2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canm senin geçti mi kanaman?neler yapı

midem çok kötü kızlar işe zorla geliyorum 8. haftamdayım asıl bundan sonra başlayacak biliyorum 2. hamilelelğim ve en ufak değişiklik yok nasıl birşey anlamıyorum((zencefilli şeker dediler nerden bulucam premesis kullandım oda fayda etmedi mide bulantısı çok zor hele evde bir çocuğun vede çalışmak zorunda olduğun bir işin varsa :(

Benim ilk çocuk,aynı sen gibiyim.sabah kalkmak işe gelmek,gece mide yüzünden bir gram uyku uyuma,sürekli yemek seçiyorum. hiçbirşey yiyemiyorum.iş yerindeki yemekleri bile yiyemiyorum.sürekli kendime sandwic ekmek söylüyorum dışardan,evdeykende meyvelerle idare etmeye çalışıyorum. Allhım inş 12. haftada bu ortadan kalkar..

Cnm allah çalışan annelere sabır versin çok zor ya ben evde bile zorluk çekiyorum
C candy1907 canım teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En çok da akşamları oğlumla yoruluyorum. Kıyamıyorum birtaneme sürekli oyun oynamak istiyor. Hareketli bir çocuk da üstüme atlıyor zıplıyor:) yorulmak bilmiyor. inşallah bebeğimi düşürmeden sağlıklı bir doğum yapabilirim.

Merhaba kızlar folik asit ne zamana kdr kullanıcaktık unuttum ben

merhaba kızlar benim de midem cok bulanıyor hiç bişey yemek istemiyorum ve cok uykum geliyor tabi ki.. işte olunca da bunlar cok zor oluyor..

ekmek diyince bile midem bulanıyor kokusu herşeyi allaha güç gitmesin hiçbişey görmek istemiyorum kraker de denedim yokk unlu şeyler midemi bulandırıyor leblebi hepsi yoğurt felan yedim onuda artık midem almaz oldu az bişey yesem canım geliyor en azından yoksa düşüyorum hemen yatak döşek kızım daha küçük direçnli olmam gerek süreklide yanıma gelip sarılıp öpüyor beni hasta görünce:(((

benımde yenilerde başladı bulantı hiç zorlama kendini naneli şeker kek ve pohaça iyi geliyor elma denicem.
maden suyu iç canım en azından vitaminli bir sıvı

6+1gunlugum cok sukur bulantim yok bende mi anormallik var sizleri boyle gorunce yada daha erkenmi baslamasi icin?

6+1gunlugum cok sukur bulantim yok bende mi anormallik var sizleri boyle gorunce yada daha erkenmi baslamasi icin?

benim 6+6 ken başladı canım.öncesine kadar gayet iştahlıydım. çok mutluydum hatta rahat geçicek diye inş bulanmaz çok zor

benimde bulanmıyor canım.. ayrıca bu benim 2.hamileliğim ilk hamileliğimde de bu haftalarda bulantım olmamıştı zaten.. 8.hafta itibariyle anca başlar diye düşünüyorum ben..

gerçek mide bulantısı insanı lavaboda ayıramıyor inanki ben yaşadım biliyorum

özcan kara şanmed. 2 3 defa gittim ilgiliydi baya.
Canim oneriyomusun yani bn metrolife da veysel toprak gittim ama pek beğenmedim bi daha ki ne ona bakım iyi bi dr bulursan bana da şöyle :)bide muayene ücreti nekadar

Günaydın kızlarrr benim dün yediğim kofte ekmek arasında soğan :) sabaha kadar canımı okudu tabi ki migdem asit doldu çok geç uyuyabildim ancak kalktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…