Valla ya bide ağustos bebeleri diye midir nedir atakları bayağı ağır geçiyor bizimkilerinİlkini sendromlarla büyüttük bunlarida ataklarlaataktan atağa koşuyoruz
Tatlım benim beynim çatlıyor evet her atak gecesi oturup 4 saat rahat ağlıyor bir kaç Saniye mola veriyor sonra yine başlıyor ..beyin kalmadı ki yandı yandı ..saolsun eşim artık çok yardımcı oluyor kimi geceler birini sağ kolunda diğerini sol kolunda taşıyor ama Bebek olanı bir tek anne kokusunda memede sakinleşiyor ..o yüzden iş yine başa düşüyor Allah tan bu atak geceleri ayda bi kaç gün4 saat keisnrtisiz ağlamak nedir yaaa hiç mi yorulmuon yavrum sen ?? Ay ne hal kalır ne sinir cetrinam yaa eşin alıo mu arada bari kucağına ?
Dikkat ettim bu ay bütün bebeklerin atakları bayağı çetrefilli geçti Allah yardımcıları olsun Bebek'ler içinde çok zorOyy canim ya kiyamam hem sana hem bebiseonlar agladikca biz yoruluyoruz ya kuzucuklar aglamasin
Ayyy sorma iki yaşı hiç sorma ben artık anı yaşıyorum.büyüğü deli deli hareketler yapınca bende ona uyuyorum deli ayağına yatıyorum bir süre sonra mecbur sakinleşiyorKıyamam sana da kuzuya da yaa ne meret bişimiş bu ataklar daha şimdiden. Bi de anlatıyorsunuz ya yok 2 yaş sendromu falan ne zor ama bir o kadar tatlı şeymiş şu annelik
valal bitsin artık bu atak uyurken ağlamak ne yaa ağlıyor kucağıma alıyorum susuyr birde yemiyor bende ona taktım niye yemiyor burnumu tıkalı genzini tıkalı ama ac olsa aglar zaten uyumaz yani relax artık düşünmekten kafayı sıyırıcaz artıkDemek ki atak zamanindayiz hepimiz. Ayniyiz.
Çok geçmiş olsun zor bir gece de atlatmışsın umarım bugün Bebek çok uslu olur bol bol dinlenirsinizSağolun kızlar cevaplar için. Gece 2 de anca uyuttum. 10 da başladım 12 de bir uyudu 15 dk da falan uyandi. Salliyoruz nasil agliyor.. karni tok alti temiz gazi yok. Aglayip duruyor sallanmasina rağmen. Agladi agladi sonra yanima aldim cektim yorgani üstüne emzirdim. 2 de uyuduk işte. Cok şükür. Dün çok sinirliydim yorgundum hamdolsun biraz dinlendim. Sabah da kontrole gittim. Allttan muayene, alttan ultrasonla bakti dr. Her şey iyi şükür. Ayaklarını sıcak tut dedi. Kansizliga dikkat et dedi. Kendini cok yoracak işleri biranda yapma dedi.
Deniyim bakayim derece alayim eve 23-24 derece iyi diyorsun dimi ?Aynen oyle canim,25 bile cok biraz daha 1-2 derece daha dusur daha rahat edersin, nasil aisirsa oylr gidiyor,elleri ayaklari sicaksa hicbisey olmaz,bizim belden yukarisi acik eller disarida,o kadarda ozgurluk alani olsun,elleri acik oldugu icin ayaklariyle battaniyeyi acmaya bile yeltenmiyir,bunalmiyor cunku,ve ince zibin ince pijama bunlar ideal uyki sirlari,tugbayhan cocugu hasta etcem korkusuna daha cok hasta edecen,sende dediklerimi uygula mutlaka
Zaten kollari beldn yukarisini hic ortmuyorum o yuzden ustunu biraz kalin giydirmeye calisiyorum ki kollari usumesin. Altina cok onem vermiyorum tek kat geceleri yatiriyorum gunduz bazen ayakli pijama giydiriyorum icine oda nadir. Emerken asiri terliyo kafasi. Alni su icinde kaliyo. Yanaklar buz gibi oluyo. Genelde hep yanaklari soguk zaten elleri sicak olsada. Aman bi degisik. Birde sen ankaranin ayazini pek bilmezsin canim. Ben arada cam aciyorum gun icinde havalansin ev diye ister istemez yemek kokuyo bisi kokuyo yani. O zaman evin derecesi dusuyo bi anda. Ayaz cok var burda. Ama dediklerini uygulayacagim derece ile baslayarak :)Kafasi su olan cocugun yanaklari nasil buzhane olur ki,inan mantigim almadi,canim anladigim kadariyla sen kalin giydiriyorsun ve terliyor,suratida su olunca hafif hava degdiginde soguyor,buda sana usuyor dusuncesi yaratiyir,once mutlaka eve bir derece al,sonra uzun kollu ince bir zibin uzerine incr bir pijama giydir,bel ve bacaklari cok guzel sar,boyu. Gohus kollar disarida olabilir. Oyle uyut bakalim yine terleyecek mi? Ben bizimkinin terledigi anlari cok iyi biliyorum ama artik terlemiyoruZ,dengeye ulastik
İnan gece boyu bunu düşündüm başkası sesini duysa annesi Eti'ni kesiyor der@goqce aynen ya bende bu atağı o atakla baglayacagim herhalde. Öldüm bittim. Sürekli mikir mikir sürekli ağlama. Hem de etini kesiyorum gibi. Gece bile memeyi zor tuttu ağlamaktan.
Evet canim 23-24 ideal,22,5 bizim ev suanda. Ayni bahsettigim gibi uyuyor alp,her odada derecem var,nem oraninda 40-60 arasinda olsun. Bir yerr gidersemdr cantamds yedek derece varDeniyim bakayim derece alayim eve 23-24 derece iyi diyorsun dimi ?
Zaten kollari beldn yukarisini hic ortmuyorum o yuzden ustunu biraz kalin giydirmeye calisiyorum ki kollari usumesin. Altina cok onem vermiyorum tek kat geceleri yatiriyorum gunduz bazen ayakli pijama giydiriyorum icine oda nadir. Emerken asiri terliyo kafasi. Alni su icinde kaliyo. Yanaklar buz gibi oluyo. Genelde hep yanaklari soguk zaten elleri sicak olsada. Aman bi degisik. Birde sen ankaranin ayazini pek bilmezsin canim. Ben arada cam aciyorum gun icinde havalansin ev diye ister istemez yemek kokuyo bisi kokuyo yani. O zaman evin derecesi dusuyo bi anda. Ayaz cok var burda. Ama dediklerini uygulayacagim derece ile baslayarak :)
ben ekledim sizi hatta yorumda yaptım ürünlerde değişik şeyler var inceliycem hatta kozmonot aldım ben ama sideki baya güzel onu akabilitrim dm den mesaj atarsınız bana (fare0606 nick)Merhaba güzel anneler bende 2015 nisan annelerindenim Allah hepimizin çocugunu bizlere bağışlasın.İnstagramda yeni sayfa açtım anne bebek ürünleri satısı yapıyorum @coolbaby_world adresimincelerseniz ihtiyacınız olan beğendiğiniz ürünler olursa yardımcı olmak isterim.Bebişlerinize öpücükler
Evet canim 23-24 ideal,22,5 bizim ev suanda. Ayni bahsettigim gibi uyuyor alp,her odada derecem var,nem oraninda 40-60 arasinda olsun. Bir yerr gidersemdr cantamds yedek derece vardedim ya takigim ben bu konuya. Dogrudur ankara buraya gore cok farklidir,ben dag tepesindeyim,bol oksijenli miss hava,acmiyimda nabiyim dimi. Ben soyle yapiyorum. Evde birde fanim var,cocuk yatak odasindan gittiginde saona gecerkrn hemen aciyorim kapiyi havalandirmak icin yarim saat yetiyor sonra gelip kapatiyorum tabi en wz 3 derece dusmus oluyor fani aciyorum 15 dk kada hemen eski isisina ulasiyor,saona da ayni seyi yapiyorum. Sende oyle denersin dereceni al da. Kesin senin ev suan 27 derece falandir tahmin ediyorum. Cocukta sarma sarmal,anammm nasilda terlemesin cocuk cok normal. Derce alinca koy bak bakalim kac drece cikacak hemen soyle bana merak ettim. Koyunca yarim saat bekle ama,kalorifer yanina cok koyma o yaniltabilir,ben orta sehpaya koyuyorum odanin tam ortasi
kuzum sen kehribar almıştın memnunmusun faydasını gördünmü bu arada ben hala almadım diş için baya iyi oluyormuş araştırdım ama baltık olacakmış kehribarEvet canim 23-24 ideal,22,5 bizim ev suanda. Ayni bahsettigim gibi uyuyor alp,her odada derecem var,nem oraninda 40-60 arasinda olsun. Bir yerr gidersemdr cantamds yedek derece vardedim ya takigim ben bu konuya. Dogrudur ankara buraya gore cok farklidir,ben dag tepesindeyim,bol oksijenli miss hava,acmiyimda nabiyim dimi. Ben soyle yapiyorum. Evde birde fanim var,cocuk yatak odasindan gittiginde saona gecerkrn hemen aciyorim kapiyi havalandirmak icin yarim saat yetiyor sonra gelip kapatiyorum tabi en wz 3 derece dusmus oluyor fani aciyorum 15 dk kada hemen eski isisina ulasiyor,saona da ayni seyi yapiyorum. Sende oyle denersin dereceni al da. Kesin senin ev suan 27 derece falandir tahmin ediyorum. Cocukta sarma sarmal,anammm nasilda terlemesin cocuk cok normal. Derce alinca koy bak bakalim kac drece cikacak hemen soyle bana merak ettim. Koyunca yarim saat bekle ama,kalorifer yanina cok koyma o yaniltabilir,ben orta sehpaya koyuyorum odanin tam ortasi
Gece uyandi emdi yatirdim geri uyandi bu hafta sadece memede uyuyayim diyoValla uyku eğitimi vermeye baslıyım defım yırttı kendını ne mumkunnn
başka yokmu dr cnım ya kararsızlık şüphe seni yer bitirir yaa gidebiceğin başka ilçede falan bulabilirsen dr birde o görsün olmassaKızlar sonuclari gostermeye esim gitti ve tabiki yine bir sürü anlamsiz olayla döndüdoktor fitil vermiş paranox adında ve günde 3 defa yarım kullansın demiş. Anlamadım o kadar kullanmama gerek var mı ki? Benim kızım sürekli esniyor ama uykuya dalamiyor onu da söylemiş. Doktor gazi vardir kakasini yapamıyor ondandir demiş. Ben hicbisey anlamadim. Bazen o kadar nefret ediyorum ki yasadigim sehrin imkansizliklarindan bu yüzden hamileyken bile 2 doktora gidiyordum. Gittiğim doktorlardan biri yazın dogumda bir bebegin ölümüne neden olmus az kalsin anne de ölüyormus. Sonra da terk etmiş burayi kaçmış
başka yokmu dr cnım ya kararsızlık şüphe seni yer bitirir yaa gidebiceğin başka ilçede falan bulabilirsen dr birde o görsün olmassa
Esim pazar erken gelcek ona aldirayim gelirken biz cok soguk diye cikamiyoruz disari babasiz :)Evet canim 23-24 ideal,22,5 bizim ev suanda. Ayni bahsettigim gibi uyuyor alp,her odada derecem var,nem oraninda 40-60 arasinda olsun. Bir yerr gidersemdr cantamds yedek derece vardedim ya takigim ben bu konuya. Dogrudur ankara buraya gore cok farklidir,ben dag tepesindeyim,bol oksijenli miss hava,acmiyimda nabiyim dimi. Ben soyle yapiyorum. Evde birde fanim var,cocuk yatak odasindan gittiginde saona gecerkrn hemen aciyorim kapiyi havalandirmak icin yarim saat yetiyor sonra gelip kapatiyorum tabi en wz 3 derece dusmus oluyor fani aciyorum 15 dk kada hemen eski isisina ulasiyor,saona da ayni seyi yapiyorum. Sende oyle denersin dereceni al da. Kesin senin ev suan 27 derece falandir tahmin ediyorum. Cocukta sarma sarmal,anammm nasilda terlemesin cocuk cok normal. Derce alinca koy bak bakalim kac drece cikacak hemen soyle bana merak ettim. Koyunca yarim saat bekle ama,kalorifer yanina cok koyma o yaniltabilir,ben orta sehpaya koyuyorum odanin tam ortasi
Ya bide bu hafta memede uyuyayim sadece yatirma beni diyoC caspe_r canım sen de bendensin. benimki de sadece memede uyuyor bir de kanguru da dolaşırken dışarıda uyuyor belki evde de ayakta gezdirsem uyur ama ağırlaştı iyice o kadar gücüm yok. saat başı uyanmaları olmasa memede uyusun hiç prolem değil de işte gece sık uyanıyor.
Ayakta sallamaya alıştırmak istemedim sonuçta memeden kesilince bi şekilde öğretcem başka türlü uyumayı. inan sürekli başka türlü uyusun diye deniyorum. biraz önce güzel yarım kundak yaptım aldım kucağıma az emzirdim sakinleşti o arada pışpış a başladım poposuna yavaşça vurdum . memeden çektim pışpışa devam ettim öyle alışsın diye yok meme aramaya başladı yine . tam dalmadan çekmeye çalışıyorum memeden ama bi ilerleme katetemedim o konuda da ne yapcam bilmiyorum
Alla alla cok ilginc bjde ozel hastane.parayi almaya gelince takir takir aliyorlarÖzel diye buraya gidiyorum canim sifa hastanesi aslinda ama doktorlari ilgisizdevlete gotureyim bir de belki onlar ilgilenir
O sac dokulmesi cogumuzda var canim maalesef.bide uzadi iyjce sacim.cok sinir oluyorum.carede bulamadimBende derece var cok kolaylık oluyor.
banyo yaptırıcaksak 27 derece yapıyoruz evi
diğer zamanlar 25 yeterli oluyor
Benim sacım aşırı dökülüyor
varmı böyle problem yasayan ve çözüm bulan
Alla alla cok ilginc bjde ozel hastane.parayi almaya gelince takir takir aliyorlarmuallakta kalma canim biyere daha gotur bencede
Gece uyandi emdi yatirdim geri uyandi bu hafta sadece memede uyuyayim diyoalmadim sallladim besikte falan uykusu tum kacti sonunda yine memede uyudu
ah kuzum valla ben işe başladım elifi götür getir başladı bakalım kıs serüvenimiz nasıl geçiçekEsim pazar erken gelcek ona aldirayim gelirken biz cok soguk diye cikamiyoruz disari babasiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?