Kuzum 119 lira altı torba şeklinde yani yarım kundak oluyor kalca cıkıklığına sebebiyet vermiyor bacaklar serbest yaniFiyatı nedir tatlım? Bende gece kundakla yatırıyorum.
sağol bebişimm beşikte kendi kendine sallamak mııı ?? Ay hayalimm :)) enesi ya kucağımda ya ayağmda sallamam lazımCanim cok tatliymis gercekten,oyle uyutabiliyorsan mukemmel,bizimki illla elleri acikta olacak,bacagimda da sallamama izin yok beyefendi rahatsiz oluyormus,ben yarim kundak yapiyorim uyku tulumuyla, besiginde kendi kendine uyuyor cok sukur
hehh amerikada ünlüymüş Tatlım bu marka adamlar düşünmüş valla hatta yenidoğan hastane bölümlerinde kullanılıyormuş 119 tl kuzumgoqce cok güzelmiş. Bende hep kundakla yatiriyorum bu soğuklar icin daha da iyi. Normal uyku tulumu almistim kundakla nasil kullanabilirim diye düşünüyordum ama adamlar yapmış fiyatı ne kadar
Valla ya bide ağustos bebeleri diye midir nedir atakları bayağı ağır geçiyor bizimkilerin
Tatlım benim beynim çatlıyor evet her atak gecesi oturup 4 saat rahat ağlıyor bir kaç Saniye mola veriyor sonra yine başlıyor ..beyin kalmadı ki yandı yandı ..saolsun eşim artık çok yardımcı oluyor kimi geceler birini sağ kolunda diğerini sol kolunda taşıyor ama Bebek olanı bir tek anne kokusunda memede sakinleşiyor ..o yüzden iş yine başa düşüyor Allah tan bu atak geceleri ayda bi kaç gün
Dikkat ettim bu ay bütün bebeklerin atakları bayağı çetrefilli geçti Allah yardımcıları olsun Bebek'ler içinde çok zor
Ayyy sorma iki yaşı hiç sorma ben artık anı yaşıyorum.büyüğü deli deli hareketler yapınca bende ona uyuyorum deli ayağına yatıyorum bir süre sonra mecbur sakinleşiyorya da bu kadın benden daha deli diye düşünüp pes ediyor yavrum
Kıyamam aman hastalıktan emmemezlik falan yaparsa sağ da ver bari canım kıyamam sana da sen de helak olmuşsundurSağ olun kızlar elif iyi ama tüm gece ne uyudu ne uyuttu. Uykudan çığlıklarla uyandı sürekli ağladı sağ memeyi almadı falan baya da halsizdi ateşi yuksekkendoktora gittik tahlil yaptırdık kan ve idrar sonuç öğleden sonra çıkacak bakalim. Doktor ateş önemli araştırılması gerekir dedi
Benimki de 9 ağustos doğumlu canım aynı şeyleri yaşıyoruzCanım biz de 9 agustos doğumluyuz bu hafta çok bi huysuz senin yavru da öyle mi? Iykusı var biliyorum ama uyumuyo aç ama yemiyo sinirleniyo kızım reamen enveim geçirdi uslu akıllı kızım gittii..
Kıyamam aman hastalıktan emmemezlik falan yaparsa sağ da ver bari canım kıyamam sana da sen de helak olmuşsundur
Canım kulak iktihabı galan olmasın ??Şükür canım sol tarafı aldı sağ da sorun vardı anlamadım çığlık çığlığa ağladı orayi verirken. Aynen canim zor bir geceydi. Kendisi de perisan oldu Allah tan eşim evdeydi. Bu gece yok bakalim nasil geçecek
Canım kulak iktihabı galan olmasın ??
Oldu bende , bağirsak sistemi cok duzenli kullandigimizdan beri, dis icin bekliyorum. Bence al derim,lisansli bir kehtibar aldimkuzum sen kehribar almıştın memnunmusun faydasını gördünmü bu arada ben hala almadım diş için baya iyi oluyormuş araştırdım ama baltık olacakmış kehribar
Çok güzelmiş, ben de böyle yüzünü kapatıyorum, uykusunda açılırsa kendi kapatıyor hatta şahit oldum. Bu bebişler çok enteresan ya :)Eki Görüntüle 1913232 Mamakido dan aldığım halo uyku tulumunun tatlişliğine bakar mısınız?? Dün sioariş verdim bugün geldii keşke daha önce alsaydım kundağı çook güzel sarar sarmaz da dalıyo uykuya geceden uykusuz ondan mı güzel mi sarıyır anlamadım :))
Benimkinin dalar dalmaz yavaşça çekiyorum ağzından ama yine de hızlı çekersem tam dalmamışsa uyanıyor yerine koyarken uyanırsa istiyo tabiYa bide bu hafta memede uyuyayim sadece yatirma beni diyoyarim saat emdi uyudu atti memeyi yerine yatirdim ciglik cigliga geri kalkti emzik tutturuyorum daha cok hirslandi resmen geri meme verdim iki cekmeye aninda uyudu. Baska turlu alismasi lazim ama basaramadim daha.
Bebek için geçmiş olmuş..çok üzüldüm anlattığın olaya bu kadar kötü mü bulunduğun yerdeki imkanlarKızlar sonuclari gostermeye esim gitti ve tabiki yine bir sürü anlamsiz olayla döndüdoktor fitil vermiş paranox adında ve günde 3 defa yarım kullansın demiş. Anlamadım o kadar kullanmama gerek var mı ki? Benim kızım sürekli esniyor ama uykuya dalamiyor onu da söylemiş. Doktor gazi vardir kakasini yapamıyor ondandir demiş. Ben hicbisey anlamadim. Bazen o kadar nefret ediyorum ki yasadigim sehrin imkansizliklarindan bu yüzden hamileyken bile 2 doktora gidiyordum. Gittiğim doktorlardan biri yazın dogumda bir bebegin ölümüne neden olmus az kalsin anne de ölüyormus. Sonra da terk etmiş burayi kaçmış
Bana hiç bi sıkıntı yok gibi geldi ya Buarada maşallah kuzunaKızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.
Sağol canım. Ayın 1 inde kontrolümüz var o zamana kadar yatırıcam sırtüstü , bakalım doktoru ne diyecek? Belki sağlık açısından bir sıkıntı olmaz ama nihayetind kız çocuğu, ilerde takar kompleks yapar, benim de kafam biraz basıktır. Sinir olurum krape yapmadan olmaz bi türlü, ondan dolayı çok takılıyorum.Bana hiç bi sıkıntı yok gibi geldi ya Buarada maşallah kuzuna
Aynen gaz var nasil uyursa uyusun dedim hep. Ama her emme zamani uyudu bziimki uykusu gelincr zorlamadan simdiye kadar. Eger emip uyusa tamam dicem de artik onu da yapmiyor kucagimda uyuyacakmis. 3Den beri uyutmaya ugrasirim. Emdi uyudu koydum uyandi
Acaip serin disarisi ayaz yani. yakin mi evler ? degilse siki giydirah kuzum valla ben işe başladım elifi götür getir başladı bakalım kıs serüvenimiz nasıl geçiçek
Kiz neresi sivri bunun yuvarlak kafa iste. Belki benim oglanin daha sivridir seninkinden. Bi sag yatiyo benim ki bi sola arada kendi donuyo sirt ustu filan. saclari buyuyunce kapatcak zaten cokta sey yapma bi sorunu yoksa goruntu cok muhim degil saclar uzayinca. Benim oglanin kulaklar emzirirken katlaniyo hep ikiside kepce olcak heralde :) dikkat ediyorum ama olmuyor heralde buyuyunce geberticek beniKızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.
Canim benimkide ille kucakta uyuyacakti bi ara simdi kucakta da tepiniyo. diklestiriyorum omzuma aliyorum basini agliyo. ayagimda salliyorum agliyo yerine koyuyorum agliyo dalamiyo sinirleniyo heralde ne bilim. Aman zor cocuk buyutmek yaa.. Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin haklari odenmezmis ciddenAynen gaz var nasil uyursa uyusun dedim hep. Ama her emme zamani uyudu bziimki uykusu gelincr zorlamadan simdiye kadar. Eger emip uyusa tamam dicem de artik onu da yapmiyor kucagimda uyuyacakmis. 3Den beri uyutmaya ugrasirim. Emdi uyudu koydum uyandiemzik tiktim agzina kusturdu zorla resmen. Oyy oyy nasil olacak bilmem. Esim aksam emzir ber ben uyuyayim dinlen teklifinde bulunda ama yok uyutamamis. Bana getirdi 3 cekti aninda gitti sipa. Tabi yerine koyunca basa sar. Atakdamiyiz ondan mi inmel istemiyor bilemedim yaa. Yarin doktor kontrolumuz var bakalim.ne diyecek onerisi falan olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?