2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oyyy minik kuzu ya acaba kulagi filanmi agriyorduki.simdi belli olur insallah. Coj gecmis olsun canim

Mamakido dan aldığım halo uyku tulumunun tatlişliğine bakar mısınız?? Dün sioariş verdim bugün geldii keşke daha önce alsaydım kundağı çook güzel sarar sarmaz da dalıyo uykuya geceden uykusuz ondan mı güzel mi sarıyır anlamadım :))

Anam maşallah.benimkinin kollarını saracam yüzünü ortecem he kıyametler kopar .gece üstünü örteyim diyorum onu bile hissedip ittiriyo anası kılıklı

Cok sekermis gule gule kullanin tam ankaraya gore valla :) bende ariyorum bulamadim.bu guzelde bizim inatci kiz kollari oyle dururmu acaba

Valla guzelim bilmiyorum ki hep yedigim seyler yillardir yagli yiyorum o zaman niye cikmadi mesela yagdansa. Benim herseyim ters bilmiyomusun
Bir seneye kadar olunmayabiliyor kuzum.
Benim ailem ablam ve annem hemen olmuslarda ben soy ceker diye dusundugumden tedirginlestim :)
Abooo nasil yatiriyorsun kiz boyle ben iskence gibi dusunuyorum boyle yatirmayi paket gibi bisi bu benimkinin eller kollar free :)

O sıcaktan pişen çocuk ilk gördüğü soğukta hasta oluyor.

Masallah mehmet aliye :) benim.kizimda oyle valla eller bas hep acik olacak.napicaz tam soguklarda hic bilmiyorum

Masallah mehmet aliye :) benim.kizimda oyle valla eller bas hep acik olacak.napicaz tam soguklarda hic bilmiyorum
Dun bi isim vardi 10 dkka disari cikarttim sapkayi takiyorum agliyo cikartiyorum susuyo 5 kere ayni islemi yaptik sonra amann dedim taktim susarsin zaten disarda dedim sustu etrafa bakarken sipa hic sevmez hele gozler kapandimi Aman Allah'immm kiyamet koparr :)

Eskilere göre bebekler ya açtır ya da üşümüştür zaten canım.

O sıcaktan pişen çocuk ilk gördüğü soğukta hasta oluyor.
Bende cok giydiriyorum yaa. ama cokta degisiyorum ustunu 2gune mehmet alinin kiyafetleri yikaniyo. Ankara soguk bende kisa kolluylayim ama usuyorum emzirirken cok terliyorum diye, uzun kollu giymiyorum ben usuyosam o daha cok usur diyip giydiriyorum valla

Kesinlikle doğru. Biz bir battaniye örtüyoruz 25 falan derece kızı da sadece ince kundakla yatırıyorum. Ne terliyor ne üşüyor. En önemlisi bu bence. Anneme kalsa donuyor çocuk. Uyuyanın üstüne kat yagarmış. Doktor bana havale yapan şey sıcaktır ona dikkat et dedi.

Son düzenleme:
Demekki bu minnaklar hep ayni.cocuklarda hakli agustosun sicaginda dogdular.ben hic sapka takmadim simdide yavrum takmaz tabi o ne yapsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…