2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Saol canim,ben sana hep dedim bosuna takiyorsun diye,sen zaten masallah toran dogurdun,gelisimi biraz daha bizden yuksek gidebilir cok normal,alpin babasids toramanmis 8 kilo 65 cm mis 3 aylik kontrolunde,annesi telefondan oyle soyluyor aksam,az degil mi alp icin diyo,benim canimi telefondan bile sikabiliyor kv anlayacagin,babasids kiviriyor,norma dedi doktor,annesi kucuk cocuk kiss olabilir demez mi? Ya sabir ya sabir,saglikliyiz cok sukur ben buna bakiyoruz sadece,kimi cocuk zayif olur kimi cocuk kilolu,fazla olmasinda dedigin gibi. Olsunnn

Kız bırak şu çocuğu incelemeyi. Anne sütü alan bebek obez olmaz. Ayrıca 3. Ayda dengeler kiloyu az alır. O zaman da sütüm azaldı mi yaramıyor mu deme. Bak baştan uyarıyorum.
Yarın iyice hareket başlayınca hepsi verecekler.
Süper yaa. Cırt çirtli mi? Baya sıkı sarmış.

Aynen her cocuk bir olucak diye birsey yok. Neden insanin morali bozmak icin ellerinden geleni yaparlarsa sanki. Iyi ki kaynanam yok diyorum bazen saglikli olsunlarda gerisi bombos.

Kiz takacak bisi bulamiyorum cocukla oynuyorum orasi niye boyle burasi niye soyle kulaklarida kepce zaten kiz olaydi bandana takardim

Anam maşallah.benimkinin kollarını saracam yüzünü ortecem he kıyametler kopar .gece üstünü örteyim diyorum onu bile hissedip ittiriyo anası kılıklı
Hahah enes bebeliğinden beri pardon hala bebe doğduğundan beri böyle yatıyor yoksa aşırı sıörıyor böle kendini güvende hissediyor :))
Cok sekermis gule gule kullanin tam ankaraya gore valla :) bende ariyorum bulamadim.bu guzelde bizim inatci kiz kollari oyle dururmu acaba
Bebeğim bu çok ince aslında bunun polarlısı var 3 tog o tam ankaraya göre ama bnm evim aşırısı sıcakbu ii oldu ayrıca kolları açıkda kullanılıyor bide kundaksız olanlarıda var

Hahha enes sıpası böyle olmazsa uyumuyo aşırı sıçrıyo kuzum kendini uyandırıyor hep :)) sırf bu kundak mevzusuna aldım zaten :))

goqce aynen ya bende bu atağı o atakla baglayacagim herhalde. Öldüm bittim. Sürekli mikir mikir sürekli ağlama. Hem de etini kesiyorum gibi. Gece bile memeyi zor tuttu ağlamaktan.
aynı canım enesde aynı çok yoruyor beniii

cırtcırtlı tatlım sırf kundak mevzusuna aldım enes başka türlü uyumadığı için kundaksızlarıda varr :) fermuarıda alttan açılıyor uyurken alt değiştirmek için yapmışlar mantıklı olmuş :)

Eskilere göre bebekler ya açtır ya da üşümüştür zaten canım.
Ya da ete bağırıyordur.
Değiştirmen ile alakası yok ki canım. Terliyor mu? Ölçün bu olsun. Sen kendi yanak el ısına bak onu da ona göre giydir. Mesela yanaklar sıcacık olmaz olursa çok sıcaktır. En ideali ılık olması. Hatta hafif serin. Terlemesi çok tehlikeli çünkü anında soğuk alır terli vücut.

Fiyatı nedir tatlım? Bende gece kundakla yatırıyorum.

Demekki bu minnaklar hep ayni.cocuklarda hakli agustosun sicaginda dogdular.ben hic sapka takmadim simdide yavrum takmaz tabi o ne yapsin. :)
Benimki eylulde dogdu canim 2 eylul :) hic takmadiysan takmaz daha :)
Masallah canim yatiyosa boyle ne guzel hayatta yatmaz :)
Terlemek mi su oluyo kafasi ama yanaklari buzhane eller agzinda diye buz ayaklarda serin olunca ustunu ortmiyim diye giydiriyorum. aslinda giydirdigim bi uzun kollu ince zibin ustune kazak yada bir zibin daha degisiyo. altinada bI pijama sadece hafif kalinlardan. bazende patikli ince pijama ve ustune ayaksiz alt giydiriyorum iste.

Canim cok tatliymis gercekten,oyle uyutabiliyorsan mukemmel,bizimki illla elleri acikta olacak,bacagimda da sallamama izin yok beyefendi rahatsiz oluyormus,ben yarim kundak yapiyorim uyku tulumuyla, besiginde kendi kendine uyuyor cok sukur

O sıcaktan pişen çocuk ilk gördüğü soğukta hasta oluyor.
Aynen canim,kv de esime aynisini yapmis,cocukluggndan beri hastadir hep bronsit,benimle evlendigi gunden beri hasta olmuyor. Acaba neden dimi dusunmek lazim,insanin soguga da alisan bir vucudu olmak zorunda,kar yagsin oglumu disari cikaricsm ben. Annem bizi hep cikardi soguk demedi.

Aynen oyle canim,25 bile cok biraz daha 1-2 derece daha dusur daha rahat edersin, nasil aisirsa oylr gidiyor,elleri ayaklari sicaksa hicbisey olmaz,bizim belden yukarisi acik eller disarida,o kadarda ozgurluk alani olsun,elleri acik oldugu icin ayaklariyle battaniyeyi acmaya bile yeltenmiyir,bunalmiyor cunku,ve ince zibin ince pijama bunlar ideal uyki sirlari, tugbayhan cocugu hasta etcem korkusuna daha cok hasta edecen,sende dediklerimi uygula mutlaka

Canım biz de 9 agustos doğumluyuz bu hafta çok bi huysuz senin yavru da öyle mi? Iykusı var biliyorum ama uyumuyo aç ama yemiyo sinirleniyo kızım reamen enveim geçirdi uslu akıllı kızım gittii..
canım bizde 8 agustos doğumluyuz dediklerin bendede var elif uykusu vr uyumaz ac biberonu almaz sinirlenir mamanın yarısını akıtıyor yemiyor sonra aglıyor sonra yiyor doymuyor uyku geçişimiz zorlastı ben ne yapacaghımı bilemedim artık 4. ay kontolünde dr sorucam biberonu ağzında ounuyır sıkıyor kızıyor ağzından çıkarıp ağlıyor garip bir davranışlarda bu 1 haftadır böyleyiz

Sağolun kızlar cevaplar için. Gece 2 de anca uyuttum. 10 da başladım 12 de bir uyudu 15 dk da falan uyandi. Salliyoruz nasil agliyor.. karni tok alti temiz gazi yok. Aglayip duruyor sallanmasina rağmen. Agladi agladi sonra yanima aldim cektim yorgani üstüne emzirdim. 2 de uyuduk işte. Cok şükür. Dün çok sinirliydim yorgundum hamdolsun biraz dinlendim. Sabah da kontrole gittim. Allttan muayene, alttan ultrasonla bakti dr. Her şey iyi şükür. Ayaklarını sıcak tut dedi. Kansizliga dikkat et dedi. Kendini cok yoracak işleri biranda yapma dedi.

Kafasi su olan cocugun yanaklari nasil buzhane olur ki,inan mantigim almadi,canim anladigim kadariyla sen kalin giydiriyorsun ve terliyor,suratida su olunca hafif hava degdiginde soguyor,buda sana usuyor dusuncesi yaratiyir,once mutlaka eve bir derece al,sonra uzun kollu ince bir zibin uzerine incr bir pijama giydir,bel ve bacaklari cok guzel sar,boyu. Gohus kollar disarida olabilir. Oyle uyut bakalim yine terleyecek mi? Ben bizimkinin terledigi anlari cok iyi biliyorum ama artik terlemiyoruZ,dengeye ulastik

Demek ki atak zamanindayiz hepimiz. Ayniyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…