Bizimki plagiosefali olarak geçiyor.istanbulda bir merkez var kask tedavisi yapan.gerekirse oraya gitmeyi düşünüyorum ben.sizinki çok fazla değilse sola yatırmaya devam et.kontrolunde drunuza bi danış.ne kadar kaymış olduğuylada alakalı olabilir düzelmesi.Benim kızımda sağ tarafı daha düz gibi ama ben den başka kimse anlamıyor, ilk ay hep sağına yattı çünkü, şimdi de devamlı soluna yatırıyorum ama düzelmiyor sanki, acaba büyüdükçe düzelmez mi?
Kızlar selamlar, alerjilerimiz hakkında yazmak istedim. Alerji damlası kullandık 10 gündür alerjilerimiz geçmişti artık. İsilik gibi olsa da bunu arada sıcağa bağladım. Dün doktora gittik alerji damlasını keselim dedi doktor. Ve bugün yeniden çıkmaya başladı kızarıklıklar. Doktor özel bir mamaya (neocate) başkayacağız onu deneyelim dedi. Burada süt alerjisi olan arkadaşlar yazabilirler mi neler yapıyorlar neler kullanıyorlar..?
Hiç kimse yok mu yazabilecek olan
Cnm isilik gibi falan demissin de bizim kizinda yuzunde ozellikle cenesinde isilik gibi seyler var bi de poposunda kirmizi noktolar var taa derinlerde bu alerjiden mi oluyo yoksa ?Hiç kimse yok mu yazabilecek olan
Sanki böyle eşi daha çok kızmadı. Tövbe tövbe ya. Allah tan adam akıllı biriymiş. Ağlar ağlar susar dese gitti çocuk. Böyle cehalet olmaz. Benim durumum da benzerdi canım ben ücretsiz izin aldım. İlk yaptıklarını ben göreyim ek gida vs konusunda içim rahat etsin istedim. Program da uymayinca gönül rahatlığı ile aldım.Valla bende anlamadım. Nasıl bir cehalettir hastaneye götürmemek. Babası kızarsada kızsın çocuktan önemli değil ya. Arada ulaşabilirse ablamdan bilgi alırım inşallah bende çok merak ediyorum inşalşah bi sıkıntı çıkmaz. Nasıl üzüldüm anlatamam.
Ben bir de ikinci dönem okula başlayım diyordum. Bizim okul on dklık mesafede,öğleden sonrada süt izni kullansam saat 8.30-11.50 arası bebeğime bakacak birini bulurum diyordum. Babamız bir gün evde bir gün işte,işte olduğum günde idare ederle ben bakarım diyordu bende yinede bir kadın bulayım diye düşünüyordum. Bu olayı duyunca ya elin kadını çocuğumu düşürür eder haber vermezse Allah korusun. Ya hiç başlamıcam işe ya da eşim idare edecek çok kararsız kaldım. Siz yerimde olsanız napardınız? Bir akıl deyiverin. Düşünüyosun birşey ama bir de karşıdan duymak istiyosun
Ahahahhaha süper ya. Kopsun düğmeler yaşasın süt dolu kocaman memeler.Tombul tombul memelersüt dolsuuunn
Zalımoy Kızım göbüşün doysun
Bende alindan ateş ölçer var. Loobex marka. Ben memnunum. Yüksek ateşte bipbip diye uyarı bile veriyor.Kizlar hangi marka ates ölçer kullaniosunuz ve memnun musunuz arkadasim yanimda o.alacak da size bir danisayim dedim.
Ben görmedim canım. Gelen giden yok. Doktorum da sadece anne sütü alıyorsa 6 ay falan bekleme dedi.Kizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
Canim bende var ama ben anne sütü alıyor. Diyetle ilgili bizdeki şeyler. Ama onun haricinde yıkanırken başını kaynatilmis soğutulmuş ısıtılmış su ile yıka. Biberon ve emziği de. Bunlar da ishal e yol aciyormus. Bazen süt ürünleri alerjisidir dediğimiz durum enfeksiyon olabilir. Tek söyleyeceğim bu olabilir sana.Hiç kimse yok mu yazabilecek olan
ay osrma ben başladım dün işe müdürümle senelik izni konuşucam 40 gün snelik iznim var aslında rapor alıcaktım ama ona gönlü olurmu bilemem neyse dün ilk defa ayrı kaldık akşam almaya gittim yüzüme baklamdı şikayet ediyor ağlamıyor ama hiç bakmıyor konuşuyorum seviyorum yüzüne bakıyorum çeviriyor kafasını nasıl oturdu içime anlatamam eve geldik uyudu yolda uyanınca nası heyecanlanıyor mutlu oluyor görünce beni annemi bbasını atlamaya çalışıyor sıpa maalesef iş hayaı acı gerçekler insanı zorluyor işi özlemişim teyzesinde oldugu için içim rahat sürekli video attı ablam aklım kalmasın diye ama bu devlet izni neden 6 ay yapmıyorki çok tepkiliym 3 ay doğum iznimi olur yaa birde doğurun 3 tane 5 tane diyorlarya deli oluyorum anane ve bebek arasındaki bağ nasıl olacakİçim gidiyor resmen işe başlamama daha 2 buçuk ay var nasıl evde bırakıp gitcem kuzuyu bilmiyorum. çok zor olacak eve döncem hop birkaç saat sonra uyucak doyamam bebeğime ya çok zorkeşke daha fazla izin alabileceğim bir işim olsaydı
oku bol bol nazar duası ve evet herkese söyleyşp yazma akıllı bile olsa aglıyor gazı var eve anne ve babanın nazarı çok değermiş canımÇok haklısın ben yazarken sadece bizim kızları düşünüyorum bazen
Halbuki bir sürü insan bakıp okuyor
Dün gecede hep aklım yazdığımdaydı zaten
Yazdığım için böyle oldu diyip diyip kendimi suçluyordum
ay allah korusun salakmı bu yaa madem düşürdün hastenye götür gerizekalı ya bili olursa bebeğe alalhım yardım etsin yaa bu nasıl bir cahilliktir direk şikayet etsinler düşüreni sallamasını bunun hesabını kim verecekBiraz önce ablamla konuştuk. Bizim uzaktan bi akraba vardı. Onunda oğlu oldu 4 aylık şimdi. Evde kuran okutmuşlar. Çocuğu da gelinleri kucağında tutuyor. Gelinin kızı da kanepede uyuyor. Kanepede uyuyan çocuk yere düşecek gibi olunca gelin elindeki çocuğu unutup diğer eliyle kızını tutmaya çalışırken kucaktaki oğlan sırtüstü yere düşüyor. Ondan sonra bir ağlama bir ağlama,ateşi de çıkmış. Annesi babası duymasın kızar diye al eve götür. Ayağında sallaya sallaya ağlaması sussun diye uyut. Babası eve geliyor anlıyor bişey olduğunu. Annesi birşey yok diye geçiştirmiş. Sonra bu manzaraya şahit olan diğer gelin dayanamayıp kocasına diyor. O da eğer çocuğa bişey olursa sizde mesulsünüz gidip diyelim diyorlar. Babasına güzelce anlatmışlar,o da ben anlamıştım zaten bu kadar ağlamasından demiş. Hastaneye götürüyorlar. Tomografi falan çekiliyor meğer düşünce kafatası çatlamış. Annesi ayağında sallarken kemikler iyice beyne zarar vermiş. Doktor şimdilik bekleyip görcez diye eve yollamış. Keşke daha önce getirseydiniz,ayakta sallamasaydınız demiş.
Duyunca bir üzüldüm ki anlatamam. Hanımlar aman dikkat edelim. Bende bazen evde iş görcem diye tek elle tutuyodum kızımı. Artık tövbe tutmam öyle,gözüm korktu. Allah'ım şifa versin inşallah.
Biraz önce ablamla konuştuk. Bizim uzaktan bi akraba vardı. Onunda oğlu oldu 4 aylık şimdi. Evde kuran okutmuşlar. Çocuğu da gelinleri kucağında tutuyor. Gelinin kızı da kanepede uyuyor. Kanepede uyuyan çocuk yere düşecek gibi olunca gelin elindeki çocuğu unutup diğer eliyle kızını tutmaya çalışırken kucaktaki oğlan sırtüstü yere düşüyor. Ondan sonra bir ağlama bir ağlama,ateşi de çıkmış. Annesi babası duymasın kızar diye al eve götür. Ayağında sallaya sallaya ağlaması sussun diye uyut. Babası eve geliyor anlıyor bişey olduğunu. Annesi birşey yok diye geçiştirmiş. Sonra bu manzaraya şahit olan diğer gelin dayanamayıp kocasına diyor. O da eğer çocuğa bişey olursa sizde mesulsünüz gidip diyelim diyorlar. Babasına güzelce anlatmışlar,o da ben anlamıştım zaten bu kadar ağlamasından demiş. Hastaneye götürüyorlar. Tomografi falan çekiliyor meğer düşünce kafatası çatlamış. Annesi ayağında sallarken kemikler iyice beyne zarar vermiş. Doktor şimdilik bekleyip görcez diye eve yollamış. Keşke daha önce getirseydiniz,ayakta sallamasaydınız demiş.
Duyunca bir üzüldüm ki anlatamam. Hanımlar aman dikkat edelim. Bende bazen evde iş görcem diye tek elle tutuyodum kızımı. Artık tövbe tutmam öyle,gözüm korktu. Allah'ım şifa versin inşallah.
Ben sadece hamur ,tatlı işlerini bıraktım lunem
Kendimi kesinlikle aç bırakmıyorum
7 den sonra bişey yemezdim
Cetrinanın dediğini uyguluyorum artık 7 den sonrada saat başı bir meyve yada çay içiyorum
Benim zaten diğer çocuklarımdan en fazla 3 ay sürtmüştü sonra çekmişti süt kendini ,şimdi aynısı oluyor , elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım
Bende wc ye gitmek istiyorum ,donuma edecem şimdi
Kolumda Derin uyumasını bekliyorum
Değilse bütün çaba boşa gidecek
Hiç kimse yok mu yazabilecek olan
Kesinlikle kolaylık sağlanmalı.6040
ay osrma ben başladım dün işe müdürümle senelik izni konuşucam 40 gün snelik iznim var aslında rapor alıcaktım ama ona gönlü olurmu bilemem neyse dün ilk defa ayrı kaldık akşam almaya gittim yüzüme baklamdı şikayet ediyor ağlamıyor ama hiç bakmıyor konuşuyorum seviyorum yüzüne bakıyorum çeviriyor kafasını nasıl oturdu içime anlatamam eve geldik uyudu yolda uyanınca nası heyecanlanıyor mutlu oluyor görünce beni annemi bbasını atlamaya çalışıyor sıpa maalesef iş hayaı acı gerçekler insanı zorluyor işi özlemişim teyzesinde oldugu için içim rahat sürekli video attı ablam aklım kalmasın diye ama bu devlet izni neden 6 ay yapmıyorki çok tepkiliym 3 ay doğum iznimi olur yaa birde doğurun 3 tane 5 tane diyorlarya deli oluyorum anane ve bebek arasındaki bağ nasıl olacak
Atak beni kırıp geçiriyor vallaBugün buralar pek sessiz :) atak anneleri nasıl gidiyor durumlar :)
Bugün buralar pek sessiz :) atak anneleri nasıl gidiyor durumlar :)
ben girmuyom canim 40 basi olmustum o kadar.
Ay ben de bazen ozellikle uyku oncesi gezerek emziriyorm. Aglama krizi bi tutarsa Allahhhh....
Ay bulgur ye tabi de aman diim kisir yeme pek. Ben biraz fazla yedim gazdna ne hale gelmisti yavrummm...
Ben de olmadm canm. Olsaydik keskem rahatlar mutdik acebaaa??
Ben geçen ay oldum 31 gün sonra bu ay yine oldum dün bitti
Eskiden 28 günde bir adet olurdum düzen ya değişti yada yerine daha oturamadı 31 e çıktım
Emaiteirken herkeste farklı oluyor canım 1 yıl adet olmayanlarda var
Nefesiz kalırda ondan durur
Sonra gene ağlar merak etme
Hee ortalık bim market dolu burda
Bim ne ya
Sporun süttü azalttığını hiç duymadım daha önce
Yürüyüşte yapıyorum hergün 1 saat ona bakarsak.
Diğer yazdıklarını uygulamaya çalışıyorum tşk canım .
Daha yeni senin dediğin şekil sakinleştirdim
Ayakta gezerek memeyi verdim sustu çok şükür
Biraz dalınca yavaşça benim yatağa serildik
Gel gelelim koluma göğüsüme yapışık yatıyor şuan ,yerine nasıl koyacağım diye düşünüyorum
Heran hortlicak gibi duruyor
Ah be amcam spor yapcak adam lazim
Mehmet Ali suan 76 gunluk canimtugbayhan cnm bebegin kac aylik ben dun adet gormeye basladim bebegim suan tam 3 bucuk aylik oncesinde iki kez birer gun hafif lekeler geldi adet sandim devamı gelmedi dun artik sular seller gibi basladi adetim ki benim normalde de cok olur polikistik over oldugum icin
Cnm isilik gibi falan demissin de bizim kizinda yuzunde ozellikle cenesinde isilik gibi seyler var bi de poposunda kirmizi noktolar var taa derinlerde bu alerjiden mi oluyo yoksa ?
Yaa hepte normal dogumlular mi olmamis gibi sanki. Keske olsaydik yuzum gozum sivilceden gozukmuyo. Ben erkenlikte tek bir sivilce cikarmis insan degilim. Hele adetlerimde yuzumde tek bisi cikmazdi biktirdi beni olsamd kurrtulsam..Ben görmedim canım. Gelen giden yok. Doktorum da sadece anne sütü alıyorsa 6 ay falan bekleme dedi.
Kız senin atağa daha var şimdiden düşünüp canını sıkma. Hayırlısı ile geçer.Bugün buralar pek sessiz :) atak anneleri nasıl gidiyor durumlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?