Bizde kombi yok tatlım. Kömür yakıyoruz. O yüzden en ayar yapabildiğim bu. Biraz daha düşürünce petek hepten sönüyor.Aynen oyle canim,25 bile cok biraz daha 1-2 derece daha dusur daha rahat edersin, nasil aisirsa oylr gidiyor,elleri ayaklari sicaksa hicbisey olmaz,bizim belden yukarisi acik eller disarida,o kadarda ozgurluk alani olsun,elleri acik oldugu icin ayaklariyle battaniyeyi acmaya bile yeltenmiyir,bunalmiyor cunku,ve ince zibin ince pijama bunlar ideal uyki sirlari,tugbayhan cocugu hasta etcem korkusuna daha cok hasta edecen,sende dediklerimi uygula mutlaka
Bebeğe taciz var deyip arasa komşular yeri var. Nasıl çığlık atıyor ya uykusu gelince hele.İnan gece boyu bunu düşündüm başkası sesini duysa annesi Eti'ni kesiyor der
Bana normal geldi canım ya. Benim kızın kafası da böyle. İstediği gibi yatıyor.Kızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.
Kız ben de fotoya bakınca yuvarlak geldi ama belki güzel çekemedim.ay ne bilim ya ben simetri takıntısı var. Benim yanlış yapmamdan dolayı bebişte yamukluk oldun istemiyorum. Sırt üstü yatırmaya devam editim bakalım değişecek mi?Kiz neresi sivri bunun yuvarlak kafa iste. Belki benim oglanin daha sivridir seninkinden. Bi sag yatiyo benim ki bi sola arada kendi donuyo sirt ustu filan. saclari buyuyunce kapatcak zaten cokta sey yapma bi sorunu yoksa goruntu cok muhim degil saclar uzayinca. Benim oglanin kulaklar emzirirken katlaniyo hep ikiside kepce olcak heralde :) dikkat ediyorum ama olmuyor heralde buyuyunce geberticek beni
Ben kızı bıraksam hep sağına yatar, nedense sağına yapışık bir halde yaşıyor, bir tek sol elini iyi kullanıyor. Bakalım 15 gün sonra nasıl olcak?Bana normal geldi canım ya. Benim kızın kafası da böyle. İstediği gibi yatıyor.
Neredesin canım sen? Bende 5 sene Erzurum un ilçesinde yaşadım. Hatta bu yüzden bebek fikrini erteledim bugüne kadar. Ki iyi ki öyle yapmışım. Orada da 1 doktor vardı kadın ya kendi hamile ya da çok kötü doğumlar yaptırıyordu. Bizim arkadaşın bebeğinin köprücük kemiği kırıldı doğumda. Bir başka arkadaşın da makata kadar kesmişler altına yapıyordu büyük tuvaletini. Umarım çok güzel yerlere çıkar tayin.cetrina kötü maalesef canım ya ama az kaldı yaza tayinciyiz insallah
Bak bakalim ne olucak canim insallah istedigin gibi olurr :))Kız ben de fotoya bakınca yuvarlak geldi ama belki güzel çekemedim.ay ne bilim ya ben simetri takıntısı var. Benim yanlış yapmamdan dolayı bebişte yamukluk oldun istemiyorum. Sırt üstü yatırmaya devam editim bakalım değişecek mi?
Neredesin canım sen? Bende 5 sene Erzurum un ilçesinde yaşadım. Hatta bu yüzden bebek fikrini erteledim bugüne kadar. Ki iyi ki öyle yapmışım. Orada da 1 doktor vardı kadın ya kendi hamile ya da çok kötü doğumlar yaptırıyordu. Bizim arkadaşın bebeğinin köprücük kemiği kırıldı doğumda. Bir başka arkadaşın da makata kadar kesmişler altına yapıyordu büyük tuvaletini. Umarım çok güzel yerlere çıkar tayin.
Bir seneye kadar olunmayabiliyor kuzum.
Enerj gitti oraya dereceyi indirdinymeria-burcu canım şimdi baktım dereceye 23 derece yattığımız oda.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız diyorum ya başım çatlıyor ilaç alıyorum ayyyy kız bide 5 aylıkken çığlık atmaya başlayacaklar abowwwwww benim Videolar var o nasıl çığlıktır :)Bebeğe taciz var deyip arasa komşular yeri var. Nasıl çığlık atıyor ya uykusu gelince hele.
Dilerim tayininiz çok güzel bir yere çıkar o kadar güzel bir yere çıksın ki orda bugünlerin acısını çıkarıncetrina kötü maalesef canım ya ama az kaldı yaza tayinciyiz insallah
İnşallah uyur bugün hem Elif hemde minik kardeşleri ..şimdi uyumuyorsa canın sıkılmasın diye film falan aç istersen ya da sevdiğin bir dizi falan varsaGüzel anneler inşallah bol uykulu az ağlamalı bir akşam olur. Eşim yok yalnızım dün geceden de pek yorgunum inşallah elif bugün uyur
İnşallah uyur bugün hem Elif hemde minik kardeşleri ..şimdi uyumuyorsa canın sıkılmasın diye film falan aç istersen ya da sevdiğin bir dizi falan varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?