Ne guzel keske bende olsamadet olmayinca hamile kalma riski var mi ? Yoksa ilk adetten sonra mi risk var. Bilmiyorum da bilinclendirirmisiniz :)
Her bebeğin düzeni oturmuş herhalde ne güzel. Kimsecikler yok. Bana da nasip etsin Allah.
Nasil uyutuyorsin peki? Bizde düzen diye bir sey yok. Cok canım sıkılıyor. Aslında vardi bozuldu ve duzelmiyor. Cok yipratiyor bu hal.. ahh ana olmak.Yada uyutmaya calışıyorlardır ben yatırdım hem bebeği hem babayı adam oğluyla uyuyor artık iş yapıyorum bende bizimki kendi kurdu düzenini ben bişey yapmadım gündüz uykumuz yok akşamda 22:30 23:00 gibi uyuyor gece emzirmeye kaldırıyorum emip yatıyor inş böyle devam eder kendi zamanını oda oturtur merak etme
Her bebeğin düzeni oturmuş herhalde ne güzel. Kimsecikler yok. Bana da nasip etsin Allah.
Nasil uyutuyorsin peki? Bizde düzen diye bir sey yok. Cok canım sıkılıyor. Aslında vardi bozuldu ve duzelmiyor. Cok yipratiyor bu hal.. ahh ana olmak.
Nasil uyutuyorsin peki? Bizde düzen diye bir sey yok. Cok canım sıkılıyor. Aslında vardi bozuldu ve duzelmiyor. Cok yipratiyor bu hal.. ahh ana olmak.
Sanırım olasılık hep var canım yaa sut korumuyor dıye bılıyorumNe guzel keske bende olsamadet olmayinca hamile kalma riski var mi ? Yoksa ilk adetten sonra mi risk var. Bilmiyorum da bilinclendirirmisiniz :)
Benimki de memede uyuyordu artık uyumuyor bu daha fena
OrganikParasetamoL dalamiyor. Uyuyo gibi oluyor yok olmuyor. Kac gundur uykusuzum. Demin çocuk senin neyine diye geziniyodum evde gozlerim batiyor
Aman ikinci bir supriz yumurtayi kaldiramam sanirsam :)Su an bile hamile kalabilirsin aman dikkat. Kayinvalidem eşime dogumdan 4 ay sonra hamile kalmış.
Hmm anladim canim.. O zaman dikkat sart. Ben hep hamileligi adet olmaya bagliyorum da ondan bilincsizim.Canım doğum yaptıgın zamandan itibaren normal döngüye dönüyor yani her şekilde hamile kalma riskin var süt korur adet olmama korur diye bişey yok yani o yüzden ben ilk kontrolden sonra spiral taktırdım tedirgin olmakdan iyidir diye düşündüm çıkartmasıda kolay tekrar bebek düşünürsek çıkartırı dedim
Ne olur ne olmaz riske girmeyelim tabi. 5 sene sonraki planlari one cekmeyelim :)Sanırım olasılık hep var canım yaa sut korumuyor dıye bılıyorum
Onemsemedi doktor bende aklimdan attim gitti, oldurmez herhaldePeki bi sorun olmaz miymis alerjisi varsa eğer
Canim anason cayin 2 cay kasigi icir,yarim saat icinde uyur,etrafinda uyaran olmassa da derin uykuya dalar acikana kadar uyanmaz,birde sen stressiz olmaya calis,sinirlerinizi gevsetecek hipnotize edecek bir muzik ac, mutlaka karanlikta olunBenimki de memede uyuyordu artık uyumuyor bu daha fena
OrganikParasetamoL dalamiyor. Uyuyo gibi oluyor yok olmuyor. Kac gundur uykusuzum. Demin çocuk senin neyine diye geziniyodum evde gozlerim batiyor
Onemsemedi doktor bende aklimdan attim gitti, oldurmez herhalde
Esay modunu bana acsana canim,herhalde ben oyle yapiyorum,uyandiginda besleniriz,guzelce oyunumuzu oynariz,uykumuz gelir uykuya yatari,bugun cok duzenliydi buDuzenimiz tam oturmasa da hep
Ayni saatte odamiza gidiyoruz ve uyumaya calisiyoruz canm biz. Bazen aglama nobetleri bazen meme reddi yasasak da ayni saatte odaya gidip alt degisip pijama giyip isigimizi kapatiyoruz.
Gunduzleri de sadece sunu farkettim mesela, easy metoduna gore beslen oyna uyu, biz hep oyna beslen uyu yapiyormusuz mesela. Su an onu degistirmeye calisiyorm. Bakalm bugun az da olsa uyudu gunduz neyle alakasi var bilinmez tabii...
Gelisimi guzel gidiyor canim, ama cok yiyor bizimki ona ragmen cok fazla bir kilo almiyor,ondan mi acaba,Kilo alımı falan iyi herhalde sizin
Gelişimin de durmasi sıkıntılı oluyor
Yoksa bende çok önemsemiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?