Canim onunla alakalı olmayabilir. Bende sivilce yok.Ah be amcam spor yapcak adam lazim
Mehmet Ali suan 76 gunluk canim
Yaa hepte normal dogumlular mi olmamis gibi sanki. Keske olsaydik yuzum gozum sivilceden gozukmuyo. Ben erkenlikte tek bir sivilce cikarmis insan degilim. Hele adetlerimde yuzumde tek bisi cikmazdi biktirdi beni olsamd kurrtulsam..
Aynen ben de çok zor bir gece geçirdim saat 2 de uyandı uykusu açıldı her ne hikmetse sağa sola bakmaya gülmeye başladı memede durmadı böyle olunca ben yatağa koyup konuşmadan uykusunun gelmesini bekliyorum uykusu gelince huysuzlanıyor alıp emziriyorum tam 4 te geri uyudu ya 2 saat durdu gündüz bile daha sık uykusu geliyo. ardından 1 saat sonra 5 te yine kalktık. bugün saat 7 buçukta uyandı daha yatırmadım ama o belki işe yarar bu gece bakalım bi haftadır atak mıdır nedir hep böyle.hayalimsin1 tuvalete gitmeyi basardin mi uyanmadan kızın?
goooody aşırı zorrr bir gece geçirdim. Off Allah'ım. Nasil olacak şu duzen isi? Benimki artık doyunca memeyi birakmaya memeyle oynamaya başladı uykuya geçirmem coook daha zorlasti
Bende ayni seyleri yasadim hemen hemen,gece 15 kere uyandi,yok mama aliyor yarim saat sonra tekrar uyaniyor,offf deliricektim,bizimkide 2 den sonra basladi,sabah babasi giderken uyandi agucuk gugucuk sanki gece uyumayan o degilmis gibiydi,az once 1. Uykusunu yaptik 1 saat oynadik yine uykusu geldi,gorunmeden besiginde saliyorum simdi.Aynen ben de çok zor bir gece geçirdim saat 2 de uyandı uykusu açıldı her ne hikmetse sağa sola bakmaya gülmeye başladı memede durmadı böyle olunca ben yatağa koyup konuşmadan uykusunun gelmesini bekliyorum uykusu gelince huysuzlanıyor alıp emziriyorum tam 4 te geri uyudu ya 2 saat durdu gündüz bile daha sık uykusu geliyo. ardından 1 saat sonra 5 te yine kalktık. bugün saat 7 buçukta uyandı daha yatırmadım ama o belki işe yarar bu gece bakalım bi haftadır atak mıdır nedir hep böyle.
oku bol bol nazar duası ve evet herkese söyleyşp yazma akıllı bile olsa aglıyor gazı var eve anne ve babanın nazarı çok değermiş canım
hayalimsin1 tuvalete gitmeyi basardin mi uyanmadan kızın?
goooody aşırı zorrr bir gece geçirdim. Off Allah'ım. Nasil olacak şu duzen isi? Benimki artık doyunca memeyi birakmaya memeyle oynamaya başladı uykuya geçirmem coook daha zorlasti
Ala korku filmi. Ses çıkınca ya da kipirdayinca çocuk uyandı mi diye kontrol etmek.Gittim gittim ama ne işkenceyle sıyrılıp gittim
Ben hep multitabs kullandım çok şükür bi sorun yasamadım ilaç evet tatlı ben tattım ama sütümde tatlı onuda tattım bizim oğlan tatlı seviyo bi sorun yaşamadık Balgamlı Öksürük konusunda Dr doğru Demiş bizde hastalara öyle yapardık sırtına günde 2 defa falan tapotman yapardık yani şöyleki elini kubbe gibi yapıp pat pat vuruyosun sırta balgam yerinden ayrılıp öksürükle atılıyo bebişine çok gecmiş olsun cnm inş bi daha hasta olmazKızlar selam hepinize umarım her şey yolundadır.yaklasık1 aydır hastalıklar peşimizi bırakmadı kızımın 1 aydır geçmeyen gürültülü ishali başladı kaka tahlilinde mikrop vs çıkmadı sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 7 adet antibiyotik iğne olduk ardından babamız grip oldu bize geçti kızımda balgamlı öksürük başladı oksijen hava desteği aldık bronşit deyip iğneler öksürük şurubu bir sürü ilac verip yolladı Dr lar.dogru düzgün Dr bulamadım.bugun harika bir Dr buldum şimdi gelelim doğru bilinen yanlışlara belli faydası olur sizlere de...idrar yolu enfeksiyonunda 7 iğne Bebek için fazla 3 adet yaptırıp tekrar idrar testi yapmalı ona göre antibiyotik iğnenin devamı konuşulmalıymış.balgamlı öksürük durumunda öksürük şurubu kullanmak en büyük yanlıs çünkü şurup öksürüğü kesip balgam kalıp hırıltıya çevirirmiş oysaki cocuk öksürmesen balgamı çıkaramaz ki biz bunu yaşadık.öksürük olduğunda şurup kullanmak yerine cocuk günde iki defa 15 er dk banyo da Buhara sokulmalı ve dize yatırılıp hafif hafif gaz çıkarır gibi sırtına vurmalı balgam yumuşayıp çıkıyor.1 aydır geçmeyen ishalimiz in nedeni alerjik miş liste verdi bu besinler i beslenmemden 14 gün çıkarıp 14 gün sonunda her besini 3 gün kuralı ile yiyip kakayı gözlemleyip neye alerjisi olduğunu bulup onu asla yemeyeceğim kızıma da ek gıda da yedirmeyeceğiz.sadece anne sütü alan bebekler asla vitamin olarak multitabs kullanmamalı çünkü tatlı bir tadı olup emme isteksizliği meme reddi yasatırmış mama kullananlar kullanabilir.mono d vit sabah aksam 3 er damla kullanılmalı anne sütü alanlar için en iyi vitaminmiş.her Bebek kaka sorunu olsun ya da olmasın maflor gibi prebiyotik kullanmalı.mukuslu ishal sorunu olup alerjik olduğunu düşünen annelerle listeyi paylaşabilirim
Hani bunyeden bunyeye degisiyo ya bende ona yordum canim. Bende agri filanda olmazdi cok nadir mesela oldumu kivrandirirdi ama geneli agrisiz regl gecirirdim. Belkide olmamak bana etki yapti baska birsey konduramiyorum hep yedigim ictigim seyler yani. Alnim hep yara bere icinde, hamilelikten beri boyleyim.Canim onunla alakalı olmayabilir. Bende sivilce yok.
Ay içim acıdı resmen çok üzüldümBiraz önce ablamla konuştuk. Bizim uzaktan bi akraba vardı. Onunda oğlu oldu 4 aylık şimdi. Evde kuran okutmuşlar. Çocuğu da gelinleri kucağında tutuyor. Gelinin kızı da kanepede uyuyor. Kanepede uyuyan çocuk yere düşecek gibi olunca gelin elindeki çocuğu unutup diğer eliyle kızını tutmaya çalışırken kucaktaki oğlan sırtüstü yere düşüyor. Ondan sonra bir ağlama bir ağlama,ateşi de çıkmış. Annesi babası duymasın kızar diye al eve götür. Ayağında sallaya sallaya ağlaması sussun diye uyut. Babası eve geliyor anlıyor bişey olduğunu. Annesi birşey yok diye geçiştirmiş. Sonra bu manzaraya şahit olan diğer gelin dayanamayıp kocasına diyor. O da eğer çocuğa bişey olursa sizde mesulsünüz gidip diyelim diyorlar. Babasına güzelce anlatmışlar,o da ben anlamıştım zaten bu kadar ağlamasından demiş. Hastaneye götürüyorlar. Tomografi falan çekiliyor meğer düşünce kafatası çatlamış. Annesi ayağında sallarken kemikler iyice beyne zarar vermiş. Doktor şimdilik bekleyip görcez diye eve yollamış. Keşke daha önce getirseydiniz,ayakta sallamasaydınız demiş.
Duyunca bir üzüldüm ki anlatamam. Hanımlar aman dikkat edelim. Bende bazen evde iş görcem diye tek elle tutuyodum kızımı. Artık tövbe tutmam öyle,gözüm korktu. Allah'ım şifa versin inşallah.
Ben daha görmedimKizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
İyiyim prenses sen nasılsın valla ya hepimiz aynı durumdayız özledim kız seni Bebiş nasılAyy hepsi cok guzelll... ama sondaki tam beni anlatiyor dedigime gore hepimiz ayni durumdayiz :) supersinn kralicee...
Nasilsinn??
bi karikatürde bile gözlerim doluyor hala lohusa depresyonu mu buu
Cok teşekkür ederim Cnm sagolasın cok şükür daha iyiyizBen hep multitabs kullandım çok şükür bi sorun yasamadım ilaç evet tatlı ben tattım ama sütümde tatlı onuda tattım bizim oğlan tatlı seviyo bi sorun yaşamadık Balgamlı Öksürük konusunda Dr doğru Demiş bizde hastalara öyle yapardık sırtına günde 2 defa falan tapotman yapardık yani şöyleki elini kubbe gibi yapıp pat pat vuruyosun sırta balgam yerinden ayrılıp öksürükle atılıyo bebişine çok gecmiş olsun cnm inş bi daha hasta olmaz
Lohusalik degilde annelik bunun adi sanirim canim .ben bile evdeyim oglen uykuya yatrdigimda burnumda tutuyor kokusu ki calisinca daha da zor olur allah yardimcisi olsun calisan annlerin ve evlatlarininbi karikatürde bile gözlerim doluyor hala lohusa depresyonu mu buuçalışıyorum ve çocuklarımı çok ama çook özlüyorum
Canım merhaba öncelikle gecmiş olsun süt alerjisi olduğu kanaatine Nasıl vardınız?sadece süt alerjisi mi alerji şurubu kullanmak yerine neye alerjisi varsa onu bulup onu beslenmenden çıkarmak gerekiyor Can'ımKızlar selamlar, alerjilerimiz hakkında yazmak istedim. Alerji damlası kullandık 10 gündür alerjilerimiz geçmişti artık. İsilik gibi olsa da bunu arada sıcağa bağladım. Dün doktora gittik alerji damlasını keselim dedi doktor. Ve bugün yeniden çıkmaya başladı kızarıklıklar. Doktor özel bir mamaya (neocate) başkayacağız onu deneyelim dedi. Burada süt alerjisi olan arkadaşlar yazabilirler mi neler yapıyorlar neler kullanıyorlar..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?