2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Y yapayalniz1 canim gecmis olur insallah. Cok mu sicakti vucudu atesi oldugunu nerden anladin ? Yoksa devamli olcuyormusun ordan mi anladin ? Ev soguk mu yada disari mi cikti ? Neden birden atesi cikti onu anlamaya calisiyorum da.

Dışarı çıkmıştık cnm bebek arabasinda durmayinca babası kucagina aldi burası soğuk baya çarptı sanırım. Eve gelince uyudu. Uyanınca altını değiştirirken yanakları çok kırmızı geldi baktım sicak normalde soğuk olurdu yanakları oradan anladım cnm şimdi geçti çok şükür normale döndü

Canim ogretmensin sanırım degil mi. 2 sene ucretsiz izin al hakkıniz oyleydi degil mi ohh kendin buyut.

Canım merhaba öncelikle gecmiş olsun süt alerjisi olduğu kanaatine Nasıl vardınız?sadece süt alerjisi mi alerji şurubu kullanmak yerine neye alerjisi varsa onu bulup onu beslenmenden çıkarmak gerekiyor Can'ım

Canım daha tam o kanaate varamadık zira kan testinde çıkmadı. Deneme yanılma ile gidiyoruz. Neocate mama kullanacağız ve alerji damlasını bırakıyoruz. Eğer alerji olmaz ise süt alerjisi demektir.

Kizlar selam,umarim herkes iyidir.
Biz bugun kontrole gittik,3,5 aylik olduk ama ancak gelebildik.
6040 kilo 60 cm deyiz. Rotamizi olduk. Gelisimimiz gayet iyi dedi doktorumuz,baska hicbir problemimiz yokmus cok sukur. Mama ile beslendigimiz icin ek gidaya 4. Ay bitince basliyoruz,yani 20 gun sonra bize doktorumuz bir liste verecegini soyledi,kasik mamayida geceleri derin uyumasi icin kullanabilecegimizi soyledi. Simdilik boyle bizden

Ala korku filmi. Ses çıkınca ya da kipirdayinca çocuk uyandı mi diye kontrol etmek. Harvey Kaarp in bir lafı var. Ebevenlik tamam oldu dediğin anda tekrar başa dönmektir. Diye. çok doğru çok.

Aynen öyle tatlım
Hani bir baba beşikte bebeği yatırıyor uyduktan sonra birtürlü sıyrılıp kurtulamıyor ya
Linkini atmayı beceremedim
İzlemişsidir kesin
Yeminle dün gece aynen öyleydim ben :))

Kızlar son bi kaç gündür kıZım memeye gelince ya da memeyi çektikten bi kaç dk sonra yay gibi gerilip kasılıyo çok korkıyorum bu normal mi?

Oh cok sukur gecmis canim benim

Kızlar son bi kaç gündür kıZım memeye gelince ya da memeyi çektikten bi kaç dk sonra yay gibi gerilip kasılıyo çok korkıyorum bu normal mi?
Allah allah benimkide geriniyor ama bahaettigini tam anlayamadim,sen neyden suphelenebilirsin boyle bir durumda,kriz gibi bisey mi demek istiyorsun,

Allah allah benimkide geriniyor ama bahaettigini tam anlayamadim,sen neyden suphelenebilirsin boyle bir durumda,kriz gibi bisey mi demek istiyorsun,
Kriz değiş çünkü memede oluyo sadece ve memeyi çekince sakinleşiyo ve çok uzunnsüreli değil ağlaması.memeyi emmek istemediği kesin ama yay şeklinde olması canımı sıkıyo nette garip şeyler yazıyo çünkü

Canım benim oğlan da alerjik ama öyle kızarıklık fln değil toza karşı hassas bende ve eşimde de aynı şekilde alerji var. bir süre zaditen kullandık biz de hapşırması daha azdı.
Ya acaba bizimdemi durumumuz alerjikki.kizimda dogdu dogali hapsiriyor.1 aylikken filan sormustum doktora yeni doganlarda normal demisti.3 aylik olucaz ve hala devam

Benimki de yapıyo bazen
Alerji belirtisi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…