Kıvamı sıvı yav ishal gibi de değil ama sıvı bi kıvamTombi cips mi
Bizimkide o renk ama tombi cips gibi kokmuyor yine de tatlı bi koku
Kıvam nasil ?
gecmiş olsun kız bu eliflr pek narin oluyormuş arkadaş yaw bizimkide pek nazlı ateş neden çıktı götürdünmü drKızlar elifin ateşi tekrar 37.8 leri buldu. Uykudan uyanip aglamaya basladi simdi yataginda yatiyor halsizce uyumadanbiz de basinda bekliyoruz
Ya 15. hafta atağı beni mahvetti saat başı uyanmalar 4 hafta daha mı sürecek ? olamazÇok yordu bugün elif. Tam ne güzel yine 10da uyumaya başladı demişken yine uyumuyor. Bi bakayım dedim takvime ve 15. Haftaya girmişiz nasıl bisey bu atak denilen şey daha adim atar atmaz değişiyorve bu kez 5hafta
Ben sınıf öğretmeniyim canım hergün ders var. Ev okula yürüme mesafesi 10 dk. Sabah 8.30-11.50 arası gitcem okula başlarsam. Eşimde idare ederim diyor şimdilik başlayacak gibi görünüyorum. İdareyle de konuşayımda sıkıntı çıkaracaklarını sanmam. Okulda 9 tane ücretli öğretmen varmış ikinci dönem başlamayacak mısınız diye haber gönderiyolar.Sanki böyle eşi daha çok kızmadı. Tövbe tövbe ya. Allah tan adam akıllı biriymiş. Ağlar ağlar susar dese gitti çocuk. Böyle cehalet olmaz. Benim durumum da benzerdi canım ben ücretsiz izin aldım. İlk yaptıklarını ben göreyim ek gida vs konusunda içim rahat etsin istedim. Program da uymayinca gönül rahatlığı ile aldım.
Bu arada zombi oldum yine gece saat başı uyandı bir haftadır olduğu gibi emmeden de bir türlü geri dalmıyor. neyse annemi aradım sabah konuşmamızı yapmak için.
Ya bu annem cidden şaka gibi çocuk gece saat başı uyanıyo diyorum bana ne dese beğenirsiniz çocuk aç kalıyomuş sütüm çokmuş ama beslemiyomuş çocuk ondan uyanıp duruyomuş. Dedim sen ne diyon anne mama versem bu kadar kilo almaz bu çocuk. Taktın bi ilk günden beri sütün yok sütün mü bitti vs sen iyi misin dedim aksi yönde telkin vereceğine sinir oldum ya
Canim uyku eğitimi için mi vermemeye çalışıyorsun? Bence alışkanlık değil açlıktan uyaniyor bizimkiler. Daha erken gece beslenmesi kesmek için.Of of ne zor allahimmmm,
Bizimkidr malum aclik krizlerine girdi her zamanli gibi ,naptim ettim mecbur mamaverdim,mama slmassa kesinliklr uyumuyor ortsligi inletiyor
Bende çok üzüldğm canım duyunca şok oldum. Allah korusun yavrularımızı. Böyle olaylar duyunca hemen kendi çocuğun akla geliyor. Daha bi koruyucu oluyosun.Ay içim acıdı resmen çok üzüldümnasıl akıl edemeyip sussun diye uğraşırlar ya hemen hastaneye götürmek yerine !!! Anne babası kim bilir ne durumda şimdi ben doğum yapalı 4-5 gün olmuştu ablam yigenimle bendeydi ben daha toparlayamadıgım için ablam oğlumla ilgilenirken kendi oğlu yataktan düştü kafasını vurdu ben sebep oldum diye o kadar Ağladım ki hastaneye götürmeyide teklif ettim ama çok şükür bişey olmadı ama vicdan azabından Öldüm
İnşallah. İnşallah seninde müdürün insaflı çıkar canım. İnsan başka birine güvenemiyor. Aileden biri olsa yanımızda bakacak çok çok iyi olur ama işte gurbetteyiz malesef.Kızlar ben bakıcı fikrimden vazgeçtimeğer mudurum 15 saati kabul ederse eşim konuşacak kendi muduruyle gece çalışayım diye o bakacak ben okuldayken. Ayarlayamazsak çalışmayacağım kararimi verdim. yapraq anlattigin olaya çok uzuldum inşallah bebis zarar görmeden atlatır
Çok sevindim canım Alp'ciğin gelişimine. Hiç yazmadım sana ama ameliyat sürecini yaşadıklarınızı hep okudum dua ettim. Doktorun verdiği listeyi burda bize de paylaşır mısın? Biz sadece anne sütü alıyoruz ama ben yine de tattırımlara 4 aylıkken başlamak istiyorum. Sonrasında iştahsız oluyomuş geç kalıncaKizlar selam,umarim herkes iyidir.
Biz bugun kontrole gittik,3,5 aylik olduk ama ancak gelebildik.
6040 kilo 60 cm deyiz. Rotamizi olduk. Gelisimimiz gayet iyi dedi doktorumuz,baska hicbir problemimiz yokmus cok sukur. Mama ile beslendigimiz icin ek gidaya 4. Ay bitince basliyoruz,yani 20 gun sonra bize doktorumuz bir liste verecegini soyledi,kasik mamayida geceleri derin uyumasi icin kullanabilecegimizi soyledi. Simdilik boyle bizden
Canim elif nasil oldu insallah gevmistir.Kızlar elifin sol kulaginda ates var. Bizim atesolcerimiz kulaktan. Dol kulağı hala 37.8lerde ve sağ mememi almiyor sol kulaginin ustune yattığı için nasil agliyorsol kulaginda bir sorun var anladigim kadariyla dun aksamdan beri sağ memeyi almiyor nasil agliyor ben de nedenini yeni çözdüm
Bu arada zombi oldum yine gece saat başı uyandı bir haftadır olduğu gibi emmeden de bir türlü geri dalmıyor. neyse annemi aradım sabah konuşmamızı yapmak için.
Ya bu annem cidden şaka gibi çocuk gece saat başı uyanıyo diyorum bana ne dese beğenirsiniz çocuk aç kalıyomuş sütüm çokmuş ama beslemiyomuş çocuk ondan uyanıp duruyomuş. Dedim sen ne diyon anne mama versem bu kadar kilo almaz bu çocuk. Taktın bi ilk günden beri sütün yok sütün mü bitti vs sen iyi misin dedim aksi yönde telkin vereceğine sinir oldum ya
Tamam canım sana nasıl uygun olursa haber vermen yeterliEvet biz atak annelerine moral verin bakalım. Neva 15 Ağustos doğumlu seninki?
Benim kız da sürekli emmek için kalkıyor. Eğer vermezsem ev başımıza göçer valla. Biraz geç kalsam çok fena ağlıyor. Olan uykuyu da kaçırırım böyle yapsam.
bluetweety canım bu seminer hep haftaici o yüzden gelemiyorum. Annemler de bu haftasonu Bizdeler ızmir işi yattı ama yakın zamanda geliriz diye düşünüyorum haberleşiriz.
Ancal biraz arayi acabildim zaten canim,3 saatte emdi ama bendee pert oldum o ayri,byle bir kac gece ugrasmak,beslenme aralerini 3 saate ceker mi acaba,1 saatte bir besledigim icin 3 saat bile isime gelir cunku,cok zordu zombi gibiyim. Ama dedigin dogru acliktan,bir memeyi tutusu var poffffCanim uyku eğitimi için mi vermemeye çalışıyorsun? Bence alışkanlık değil açlıktan uyaniyor bizimkiler. Daha erken gece beslenmesi kesmek için.
Ah ah çok uzun sürmese iyi olucak ama 19. hafta sonuna kadar diyorlar biz de 9 ağustos doğumluyuz. Bir düzeni geceydi zaten şimdilerde o da kaçıyo vallaYa 15. hafta atağı beni mahvetti saat başı uyanmalar 4 hafta daha mı sürecek ? olamaz
Kıyamam sana da kuzuya da yaa ne meret bişimiş bu ataklar daha şimdiden. Bi de anlatıyorsunuz ya yok 2 yaş sendromu falan ne zor ama bir o kadar tatlı şeymiş şu annelik4 saattir kesintisiz ağlıyor başımın ağrısı tuttu şimdi kucağımda evi gezerken uyuduyine mi bi atak nedir bu arkadaş ne çekti yavrularımız
Hakısın şimdiye kadar öyle yapmaya çalıştım.ama o bilinç altı öyle hemen değişmiyor.dile dökmesemde arada kabus gibi su yüzüne çıkıveriyorAslında öyle düşünmemek gerekiyormuş
Hep ya aynısı olursa diye düşünmekten
Aynısı oluyor psikolojikmen
Hayır busefer olucak hep olucak süttüm demek lazımmış
Herkes bunun daha çok psikolojik olduğunu söylüyor
Sanırım doğru, korktukça azalıyor çünkü
Valla temmuz annelerine gidip sorasım geldi ya dayanılacak gibi değil. iki tane ben anca dayanıe bu uykusuzluğaAh ah çok uzun sürmese iyi olucak ama 19. hafta sonuna kadar diyorlar biz de 9 ağustos doğumluyuz. Bir düzeni geceydi zaten şimdilerde o da kaçıyo valla
Uykusu geldiğinde Ayağımda sallıyorum ben kucağımda emzikle pışpışlayarak ya da biri varsa Yanımda battaniyede sallıyorum benSadece memede uyuyorNasıl alıştırcam başka türlü bilmiyorum ya. Senin nasıl uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?