2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu arada zombi oldum yine gece saat başı uyandı bir haftadır olduğu gibi emmeden de bir türlü geri dalmıyor. neyse annemi aradım sabah konuşmamızı yapmak için.

Ya bu annem cidden şaka gibi çocuk gece saat başı uyanıyo diyorum bana ne dese beğenirsiniz çocuk aç kalıyomuş sütüm çokmuş ama beslemiyomuş çocuk ondan uyanıp duruyomuş. Dedim sen ne diyon anne mama versem bu kadar kilo almaz bu çocuk. Taktın bi ilk günden beri sütün yok sütün mü bitti vs sen iyi misin dedim aksi yönde telkin vereceğine sinir oldum ya

Çok yordu bugün elif. Tam ne güzel yine 10da uyumaya başladı demişken yine uyumuyor. Bi bakayım dedim takvime ve 15. Haftaya girmişiz nasıl bisey bu atak denilen şey daha adim atar atmaz değişiyor ve bu kez 5hafta
Ya 15. hafta atağı beni mahvetti saat başı uyanmalar 4 hafta daha mı sürecek ? olamaz

Ben sınıf öğretmeniyim canım hergün ders var. Ev okula yürüme mesafesi 10 dk. Sabah 8.30-11.50 arası gitcem okula başlarsam. Eşimde idare ederim diyor şimdilik başlayacak gibi görünüyorum. İdareyle de konuşayımda sıkıntı çıkaracaklarını sanmam. Okulda 9 tane ücretli öğretmen varmış ikinci dönem başlamayacak mısınız diye haber gönderiyolar.

Ayy cnm bosver ya anneler bazen cileden cikartiyor gercekten. Bizimki de görüntülü konuşurken elif aglamaya falan basliyor neyse kapat aglatma çocuğu diyor. Zirt pirt ariyip bak cocugu aglatmayin ha diyor :) sanki benim tek derdim cocugu aglatmak sinir oluyorum oyle deyince. Gecen ayni seyi soyleidm saat basi uyaniyor diye mama ver diyor :)

Of of ne zor allahimmmm,
Bizimkidr malum aclik krizlerine girdi her zamanli gibi ,naptim ettim mecbur mamaverdim,mama slmassa kesinliklr uyumuyor ortsligi inletiyor
Canim uyku eğitimi için mi vermemeye çalışıyorsun? Bence alışkanlık değil açlıktan uyaniyor bizimkiler. Daha erken gece beslenmesi kesmek için.

Bende çok üzüldğm canım duyunca şok oldum. Allah korusun yavrularımızı. Böyle olaylar duyunca hemen kendi çocuğun akla geliyor. Daha bi koruyucu oluyosun.

İnşallah. İnşallah seninde müdürün insaflı çıkar canım. İnsan başka birine güvenemiyor. Aileden biri olsa yanımızda bakacak çok çok iyi olur ama işte gurbetteyiz malesef.

Çok sevindim canım Alp'ciğin gelişimine. Hiç yazmadım sana ama ameliyat sürecini yaşadıklarınızı hep okudum dua ettim. Doktorun verdiği listeyi burda bize de paylaşır mısın? Biz sadece anne sütü alıyoruz ama ben yine de tattırımlara 4 aylıkken başlamak istiyorum. Sonrasında iştahsız oluyomuş geç kalınca

Canim elif nasil oldu insallah gevmistir.

Ayyy bu anneler kendilerı bu donemleri ne çabuk unutuyorlar. Öyle bir söylemde geleyimde senı uyutayim diyeceğine sütün az mı bilmem ne . Benim annem hele çocuk emerken bile derdi bu cocuk doymuyor diye. Sonrada kilo alıncada iyice obez olacak. ( büyüğü için ) yani her durumda laf etme yetenekleri var hiiç takma kafana ; ) kilo almasa bile takma hasta olmadikca. O zamanda çok hareketlidır yada uykusuzdur alamamıştır

Tamam canım sana nasıl uygun olursa haber vermen yeterli

Canim uyku eğitimi için mi vermemeye çalışıyorsun? Bence alışkanlık değil açlıktan uyaniyor bizimkiler. Daha erken gece beslenmesi kesmek için.
Ancal biraz arayi acabildim zaten canim,3 saatte emdi ama bendee pert oldum o ayri,byle bir kac gece ugrasmak,beslenme aralerini 3 saate ceker mi acaba,1 saatte bir besledigim icin 3 saat bile isime gelir cunku,cok zordu zombi gibiyim. Ama dedigin dogru acliktan,bir memeyi tutusu var poffff

4 saattir kesintisiz ağlıyor başımın ağrısı tuttu şimdi kucağımda evi gezerken uyudu yine mi bi atak nedir bu arkadaş ne çekti yavrularımız
Kıyamam sana da kuzuya da yaa ne meret bişimiş bu ataklar daha şimdiden. Bi de anlatıyorsunuz ya yok 2 yaş sendromu falan ne zor ama bir o kadar tatlı şeymiş şu annelik

Hakısın şimdiye kadar öyle yapmaya çalıştım.ama o bilinç altı öyle hemen değişmiyor.dile dökmesemde arada kabus gibi su yüzüne çıkıveriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…