Canim evde fitilim yok ates düşürücü olarak gecen eczane parol verdi. 1 cay kasigi verirsin dedi. Bakalim yuksekmez insallah su an deli gibi el yiyoruz
Sen odada nasil giyinik duruyorsun ben sana kac derece olduguni soyliyimben takigimda bu konudsOda biraz sicakti kapiyi araladik canim derece ölçer yok maalesefzibinla duruyor şu an da bakalim düşer inşallah
Ooooo basarili,sen hizli verdin masallah kizzz. Bende haftaya fark yapacam insallahTakılma bence , doktor iyi diyorsa iyidir kilosu.
Bende alıştım diyete ,dediğin gibi arada tatlı krizim benimde tutuyor , bugün evi taradım resmen ,allahtan bişi bulamadım :))
İki hurma yiyince geçti :)
Benim bütün bacaklarım hamlanmış durumda çok fena acıyorlar ,uzun zaman sporsuz kalınca böyle oldu ,dişimi sıkıyorum, biraz kaslanınca geçer , hiç ihmal etmiyorum hergün yürüyüş ve biraz pilatese devam ,69 kg olmuşum buarada :)))
Tatlım çalışan anne olmak çok zor Allah yardımcın olsunbi karikatürde bile gözlerim doluyor hala lohusa depresyonu mu buuçalışıyorum ve çocuklarımı çok ama çook özlüyorum
Rabbim mekanını cennet eylesin anneciğinin ..Allah seni evladının başından eksik etmesinAnnemi çok özledim
Ohhhh mis şımartsınlar tabi meleğimizi kocaman öp yerime :) sende bol bol kafa dağıt gez toz hiç bir şey düşünme herşey çok güzel olacakBiz de iyiyz canm benm ya, napalm ye ic yat oyna takiliyor Begum hanim daananesi dedesi de simartiyor zaten. Nasil anliyor valla temizligini bi gorrr
Geçmiş olsun tatlım şuan düşmüş ateşi herhaldeKızlar elifin ateşi 37.5 larda. Kıyafetlerini çıkardım yarım kollu zibinla duruyor bir çay kaşığı kadar ateş düşürücü verdim. Ama ateşi hala düşmedi alnına ıslak bez de koydumne yapmalı ? Pek halsiz kuzum
Allah yardımcın olsun miniklerede bol şifalar diliyorum.Oğlum da kızım da grip oldu bu gece parti var bizim evde
4 saattir kesintisiz ağlıyor başımın ağrısı tuttu şimdi kucağımda evi gezerken uyuduyine mi bi atak nedir bu arkadaş ne çekti yavrularımız
4 saat keisnrtisiz ağlamak nedir yaaa hiç mi yorulmuon yavrum sen ?? Ay ne hal kalır ne sinir cetrinam yaa eşin alıo mu arada bari kucağına ?4 saattir kesintisiz ağlıyor başımın ağrısı tuttu şimdi kucağımda evi gezerken uyuduyine mi bi atak nedir bu arkadaş ne çekti yavrularımız
Kesinlikle tatlım soğuk değil sıcak hasta ediyor benim evim aşırı sıcak ve ben osıtmayı açmıyorum gece baya serin oluo eşim gidio açıo emin ol 30 dereceyi buluodur yavrum nasınterliyo yattığı yer ıslanıo kavga edip duruoz bu konudaSen odada nasil giyinik duruyorsun ben sana kac derece olduguni soyliyimben takigimda bu konuds
Eger kisa kolluysan-25 derece uzeridir,uzun kolluysan 23-25 arasidir,uzerinde yelek varsa 20-22 arasidir
Ben evdeki sicakliga kafayi takmis bulunuyorum, ev her gun 2 defa havalanir,her odads nem olcerli derece vardir,24 derece ve uzeri olurs gider kombi kapatilir,22 derce altina inerse gider kombi derecesi artirilir. Benim bir arkadad var,kizi hep hasta bugune kadsr,bir de siyorki usutuyor,evlerine bir gittim cocugu cok kalin pijamayla yatiriyor ve evin dercesi 27 inan oglumu acik vaziyette zibinla yatirdim. Cicuk hasta olcak diye cok korktum. Cok hassasim bu konuda,ben sogugun degil,sicagin zararli oldugu kanisindayim
Biz uykuya gecerken kesin savaşıyoruz canm az öncede olduğu gibi bu atakla böle olmaya başladı uyumicam diye diretiyoSiz bu çocukları uyutmayi nasil beceriyorsunuz ya? Ben mi beceriksizim
Of of ne zor allahimmmm,Kafayi yicem galibaa 4den beri uyumuyo iki dk uyuttum sanıom şak gözleri acıo :/
Of of ne zor allahimmmm,
Bizimkidr malum aclik krizlerine girdi her zamanli gibi ,naptim ettim mecbur mamaverdim,mama slmassa kesinliklr uyumuyor ortsligi inletiyor
Kafayi yicem galibaa 4den beri uyumuyo iki dk uyuttum sanıom şak gözleri acıo :/
4 saattir kesintisiz ağlıyor başımın ağrısı tuttu şimdi kucağımda evi gezerken uyuduyine mi bi atak nedir bu arkadaş ne çekti yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?