- 5 Ekim 2016
- 217
- 418
- 18
- 37
Oyyy minik kuzu ya acaba kulagi filanmi agriyorduki.simdi belli olur insallah. Coj gecmis olsun canimSağ olun kızlar elif iyi ama tüm gece ne uyudu ne uyuttu. Uykudan çığlıklarla uyandı sürekli ağladı sağ memeyi almadı falan baya da halsizdi ateşi yuksekkendoktora gittik tahlil yaptırdık kan ve idrar sonuç öğleden sonra çıkacak bakalim. Doktor ateş önemli araştırılması gerekir dedi
Senin gözlerin doluyor ben ağladım canım şangur şungurbi karikatürde bile gözlerim doluyor hala lohusa depresyonu mu buuçalışıyorum ve çocuklarımı çok ama çook özlüyorum
Ayy bende bu sabah doguma gittigim gun gibi bi agriyla uyandim.asiri bi sancim var hasta olucam heralde ama bu saat oldu hala olmadim ve halada var sancim.normalmiki boylemi oluyor acaba.40 da olmustum ama hic sancim olmamistiBir seneye kadar olunmayabiliyor kuzum.
Düzen hemen oturamayabiliyor canım.Ayy bende bu sabah doguma gittigim gun gibi bi agriyla uyandim.asiri bi sancim var hasta olucam heralde ama bu saat oldu hala olmadim ve halada var sancim.normalmiki boylemi oluyor acaba.40 da olmustum ama hic sancim olmamisti
Hamile kalma ihtimali var Tuğba regl olmasan da.Ne guzel keske bende olsamadet olmayinca hamile kalma riski var mi ? Yoksa ilk adetten sonra mi risk var. Bilmiyorum da bilinclendirirmisiniz :)
Annem de kardeşime ben dört aylıkken kalmış:)Su an bile hamile kalabilirsin aman dikkat. Kayinvalidem eşime dogumdan 4 ay sonra hamile kalmış.
Anam maşallah.benimkinin kollarını saracam yüzünü ortecem he kıyametler kopar .gece üstünü örteyim diyorum onu bile hissedip ittiriyo anası kılıklıEki Görüntüle 1913232 Mamakido dan aldığım halo uyku tulumunun tatlişliğine bakar mısınız?? Dün sioariş verdim bugün geldii keşke daha önce alsaydım kundağı çook güzel sarar sarmaz da dalıyo uykuya geceden uykusuz ondan mı güzel mi sarıyır anlamadım :))
Cok sekermis gule gule kullanin tam ankaraya gore valla :) bende ariyorum bulamadim.bu guzelde bizim inatci kiz kollari oyle dururmu acabaEki Görüntüle 1913232 Mamakido dan aldığım halo uyku tulumunun tatlişliğine bakar mısınız?? Dün sioariş verdim bugün geldii keşke daha önce alsaydım kundağı çook güzel sarar sarmaz da dalıyo uykuya geceden uykusuz ondan mı güzel mi sarıyır anlamadım :))
Kabuk bağladı ve düştü canım.:)m.beauty canim pipi ne durumda en son kn toplanmasi goruyorum demistin bir sikinti var mi? Bizimde biraz kizarik gorunmustu sma kan toplanmasi seklinde dikkatimi hic cekmedi.
Valla guzelim bilmiyorum ki hep yedigim seyler yillardir yagli yiyorum o zaman niye cikmadi mesela yagdansa. Benim herseyim ters bilmiyomusunBen sezaryen ile doğum yaptım.yıllardır her adet öncesi çıkan sivilceler hamilelikten itibaren çıkmıyor.tam tersidir yani.başta östrejen olmak üzere kuduran horminlar sebep buna.hamilelik ve lohusalıkta ise sanmıyorum.yağlı yiyecekler tüketmenle alakalı sanıyorum.
Benim ailem ablam ve annem hemen olmuslarda ben soy ceker diye dusundugumden tedirginlestim :)Bir seneye kadar olunmayabiliyor kuzum.
Abooo nasil yatiriyorsun kiz boyle ben iskence gibi dusunuyorum boyle yatirmayi paket gibi bisi buEki Görüntüle 1913232 Mamakido dan aldığım halo uyku tulumunun tatlişliğine bakar mısınız?? Dün sioariş verdim bugün geldii keşke daha önce alsaydım kundağı çook güzel sarar sarmaz da dalıyo uykuya geceden uykusuz ondan mı güzel mi sarıyır anlamadım :))
Yaaa.. valla insan boyle duyunca korkuyor.gerci taktir ilahtan ama yinede tedbiri birakmamak lazim :))Annem de kardeşime ben dört aylıkken kalmış:)
O sıcaktan pişen çocuk ilk gördüğü soğukta hasta oluyor.Sen odada nasil giyinik duruyorsun ben sana kac derece olduguni soyliyimben takigimda bu konuds
Eger kisa kolluysan-25 derece uzeridir,uzun kolluysan 23-25 arasidir,uzerinde yelek varsa 20-22 arasidir
Ben evdeki sicakliga kafayi takmis bulunuyorum, ev her gun 2 defa havalanir,her odads nem olcerli derece vardir,24 derece ve uzeri olurs gider kombi kapatilir,22 derce altina inerse gider kombi derecesi artirilir. Benim bir arkadad var,kizi hep hasta bugune kadsr,bir de siyorki usutuyor,evlerine bir gittim cocugu cok kalin pijamayla yatiriyor ve evin dercesi 27 inan oglumu acik vaziyette zibinla yatirdim. Cicuk hasta olcak diye cok korktum. Cok hassasim bu konuda,ben sogugun degil,sicagin zararli oldugu kanisindayim
Merci sekerimmHamile kalma ihtimali var Tuğba regl olmasan da.
Masallah mehmet aliye :) benim.kizimda oyle valla eller bas hep acik olacak.napicaz tam soguklarda hic bilmiyorumValla guzelim bilmiyorum ki hep yedigim seyler yillardir yagli yiyorum o zaman niye cikmadi mesela yagdansa. Benim herseyim ters bilmiyomusun
Benim ailem ablam ve annem hemen olmuslarda ben soy ceker diye dusundugumden tedirginlestim :)
Abooo nasil yatiriyorsun kiz boyle ben iskence gibi dusunuyorum boyle yatirmayi paket gibi bisi bubenimkinin eller kollar free :) Eki Görüntüle 1913235
Dun bi isim vardi 10 dkka disari cikarttim sapkayi takiyorum agliyo cikartiyorum susuyo 5 kere ayni islemi yaptik sonra amann dedim taktim susarsin zaten disarda dedim sustu etrafa bakarken sipa hic sevmez hele gozler kapandimi Aman Allah'immm kiyamet koparr :)Masallah mehmet aliye :) benim.kizimda oyle valla eller bas hep acik olacak.napicaz tam soguklarda hic bilmiyorum
Eskilere göre bebekler ya açtır ya da üşümüştür zaten canım.Bu arada zombi oldum yine gece saat başı uyandı bir haftadır olduğu gibi emmeden de bir türlü geri dalmıyor. neyse annemi aradım sabah konuşmamızı yapmak için.
Ya bu annem cidden şaka gibi çocuk gece saat başı uyanıyo diyorum bana ne dese beğenirsiniz çocuk aç kalıyomuş sütüm çokmuş ama beslemiyomuş çocuk ondan uyanıp duruyomuş. Dedim sen ne diyon anne mama versem bu kadar kilo almaz bu çocuk. Taktın bi ilk günden beri sütün yok sütün mü bitti vs sen iyi misin dedim aksi yönde telkin vereceğine sinir oldum ya
Bende cok giydiriyorum yaa. ama cokta degisiyorum ustunu 2gune mehmet alinin kiyafetleri yikaniyo. Ankara soguk bende kisa kolluylayim ama usuyorum emzirirken cok terliyorum diye, uzun kollu giymiyorum ben usuyosam o daha cok usur diyip giydiriyorum vallaO sıcaktan pişen çocuk ilk gördüğü soğukta hasta oluyor.
Kesinlikle doğru. Biz bir battaniye örtüyoruz 25 falan derece kızı da sadece ince kundakla yatırıyorum. Ne terliyor ne üşüyor. En önemlisi bu bence. Anneme kalsa donuyor çocuk. Uyuyanın üstüne kat yagarmış. Doktor bana havale yapan şey sıcaktır ona dikkat et dedi.Sen odada nasil giyinik duruyorsun ben sana kac derece olduguni soyliyimben takigimda bu konuds
Eger kisa kolluysan-25 derece uzeridir,uzun kolluysan 23-25 arasidir,uzerinde yelek varsa 20-22 arasidir
Ben evdeki sicakliga kafayi takmis bulunuyorum, ev her gun 2 defa havalanir,her odads nem olcerli derece vardir,24 derece ve uzeri olurs gider kombi kapatilir,22 derce altina inerse gider kombi derecesi artirilir. Benim bir arkadad var,kizi hep hasta bugune kadsr,bir de siyorki usutuyor,evlerine bir gittim cocugu cok kalin pijamayla yatiriyor ve evin dercesi 27 inan oglumu acik vaziyette zibinla yatirdim. Cicuk hasta olcak diye cok korktum. Cok hassasim bu konuda,ben sogugun degil,sicagin zararli oldugu kanisindayim
Demekki bu minnaklar hep ayni.cocuklarda hakli agustosun sicaginda dogdular.ben hic sapka takmadim simdide yavrum takmaz tabi o ne yapsin. :)Dun bi isim vardi 10 dkka disari cikarttim sapkayi takiyorum agliyo cikartiyorum susuyo 5 kere ayni islemi yaptik sonra amann dedim taktim susarsin zaten disarda dedim sustu etrafa bakarken sipa hic sevmez hele gozler kapandimi Aman Allah'immm kiyamet koparr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?