2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde kombi yok tatlım. Kömür yakıyoruz. O yüzden en ayar yapabildiğim bu. Biraz daha düşürünce petek hepten sönüyor.

Bana normal geldi canım ya. Benim kızın kafası da böyle. İstediği gibi yatıyor.

Kız ben de fotoya bakınca yuvarlak geldi ama belki güzel çekemedim.ay ne bilim ya ben simetri takıntısı var. Benim yanlış yapmamdan dolayı bebişte yamukluk oldun istemiyorum. Sırt üstü yatırmaya devam editim bakalım değişecek mi?

cetrina kötü maalesef canım ya ama az kaldı yaza tayinciyiz insallah
Neredesin canım sen? Bende 5 sene Erzurum un ilçesinde yaşadım. Hatta bu yüzden bebek fikrini erteledim bugüne kadar. Ki iyi ki öyle yapmışım. Orada da 1 doktor vardı kadın ya kendi hamile ya da çok kötü doğumlar yaptırıyordu. Bizim arkadaşın bebeğinin köprücük kemiği kırıldı doğumda. Bir başka arkadaşın da makata kadar kesmişler altına yapıyordu büyük tuvaletini. Umarım çok güzel yerlere çıkar tayin.

Bak bakalim ne olucak canim insallah istedigin gibi olurr :))

Muş tayim canım. Burada da imkan var şartlar çok sıkıntılı inşallah canım, ondan da pek umudum yok ama inşallah iyi bir yer olur

La Lune burada da geçen sene doğum sırasında plesantayi içeride unutmuslardi. Kadın kan kaybindan ölecekti ben de o yüzden doğumumu istanbulda yaptım. Ama burada devlet hastanesindeki doktorum cok cok iyiydi. Istanbulda dogum yapacagim diye telefonunu bile verdi soracagin bisey olursa diye

M mertur canim bahsettigin fitil bu mu? Doktor gunde 3 kere yarım kullanin demiste ateşi olduğu zaman dimi?

Eklentiler

• 20161118_190519-1.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Bebeğe taciz var deyip arasa komşular yeri var. Nasıl çığlık atıyor ya uykusu gelince hele.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız diyorum ya başım çatlıyor ilaç alıyorum ayyyy kız bide 5 aylıkken çığlık atmaya başlayacaklar abowwwwww benim Videolar var o nasıl çığlıktır :)

cetrina kötü maalesef canım ya ama az kaldı yaza tayinciyiz insallah
Dilerim tayininiz çok güzel bir yere çıkar o kadar güzel bir yere çıksın ki orda bugünlerin acısını çıkarın

Güzel anneler inşallah bol uykulu az ağlamalı bir akşam olur. Eşim yok yalnızım dün geceden de pek yorgunum inşallah elif bugün uyur
İnşallah uyur bugün hem Elif hemde minik kardeşleri ..şimdi uyumuyorsa canın sıkılmasın diye film falan aç istersen ya da sevdiğin bir dizi falan varsa

Kızlar şu ana kadar konuşuldumu hatırlamıyorum ama bana bileşler oluyor devamlı ağlayasım geliyor sanki oğlana bişey olacak gibi geliyor dilimden dua eksik olmuyor ama nefesini dinliyorum heran kaybetecekmiş gibi hissediyorum nedir acıklayamıyorum biliyorum sağlıklı düşünmem lazım ama kendimi alamıyorum bir iki gündür de çoğaldı bana bir akıl verin nasıl toparlıcam bir bakıyorsun günlük rutin şeylere dalıyorum unutuyorum sonra bir an geliyor korku başlıyor özellikle akşam ve gece içim sıkılıyor depresyona mı giriyorum başka bileymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…