6+1gunlugum cok sukur bulantim yok bende mi anormallik var sizleri boyle gorunce yada daha erkenmi baslamasi icin?
kim alıyor ve nereden getirtiyor aliexpress sitesinde gördüm bende çok güzel40 50 euro fln türkiyede ne kadar bilmiyorum
sağol canım roka istanbul da zaten var bu değişik bişey sirkeyle flan yapılıyo bazı pazarlarda satılıyo ve genelde parklarda oluyo :) haber saldım dört bir yanasağol
Birde doktor test istedi devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi hangi bölümden randevu alıyoruz? Bide özelde yaptıran varsa fiyatları nasıl ?
Canım amazon da var türkiyeden Amazon dan siparis verebiliyormusunuzkim alıyor ve nereden getirtiyor aliexpress sitesinde gördüm bende çok güzel
şu an gördüğü itibariyle ultrason kayıtlarına göre canım 5 hafta 5 günlük görünüyor demek. ama sen daha buna çok takılma. bu gün hafta olayı çok çabuk değişiyor. zamanla gününe denk geliyorKizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim
hiç yiyemiyorum poğaça elma bir parça yiyorum meyve sıfır portakal mandaline nefert ettim ayakta zor duruyorum dairedebenımde yenilerde başladı bulantı hiç zorlama kendini naneli şeker kek ve pohaça iyi geliyor elma denicem.
maden suyu iç canım en azından vitaminli bir sıvı
Benim de aynı canım banyo sırasında direk olmasa da yandan üstüne filan sıcak su tutuyorum akıyor.Çok birikmesi enfeksiyon yapıyor dikkat et.Sıktıktan sonra 10-15 dakika yürümeye gayret et.Kızlaaar iyi geceler. Yaa CRINONE vajinal jel kullanıyorum ya ben. Kukumda birikti iyice. Geri geliyo katı katı. Rahatsızlık veriyor kukuma baskı yapıyor. Ne yapacağım? Yorum lütfen.
hiç yiyemiyorum poğaça elma bir parça yiyorum meyve sıfır portakal mandaline nefert ettim ayakta zor duruyorum dairede(
Benden hala istemediler. Düşük ihtimalim var. Zaten düşer diye mi istemiyor acaba
Ya canım, bebeğin boyutuna göre görünen bir haftalık değeri o. Senin için rahat etmedi herhalde,istersen başka bir doktora daha görün. Ben embriyo 5+5 değerinde iken kalp atışlarını gördüm,Kizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim
kızlar merhaba bugün ultrasona girdim ve doktorum plasentanın bebeğin önünde oluştuğunu söyledi kafam çok karıştı bunun kötü bi etkisi olurmu acaba
domates en sevdiğim sebze adına tahammülüm yok salatalık felan aynııı Allah gerçekten yardımcımız olsun..bende gripken çok yedim portakal mandalin bende nefret ettim.bide ceviz badem görmek bile istemiyorum.
bu hafta nar ve elmayı denicem.
kaynamış yumurta yemege çalış. domates peynir ekmek yada kızarmış ekmek dene.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz kötü düşünmeeeeBenden hala istemediler. Düşük ihtimalim var. Zaten düşer diye mi istemiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?