2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizimki plagiosefali olarak geçiyor.istanbulda bir merkez var kask tedavisi yapan.gerekirse oraya gitmeyi düşünüyorum ben.sizinki çok fazla değilse sola yatırmaya devam et.kontrolunde drunuza bi danış.ne kadar kaymış olduğuylada alakalı olabilir düzelmesi.

Hiç kimse yok mu yazabilecek olan

tugbayhan cnm bebegin kac aylik ben dun adet gormeye basladim bebegim suan tam 3 bucuk aylik oncesinde iki kez birer gun hafif lekeler geldi adet sandim devamı gelmedi dun artik sular seller gibi basladi adetim ki benim normalde de cok olur polikistik over oldugum icin
Cnm isilik gibi falan demissin de bizim kizinda yuzunde ozellikle cenesinde isilik gibi seyler var bi de poposunda kirmizi noktolar var taa derinlerde bu alerjiden mi oluyo yoksa ?

Sanki böyle eşi daha çok kızmadı. Tövbe tövbe ya. Allah tan adam akıllı biriymiş. Ağlar ağlar susar dese gitti çocuk. Böyle cehalet olmaz. Benim durumum da benzerdi canım ben ücretsiz izin aldım. İlk yaptıklarını ben göreyim ek gida vs konusunda içim rahat etsin istedim. Program da uymayinca gönül rahatlığı ile aldım.

Tombul tombul memeler süt dolsuuunn
Zalımoy Kızım göbüşün doysun
Ahahahhaha süper ya. Kopsun düğmeler yaşasın süt dolu kocaman memeler.
Kizlar hangi marka ates ölçer kullaniosunuz ve memnun musunuz arkadasim yanimda o.alacak da size bir danisayim dedim.
Bende alindan ateş ölçer var. Loobex marka. Ben memnunum. Yüksek ateşte bipbip diye uyarı bile veriyor.

Canim bende var ama ben anne sütü alıyor. Diyetle ilgili bizdeki şeyler. Ama onun haricinde yıkanırken başını kaynatilmis soğutulmuş ısıtılmış su ile yıka. Biberon ve emziği de. Bunlar da ishal e yol aciyormus. Bazen süt ürünleri alerjisidir dediğimiz durum enfeksiyon olabilir. Tek söyleyeceğim bu olabilir sana.

6040
ay osrma ben başladım dün işe müdürümle senelik izni konuşucam 40 gün snelik iznim var aslında rapor alıcaktım ama ona gönlü olurmu bilemem neyse dün ilk defa ayrı kaldık akşam almaya gittim yüzüme baklamdı şikayet ediyor ağlamıyor ama hiç bakmıyor konuşuyorum seviyorum yüzüne bakıyorum çeviriyor kafasını nasıl oturdu içime anlatamam eve geldik uyudu yolda uyanınca nası heyecanlanıyor mutlu oluyor görünce beni annemi bbasını atlamaya çalışıyor sıpa maalesef iş hayaı acı gerçekler insanı zorluyor işi özlemişim teyzesinde oldugu için içim rahat sürekli video attı ablam aklım kalmasın diye ama bu devlet izni neden 6 ay yapmıyorki çok tepkiliym 3 ay doğum iznimi olur yaa birde doğurun 3 tane 5 tane diyorlarya deli oluyorum anane ve bebek arasındaki bağ nasıl olacak

oku bol bol nazar duası ve evet herkese söyleyşp yazma akıllı bile olsa aglıyor gazı var eve anne ve babanın nazarı çok değermiş canım

ay allah korusun salakmı bu yaa madem düşürdün hastenye götür gerizekalı ya bili olursa bebeğe alalhım yardım etsin yaa bu nasıl bir cahilliktir direk şikayet etsinler düşüreni sallamasını bunun hesabını kim verecek

Canım bu mesajını dun okudum şaştım kaldım ya nasıl bi düşüncedir düşen çocuğu uyutmak ölse de aman ben görmedim diyecek sanki. Öyle bir durumda hemen hastaneye koşulur anladığım kadarıyla hafif te düşmemiş.. sen haber alınca bize de yaz canım. Allahım inşallah bisey olmaz.

Aklında hep 3. Ayda kesilen sütun geliyordur canım yine kesilecek diye düşünme. Sut üretiminin en önemli unsuru bebek emdiğinde sütün olduğunu düşünmen. Ben aksama kadar ac da kalsam bunun sütü etkileyeceğini düşünmüyorum. Tek etkilendiği zamanlar birilerinin gelip te sütun yok mu acaba demesi oluyordu inan ki.

Birde emzirme ile ilgili olarak şu hesabı incelemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Sayfadaki videolarda emen bebekleri görünce bile sızlıyor memeler..

https://www.instagram.com/emzirmedestektimi/

Bende wc ye gitmek istiyorum ,donuma edecem şimdi
Kolumda Derin uyumasını bekliyorum
Değilse bütün çaba boşa gidecek

Esim geçen gün halime acıdı yapabilecegim bisey var mi diye sordu. Kıpırdayamıyorum benden tuvalete hortum çek dedim

Galiba okuyanlar vadir bilgisi olan diyip geçiyor canım. Çünkü pek az vardı burda alerjisi olan ama benim okuduklarımda bisey kullanmaktan daha çok yediklerini kısıtlıyor hiçbirinde damla ilaç vs kullanan yoktu. Eğer fikir almak istersen face de "anne destek ekibi" ya da "emziren anneler" grubuna bakmani tavsiye ederim

Kesinlikle kolaylık sağlanmalı.
Şu anki düzenlemeler yetersiz.

ben girmuyom canim 40 basi olmustum o kadar.

Uyumakkk istiyorummmm.
Uyu Ipek'im uyuuu..

tugbayhan bende olmadım.

Nefesiz kalırda ondan durur
Sonra gene ağlar merak etme

Ah be amcam spor yapcak adam lazim
Mehmet Ali suan 76 gunluk canim
Ben görmedim canım. Gelen giden yok. Doktorum da sadece anne sütü alıyorsa 6 ay falan bekleme dedi.
Yaa hepte normal dogumlular mi olmamis gibi sanki. Keske olsaydik yuzum gozum sivilceden gozukmuyo. Ben erkenlikte tek bir sivilce cikarmis insan degilim. Hele adetlerimde yuzumde tek bisi cikmazdi biktirdi beni olsamd kurrtulsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…