2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim evde fitilim yok ates düşürücü olarak gecen eczane parol verdi. 1 cay kasigi verirsin dedi. Bakalim yuksekmez insallah su an deli gibi el yiyoruz

Atesi çıkarsa dus aldır .ben oğlumda inmeyen ateşleri çok yaşadım .birde onun 3 gün sürer . Ateşi bir çıkar 39.5 fln 3 gün sürekli 38.5 la 39. 5 arası gider gelir . 39 u geçmeye başlayınca duşa sokarım hemen. Gecede 6 defa dus aldırdığım olmuştur.
Ayrıca evinde çantanda PARANOX S hep bulunsun.

Oda biraz sicakti kapiyi araladik canim derece ölçer yok maalesef zibinla duruyor şu an da bakalim düşer inşallah
Sen odada nasil giyinik duruyorsun ben sana kac derece olduguni soyliyimben takigimda bu konuds

Eger kisa kolluysan-25 derece uzeridir,uzun kolluysan 23-25 arasidir,uzerinde yelek varsa 20-22 arasidir

Ben evdeki sicakliga kafayi takmis bulunuyorum, ev her gun 2 defa havalanir,her odads nem olcerli derece vardir,24 derece ve uzeri olurs gider kombi kapatilir,22 derce altina inerse gider kombi derecesi artirilir. Benim bir arkadad var,kizi hep hasta bugune kadsr,bir de siyorki usutuyor,evlerine bir gittim cocugu cok kalin pijamayla yatiriyor ve evin dercesi 27 inan oglumu acik vaziyette zibinla yatirdim. Cicuk hasta olcak diye cok korktum. Cok hassasim bu konuda,ben sogugun degil,sicagin zararli oldugu kanisindayim

Son düzenleme:
Ooooo basarili,sen hizli verdin masallah kizzz. Bende haftaya fark yapacam insallah

bi karikatürde bile gözlerim doluyor hala lohusa depresyonu mu buu çalışıyorum ve çocuklarımı çok ama çook özlüyorum
Tatlım çalışan anne olmak çok zor Allah yardımcın olsun

Annemi çok özledim
Rabbim mekanını cennet eylesin anneciğinin ..Allah seni evladının başından eksik etmesin

Biz de iyiyz canm benm ya, napalm ye ic yat oyna takiliyor Begum hanim da ananesi dedesi de simartiyor zaten. Nasil anliyor valla temizligini bi gorrr
Ohhhh mis şımartsınlar tabi meleğimizi kocaman öp yerime :) sende bol bol kafa dağıt gez toz hiç bir şey düşünme herşey çok güzel olacak

Geçmiş olsun tatlım şuan düşmüş ateşi herhalde

Oğlum da kızım da grip oldu bu gece parti var bizim evde
Allah yardımcın olsun miniklerede bol şifalar diliyorum.

Bu bençbek nıye sık uyanıyor kafayı yıyecegım 11 de yattı bu 3. Kalkışı bır ıkı kez pış pışladım da yattıı

4 saattir kesintisiz ağlıyor başımın ağrısı tuttu şimdi kucağımda evi gezerken uyudu yine mi bi atak nedir bu arkadaş ne çekti yavrularımız
4 saat keisnrtisiz ağlamak nedir yaaa hiç mi yorulmuon yavrum sen ?? Ay ne hal kalır ne sinir cetrinam yaa eşin alıo mu arada bari kucağına ?

Kesinlikle tatlım soğuk değil sıcak hasta ediyor benim evim aşırı sıcak ve ben osıtmayı açmıyorum gece baya serin oluo eşim gidio açıo emin ol 30 dereceyi buluodur yavrum nasınterliyo yattığı yer ıslanıo kavga edip duruoz bu konuda

Siz bu çocukları uyutmayi nasil beceriyorsunuz ya? Ben mi beceriksizim
Biz uykuya gecerken kesin savaşıyoruz canm az öncede olduğu gibi bu atakla böle olmaya başladı uyumicam diye diretiyo skundak yapıorum emziğini veriorum ayağımda sallıom kendini ata ata kıvrılarak nası ağlıo yeni yöntem buldum bi bezle gözlerini yüzünü kapatıorm nefes alcak şekilde bide bi cıngırakı var onunla sallaya sallaya uyuyoo ama böle bana bi sinir gelio 1500 kalpri harcıom sanıeım uyuturken öyle yorulup terliorum :/

Kızlar elifin sol kulaginda ates var. Bizim atesolcerimiz kulaktan. Dol kulağı hala 37.8lerde ve sağ mememi almiyor sol kulaginin ustune yattığı için nasil agliyor sol kulaginda bir sorun var anladigim kadariyla dun aksamdan beri sağ memeyi almiyor nasil agliyor ben de nedenini yeni çözdüm

Of of ne zor allahimmmm,
Bizimkidr malum aclik krizlerine girdi her zamanli gibi ,naptim ettim mecbur mamaverdim,mama slmassa kesinliklr uyumuyor ortsligi inletiyor

Cmm yavas yavas bence bir anda bekleme bu arada ben ince uzun kolluylayim esim yarim kollu ama petegi falan kapattik yine de sicak oluyor. Bina merkezi sistem kömür yakiyorlar yani o da sıcak yapiyor baya. Elif geceden beri zibinla duruyor uyuyunca ince battaniye orttum bacaklarina gerci en fazla 2 saat uyudu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…