Annemi çok özledim
Atak beni kırıp geçiriyor valla
Kız senin atağa daha var şimdiden düşünüp canını sıkma. Hayırlısı ile geçer.
Canım seninkinin kakası düzene girdi mi?
İyiyim prenses sen nasılsın valla ya hepimiz aynı durumdayız özledim kız seni Bebiş nasıl
InşaAllahhhh :)Oyy cnm ya çabucak geçer inşallahkaç günlük senin minnak :)
InşaAllahhhh :)
100 günlük fındığım.
Bu gece rahat bir gece istiyorum Allah'ımmm..
Bebeğim geçmiş olsun Ibınla dursun ama çorap giydir çoraplarına da limon sık tatlımm ve takip etKızlar elifin ateşi 37.5 larda. Kıyafetlerini çıkardım yarım kollu zibinla duruyor bir çay kaşığı kadar ateş düşürücü verdim. Ama ateşi hala düşmedi alnına ıslak bez de koydumne yapmalı ? Pek halsiz kuzum
Bana listeyi gönderir misin canım?Kızlar selam hepinize umarım her şey yolundadır.yaklasık1 aydır hastalıklar peşimizi bırakmadı kızımın 1 aydır geçmeyen gürültülü ishali başladı kaka tahlilinde mikrop vs çıkmadı sonra idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle 7 adet antibiyotik iğne olduk ardından babamız grip oldu bize geçti kızımda balgamlı öksürük başladı oksijen hava desteği aldık bronşit deyip iğneler öksürük şurubu bir sürü ilac verip yolladı Dr lar.dogru düzgün Dr bulamadım.bugun harika bir Dr buldum şimdi gelelim doğru bilinen yanlışlara belli faydası olur sizlere de...idrar yolu enfeksiyonunda 7 iğne Bebek için fazla 3 adet yaptırıp tekrar idrar testi yapmalı ona göre antibiyotik iğnenin devamı konuşulmalıymış.balgamlı öksürük durumunda öksürük şurubu kullanmak en büyük yanlıs çünkü şurup öksürüğü kesip balgam kalıp hırıltıya çevirirmiş oysaki cocuk öksürmesen balgamı çıkaramaz ki biz bunu yaşadık.öksürük olduğunda şurup kullanmak yerine cocuk günde iki defa 15 er dk banyo da Buhara sokulmalı ve dize yatırılıp hafif hafif gaz çıkarır gibi sırtına vurmalı balgam yumuşayıp çıkıyor.1 aydır geçmeyen ishalimiz in nedeni alerjik miş liste verdi bu besinler i beslenmemden 14 gün çıkarıp 14 gün sonunda her besini 3 gün kuralı ile yiyip kakayı gözlemleyip neye alerjisi olduğunu bulup onu asla yemeyeceğim kızıma da ek gıda da yedirmeyeceğiz.sadece anne sütü alan bebekler asla vitamin olarak multitabs kullanmamalı çünkü tatlı bir tadı olup emme isteksizliği meme reddi yasatırmış mama kullananlar kullanabilir.mono d vit sabah aksam 3 er damla kullanılmalı anne sütü alanlar için en iyi vitaminmiş.her Bebek kaka sorunu olsun ya da olmasın maflor gibi prebiyotik kullanmalı.mukuslu ishal sorunu olup alerjik olduğunu düşünen annelerle listeyi paylaşabilirim
Geçmiş olsun camım ya bi acile götür istersen.Kızlar elifin ateşi 37.5 larda. Kıyafetlerini çıkardım yarım kollu zibinla duruyor bir çay kaşığı kadar ateş düşürücü verdim. Ama ateşi hala düşmedi alnına ıslak bez de koydumne yapmalı ? Pek halsiz kuzum
Kızlar 37.7 çıktı son ölçümde 8 e kadar takip edip dusmezse acile gidelim dedik ama beklemek hata mi
38'e kadar beklenebilir demişti ebe, vücudün savunma mekanizması gelişebilsin diye hemen müdahale edilmemeiymiş sanırım, ama sen ölçmeye devam et canım düşmezse götürürsünüz.
Geçmiş olsun camım ya bi acile götür istersen.
Bebeğim geçmiş olsun Ibınla dursun ama çorap giydir çoraplarına da limon sık tatlımm ve takip et
Ekledim CnmBana listeyi gönderir misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?