Benimki de uzanmiyor henüz. 1 aya olacak inşaAllah. Ben cok dert etmiyorum.Kızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
Kafa yapısı çok güzel bence maşallah.Ben de takmış durumdayım ama bizde sıkıntı var kafa kare resmenKızlar ben bebeğin kafa şekline ve yüz simetride feci takmış durumdayım. Kafa arkadı düz olmasın diye yan yatırdım, ama bizim kız inatçı olduğundan hep sağına yattı. Biraz düzleşme farkettim. Hatta kulak kepçilikleri farkıydı. Sonra bi şekilde dokuna yatırmya başladım. Şimdi bakıyorum kuşağı düzelmeye başlamış. Ama bu kez de kafası sivri gibi. Çevremden sırtüstü yatır kafası sivrilmiş diyorlar. Bizim kız da yatmıyor belki de yatamıyor sivri diye. Şimdi emzirme yastığının desteğiyle sır üstü yatırıyorum gözetimimde. Ortası biraz boş gibi, bilmiyorum işe yarar mı? Fotosunu koydum sizce de çok sivri mi? Sizin bebişlerinizin ki nasıl? Ya da biraz da genetik mi acaba babasının da yüz yapısı uzun.
Bende sendenim bu gece zor gececekIpek'imi uyutmaya çalışıyorum. Bakalim ne olacak? Artık gece olmasından korkuyorum ya. Uyumazsa diye.
Hayırlı uykular diliyorum bebeklerimize ve bize.
Canım ben de dert etmiyodum ama ellerinin yımruk olması da dikkatimi çekince netten baktım.Benimki de uzanmiyor henüz. 1 aya olacak inşaAllah. Ben cok dert etmiyorum.
Kızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
Anne olmak böyle bir şey işteKızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
Anne olmak böyle bir şey işteiçini rahatlatmak için götürebilirsin ama ben gayet normal görüyorum. Henüz bir şeye uzanıp tutması kavraması için çok erken. Benim oğlan 26 Temmuz doğumlu o da tutamıyor uzanamıyor. Bir şeyler için acele etme. Daha panik olacağın o kadar çok şey varki
Arkadasim supurge makine sesi dinlettin mi hic ben telefonuma indirdim actigim gibi emziriyorum oylece o sesle beraberde hemen uyuyorYa hic mi uykusu gelmedi bu cocugun ya. En son gunduz 11 deki uyandigi. Bir turlu uyuyamiyor ne oldu bu cocuga anlamadim
Buziki ayhan, yuzde 99 uyuma garantili muzik denedim bide supurge acayim insallab ise yarar. B3nim bile uykum geldi esneyip duruyor huysuzda ama uyuyamiyorArkadasim supurge makine sesi dinlettin mi hic ben telefonuma indirdim actigim gibi emziriyorum oylece o sesle beraberde hemen uyuyor
4 agu 7260 kg tatlımm
Sadece anne sütüyle 5350 olmuştu üçüncü ay. Çok üzülüyorum bu durumaSadece anne sutu dimi,6 kilo 60 cm anca olmusuz biz 100 gunluggz bugun kontroldeydik. 1,5 saatte bir 150 cc ye yakin iciyoruz mama. Bizimkide boyle birsey o zaman. Seninki 3 aylikta totalde kac oldu,bu aydan sonra daha az gidrcrk boy ve kilo zaten
Ataktır o atak atakYa hic mi uykusu gelmedi bu cocugun ya. En son gunduz 11 deki uyandigi. Bir turlu uyuyamiyor ne oldu bu cocuga anlamadim
Canım bu dediğini yaşayan çok kişi var öncelikle yalnız değilsin bunu bil. Çok anormal değil hissettiklerin ama artarsa bi doktora gitmende fayda var sende kalıcı panik atağa falan dönmesin diye. Rahat olmaya çalış diyicem ama biliyorum takıldın mı bi kere rahat olmaya çalışmak çok zorKızlar şu ana kadar konuşuldumu hatırlamıyorum ama bana bileşler oluyor devamlı ağlayasım geliyor sanki oğlana bişey olacak gibi geliyor dilimden dua eksik olmuyor ama nefesini dinliyorum heran kaybetecekmiş gibi hissediyorum nedir acıklayamıyorum biliyorum sağlıklı düşünmem lazım ama kendimi alamıyorum bir iki gündür de çoğaldı bana bir akıl verin nasıl toparlıcam bir bakıyorsun günlük rutin şeylere dalıyorum unutuyorum sonra bir an geliyor korku başlıyor özellikle akşam ve gece içim sıkılıyor depresyona mı giriyorum başka bileymi
Esay modunu bana acsana canim,herhalde ben oyle yapiyorum,uyandiginda besleniriz,guzelce oyunumuzu oynariz,uykumuz gelir uykuya yatari,bugun cok duzenliydi bu
kelebek.hill canim birde su dedigin beslemeden uyutmayi deniyorum suan,mama saati geldi,emzik agzinda yatagini saliyorum,keiz geeciriyor sakinlestirip koyurroum bir hizla emzigi emisi var gormen lazim,bakalim ne zaman pes edecek
Tatlım çalışan anne olmak çok zor Allah yardımcın olsun
Rabbim mekanını cennet eylesin anneciğinin ..Allah seni evladının başından eksik etmesin
Ohhhh mis şımartsınlar tabi meleğimizi kocaman öp yerime :) sende bol bol kafa dağıt gez toz hiç bir şey düşünme herşey çok güzel olacak
Geçmiş olsun tatlım şuan düşmüş ateşi herhalde
Allah yardımcın olsun miniklerede bol şifalar diliyorum.
kelebek.hill canım durumlar nasıl? Neler yapıyorsun?
Kızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?