Canm senin geçti mi kanaman?neler yapıBen gözümle gördüm o kanın nasıl geldiğinide kesilmesini bekleyemeden bakmayı bıraktım. O kadar çoktu ki adette öyle gelmiyordu. Çeşmeden akan suyla farkı yoktu. Bir gün öyleydi. Ben bittim de bebeğime bişey olmadı çok şükür
Tmm tatlım :) :)Ekle ekle. Burda takvim var dir dusecek ya da dusmeyecek diye bisey yok. Konusmustuk hatta senle. Koy kız ohh miss
cnm benım kanama olmuştu ya erkene alcaz dedı bu cumaya kalp atışını görmek ıcın cagırdı bakalım ıns goruruz :)Günaydın anne adaylarıayın 14 dü bi gelmiyorya kalp atışını dinliyecegiz
benim bulantım yok ama acayip uykum geliyor, ayakta uyuyorum nerdeyse...benim de çok mide bulantım var, iş yerinde henüz paylaşmadım erken diye düşündüm ama ulu orta öğürmeye kusmaya başlayınca mecburen söylemek zorunda kalacağım.
midem çok kötü kızlar işe zorla geliyorum 8. haftamdayım asıl bundan sonra başlayacak biliyorum 2. hamilelelğim ve en ufak değişiklik yok nasıl birşey anlamıyorum((zencefilli şeker dediler nerden bulucam premesis kullandım oda fayda etmedi mide bulantısı çok zor hele evde bir çocuğun vede çalışmak zorunda olduğun bir işin varsa : (
C candy1907 canım teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En çok da akşamları oğlumla yoruluyorum. Kıyamıyorum birtaneme sürekli oyun oynamak istiyor. Hareketli bir çocuk da üstüme atlıyor zıplıyor:) yorulmak bilmiyor. inşallah bebeğimi düşürmeden sağlıklı bir doğum yapabilirim.Cnm allah çalışan annelere sabır versin çok zor ya ben evde bile zorluk çekiyorum
Merhaba kızlar folik asit ne zamana kdr kullanıcaktık unuttum ben
özcan kara şanmed. 2 3 defa gittim ilgiliydi baya.Tatlım bizde aynı burda işimiz ondan urfadayiz . Sen merkezde misin hangi dr a gidion bnm iyi bi dr bulmam lazım ya
ekmek diyince bile midem bulanıyor kokusu herşeyi allaha güç gitmesin hiçbişey görmek istemiyorum kraker de denedim yokk unlu şeyler midemi bulandırıyor leblebi hepsi yoğurt felan yedim onuda artık midem almaz oldu az bişey yesem canım geliyor en azından yoksa düşüyorum hemen yatak döşek kızım daha küçük direçnli olmam gerek süreklide yanıma gelip sarılıp öpüyor beni hasta görünce:Benim ilk çocuk,aynı sen gibiyim.sabah kalkmak işe gelmek,gece mide yüzünden bir gram uyku uyuma,sürekli yemek seçiyorum. hiçbirşey yiyemiyorum.iş yerindeki yemekleri bile yiyemiyorum.sürekli kendime sandwic ekmek söylüyorum dışardan,evdeykende meyvelerle idare etmeye çalışıyorum. Allhım inş 12. haftada bu ortadan kalkar..
ekmek diyince bile midem bulanıyor kokusu herşeyi allaha güç gitmesin hiçbişey görmek istemiyorum kraker de denedim yokk unlu şeyler midemi bulandırıyor leblebi hepsi yoğurt felan yedim onuda artık midem almaz oldu az bişey yesem canım geliyor en azından yoksa düşüyorum hemen yatak döşek kızım daha küçük direçnli olmam gerek süreklide yanıma gelip sarılıp öpüyor beni hasta görünce:(((
6+1gunlugum cok sukur bulantim yok bende mi anormallik var sizleri boyle gorunce yada daha erkenmi baslamasi icin?
6+1gunlugum cok sukur bulantim yok bende mi anormallik var sizleri boyle gorunce yada daha erkenmi baslamasi icin?
Canim oneriyomusun yani bn metrolife da veysel toprak gittim ama pek beğenmedim bi daha ki ne ona bakım iyi bi dr bulursan bana da şöyle :)bide muayene ücreti nekadarözcan kara şanmed. 2 3 defa gittim ilgiliydi baya.
sağol canım roka istanbul da zaten var bu değişik bişey sirkeyle flan yapılıyo bazı pazarlarda satılıyo ve genelde parklarda oluyo :) haber saldım dört bir yanaRoka bu , bulabilirsin hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum. İstersen kargo ile yollarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?