2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim onunla alakalı olmayabilir. Bende sivilce yok.

Aynen ben de çok zor bir gece geçirdim saat 2 de uyandı uykusu açıldı her ne hikmetse sağa sola bakmaya gülmeye başladı memede durmadı böyle olunca ben yatağa koyup konuşmadan uykusunun gelmesini bekliyorum uykusu gelince huysuzlanıyor alıp emziriyorum tam 4 te geri uyudu ya 2 saat durdu gündüz bile daha sık uykusu geliyo. ardından 1 saat sonra 5 te yine kalktık. bugün saat 7 buçukta uyandı daha yatırmadım ama o belki işe yarar bu gece bakalım bi haftadır atak mıdır nedir hep böyle.

Bende ayni seyleri yasadim hemen hemen,gece 15 kere uyandi,yok mama aliyor yarim saat sonra tekrar uyaniyor,offf deliricektim,bizimkide 2 den sonra basladi,sabah babasi giderken uyandi agucuk gugucuk sanki gece uyumayan o degilmis gibiydi,az once 1. Uykusunu yaptik 1 saat oynadik yine uykusu geldi,gorunmeden besiginde saliyorum simdi.

oku bol bol nazar duası ve evet herkese söyleyşp yazma akıllı bile olsa aglıyor gazı var eve anne ve babanın nazarı çok değermiş canım

:)) wc ye hortum çek fikri çok güzelmiş
Paylaşımını kontrol edeceğim tşk ederim.
Bende tatlı ,hamur kesmekle sütün azalacağına inanmıyorum
Tamamen psikolojiktir Seninde dediğin gibi

Gittim gittim ama ne işkenceyle sıyrılıp gittim

Gittim gittim ama ne işkenceyle sıyrılıp gittim
Ala korku filmi. Ses çıkınca ya da kipirdayinca çocuk uyandı mi diye kontrol etmek. Harvey Kaarp in bir lafı var. Ebevenlik tamam oldu dediğin anda tekrar başa dönmektir. Diye. çok doğru çok.

Ben hep multitabs kullandım çok şükür bi sorun yasamadım ilaç evet tatlı ben tattım ama sütümde tatlı onuda tattım bizim oğlan tatlı seviyo bi sorun yaşamadık Balgamlı Öksürük konusunda Dr doğru Demiş bizde hastalara öyle yapardık sırtına günde 2 defa falan tapotman yapardık yani şöyleki elini kubbe gibi yapıp pat pat vuruyosun sırta balgam yerinden ayrılıp öksürükle atılıyo bebişine çok gecmiş olsun cnm inş bi daha hasta olmaz

Canim onunla alakalı olmayabilir. Bende sivilce yok.
Hani bunyeden bunyeye degisiyo ya bende ona yordum canim. Bende agri filanda olmazdi cok nadir mesela oldumu kivrandirirdi ama geneli agrisiz regl gecirirdim. Belkide olmamak bana etki yapti baska birsey konduramiyorum hep yedigim ictigim seyler yani. Alnim hep yara bere icinde, hamilelikten beri boyleyim.

Ay içim acıdı resmen çok üzüldüm nasıl akıl edemeyip sussun diye uğraşırlar ya hemen hastaneye götürmek yerine !!! Anne babası kim bilir ne durumda şimdi ben doğum yapalı 4-5 gün olmuştu ablam yigenimle bendeydi ben daha toparlayamadıgım için ablam oğlumla ilgilenirken kendi oğlu yataktan düştü kafasını vurdu ben sebep oldum diye o kadar Ağladım ki hastaneye götürmeyide teklif ettim ama çok şükür bişey olmadı ama vicdan azabından Öldüm

Cok teşekkür ederim Cnm sagolasın cok şükür daha iyiyiz

bi karikatürde bile gözlerim doluyor hala lohusa depresyonu mu buu çalışıyorum ve çocuklarımı çok ama çook özlüyorum
Lohusalik degilde annelik bunun adi sanirim canim .ben bile evdeyim oglen uykuya yatrdigimda burnumda tutuyor kokusu ki calisinca daha da zor olur allah yardimcisi olsun calisan annlerin ve evlatlarinin

Canım merhaba öncelikle gecmiş olsun süt alerjisi olduğu kanaatine Nasıl vardınız?sadece süt alerjisi mi alerji şurubu kullanmak yerine neye alerjisi varsa onu bulup onu beslenmenden çıkarmak gerekiyor Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…