2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benimki de uzanmiyor henüz. 1 aya olacak inşaAllah. Ben cok dert etmiyorum.

Kafa yapısı çok güzel bence maşallah.Ben de takmış durumdayım ama bizde sıkıntı var kafa kare resmen ama genetik napalım babanın kafası da kare

Ayy kocan haklı, kesinlikle hakli. Daha dur 9 u olsun dogumu . Daha çok küçük annesi. O dediğin gerilmelerin aynısı benimkide de var . Ayrıca sen karnı gurul gurul diyordun gazdandır. 3 aylık oldu diye hop birden herşeyi yapmaya baslamayacak ki. Şuan seni takip ediyor mu tamamdır bu kafi. Hemen bir sonraki adıma geçme. O adım biraz uzun sürer sonra bir bakmışsın eline almış birsey tutmuş birşeylerı çok bilmekte iyi değil çok araştırma biraz geniş ve rahat ol daha mutlu olursun

Anne olmak böyle bir şey işte içini rahatlatmak için götürebilirsin ama ben gayet normal görüyorum. Henüz bir şeye uzanıp tutması kavraması için çok erken. Benim oğlan 26 Temmuz doğumlu o da tutamıyor uzanamıyor. Bir şeyler için acele etme. Daha panik olacağın o kadar çok şey varki

Dimi şekerim F Ftszynp bulmuş sakin kızı kafasına takacak şey arıyor verelim bizim oğlanları bir günlüğüne ona bakalım anormal gelen bir hali olur mu kızının

Arkadasim supurge makine sesi dinlettin mi hic ben telefonuma indirdim actigim gibi emziriyorum oylece o sesle beraberde hemen uyuyor
Buziki ayhan, yuzde 99 uyuma garantili muzik denedim bide supurge acayim insallab ise yarar. B3nim bile uykum geldi esneyip duruyor huysuzda ama uyuyamiyor

Sadece anne sutu dimi,6 kilo 60 cm anca olmusuz biz 100 gunluggz bugun kontroldeydik. 1,5 saatte bir 150 cc ye yakin iciyoruz mama. Bizimkide boyle birsey o zaman. Seninki 3 aylikta totalde kac oldu,bu aydan sonra daha az gidrcrk boy ve kilo zaten
Sadece anne sütüyle 5350 olmuştu üçüncü ay. Çok üzülüyorum bu duruma
Kaka çok yapan bebekler kilo almiyolar fazla. Seninkide öyleyse...
İştahlı olması çok güzel bisey ek gıdaya geçince daha iyi anlayacaksın.
Kilo almasa da erkenden oturur erkenden emekler yürür o bak ben sana soyleyim

F Ftszynp canım benim bebimki de 9 ağustos doğumlu ve aynı dediğin gibi yüzüstü zaten sıkılıyor da durursa sa yay gibi duruyor ellere gelince evet halen yumru bazen açıyo yeni yeni ben bişeyi zorla tutturursam eline ancak öyle kısa süreli tutuyor normal yani takma hiç şimdiden böyle yaparsan ilerde daha zorluk çekersin canım daha bunların emeklemeleri yürümeleri konuşmaları olucak rahat ol canım benim

Canım bu dediğini yaşayan çok kişi var öncelikle yalnız değilsin bunu bil. Çok anormal değil hissettiklerin ama artarsa bi doktora gitmende fayda var sende kalıcı panik atağa falan dönmesin diye. Rahat olmaya çalış diyicem ama biliyorum takıldın mı bi kere rahat olmaya çalışmak çok zor

Esay modunu bana acsana canim,herhalde ben oyle yapiyorum,uyandiginda besleniriz,guzelce oyunumuzu oynariz,uykumuz gelir uykuya yatari,bugun cok duzenliydi bu

Canm easy eat,activity,sleep, your time demek. Yani once beslencek sonra oyun sonra uyku ve senin zamanin. Biz uyumadan beslenirdk genelde onu dgistiriyorm. Ama kitabi okuyamiyorm bu aralar o yuzden detaylandoramiyorm canm.

kelebek.hill canim birde su dedigin beslemeden uyutmayi deniyorum suan,mama saati geldi,emzik agzinda yatagini saliyorum,keiz geeciriyor sakinlestirip koyurroum bir hizla emzigi emisi var gormen lazim,bakalim ne zaman pes edecek

Yani bebegini en iyi sen tanirsin canm. Hangisi bebgin icn en iyisi mutlaka bilir anlarsn onu yaparsn insallah ise yarar.

Oyle yapiyorm canm. Begumumle takilmacalar ananeyle gezmeceler dedeyle oynamalar oh miss :)

kelebek.hill canım durumlar nasıl? Neler yapıyorsun?

Iyidir canm. Babamlarda tatil yapiyoruz kizimla beraber :) Su an bere oruyorm kizima. Durum stabil. Sen nasilsin Neva nasill

Ah bu internet heoimizi mahvediyor aslindaa.. canm bi seye uzanmasi zaten 4 aylikken falan olacak insallah. Simdilerde eline dokunan oyuncagi belki yakalayabilir. Ama cok kafaya takiyorsan aylik kontrole gittiginizde doktorunuza sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…