2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İlkini sendromlarla büyüttük bunlarida ataklarla ataktan atağa koşuyoruz
Valla ya bide ağustos bebeleri diye midir nedir atakları bayağı ağır geçiyor bizimkilerin

4 saat keisnrtisiz ağlamak nedir yaaa hiç mi yorulmuon yavrum sen ?? Ay ne hal kalır ne sinir cetrinam yaa eşin alıo mu arada bari kucağına ?
Tatlım benim beynim çatlıyor evet her atak gecesi oturup 4 saat rahat ağlıyor bir kaç Saniye mola veriyor sonra yine başlıyor ..beyin kalmadı ki yandı yandı ..saolsun eşim artık çok yardımcı oluyor kimi geceler birini sağ kolunda diğerini sol kolunda taşıyor ama Bebek olanı bir tek anne kokusunda memede sakinleşiyor ..o yüzden iş yine başa düşüyor Allah tan bu atak geceleri ayda bi kaç gün

Oyy canim ya kiyamam hem sana hem bebise onlar agladikca biz yoruluyoruz ya kuzucuklar aglamasin
Dikkat ettim bu ay bütün bebeklerin atakları bayağı çetrefilli geçti Allah yardımcıları olsun Bebek'ler içinde çok zor

Kıyamam sana da kuzuya da yaa ne meret bişimiş bu ataklar daha şimdiden. Bi de anlatıyorsunuz ya yok 2 yaş sendromu falan ne zor ama bir o kadar tatlı şeymiş şu annelik
Ayyy sorma iki yaşı hiç sorma ben artık anı yaşıyorum.büyüğü deli deli hareketler yapınca bende ona uyuyorum deli ayağına yatıyorum bir süre sonra mecbur sakinleşiyor ya da bu kadın benden daha deli diye düşünüp pes ediyor yavrum

Demek ki atak zamanindayiz hepimiz. Ayniyiz.
valal bitsin artık bu atak uyurken ağlamak ne yaa ağlıyor kucağıma alıyorum susuyr birde yemiyor bende ona taktım niye yemiyor burnumu tıkalı genzini tıkalı ama ac olsa aglar zaten uyumaz yani relax artık düşünmekten kafayı sıyırıcaz artık
geçiçek deniliyor hep ama biz bu bebeleri bir 3 -4 yaşına getirene kadar anamız aglıcak bence

Çok geçmiş olsun zor bir gece de atlatmışsın umarım bugün Bebek çok uslu olur bol bol dinlenirsiniz

Deniyim bakayim derece alayim eve 23-24 derece iyi diyorsun dimi ?
Zaten kollari beldn yukarisini hic ortmuyorum o yuzden ustunu biraz kalin giydirmeye calisiyorum ki kollari usumesin. Altina cok onem vermiyorum tek kat geceleri yatiriyorum gunduz bazen ayakli pijama giydiriyorum icine oda nadir. Emerken asiri terliyo kafasi. Alni su icinde kaliyo. Yanaklar buz gibi oluyo. Genelde hep yanaklari soguk zaten elleri sicak olsada. Aman bi degisik. Birde sen ankaranin ayazini pek bilmezsin canim. Ben arada cam aciyorum gun icinde havalansin ev diye ister istemez yemek kokuyo bisi kokuyo yani. O zaman evin derecesi dusuyo bi anda. Ayaz cok var burda. Ama dediklerini uygulayacagim derece ile baslayarak :)

Evet canim 23-24 ideal,22,5 bizim ev suanda. Ayni bahsettigim gibi uyuyor alp,her odada derecem var,nem oraninda 40-60 arasinda olsun. Bir yerr gidersemdr cantamds yedek derece var dedim ya takigim ben bu konuya. Dogrudur ankara buraya gore cok farklidir,ben dag tepesindeyim,bol oksijenli miss hava,acmiyimda nabiyim dimi. Ben soyle yapiyorum. Evde birde fanim var,cocuk yatak odasindan gittiginde saona gecerkrn hemen aciyorim kapiyi havalandirmak icin yarim saat yetiyor sonra gelip kapatiyorum tabi en wz 3 derece dusmus oluyor fani aciyorum 15 dk kada hemen eski isisina ulasiyor,saona da ayni seyi yapiyorum. Sende oyle denersin dereceni al da. Kesin senin ev suan 27 derece falandir tahmin ediyorum. Cocukta sarma sarmal,anammm nasilda terlemesin cocuk cok normal. Derce alinca koy bak bakalim kac drece cikacak hemen soyle bana merak ettim. Koyunca yarim saat bekle ama,kalorifer yanina cok koyma o yaniltabilir,ben orta sehpaya koyuyorum odanin tam ortasi

ben ekledim sizi hatta yorumda yaptım ürünlerde değişik şeyler var inceliycem hatta kozmonot aldım ben ama sideki baya güzel onu akabilitrim dm den mesaj atarsınız bana (fare0606 nick)

Canim havalandirma isine bende takigim. Odadan salona gelince mutlaka aciyorum odayi havalandiriyorum disari cikarken tum evin camlarini aciyorum gelene kadar havalansin diye. Ama derece olayini hic dusunmedim ince giydiriyorum nasilsa diye. Hemen netten siparis vericem bugün derece alacağım.

Kızlar sonuclari gostermeye esim gitti ve tabiki yine bir sürü anlamsiz olayla döndü doktor fitil vermiş paranox adında ve günde 3 defa yarım kullansın demiş. Anlamadım o kadar kullanmama gerek var mı ki? Benim kızım sürekli esniyor ama uykuya dalamiyor onu da söylemiş. Doktor gazi vardir kakasini yapamıyor ondandir demiş. Ben hicbisey anlamadim. Bazen o kadar nefret ediyorum ki yasadigim sehrin imkansizliklarindan bu yüzden hamileyken bile 2 doktora gidiyordum. Gittiğim doktorlardan biri yazın dogumda bir bebegin ölümüne neden olmus az kalsin anne de ölüyormus. Sonra da terk etmiş burayi kaçmış

kuzum sen kehribar almıştın memnunmusun faydasını gördünmü bu arada ben hala almadım diş için baya iyi oluyormuş araştırdım ama baltık olacakmış kehribar

başka yokmu dr cnım ya kararsızlık şüphe seni yer bitirir yaa gidebiceğin başka ilçede falan bulabilirsen dr birde o görsün olmassa

Bende derece var cok kolaylık oluyor.
banyo yaptırıcaksak 27 derece yapıyoruz evi
diğer zamanlar 25 yeterli oluyor

Benim sacım aşırı dökülüyor
varmı böyle problem yasayan ve çözüm bulan

Esim pazar erken gelcek ona aldirayim gelirken biz cok soguk diye cikamiyoruz disari babasiz :)

Ya bide bu hafta memede uyuyayim sadece yatirma beni diyo yarim saat emdi uyudu atti memeyi yerine yatirdim ciglik cigliga geri kalkti emzik tutturuyorum daha cok hirslandi resmen geri meme verdim iki cekmeye aninda uyudu. Baska turlu alismasi lazim ama basaramadim daha.

Bende derece var cok kolaylık oluyor.
banyo yaptırıcaksak 27 derece yapıyoruz evi
diğer zamanlar 25 yeterli oluyor

Benim sacım aşırı dökülüyor
varmı böyle problem yasayan ve çözüm bulan
O sac dokulmesi cogumuzda var canim maalesef.bide uzadi iyjce sacim.cok sinir oluyorum.carede bulamadim

Gece uyandi emdi yatirdim geri uyandi bu hafta sadece memede uyuyayim diyo almadim sallladim besikte falan uykusu tum kacti sonunda yine memede uyudu
Esim pazar erken gelcek ona aldirayim gelirken biz cok soguk diye cikamiyoruz disari babasiz :)
ah kuzum valla ben işe başladım elifi götür getir başladı bakalım kıs serüvenimiz nasıl geçiçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…