2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hafta sonu burada olucak ailem kuşadasında burada kardeşlerim var ama herkez kendi evinde ailesiyle çalıyorlar çok sık görüşemiyoruz ankara dayım ben uzun zamandır dinlenmeye bile vakit kalmadı belkide sizin dediğiniz gibi yorgunluk ve yanlızlıkdan oluyordur ben bir ara kafayı sıyırıcam diye düşündüm dakka başı çocugu kontrol ediyorum

Senin hamilelikte sikintili gecti ondan heralde ama bilmiyorum daha erken degil mi ki sanki. Benimki hic bisiye bakmiyo tavana avizeye bakiyo anca. Bide down icin goturcektin ne zamandi o cAnim ?

Evet ne yazikki takılmak sıkıntımyaratıyor eşimle konuştum biraz hafta sonu dışarı cıkartıcak gerçi gezme değil annesine gidicez ama hava değişimi olur biraz belki farklı bir iki yüz görsem iyi gelir bu belirtiler panik atakmı sence komşum bana sende panik atak var galiba dr görün demişti doğumdan sonra ama ben pek ciddiye almadım

Senin hamilelikte sikintili gecti ondan heralde ama bilmiyorum daha erken degil mi ki sanki. Benimki hic bisiye bakmiyo tavana avizeye bakiyo anca. Bide down icin goturcektin ne zamandi o cAnim ?
Down içim genetik teste gerek yok dedi drlar hiçbir belirtisi olmadığı için. Ama kendimi psikoloğa getircem yakında

Down içim genetik teste gerek yok dedi drlar hiçbir belirtisi olmadığı için. Ama kendimi psikoloğa getircem yakında

Haklisin cok haklisin da olmuyor iste..yapamiyorum.. anne olmak cok zormus..

Oh cok sukur. Bence birseyin yok abartma ya. Cokk takilmayin bazi seylere.. Daha cok kucukler benimki hele minnak daha ama atarli bebe resmen. Benim kakaya taktigim gibi oldu herkes birseye takik :)
A Aytunagvn canim etlikte oturuyorum biliyorsun zaten cik cik gel gelebiliyorsan. Benim koca izin vermiyo yoksa bende gelirdim. Bende sabahtan aksama kadar bi basimayim kimim kimsem yok esimden baska. Oda bigun erken birgun gece geliyo belli olmuyo yanlizliklari oynuyorum yani :) ama ben takmiyorum bu kadar biraz gamsizim sanirim

Ne güzel çocukdan önce bende aynıydım dünya yansa umurumda olmazdı biyerde büyük konuşdum galiba şimdi çekiyorum . Biliyorum etlikdesin ama benim arabam yok ben eryamandayım biraz zor oğlanla ama ele avuca gelsin aklımdasın bir kahveni içmek için gelicem canım

Kızlar ben bugün kendim için doktora gitmişken
Nevşine rota aşısı istedim
16 cı haftaya kadar yapılıyormuş bu aşı burda, yanlız araya 2 hafta koyup tekrarlanıyormuş aşı
Yani iki sefer vuruluyormuş,
Bizde 15 haftalığız biri yetişir diğeri yetişmez işe yaramaz geç kaldın gerek Yok bence artık yaptırmaya dedi

Kizlarrr Begum banyoyu cok severdi ama artik sevmiyooo acaba havalar sogudu ondan mi anlamadm. Agliyo huylaniyo bi tepinmeler bi seyler zor yikiyozz buraya bile kuvet aldk ki rahat yikayalm ama evde de yapiyordu son zamnlarda zaten..

Büyüdükçe bi dönem sevmeyebiliyorlar canım
Bazı çocuklar öyle
Benim Nisa'da öyle olmuştu bebekken severdi 4 aylığa doğru ağlıyordu sevmiyordu 1 yaşa yakın suda oyuncaklar ördekler felan filan olunca yine sevmeye başladı

Iyi bari yaa tekrar severse cok gzuel olurr.. cip cip oynariz

Yaaa ilgiccc.. e simdi hangisi dogru. Biz ilk dozu 3 aylik olduk 2.doz 5 aylikkenmis. Nasil oluyorrrr

Bu dediklerini yapması için henüz çok erken
Benim kızımda 2 ağustoslu nesnelere henüz uzanmıyor
Ha bazen çabalıyor ve tesadüfen eline geçebilen bişeyleri hemen ağzına götürüyor o ayrı
Biraz relax ve az bir zaman daha sabret dediklerin olması yakındır
Hamilelik sonrası annelik depresyonu olabilir yaşadığın ,psikoloğa görün istersen
Geçmiş olsun

Kiz gamsiz madem gamsizsin da cocugun kakasindan ne istedn kac hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…