğrilik bariz.kask tedavisine ihtiyacımız olabilir.
Hayırlısı olsun. Gurbette çocuk zor.Maddi problemin olmayacaksa kendin bak o zaman en güzeli. Bu günler geri gelmeyecek.Yok öğretmen değil malesef,polis memuru ama dediğim gibi bir gün çalışıp bir gün evde. Çalıştığı günlerde arkadaş idare eder bakarım diyor. Eminim çokta güzel ilgilenir. Ama işte Vandayız sıkıntılı bi yer. Allah korusun bi olay çıksa acil işe çağırıyolar o zaman ne olacak bilemiyorum. Laf söz işitir mi,sıkıntı olur mu? Neyse bakıp görcez. Çokta ara vermek istemiyorum okula da. Zaten geç atandım
Verirsin canım sen de emziriyorsun değil mi emzirmek çok yararlı bence kilo vermek için benim kaç gündür iştahım da yok açıkcası tatlıyı şekeri kesince istek azaldı.Ben 94 le Doğuma gittim, diyetisyene başlarken 84,5 dum bir hafta sonra 82,5 oldum devam ediyorum. Hedef 65-60 arası ama ilk hedef 75. Böyle bakınca ne kadar kilo vermem gerekiyomuş benim ya. Çabucak zayıflamalıyım
Evet fark ettim.bu akşam biraz burnu tıkalı gibi yine normal yatırdım.Reflü yatağında delikler var nefes alır canım ama aşağı kayarsa orada delik yok.
İçim gidiyor resmen işe başlamama daha 2 buçuk ay var nasıl evde bırakıp gitcem kuzuyu bilmiyorum. çok zor olacak eve döncem hop birkaç saat sonra uyucak doyamam bebeğime ya çok zorHayırlısı olsun. Gurbette çocuk zor.Maddi problemin olmayacaksa kendin bak o zaman en güzeli. Bu günler geri gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?