2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Fiyatı nedir tatlım? Bende gece kundakla yatırıyorum.
Kuzum 119 lira altı torba şeklinde yani yarım kundak oluyor kalca cıkıklığına sebebiyet vermiyor bacaklar serbest yani
Canim cok tatliymis gercekten,oyle uyutabiliyorsan mukemmel,bizimki illla elleri acikta olacak,bacagimda da sallamama izin yok beyefendi rahatsiz oluyormus,ben yarim kundak yapiyorim uyku tulumuyla, besiginde kendi kendine uyuyor cok sukur
sağol bebişimm beşikte kendi kendine sallamak mııı ?? Ay hayalimm :)) enesi ya kucağımda ya ayağmda sallamam lazım

goqce cok güzelmiş. Bende hep kundakla yatiriyorum bu soğuklar icin daha da iyi. Normal uyku tulumu almistim kundakla nasil kullanabilirim diye düşünüyordum ama adamlar yapmış fiyatı ne kadar
hehh amerikada ünlüymüş Tatlım bu marka adamlar düşünmüş valla hatta yenidoğan hastane bölümlerinde kullanılıyormuş 119 tl kuzum

Huni taktırıyorlar yani diyosun valla ben iki yaşa kalmadan takarım huniyi herhalde

Kıyamam aman hastalıktan emmemezlik falan yaparsa sağ da ver bari canım kıyamam sana da sen de helak olmuşsundur

Kıyamam aman hastalıktan emmemezlik falan yaparsa sağ da ver bari canım kıyamam sana da sen de helak olmuşsundur

Şükür canım sol tarafı aldı sağ da sorun vardı anlamadım çığlık çığlığa ağladı orayi verirken. Aynen canim zor bir geceydi. Kendisi de perisan oldu Allah tan eşim evdeydi. Bu gece yok bakalim nasil geçecek

kuzum sen kehribar almıştın memnunmusun faydasını gördünmü bu arada ben hala almadım diş için baya iyi oluyormuş araştırdım ama baltık olacakmış kehribar
Oldu bende , bağirsak sistemi cok duzenli kullandigimizdan beri, dis icin bekliyorum. Bence al derim,lisansli bir kehtibar aldim

Çok güzelmiş, ben de böyle yüzünü kapatıyorum, uykusunda açılırsa kendi kapatıyor hatta şahit oldum. Bu bebişler çok enteresan ya :)

Benimkinin dalar dalmaz yavaşça çekiyorum ağzından ama yine de hızlı çekersem tam dalmamışsa uyanıyor yerine koyarken uyanırsa istiyo tabi . bugün birşey deniyorum iyice sakinleşinceye kadar memede poposuna pat pat vuruyorum. sonra gözleri daha açıkken memeden çektim dalmak üzereydi ama itiraz etmedi popoya patpata devam ettim. işe yaradı bugün 2 sefer denemeye devam etcem. böylelikle belki popoya patpatla uyumaya başlar Allah ım lütfen :).

Son düzenleme:
Kızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.

Eklentiler

• IMG_2040.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 89
Bebek için geçmiş olmuş..çok üzüldüm anlattığın olaya bu kadar kötü mü bulunduğun yerdeki imkanlar

Bana hiç bi sıkıntı yok gibi geldi ya Buarada maşallah kuzuna

Bana hiç bi sıkıntı yok gibi geldi ya Buarada maşallah kuzuna
Sağol canım. Ayın 1 inde kontrolümüz var o zamana kadar yatırıcam sırtüstü , bakalım doktoru ne diyecek? Belki sağlık açısından bir sıkıntı olmaz ama nihayetind kız çocuğu, ilerde takar kompleks yapar, benim de kafam biraz basıktır. Sinir olurum krape yapmadan olmaz bi türlü, ondan dolayı çok takılıyorum.

Aynen gaz var nasil uyursa uyusun dedim hep. Ama her emme zamani uyudu bziimki uykusu gelincr zorlamadan simdiye kadar. Eger emip uyusa tamam dicem de artik onu da yapmiyor kucagimda uyuyacakmis. 3Den beri uyutmaya ugrasirim. Emdi uyudu koydum uyandi emzik tiktim agzina kusturdu zorla resmen. Oyy oyy nasil olacak bilmem. Esim aksam emzir ber ben uyuyayim dinlen teklifinde bulunda ama yok uyutamamis. Bana getirdi 3 cekti aninda gitti sipa. Tabi yerine koyunca basa sar. Atakdamiyiz ondan mi inmel istemiyor bilemedim yaa. Yarin doktor kontrolumuz var bakalim.ne diyecek onerisi falan olacak mi

Kiz neresi sivri bunun yuvarlak kafa iste. Belki benim oglanin daha sivridir seninkinden. Bi sag yatiyo benim ki bi sola arada kendi donuyo sirt ustu filan. saclari buyuyunce kapatcak zaten cokta sey yapma bi sorunu yoksa goruntu cok muhim degil saclar uzayinca. Benim oglanin kulaklar emzirirken katlaniyo hep ikiside kepce olcak heralde :) dikkat ediyorum ama olmuyor heralde buyuyunce geberticek beni

Canim benimkide ille kucakta uyuyacakti bi ara simdi kucakta da tepiniyo. diklestiriyorum omzuma aliyorum basini agliyo. ayagimda salliyorum agliyo yerine koyuyorum agliyo dalamiyo sinirleniyo heralde ne bilim. Aman zor cocuk buyutmek yaa.. Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin haklari odenmezmis cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…