2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
C caspe_r canım sen de bendensin. benimki de sadece memede uyuyor bir de kanguru da dolaşırken dışarıda uyuyor belki evde de ayakta gezdirsem uyur ama ağırlaştı iyice o kadar gücüm yok. saat başı uyanmaları olmasa memede uyusun hiç prolem değil de işte gece sık uyanıyor.
Ayakta sallamaya alıştırmak istemedim sonuçta memeden kesilince bi şekilde öğretcem başka türlü uyumayı. inan sürekli başka türlü uyusun diye deniyorum. biraz önce güzel yarım kundak yaptım aldım kucağıma az emzirdim sakinleşti o arada pışpış a başladım poposuna yavaşça vurdum . memeden çektim pışpışa devam ettim öyle alışsın diye yok meme aramaya başladı yine . tam dalmadan çekmeye çalışıyorum memeden ama bi ilerleme katetemedim o konuda da ne yapcam bilmiyorum

Tam o arada emzik versen, benimki de doyunca mememi bırakıyor ve emzik istiyor, uyurken mememi kabul etmiyor, o anda emziği vermezsem kıyamet kopuyor hatta :)

Valla temmuz annelerine gidip sorasım geldi ya dayanılacak gibi değil. iki tane ben anca dayanıe bu uykusuzluğa
Canım biz de 9 agustos doğumluyuz bu hafta çok bi huysuz senin yavru da öyle mi? Iykusı var biliyorum ama uyumuyo aç ama yemiyo sinirleniyo kızım reamen enveim geçirdi uslu akıllı kızım gittii..

Emzik alıyor mu canım? Bir de uyuturken buzuki orhan ya da beyaz gürültü dinletiyor musun

Benim büyük öyleydi. Memede uyurdu ki 30 aya kadarda öyle uyudu . Kanguru ah kanguru ... gecenin bir yarısı hastanenin etrafını turlardik. Bazen gece yağmur yağardı evde koridorda ayni disaridaymiş gibi koyar üzerine ince ortu atıp turlardim uyusun diye. Bu defa oyle başlamadık henuz ama gece bir uyaniyor uyumuyor bazen uyuyor uyaniyor, uyuyor uyaniyor yani şöyle koyup kafayı 3 saat deliksiz uyusa ben artık insanliktan çıktım öyle bir baş dönmesi var ki ... bu gece büyükté 10 defa uyandi .

Allah razi olsun saolun,dualariniz sayesinde atlattigimiza inaniyorum bende,birden en kotusu basimiza geldi derkrn dua dua nelere kadir,birden kotu senaryo kalkti basimizdan,cok kotu gunlerdi amannnn allahim kimseye onu yasatmasin. Tamamdir listeyi paylasacgim bende,
Tattirma yapilabilinir tabi,ama ogun olarak vermrk icin size erken,biz mecburi mama beslendigimiz icin artik ogun olarak alacak.20 gun cok az kaldi

Canım biz de 9 agustos doğumluyuz bu hafta çok bi huysuz senin yavru da öyle mi? Iykusı var biliyorum ama uyumuyo aç ama yemiyo sinirleniyo kızım reamen enveim geçirdi uslu akıllı kızım gittii..
Kizzzz brn sabah tartildim,900 gr fark vardi 5. Gun bugun iyi demi,sende varmi fark canim

Bu cocuklara noluyosa hep ayni zamanlarda oluyor,topluca ataga kalkiyorlar herhalde,oglen uykusu geldi 1saattir uyutamadim cocugu,daliyor hopp sicriyor,daliyor hooop sicriyor. Offfffff zor ya

Canim elif nasil oldu insallah gevmistir.

Y yapayalniz1 canım nasıl oldu kuzun? İnşallah düşmüştür ateşi çok geçmiş olsun

Sağ olun kızlar elif iyi ama tüm gece ne uyudu ne uyuttu. Uykudan çığlıklarla uyandı sürekli ağladı sağ memeyi almadı falan baya da halsizdi ateşi yuksekken doktora gittik tahlil yaptırdık kan ve idrar sonuç öğleden sonra çıkacak bakalim. Doktor ateş önemli araştırılması gerekir dedi

Hahahah Allah seni yaaa dogru dedin yapmam sorun degil de cikarmam sorun benim evlatlar dunyaya gelmek istemiyor bu sefer ki 50 haftada anca dogar kesin

Emzik alıyor mu canım? Bir de uyuturken buzuki orhan ya da beyaz gürültü dinletiyor musun
Emzik almıyor canım hala deniyorum hergün yok evde 5 çeşit emzik var hiç birini almıyor sinirleniyor bir de beyaz gürültü yok kullanmıyorum çok nadir evde temizlik flj varsa uyanmasın sese diye açıyorum

Benimki de çok huysuz bu hafta evet canım

Of of ne zor allahimmmm,
Bizimkidr malum aclik krizlerine girdi her zamanli gibi ,naptim ettim mecbur mamaverdim,mama slmassa kesinliklr uyumuyor ortsligi inletiyor
Evet canım cinnet gecirdim gece vsllahii herif de saolsun dönüp bakmadı bile ölü gibi uykusu var :/

Canim ya sanirim ataktasiniz rabbim sabır versin hemencik geçsin. Şu an uyuyorsunuzdur umarim
12 haftada başladık 24 hafta olduk hala atak mı yaa bu nedir
Aman canım he anne de geç yaa boşver... bide bnm sütüm yağlı/yağsız muhabbeti varya öyle şey olur mu hiç herkesin sütü aynı önsüt sonsütü karıştırıolar :)) bnö oğlumda saat başı emer ama kilo alımı çok iyi 1 yaşında çocuk gelişiminde dedi doktorum her gittiğimde de sakın sütüm yok die düşünme maşallahın var der yüreklendirir sağolsun

Ya 15. hafta atağı beni mahvetti saat başı uyanmalar 4 hafta daha mı sürecek ? olamaz
ben 12 ile 15" birleştircem sanıeım o da uzun sürüyo ataktan cıkamicaz biz zaten takvime bakınca ataksız gün sayısı çok az hayır hiç atak yaşamayanlar var bide ne şanslılar yaa

nymeria-burcu canim kontrolden gelmissiniz masallah Alp bebege. Birde mama sisirir derler benimki seninkinden daha sisik aramizda 1 ay var. Simdide cokmu kilolu diye takmis durumdayim. Dun degil onceki gun boyunu olctum 64 olmus. Kilosuda 7500 filan olmustur tartim yok bilmiyorum o yuzden ama kalkmiyo yerinden masallah pasama hep boyle olsunda obez olmasin gunah ben kucukken cok kiloluymusum oglumda olmasin.

Ben sezaryen ile doğum yaptım.yıllardır her adet öncesi çıkan sivilceler hamilelikten itibaren çıkmıyor.tam tersidir yani.başta östrejen olmak üzere kuduran horminlar sebep buna.hamilelik ve lohusalıkta ise sanmıyorum.yağlı yiyecekler tüketmenle alakalı sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…