- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Y yapayalniz1 canim gecmis olur insallah. Cok mu sicakti vucudu atesi oldugunu nerden anladin ? Yoksa devamli olcuyormusun ordan mi anladin ? Ev soguk mu yada disari mi cikti ? Neden birden atesi cikti onu anlamaya calisiyorum da.
bende öyleyim ve durmak gibi bi niyetim yooookkkKızlar ben niye boğazımı tutamıyorum yaher yeri çikolata tatlı görüyorum :)
neverever1985 benim oğlum da alerjik. hangi damlayı kullanıyorsunuz ?
Canim ogretmensin sanırım degil mi. 2 sene ucretsiz izin al hakkıniz oyleydi degil mi ohh kendin buyut.Kızlar ben bakıcı fikrimden vazgeçtimeğer mudurum 15 saati kabul ederse eşim konuşacak kendi muduruyle gece çalışayım diye o bakacak ben okuldayken. Ayarlayamazsak çalışmayacağım kararimi verdim. @yapraq anlattigin olaya çok uzuldum inşallah bebis zarar görmeden atlatır
Canım merhaba öncelikle gecmiş olsun süt alerjisi olduğu kanaatine Nasıl vardınız?sadece süt alerjisi mi alerji şurubu kullanmak yerine neye alerjisi varsa onu bulup onu beslenmenden çıkarmak gerekiyor Can'ım
Ala korku filmi. Ses çıkınca ya da kipirdayinca çocuk uyandı mi diye kontrol etmek.Harvey Kaarp in bir lafı var. Ebevenlik tamam oldu dediğin anda tekrar başa dönmektir. Diye. çok doğru çok.
Oh cok sukur gecmis canim benimDışarı çıkmıştık cnm bebek arabasinda durmayinca babası kucagina aldi burası soğuk baya çarptı sanırım. Eve gelince uyudu. Uyanınca altını değiştirirken yanakları çok kırmızı geldi baktım sicak normalde soğuk olurdu yanakları oradan anladım cnm şimdi geçti çok şükür normale döndü
Canım benim oğlan da alerjik ama öyle kızarıklık fln değil toza karşı hassas bende ve eşimde de aynı şekilde alerji var. bir süre zaditen kullandık biz de hapşırması daha azdı.Canım zaditen damla kullandık.
Allah allah benimkide geriniyor ama bahaettigini tam anlayamadim,sen neyden suphelenebilirsin boyle bir durumda,kriz gibi bisey mi demek istiyorsun,Kızlar son bi kaç gündür kıZım memeye gelince ya da memeyi çektikten bi kaç dk sonra yay gibi gerilip kasılıyo çok korkıyorum bu normal mi?
Canım hardal sarısı rengi ve tombi cipsler vardı ya eskiden işte öyle kokuyorKızlar sadece anne sutu alan bebeklerinizin kakalari nasıl oluyor
Hatta mümkünse bi foto atabilir misiniz
Vallah çok sevinirim :)
Kriz değiş çünkü memede oluyo sadece ve memeyi çekince sakinleşiyo ve çok uzunnsüreli değil ağlaması.memeyi emmek istemediği kesin ama yay şeklinde olması canımı sıkıyo nette garip şeyler yazıyo çünküAllah allah benimkide geriniyor ama bahaettigini tam anlayamadim,sen neyden suphelenebilirsin boyle bir durumda,kriz gibi bisey mi demek istiyorsun,
Ya acaba bizimdemi durumumuz alerjikki.kizimda dogdu dogali hapsiriyor.1 aylikken filan sormustum doktora yeni doganlarda normal demisti.3 aylik olucaz ve hala devamCanım benim oğlan da alerjik ama öyle kızarıklık fln değil toza karşı hassas bende ve eşimde de aynı şekilde alerji var. bir süre zaditen kullandık biz de hapşırması daha azdı.
Tombi cips miCanım hardal sarısı rengi ve tombi cipsler vardı ya eskiden işte öyle kokuyor
Kriz değiş çünkü memede oluyo sadece ve memeyi çekince sakinleşiyo ve çok uzunnsüreli değil ağlaması.memeyi emmek istemediği kesin ama yay şeklinde olması canımı sıkıyo nette garip şeyler yazıyo çünkü
Bizimkide sulu koyu sari gibi.valla bugunki limitini doldurdu resim gonderirdim yoksa canim maalesefKızlar sadece anne sutu alan bebeklerinizin kakalari nasıl oluyor
Hatta mümkünse bi foto atabilir misiniz
Vallah çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?