Oyy canım sen yalnizliktan bunalmissin ama cok normalbenim esimde gece çalışıyor ben de ayni oluyorum o yokken. Keske evde olsa da yardim etmese diyorum bazen yeter ki iki cift kelime edelim. Ne zaman gelecek eşin ailen uzakta mi? Hangi sehirdesin?
Senin hamilelikte sikintili gecti ondan heralde ama bilmiyorum daha erken degil mi ki sanki. Benimki hic bisiye bakmiyo tavana avizeye bakiyo anca. Bide down icin goturcektin ne zamandi o cAnim ?Kızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
Canım bu dediğini yaşayan çok kişi var öncelikle yalnız değilsin bunu bil. Çok anormal değil hissettiklerin ama artarsa bi doktora gitmende fayda var sende kalıcı panik atağa falan dönmesin diye. Rahat olmaya çalış diyicem ama biliyorum takıldın mı bi kere rahat olmaya çalışmak çok zor
Down içim genetik teste gerek yok dedi drlar hiçbir belirtisi olmadığı için. Ama kendimi psikoloğa getircem yakındaSenin hamilelikte sikintili gecti ondan heralde ama bilmiyorum daha erken degil mi ki sanki. Benimki hic bisiye bakmiyo tavana avizeye bakiyo anca. Bide down icin goturcektin ne zamandi o cAnim ?
Geceden beri uyumuyo hala daha uyumuyo bugun kendimi bicaklicaktim o raddeye geldimYa hic mi uykusu gelmedi bu cocugun ya. En son gunduz 11 deki uyandigi. Bir turlu uyuyamiyor ne oldu bu cocuga anlamadim
Down içim genetik teste gerek yok dedi drlar hiçbir belirtisi olmadığı için. Ama kendimi psikoloğa getircem yakındaSenin hamilelikte sikintili gecti ondan heralde ama bilmiyorum daha erken degil mi ki sanki. Benimki hic bisiye bakmiyo tavana avizeye bakiyo anca. Bide down icin goturcektin ne zamandi o cAnim ?
Haklisin cok haklisin da olmuyor iste..yapamiyorum.. anne olmak cok zormus..Ayy kocan haklı, kesinlikle hakli. Daha dur 9 u olsun dogumu . Daha çok küçük annesi. O dediğin gerilmelerin aynısı benimkide de var . Ayrıca sen karnı gurul gurul diyordun gazdandır. 3 aylık oldu diye hop birden herşeyi yapmaya baslamayacak ki. Şuan seni takip ediyor mu tamamdır bu kafi. Hemen bir sonraki adıma geçme. O adım biraz uzun sürer sonra bir bakmışsın eline almış birsey tutmuşbirşeylerı çok bilmekte iyi değil çok araştırma biraz geniş ve rahat ol daha mutlu olursun
Oh cok sukur. Bence birseyin yok abartma ya. Cokk takilmayin bazi seylere.. Daha cok kucukler benimki hele minnak daha ama atarli bebe resmen. Benim kakaya taktigim gibi oldu herkes birseye takik :)Down içim genetik teste gerek yok dedi drlar hiçbir belirtisi olmadığı için. Ama kendimi psikoloğa getircem yakında
Oh cok sukur. Bence birseyin yok abartma ya. Cokk takilmayin bazi seylere.. Daha cok kucukler benimki hele minnak daha ama atarli bebe resmen. Benim kakaya taktigim gibi oldu herkes birseye takik :)
A Aytunagvn canim etlikte oturuyorum biliyorsun zaten cik cik gel gelebiliyorsan. Benim koca izin vermiyo yoksa bende gelirdim. Bende sabahtan aksama kadar bi basimayim kimim kimsem yok esimden baska. Oda bigun erken birgun gece geliyo belli olmuyo yanlizliklari oynuyorum yani :) ama ben takmiyorum bu kadar biraz gamsizim sanirim
Hahahah Allah seni yaaadogru dedin yapmam sorun degil de cikarmam sorun benim evlatlar dunyaya gelmek istemiyor bu sefer ki 50 haftada anca dogar kesin
Kizlarrr Begum banyoyu cok severdi ama artik sevmiyoooacaba havalar sogudu ondan mi anlamadm. Agliyo huylaniyo bi tepinmeler bi seyler zor yikiyozz buraya bile kuvet aldk ki rahat yikayalm ama evde de yapiyordu son zamnlarda zaten..
Geceden beri uyumuyo hala daha uyumuyo bugun kendimi bicaklicaktim o raddeye geldim
Büyüdükçe bi dönem sevmeyebiliyorlar canım
Bazı çocuklar öyle
Benim Nisa'da öyle olmuştu bebekken severdi 4 aylığa doğru ağlıyordu sevmiyordu 1 yaşa yakın suda oyuncaklar ördekler felan filan olunca yine sevmeye başladı
Kızlar ben bugün kendim için doktora gitmişken
Nevşine rota aşısı istedim
16 cı haftaya kadar yapılıyormuş bu aşı burda, yanlız araya 2 hafta koyup tekrarlanıyormuş aşı
Yani iki sefer vuruluyormuş,
Bizde 15 haftalığız biri yetişir diğeri yetişmez işe yaramaz geç kaldın gerek Yok bence artık yaptırmaya dedi
Kızlar size bi şey soracagım kızım 9 agustos doğumlu. Elleri sürekli ağzında ama bit nesneye uzanmıyor ve elleri genelde yumruk şeklinde duruyor. Hiç açmıyor değil açıyor bluzlerini yastığını falan(yüZüstü yatınca) tutmaya çalışıyo ama refleks olarak diye düşünüyorum onun dışında pusette asılan oyuncaklara elini hiç uzatmıyor renkli şeyler veriyorum uzansın diye yok. Bir de yay gibi gerilme demiştim. Başı ve ayakları geriye atıyor. Özellikle istemediği bir şey olduğunda şu araşar en çok memedeykem. Ama bu belirtiler özellikle ellerini uzatmaması ve yumruk yapması celebral palsi siyor genellikle ellerini kendi iatesiğinde falan açıor el ayak çırparken mesela. Ellerini Ortada birleştirip emebiliyor da ama nesnelere uzanmak yok. Pazartesi nörologa mı götürsem acaba? Benim içşn sıyırmış diyebilirsiniz kocam öyle diyor ben de bi psikologa gideceğim.Hamilelikten sonra böyle oldum.
Oh cok sukur. Bence birseyin yok abartma ya. Cokk takilmayin bazi seylere.. Daha cok kucukler benimki hele minnak daha ama atarli bebe resmen. Benim kakaya taktigim gibi oldu herkes birseye takik :)
A Aytunagvn canim etlikte oturuyorum biliyorsun zaten cik cik gel gelebiliyorsan. Benim koca izin vermiyo yoksa bende gelirdim. Bende sabahtan aksama kadar bi basimayim kimim kimsem yok esimden baska. Oda bigun erken birgun gece geliyo belli olmuyo yanlizliklari oynuyorum yani :) ama ben takmiyorum bu kadar biraz gamsizim sanirim
Yaaa ilgiccc.. e simdi hangisi dogru. Biz ilk dozu 3 aylik olduk 2.doz 5 aylikkenmis. Nasil oluyorrrr
Kiz gamsiz madem gamsizsin da cocugun kakasindan ne istedn kac hafta
Bende anlamadımki
Burayla oranın farkı ne ve kim doğrusunu iyi biliyor İnan bende şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?