2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
M mertur canim bahsettigin fitil bu mu? Doktor gunde 3 kere yarım kullanin demiste ateşi olduğu zaman dimi?

Evet bu ateşi çıkmaya başladığında bundan ver . Bazen inmeyen ateşler oluyor veya gece yüksek ateş olursa calpol gibi ağızdan ağrı kesici ile bu fitili aynı zamanda ver. Hastanede de böyle yapıyorlar

Aboo bu daha çığlık değil mi? Yandık desene. Keşke müstakil ev alsaydık.
Canim böyle korkular normal. Ama çok fazla endişe veriyor ise depresyon olabilir. Haber izliyorsan bırak beni çok etkilemişti.

İnşallah uyur. Bende uykusuzluk yorgunluktan vertigo oldum galiba. . eşim güya muayene edecek . Gitti uyudu kaldı ....

Insallah cnm. Sen de degilsindir insallah canim ya sende 2 tane var bide ayy keşke eşim evde olsa gider tepesine çökerdim al kızını diye :)

Sorma ya canımız çıktı bizim de gündüz iki saatte bir uyuyan çocuk uyumaz oldu. Sinirden kaskatı kesiliyor zaptedemiyorum.

Aboo bu daha çığlık değil mi? Yandık desene. Keşke müstakil ev alsaydık.

Canim böyle korkular normal. Ama çok fazla endişe veriyor ise depresyon olabilir. Haber izliyorsan bırak beni çok etkilemişti.

Bilmiyorum biraz da yanlızlıkdan oluyor kimse olmuyor yanımda akşama kadar kendimi çok dinliyorum aslında görebiliyorum ama engelleyemiyorum

Kulak iltihabı kan tahlilinde belli olur mu ya çok saçma değil mi?
Sanmıyorum vanım mantıksız geldi yani bnm dr her kontrolde kulaktan ölcer gibi bişeyle bakıyor
Banada normal geldi canımm enseinde doğduğundan beri geriye doğru cok genişti hatta sırtına değecek nerdeyse :))) zamanla kücüldüğ ama hala koca kafa baş cebresi 44 ama baktığında yuvarlak şekli

Güzel anneler inşallah bol uykulu az ağlamalı bir akşam olur. Eşim yok yalnızım dün geceden de pek yorgunum inşallah elif bugün uyur
Canm bnm inşallah uyuur enes uyuyo şimdi bizimde dün gece cok kötüydü aşırı yorgunum bnm koca da varla yok arası alışkonm bayaa yalnızlığa
Canım cok normal böle düşünceler ama senn biraz abartıçmıl haldesin sürekli evde misin bi yerlere gidiyor musın arada ? Çıkmıyorsan depresyon hali olabilşr bndede hep bebeğinmi elimden alacaklar hissi vardı özellikle eşimin ailesi alcaklar bana vermicekler gibi gelirdi biraz havanı değiştir biyerlere gidemiodan sana oturmaya gelsinler

Evdeyiz uzun zamandır kimse pek gelip gitmiyor olabilir eşimde gitti yurtdışına onunda etkisi olabilir

goqce aferin akıllı enese aman nazar değmesin maşallah kuzuya :) benim eşim de aslında geceleri öyle yatinca hayatta kalkmaz ancak başında bağırınca kalkar onu da yapamiyorum zaten :) hatta o varken elifin uyku düzeni bozuluyor ben 9da odaya götürüyorum uyumasa da karanlikta dursun diye. O dayanamiyor hemen getiriyor salona sonra olan uyku açılıyor ve ağlama krizimiz başlıyor
Kulaktaki iltihapla ates bana da sacma geldi netten baktim tek teşhis yolu o kulağa soktukları senin söylediğin yöntem. Bizimki onunla baktı aslında ama tam göremiyorum dedi emin olmak icin tahlil istedi. P.tesi devlet hastanesine goturecegim bakalım orasi da ilgilenmezse artik kaderim deyip çekeceğim

Evdeyiz uzun zamandır kimse pek gelip gitmiyor olabilir eşimde gitti yurtdışına onunda etkisi olabilir

Oyy canım sen yalnizliktan bunalmissin ama cok normal benim esimde gece çalışıyor ben de ayni oluyorum o yokken. Keske evde olsa da yardim etmese diyorum bazen yeter ki iki cift kelime edelim. Ne zaman gelecek eşin ailen uzakta mi? Hangi sehirdesin?

Benim 1 aydır falan var canım baş aşağı bakmaktan da oluyor galiba. çok uykusuz kaldığımda artıyor . ilk başladığı dönem bebeği kucağıma almaya korkuyordum.

Gecenlerde bende de oldu canim ya yorgunluktan sanırım. Elif kucagimdaydi korktum düşecek diye agliyordu bide birakamadim da duvara tutunarak yürüdüm evde

Benim 1 aydır falan var canım baş aşağı bakmaktan da oluyor galiba. çok uykusuz kaldığımda artıyor . ilk başladığı dönem bebeği kucağıma almaya korkuyordum.

Gecenlerde bende de oldu canim ya yorgunluktan sanırım. Elif kucagimdaydi korktum düşecek diye agliyordu bide birakamadim da duvara tutunarak yürüdüm evde

Ayy çok zor baş dönmesi bende çok korkuyorum dusururum diye ...

Benimde başım çok dönüyordu. Süt verdiğimiz için vücuttan gidiyor hep. Ben decavit ve süt icmeye başladım düzenli. Kesildi. Iyiyim şimdi.

Kızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…