Ahahahahaaaa düşünce gücü ile indirdim dereceyi.Enerj gitti oraya dereceyi indirdi
Aboo bu daha çığlık değil mi? Yandık desene. Keşke müstakil ev alsaydık.Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız diyorum ya başım çatlıyor ilaç alıyorum ayyyy kız bide 5 aylıkken çığlık atmaya başlayacaklar abowwwwww benim Videolar var o nasıl çığlıktır :)
Dilerim tayininiz çok güzel bir yere çıkar o kadar güzel bir yere çıksın ki orda bugünlerin acısını çıkarın
Canim böyle korkular normal. Ama çok fazla endişe veriyor ise depresyon olabilir. Haber izliyorsan bırak beni çok etkilemişti.Kızlar şu ana kadar konuşuldumu hatırlamıyorum ama bana bileşler oluyor devamlı ağlayasım geliyor sanki oğlana bişey olacak gibi geliyor dilimden dua eksik olmuyor ama nefesini dinliyorum heran kaybetecekmiş gibi hissediyorum nedir acıklayamıyorum biliyorum sağlıklı düşünmem lazım ama kendimi alamıyorum bir iki gündür de çoğaldı bana bir akıl verin nasıl toparlıcam bir bakıyorsun günlük rutin şeylere dalıyorum unutuyorum sonra bir an geliyor korku başlıyor özellikle akşam ve gece içim sıkılıyor depresyona mı giriyorum başka bileymi
Güzel anneler inşallah bol uykulu az ağlamalı bir akşam olur. Eşim yok yalnızım dün geceden de pek yorgunum inşallah elif bugün uyur
İnşallah uyur. Bende uykusuzluk yorgunluktan vertigo oldum galiba. . eşim güya muayene edecek . Gitti uyudu kaldı ....
Sorma ya canımız çıktı bizim de gündüz iki saatte bir uyuyan çocuk uyumaz oldu. Sinirden kaskatı kesiliyor zaptedemiyorum.canım bizde 8 agustos doğumluyuz dediklerin bendede var elif uykusu vr uyumaz ac biberonu almaz sinirlenir mamanın yarısını akıtıyor yemiyor sonra aglıyor sonra yiyor doymuyor uyku geçişimiz zorlastı ben ne yapacaghımı bilemedim artık 4. ay kontolünde dr sorucam biberonu ağzında ounuyır sıkıyor kızıyor ağzından çıkarıp ağlıyor garip bir davranışlarda bu 1 haftadır böyleyiz
Aboo bu daha çığlık değil mi? Yandık desene. Keşke müstakil ev alsaydık.
Canim böyle korkular normal. Ama çok fazla endişe veriyor ise depresyon olabilir. Haber izliyorsan bırak beni çok etkilemişti.
Canım baş dönmesi bende de var uykusuzluktan olsa gerek . hatta baş dönmesi ile yaşamaya alıştım bir süredir :)İnşallah uyur. Bende uykusuzluk yorgunluktan vertigo oldum galiba. . eşim güya muayene edecek . Gitti uyudu kaldı ....
Sanmıyorum vanım mantıksız geldi yani bnm dr her kontrolde kulaktan ölcer gibi bişeyle bakıyorKulak iltihabı kan tahlilinde belli olur mu ya çok saçma değil mi?
Banada normal geldi canımm enseinde doğduğundan beri geriye doğru cok genişti hatta sırtına değecek nerdeyse :))) zamanla kücüldüğ ama hala koca kafa baş cebresi 44 ama baktığında yuvarlak şekliKızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.
Canm bnm inşallah uyuur enes uyuyo şimdi bizimde dün gece cok kötüydü aşırı yorgunum bnm koca da varla yok arası alışkonm bayaa yalnızlığaGüzel anneler inşallah bol uykulu az ağlamalı bir akşam olur. Eşim yok yalnızım dün geceden de pek yorgunum inşallah elif bugün uyur
Canım cok normal böle düşünceler ama senn biraz abartıçmıl haldesin sürekli evde misin bi yerlere gidiyor musın arada ? Çıkmıyorsan depresyon hali olabilşr bndede hep bebeğinmi elimden alacaklar hissi vardı özellikle eşimin ailesi alcaklar bana vermicekler gibi gelirdi biraz havanı değiştir biyerlere gidemiodan sana oturmaya gelsinlerKızlar şu ana kadar konuşuldumu hatırlamıyorum ama bana bileşler oluyor devamlı ağlayasım geliyor sanki oğlana bişey olacak gibi geliyor dilimden dua eksik olmuyor ama nefesini dinliyorum heran kaybetecekmiş gibi hissediyorum nedir acıklayamıyorum biliyorum sağlıklı düşünmem lazım ama kendimi alamıyorum bir iki gündür de çoğaldı bana bir akıl verin nasıl toparlıcam bir bakıyorsun günlük rutin şeylere dalıyorum unutuyorum sonra bir an geliyor korku başlıyor özellikle akşam ve gece içim sıkılıyor depresyona mı giriyorum başka bileymi
Insallah cnm. Sen de degilsindir insallah canim ya sende 2 tane var bideayy keşke eşim evde olsa gider tepesine çökerdim al kızını diye :)
Canım baş dönmesi bende de var uykusuzluktan olsa gerek . hatta baş dönmesi ile yaşamaya alıştım bir süredir :)
Sanmıyorum vanım mantıksız geldi yani bnm dr her kontrolde kulaktan ölcer gibi bişeyle bakıyor
Banada normal geldi canımm enseinde doğduğundan beri geriye doğru cok genişti hatta sırtına değecek nerdeyse :))) zamanla kücüldüğ ama hala koca kafa baş cebresi 44 ama baktığında yuvarlak şekli
Canm bnm inşallah uyuur enes uyuyo şimdi bizimde dün gece cok kötüydü aşırı yorgunum bnm koca da varla yok arası alışkonm bayaa yalnızlığa
Canım cok normal böle düşünceler ama senn biraz abartıçmıl haldesin sürekli evde misin bi yerlere gidiyor musın arada ? Çıkmıyorsan depresyon hali olabilşr bndede hep bebeğinmi elimden alacaklar hissi vardı özellikle eşimin ailesi alcaklar bana vermicekler gibi gelirdi biraz havanı değiştir biyerlere gidemiodan sana oturmaya gelsinler
Evdeyiz uzun zamandır kimse pek gelip gitmiyor olabilir eşimde gitti yurtdışına onunda etkisi olabilir
Benim 1 aydır falan var canım baş aşağı bakmaktan da oluyor galiba. çok uykusuz kaldığımda artıyor . ilk başladığı dönem bebeği kucağıma almaya korkuyordum.Bir süredir derken benim 2 haftayı geçti senin ne kadardır var
Benim 1 aydır falan var canım baş aşağı bakmaktan da oluyor galiba. çok uykusuz kaldığımda artıyor . ilk başladığı dönem bebeği kucağıma almaya korkuyordum.
Benim 1 aydır falan var canım baş aşağı bakmaktan da oluyor galiba. çok uykusuz kaldığımda artıyor . ilk başladığı dönem bebeği kucağıma almaya korkuyordum.
Gecenlerde bende de oldu canim ya yorgunluktan sanırım. Elif kucagimdaydi korktum düşecek diye agliyordu bide birakamadim da duvara tutunarak yürüdüm evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?