2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende iki gündür sağ kalça ağrısı çekiyorum gece belim tutmuyor topallıyorum resmen

Birde doktor test istedi devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi hangi bölümden randevu alıyoruz? Bide özelde yaptıran varsa fiyatları nasıl ?

merhaba arkadaşlar ben de yeni aranıza katıldım beni de eklermisiniz benim muhtemel doğum tarihim ise 26 ağustos 2016 bir kızım var hayırlısı ile bunuda sağlıkla bekliyoruz hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli inşallah

Kizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim

Kizlar benim ultrason fotosunda bisey dikkatimi cekti +GA1 5W 5D yaziyor. Bu kac hafta kac günlük oldugu mu yaziyor.. o zaman 5 haftalik bizimki offff delirmek üzereyim
şu an gördüğü itibariyle ultrason kayıtlarına göre canım 5 hafta 5 günlük görünüyor demek. ama sen daha buna çok takılma. bu gün hafta olayı çok çabuk değişiyor. zamanla gününe denk geliyor

benımde yenilerde başladı bulantı hiç zorlama kendini naneli şeker kek ve pohaça iyi geliyor elma denicem.
maden suyu iç canım en azından vitaminli bir sıvı
hiç yiyemiyorum poğaça elma bir parça yiyorum meyve sıfır portakal mandaline nefert ettim ayakta zor duruyorum dairede(

Kızlaaar iyi geceler. Yaa CRINONE vajinal jel kullanıyorum ya ben. Kukumda birikti iyice. Geri geliyo katı katı. Rahatsızlık veriyor kukuma baskı yapıyor. Ne yapacağım? Yorum lütfen.
Benim de aynı canım banyo sırasında direk olmasa da yandan üstüne filan sıcak su tutuyorum akıyor.Çok birikmesi enfeksiyon yapıyor dikkat et.Sıktıktan sonra 10-15 dakika yürümeye gayret et.

Sabah 6 da uyandırdı çok korkuttu beni minikim bayıldım öğürmelerden pembemsi akıntım geldi korka korka hastaneye gittik iyiymişiz,İlk ulstrasonda 2 hafta geriydik 2. ultrasonda 1 hafta bugün tam günü gününe yakalamışız maşallah.Tüm güzel annelerimize sağlıklı mutlu bir gebelik diliyorum Allah'ım

Eklentiler

• bebiş.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 74
kızlar merhaba bugün ultrasona girdim ve doktorum plasentanın bebeğin önünde oluştuğunu söyledi kafam çok karıştı bunun kötü bi etkisi olurmu acaba

hiç yiyemiyorum poğaça elma bir parça yiyorum meyve sıfır portakal mandaline nefert ettim ayakta zor duruyorum dairede(

bende gripken çok yedim portakal mandalin bende nefret ettim.bide ceviz badem görmek bile istemiyorum.
bu hafta nar ve elmayı denicem.
kaynamış yumurta yemege çalış. domates peynir ekmek yada kızarmış ekmek dene.

Benden hala istemediler. Düşük ihtimalim var. Zaten düşer diye mi istemiyor acaba

7. haftada bebeği görmeden kalp atışını izlemeden,genelde testleri uygulamaya vermiyorlar. O yüzden düşçek diye bekliyorlar diye düşünme. Bir sınırı var doktorun düşüncesinde, ama bu düşme ile ilgili değildir bence.

Ya canım, bebeğin boyutuna göre görünen bir haftalık değeri o. Senin için rahat etmedi herhalde,istersen başka bir doktora daha görün. Ben embriyo 5+5 değerinde iken kalp atışlarını gördüm,

kızlar merhaba bugün ultrasona girdim ve doktorum plasentanın bebeğin önünde oluştuğunu söyledi kafam çok karıştı bunun kötü bi etkisi olurmu acaba

Bebeği gördü mü? Kalp atışını göster di mi?

Bunlar varsa sıkıntı etmene gerek yok,ama plesanta daha bu zamanda gelişmiyor diye biliyorum. O yolk sactan bahsediyor olmasın, eğer o ise,onun büyüklüğü yerleşme yeri falan bebek gelişimi için evet önemli. Bebek sağlıklıysa zaten yolk sac düzenli gider,bebek sağlıksızsa yolk sak ta sağlıksız ve düzensiz gözlemlenir.

bende gripken çok yedim portakal mandalin bende nefret ettim.bide ceviz badem görmek bile istemiyorum.
bu hafta nar ve elmayı denicem.
kaynamış yumurta yemege çalış. domates peynir ekmek yada kızarmış ekmek dene.
domates en sevdiğim sebze adına tahammülüm yok salatalık felan aynııı Allah gerçekten yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…