2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar selamlar, alerjilerimiz hakkında yazmak istedim. Alerji damlası kullandık 10 gündür alerjilerimiz geçmişti artık. İsilik gibi olsa da bunu arada sıcağa bağladım. Dün doktora gittik alerji damlasını keselim dedi doktor. Ve bugün yeniden çıkmaya başladı kızarıklıklar. Doktor özel bir mamaya (neocate) başkayacağız onu deneyelim dedi. Burada süt alerjisi olan arkadaşlar yazabilirler mi neler yapıyorlar neler kullanıyorlar..?

Tombul tombul memeler süt dolsuuunn
Zalımoy Kızım göbüşün doysun

Canım esinde öğretmense ve öğleden önce evdeyse o baksın. Emin ol kimse ondan daha merhametli davranmaz babası sonuçta. Biz oğlumu bu yaşına kadar hep öyle baktık. Şimdi 5.5 yaşında babasının okuluna anasinifina gidiyor.
Kizimi da birlikte büyütücez inşallah. Sabah esim öğleden sonra ben.

Yok öğretmen değil malesef,polis memuru ama dediğim gibi bir gün çalışıp bir gün evde. Çalıştığı günlerde arkadaş idare eder bakarım diyor. Eminim çokta güzel ilgilenir. Ama işte Vandayız sıkıntılı bi yer. Allah korusun bi olay çıksa acil işe çağırıyolar o zaman ne olacak bilemiyorum. Laf söz işitir mi,sıkıntı olur mu? Neyse bakıp görcez. Çokta ara vermek istemiyorum okula da. Zaten geç atandım

Anladm canm evet benm kiz da benimle baya oynuyo bazen :) koyup koyup yerinden geri aliyorm begusu :) bi duzen olcak zmanla insallah

Yarın beyin cerrahiyle fizik tedaviye gidicez.bakalım onlar ne diyecek.boynunu solada çevirebiliyor tamamen kilitlenmiş değil.ama sürekli aynı tarafa yattığından düz baş oluştu.yarınki drlarda illa yüzüstü yatacak derlerse mecburen yatırıcaz gerekirse başında nöbet beklicez.sonradan üzülmekten iyidir.

Valla ben de cok forsat bulamiyorm ama yavas yavas okuruz insallahh :) emzik almamasi durumu da zor evet benmki de cok zor kabul etti ama 2. Aydan sonra alistik. Agizda tuta tuta.
Ben de ayakta salliyorm canm ama siddetli degil oyle hafif hafif yani dert etmedm o kadr bi sekilde uyumasi lazm. Bazen de yanina uzaniyorm pis pis emzikle uyuyabiliyoruz.

Ilk zamanlar bizde de o skinti vardi surekli sag tarafina yatmak istiyordu.gunduzleride yine ayni sekil ana kucaginda filan bide gozu hep bendeydi.hep tersini yapmistim soluna gectim.gecelri destekleyerek filan yatrdim soluna cok sukur cok fazla ilerlemeden o aliskanligini biraktirdim.insallah sizinde duzelir canim.gecmis olsun .

Öyle mi sen kaç kilosun canım kaçla başladın hedef kaç
Ben 94 le Doğuma gittim, diyetisyene başlarken 84,5 dum bir hafta sonra 82,5 oldum devam ediyorum. Hedef 65-60 arası ama ilk hedef 75. Böyle bakınca ne kadar kilo vermem gerekiyomuş benim ya. Çabucak zayıflamalıyım

İnsallah cnm.kas kısalığı olduğunu düşünmüyorum.çünkü başını solada çevirebiliyor.diğer turlü olsa kasılır çeviremezdi.ama başındaki eğrilik bariz.kask tedavisine ihtiyacımız olabilir.

Ben 94 le Doğuma gittim, diyetisyene başlarken 84,5 dum bir hafta sonra 82,5 oldum devam ediyorum. Hedef 65-60 arası ama ilk hedef 75. Böyle bakınca ne kadar kilo vermem gerekiyomuş benim ya. Çabucak zayıflamalıyım

Ayyy bana yakinsin ama benm daha fenaa.. 97 ile doguma gittim. 86 ile ben de pazartesi gun spor ve dikkat etmeye basladmm... ilk hedef 75 asil hedef 60-65 arasi aynenn...

Reflü yatağında delikler var nefes alır canım ama aşağı kayarsa orada delik yok.

Aynen cok sukur ki cevirebiliyrmus duzelir allahin izniyle..hayirli sonuclar alirsiniz insallah canim.sonucunu bizede yazarsin

Hayırlısı olsun. Gurbette çocuk zor.Maddi problemin olmayacaksa kendin bak o zaman en güzeli. Bu günler geri gelmeyecek.

Verirsin canım sen de emziriyorsun değil mi emzirmek çok yararlı bence kilo vermek için benim kaç gündür iştahım da yok açıkcası tatlıyı şekeri kesince istek azaldı.

Hayırlısı olsun. Gurbette çocuk zor.Maddi problemin olmayacaksa kendin bak o zaman en güzeli. Bu günler geri gelmeyecek.
İçim gidiyor resmen işe başlamama daha 2 buçuk ay var nasıl evde bırakıp gitcem kuzuyu bilmiyorum. çok zor olacak eve döncem hop birkaç saat sonra uyucak doyamam bebeğime ya çok zor keşke daha fazla izin alabileceğim bir işim olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…