Aynen öyle tatlım
Hani bir baba beşikte bebeği yatırıyor uyduktan sonra birtürlü sıyrılıp kurtulamıyor ya
Linkini atmayı beceremedim
İzlemişsidir kesin
Yeminle dün gece aynen öyleydim ben :))
Allah alah nette yazan hersey dogru degildir ama sikma canini,bu aralar hepsinde ataktan dolayi meme reddi var,bizdede biberon reddi. Onla alakalidir sinirleniyor diye yapiyordur diye tahmin ediyorumKriz değiş çünkü memede oluyo sadece ve memeyi çekince sakinleşiyo ve çok uzunnsüreli değil ağlaması.memeyi emmek istemediği kesin ama yay şeklinde olması canımı sıkıyo nette garip şeyler yazıyo çünkü
Cnm baslarını hareket ettirebiliyorlar korkma nefes alamıcagı duruma sokmaz kendiniYarın beyin cerrahiyle fizik tedaviye gidicez.bakalım onlar ne diyecek.boynunu solada çevirebiliyor tamamen kilitlenmiş değil.ama sürekli aynı tarafa yattığından düz baş oluştu.yarınki drlarda illa yüzüstü yatacak derlerse mecburen yatırıcaz gerekirse başında nöbet beklicez.sonradan üzülmekten iyidir.
Bizim kakami hep mukuslu ve eksi kokuyo zatenn ama doktor alerji icin net bisey cikmaz bu zamanda dedi,biz sadece mama aliyoriZ,vucudunda bazen benek benek kizwriklar cikiyor ve geciyor ek gidaya gecince tespit edecegizBenimki de yapıyo bazen
Alerji belirtisi diyorlar
37.5 ateş değil cnm ilaç vermene gerek yoktu aşı falan mı oldu ?Kızlar elifin ateşi 37.5 larda. Kıyafetlerini çıkardım yarım kollu zibinla duruyor bir çay kaşığı kadar ateş düşürücü verdim. Ama ateşi hala düşmedi alnına ıslak bez de koydumne yapmalı ? Pek halsiz kuzum
Normal bi kaka benceOrganikParasetamoL bizimki böyle canım
OrganikParasetamoL bizimki böyle canım
Bizim kakami hep mukuslu ve eksi kokuyo zatenn ama doktor alerji icin net bisey cikmaz bu zamanda dedi,biz sadece mama aliyoriZ,vucudunda bazen benek benek kizwriklar cikiyor ve geciyor ek gidaya gecince tespit edecegiz
Sadece memede uyuyorSiz bu çocukları uyutmayi nasil beceriyorsunuz ya? Ben mi beceriksizim
Valla uyku eğitimi vermeye baslıyım defım yırttı kendını ne mumkunnnSadece memede uyuyorNasıl alıştırcam başka türlü bilmiyorum ya. Senin nasıl uyuyo
reflü oluncada yapıyorlar canımKriz değiş çünkü memede oluyo sadece ve memeyi çekince sakinleşiyo ve çok uzunnsüreli değil ağlaması.memeyi emmek istemediği kesin ama yay şeklinde olması canımı sıkıyo nette garip şeyler yazıyo çünkü
40 ım cıktı oldum ben yaaaaKizlar ben gibi hala adet gormeyen var mi ?
Aynennn bazısı genetık benceeTabi ki canm yazarm ise yarayan bi ipucu oldunda mutlaka zaten. Insallah zamanla duzelecek aynen.
Bi de bence de kesinlikle bebekle de alakali ama bi kismi ogretilebilir belki de. Yani benm dayimin cocuklari hep sakin bebeklerdi ve besige koy kendi kendine uyurlardi ve yengem bunu ogretmek icn hic bi sey yapmadi :)
Siz bu çocukları uyutmayi nasil beceriyorsunuz ya? Ben mi beceriksizim
Ne guzel keske bende olsam40 ım cıktı oldum ben yaaaa
Benimki de memede uyuyordu artık uyumuyor bu daha fenaSadece memede uyuyorNasıl alıştırcam başka türlü bilmiyorum ya. Senin nasıl uyuyo
Su an bile hamile kalabilirsin aman dikkat. Kayinvalidem eşime dogumdan 4 ay sonra hamile kalmış.Ne guzel keske bende olsamadet olmayinca hamile kalma riski var mi ? Yoksa ilk adetten sonra mi risk var. Bilmiyorum da bilinclendirirmisiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?