2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gelisimi guzel gidiyor canim, ama cok yiyor bizimki ona ragmen cok fazla bir kilo almiyor,ondan mi acaba,

Bilmem gelişimi iyiyse takılma
Ben işin içinden cikamiyorum
Alerjisi olan bebekler çok az kilo alıyorlar ama. Benimki de baya azaldı mesela üc aylik kontrolünde sadece 350 gram almış gözüküyor.

Bilmem gelişimi iyiyse takılma
Ben işin içinden cikamiyorum
Alerjisi olan bebekler çok az kilo alıyorlar ama. Benimki de baya azaldı mesela üc aylik kontrolünde sadece 350 gram almış gözüküyor.
Sadece anne sutu dimi,6 kilo 60 cm anca olmusuz biz 100 gunluggz bugun kontroldeydik. 1,5 saatte bir 150 cc ye yakin iciyoruz mama. Bizimkide boyle birsey o zaman. Seninki 3 aylikta totalde kac oldu,bu aydan sonra daha az gidrcrk boy ve kilo zaten

Çok yordu bugün elif. Tam ne güzel yine 10da uyumaya başladı demişken yine uyumuyor. Bi bakayım dedim takvime ve 15. Haftaya girmişiz nasıl bisey bu atak denilen şey daha adim atar atmaz değişiyor ve bu kez 5hafta
Ay gulsek ataga mi giriyoruz yine,dun aksamki hallerimiz ondan dolayi miydi. Eyvahlar olsun yandikk, ben simdi acligini terbiye etmeye calisiyorum alp in. Bekliyorum ne zaman kriz gcircrk diye,ilk mama krizinde mama vermrdnr zorla uyuttum. En wzindam 3 saat koymaya calisiyorum simdilik,ilk gece bakalim bolcak

Senin sat 4 kasımdı galiba benimki 5 canım yani senin dun başlamış olabilir. Elifi babası uyuttu simdi acıktığı için uyandı yeniden .
İnşallah uyku Ve mama saatleriniz de düzene girer canım. Bi zaman sonra nasıl alışırlarsa öyle devam edecek heralde.

Son düzenleme:
Benim büyük oğlum da 3.5 ay emebilmişti.sütüm yetmiyor diye mama takviyesine başladık.1.5 ay sonunda bi elimde mama kutusu bi elimde biberon buldum kendimi.belkide meme reddi yaşadık.memeyle boğuşuyordu çünkü.ama cahil kafa işte.şimdide hep elim kalbimde ya aynı şeyler olıursa diye.

Aslında öyle düşünmemek gerekiyormuş
Hep ya aynısı olursa diye düşünmekten
Aynısı oluyor psikolojikmen
Hayır busefer olucak hep olucak süttüm demek lazımmış
Herkes bunun daha çok psikolojik olduğunu söylüyor
Sanırım doğru, korktukça azalıyor çünkü

Aman ikinci bir supriz yumurtayi kaldiramam sanirsam :)

Hmm anladim canim.. O zaman dikkat sart. Ben hep hamileligi adet olmaya bagliyorum da ondan bilincsizim.

Ne olur ne olmaz riske girmeyelim tabi. 5 sene sonraki planlari one cekmeyelim :)

Kız senin hamile kalman sorun değilde
Birtürlü çıkaramıyorsun ya çocuğu ben onu düşünüyorum
Şimdi tugbayhan yine 42 leri devirecek
Bizimde başımız dönecek burda felan hihi
Aman diyim dikkat et neolurrr

Onemsemedi doktor bende aklimdan attim gitti, oldurmez herhalde

Ben anasonu buldum canım
Çok tşk ederim sana ,ilk fırsatta denicem.
Buarada diyet nasıl gidiyor ?
Ha bide 3 buçuk aylık 6040kg iyimiymiş?
Ben bizim kg yu daha bilmiyorum fırsat olursa gidip baktıracağım inş.
Hani senin çocuk çok iştahlı ya ondan sordum

7 kasim benimcnm, 2 gun sora o zaman, oyyyy

Benimde kafa ona takildi canim yaaaa, o kadar yiyo nereye gidiyo acaba, iyi dedi doktor bende bisi diyemedim. Anasonu bulduysan super dene bskalim, uyumadigi gecrler verirsin. Diyet cok iyi canim, alistim sayilir, seker krizim ttunca frna oluyorum ama iyiyim,4 . Gunun sonunda 600 gr oynadi, sporumu ihmal etmiyorum hemde.

Kızlar elifin ateşi tekrar 37.8 leri buldu. Uykudan uyanip aglamaya basladi simdi yataginda yatiyor halsizce uyumadan biz de basinda bekliyoruz

Daha yükselirse dus aldır korkma annesi onlar yüksek ateş değil . Ki yükselse bile calpol + yarım fitil at hiç birşeyi kalmaz. Hastanelerde 40 41 lere kadar bakmiyorlar bilgin olsun. Daha az ateşle götürüp heba etme ayrıca ateşe onlarinda yapacağı birşey yok o kadar ateşle gitsen aynen dediğimi yapacak onlarda

Kızlar elifin ateşi tekrar 37.8 leri buldu. Uykudan uyanip aglamaya basladi simdi yataginda yatiyor halsizce uyumadan biz de basinda bekliyoruz
Bence telas etme,38 uZerine cikmaya baslarsa calpol ver,basedemessdn de acile git tabi,37.8 de kalirsa vucut onu absorbe edebiliyor. Bir kat daha ac istersen. Evde 22-24 derece arasinda olsun. Cok sicak degil dimi ev,odads derece olcer var mi

m.beauty canim pipi ne durumda en son kn toplanmasi goruyorum demistin bir sikinti var mi? Bizimde biraz kizarik gorunmustu sma kan toplanmasi seklinde dikkatimi hic cekmedi.

Takılma bence , doktor iyi diyorsa iyidir kilosu.
Bende alıştım diyete ,dediğin gibi arada tatlı krizim benimde tutuyor , bugün evi taradım resmen ,allahtan bişi bulamadım :))
İki hurma yiyince geçti :)
Benim bütün bacaklarım hamlanmış durumda çok fena acıyorlar ,uzun zaman sporsuz kalınca böyle oldu ,dişimi sıkıyorum, biraz kaslanınca geçer , hiç ihmal etmiyorum hergün yürüyüş ve biraz pilatese devam ,69 kg olmuşum buarada :)))

Canim evde fitilim yok ates düşürücü olarak gecen eczane parol verdi. 1 cay kasigi verirsin dedi. Bakalim yuksekmez insallah su an deli gibi el yiyoruz

Bence telas etme,38 uZerine cikmaya baslarsa calpol ver,basedemessdn de acile git tabi,37.8 de kalirsa vucut onu absorbe edebiliyor. Bir kat daha ac istersen. Evde 22-24 derece arasinda olsun. Cok sicak degil dimi ev,odads derece olcer var mi

Oda biraz sicakti kapiyi araladik canim derece ölçer yok maalesef zibinla duruyor şu an da bakalim düşer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…