2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne guzel keske bende olsam adet olmayinca hamile kalma riski var mi ? Yoksa ilk adetten sonra mi risk var. Bilmiyorum da bilinclendirirmisiniz :)

Canım doğum yaptıgın zamandan itibaren normal döngüye dönüyor yani her şekilde hamile kalma riskin var süt korur adet olmama korur diye bişey yok yani o yüzden ben ilk kontrolden sonra spiral taktırdım tedirgin olmakdan iyidir diye düşündüm çıkartmasıda kolay tekrar bebek düşünürsek çıkartırı dedim

Her bebeğin düzeni oturmuş herhalde ne güzel. Kimsecikler yok. Bana da nasip etsin Allah.

Yada uyutmaya calışıyorlardır ben yatırdım hem bebeği hem babayı adam oğluyla uyuyor artık iş yapıyorum bende bizimki kendi kurdu düzenini ben bişey yapmadım gündüz uykumuz yok akşamda 22:30 23:00 gibi uyuyor gece emzirmeye kaldırıyorum emip yatıyor inş böyle devam eder kendi zamanını oda oturtur merak etme

Nasil uyutuyorsin peki? Bizde düzen diye bir sey yok. Cok canım sıkılıyor. Aslında vardi bozuldu ve duzelmiyor. Cok yipratiyor bu hal.. ahh ana olmak.

Nasil uyutuyorsin peki? Bizde düzen diye bir sey yok. Cok canım sıkılıyor. Aslında vardi bozuldu ve duzelmiyor. Cok yipratiyor bu hal.. ahh ana olmak.

Aslında birşey yapmıyorum saat on gibi mızırdanmaya başlıyor emzirıyorum gözler kaymaya başlayınca memeden cekip ağızını yüzünü memeye yaslıyorum orada uyuyor beş on dakka sonra kolumda devam ediyor en son yatağına bırakıyorum ama şöyle bir şey var bunu saat dokuzda yapınca yemiyor illa o saat gelecek benimde işime geliyor

Birde şimdi nasıl tarif ederim bilemedim ama annem derdi önce arkadaşımın bebeğinde sonrada oğlumda denedik galıba doğru annem derki çocuk nerede uyursa uyusun içini çekene kadar derşn uykuya gecmez içini çekince al yatır deniyorum oluyor ama o sesi nasıl tarif ederim bilemedim yani derince nefes alır gibi iç çekiyor ve uyanmıyır o derim uykuya geçişmiş

Benimki de memede uyuyordu artık uyumuyor bu daha fena
OrganikParasetamoL dalamiyor. Uyuyo gibi oluyor yok olmuyor. Kac gundur uykusuzum. Demin çocuk senin neyine diye geziniyodum evde gozlerim batiyor

Doyduguna emin misin peki
Bazı bebekler zor büyüyorlar ya benim oğlum iki yaşında hala uykusu çok az
45 dk uyutmaya uğraşıyorum adam beş dk uyuyor

Her bebeğin düzeni oturmuş herhalde ne güzel. Kimsecikler yok. Bana da nasip etsin Allah.

Duzenimiz tam oturmasa da hep
Ayni saatte odamiza gidiyoruz ve uyumaya calisiyoruz canm biz. Bazen aglama nobetleri bazen meme reddi yasasak da ayni saatte odaya gidip alt degisip pijama giyip isigimizi kapatiyoruz.
Gunduzleri de sadece sunu farkettim mesela, easy metoduna gore beslen oyna uyu, biz hep oyna beslen uyu yapiyormusuz mesela. Su an onu degistirmeye calisiyorm. Bakalm bugun az da olsa uyudu gunduz neyle alakasi var bilinmez tabii...

kaftankef canm emzik kullaniyo musunuz??
Bebis dalamiyosa etrafta bi uyarici sorunu ya da bi skintisi olabilir gaz falan var mi hala?? Hafif sesli bi seyler acsan yanina mozart ya da bi ninni rahatlatici bi seyler acaba ise yarar mi??? Kendim ne denedimse onlari soyluyorm...
Benm kiz da memede uyumuyor artk emzikle uyutuyorm ben de.

Su an bile hamile kalabilirsin aman dikkat. Kayinvalidem eşime dogumdan 4 ay sonra hamile kalmış.
Aman ikinci bir supriz yumurtayi kaldiramam sanirsam :)
Hmm anladim canim.. O zaman dikkat sart. Ben hep hamileligi adet olmaya bagliyorum da ondan bilincsizim.
Sanırım olasılık hep var canım yaa sut korumuyor dıye bılıyorum
Ne olur ne olmaz riske girmeyelim tabi. 5 sene sonraki planlari one cekmeyelim :)

Benimki de memede uyuyordu artık uyumuyor bu daha fena
OrganikParasetamoL dalamiyor. Uyuyo gibi oluyor yok olmuyor. Kac gundur uykusuzum. Demin çocuk senin neyine diye geziniyodum evde gozlerim batiyor
Canim anason cayin 2 cay kasigi icir,yarim saat icinde uyur,etrafinda uyaran olmassa da derin uykuya dalar acikana kadar uyanmaz,birde sen stressiz olmaya calis,sinirlerinizi gevsetecek hipnotize edecek bir muzik ac, mutlaka karanlikta olun

Esay modunu bana acsana canim,herhalde ben oyle yapiyorum,uyandiginda besleniriz,guzelce oyunumuzu oynariz,uykumuz gelir uykuya yatari,bugun cok duzenliydi bu

Çok yordu bugün elif. Tam ne güzel yine 10da uyumaya başladı demişken yine uyumuyor. Bi bakayım dedim takvime ve 15. Haftaya girmişiz nasıl bisey bu atak denilen şey daha adim atar atmaz değişiyor ve bu kez 5hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…